Fırtına Obüsleri

Fırtına Obüsleri

Son dakika Fırtına obüsleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fırtına obüsleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fırtına obüsleri haber sayfamızda...

Fırtına Obüsleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 500 fırtına obüsleri haberi bulunmuştur.
Erdoğan, KAAN ile başladı projeleri tek tek saydı: Füze sistemlerine sahip olmak beka meselesidir
Erdoğan, KAAN ile başladı projeleri tek tek saydı: Füze sistemlerine sahip olmak beka meselesidir Sakarya'da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda net mesajlar verirken milli muharip uçak KAAN, İHA, SİHA ve savunma sanayiinin önemine dikkat çekti.
24.02.2024 Gündem
TSK'dan dev tatbikat! Akıncı TİHA tam isabet...
TSK'dan dev tatbikat! Akıncı TİHA tam isabet... TSK'nın ateş gücünün sergilendiği, 'Ateş Serbest- 2023 Tatbikatı' gerçekleştirildi. Faaliyette, TSK envanterinde bulunan silah sistemlerinin 50’si sergilenirken, 42 silah sistemi ise aktif olarak atışlarda kullanıldı.
13.10.2023 Gündem
Bahçeli'den TCG Anadolu mesajı: Çılgın Türklerin tarihi bir başarısı
Bahçeli'den TCG Anadolu mesajı: Çılgın Türklerin tarihi bir başarısı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye’nin ilk yerli ve milli uçak gemisi olan “Çok Maksatlı Amfibi Hücum Gemisi TCG Anadolu’nun” hizmete alınması deyim yerindeyse çılgın Türklerin tarihi bir başarısıdır." dedi.
12.04.2023 Gündem
Kış Tatbikatı-2023 sona erdi
Kış Tatbikatı-2023 sona erdi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin planlı tatbikatlarından 'Kış Tatbikatı- 2023' bugün yapılan Seçkin Gözlemci Günü ile sona erdi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın yanı sıra Azerbaycan ve Gürcistan savunma bakanlarının da izlediği tatbikatta bazı silah ve cihazlar ilk kez kullanıldı.
2.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "15 yıl yanımda durdu ama benden bir şey öğrenemedi"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "15 yıl yanımda durdu ama benden bir şey öğrenemedi" Partisinin grup toplantısında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ali Babacan'ın İHA/SİHA sözlerine sert tepki gösterdi.
18.01.2023 Haberler
Erdoğan'dan Babacan'a İHA/SİHA tepkisi: 15 sene yanımda bulundu ama benden bir şey alamamış
Erdoğan'dan Babacan'a İHA/SİHA tepkisi: 15 sene yanımda bulundu ama benden bir şey alamamış Partisinin grup toplantısında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ali Babacan'ın İHA/SİHA sözlerine sert tepki gösterdi.
19.01.2023 Gündem
BBP Genel Başkanı Destici'den altılı masaya sert eleştiri
BBP Genel Başkanı Destici'den altılı masaya sert eleştiri Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 6'lı masayı eleştirerek "Birisi diyor ki, ‘Türklüğü anayasadan çıkaracağız’. Öbürü geliyor diyor ki, ‘Biz gelirsek Esad'la görüşeceğiz’. Öbürü diyor ki, ‘Görüşmeyeceğiz’. Yani bunlar maazallah böyle bir yetki ellerine geçirseler biri bir tarafından çekecek, öbürü öbür tarafından çekecek. Yönetilemeyecek ve Allah korusun Suriye gibi, Libya gibi, Irak gibi kaosa gidecek bir Türkiye gördüğümüz” dedi.
15.01.2023 Gündem
Bakan Akar'dan İsveç'e sert tepki: Bu iğrenç eylemi şiddetle kınıyoruz
Bakan Akar'dan İsveç'e sert tepki: Bu iğrenç eylemi şiddetle kınıyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar “NATO’ya girmek isteyen bir ülkede, 70 yıllık NATO üyesi bir ülkenin Cumhurbaşkanı'na karşı yapılan iğrenç eylemi şiddetle kınıyor, İsveç’i derhal tedbir almaya davet ediyoruz" açıklamasında bulundu. Bakan Akar 'Komutanlar neden alkışladı' polemiğine ilişkin ise "TSK'nın siyasi polemiklere konu edilmesi kabul edilemez" ifadelerini kullandı.
12.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan elini öpen Zayn Sofuoğlu’na harçlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan elini öpen Zayn Sofuoğlu’na harçlık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya ziyareti sırasında elini öpen Kenan Sofuoğlu’nun oğlu Zayn Sofuoğlu’nun elini öpüp harçlık verdi.
10.01.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Erdoğan, eleştirdiği her şeye bizzat kendisi dönüştü
Kılıçdaroğlu: Erdoğan, eleştirdiği her şeye bizzat kendisi dönüştü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kan kusup kızılcık şerbeti içtik; ama değişmeyi bildik ve başardık. Kolay olmadı bu dostlar, her taraftan şikayetler geldi. Şimdi CHP gerçek anlamda halkın partisidir. Biz böyle yaptık. Peki Erdoğan ne yaptı? Eleştirdiği her şeye şimdi bizzat kendisi dönüştü" dedi.
10.01.2023 Gündem
Bakan Akar'dan 3'lü görüşme değerlendirmesi: Bu bir süreç
Bakan Akar'dan 3'lü görüşme değerlendirmesi: Bu bir süreç Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye-Rusya ve Suriye arasında Savunma Bakanları arasında gerçekleştirilen üçlü toplantıya ilişkin "Bu bir süreç. 11 yıl sonra tamamen iyi niyetle, iki ülke arasındaki ilişkiler ve bölge barışı için böyle bir şey başladı. Temennimiz karşılıklı görüşmeler yoluyla gelişir ve bölge için barışa, istikrara katkı sağlayacak bir duruma dönüşür" dedi.
10.01.2023 Gündem
Orduya yeni nesil altı Fırtına Obüsü
Orduya yeni nesil altı Fırtına Obüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Tank Palet Fabrikası’nda üretilerek orduya teslim edilen altı adet Yeni Nesil Fırtına Obüsü’nün ülkemize, milletimize, ordumuza hayırlı olmasını dilerken “İnşallah bu sayıyı önümüzdeki dönemde yeni teslimatlar ile toplamda 140’a kadar çıkaracağız” dedi. Erdoğan mayıs ayında da 2 adet Altay tankının testleri gerçekleştirmek üzere orduya teslim edileceğini açıkladı.
10.01.2023 Gündem
Bakan Akar: Fırtına Obüsleri şanlı ordumuzun gücüne güç katacak
Bakan Akar: Fırtına Obüsleri şanlı ordumuzun gücüne güç katacak Türk Silahlı Kuvvetleri’ne katılacak olan 6 adet Yeni Nesil Fırtına Obüsü teslim töreninde konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Kara Kuvvetlerimize büyük ateş üstünlüğü sağlayan Fırtına Obüsleri, terörle mücadele harekatında kahraman topçularımız tarafından son derece etkin şekilde arazide kullanılmakta. Yeni Nesil Fırtına Obüslerimiz, şanlı ordumuzun gücüne güç katacak” dedi.
9.01.2023 Haberler
2023 müjdelerle dolu olacak! Erdoğan tek tek açıkladı: Anadolu, MMU...
2023 müjdelerle dolu olacak! Erdoğan tek tek açıkladı: Anadolu, MMU... Yeni Nesil Fırtına Obüsleri Teslimat Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayinde 2023 yılında atılacak adımlara ilişkin çok önemli mesajlar verdi.
9.01.2023 Haberler
Bakan Akar: Fırtına Obüsleri şanlı ordumuzun gücüne güç katacak
Bakan Akar: Fırtına Obüsleri şanlı ordumuzun gücüne güç katacak Türk Silahlı Kuvvetleri’ne katılacak olan 6 adet Yeni Nesil Fırtına Obüsü teslim töreninde konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Kara Kuvvetlerimize büyük ateş üstünlüğü sağlayan Fırtına Obüsleri, terörle mücadele harekatında kahraman topçularımız tarafından son derece etkin şekilde arazide kullanılmakta. Yeni Nesil Fırtına Obüslerimiz, şanlı ordumuzun gücüne güç katacak” dedi.
9.01.2023 Gündem
2023 müjdelerle dolu olacak! Erdoğan tek tek açıkladı: Anadolu, MMU...
2023 müjdelerle dolu olacak! Erdoğan tek tek açıkladı: Anadolu, MMU... Yeni Nesil Fırtına Obüsleri Teslimat Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayinde 2023 yılında atılacak adımlara ilişkin çok önemli mesajlar verdi.
9.01.2023 Gündem
Çizgi dışı 12'den vuruş! Sınırı geçmeye gerek kalmadı
Çizgi dışı 12'den vuruş! Sınırı geçmeye gerek kalmadı Türkiye, savunma sanayiinde son yıllarda yaptığı atılımlar ile başka bir ülkenin hava sahasına girmeden sınır ötesi hava operasyonu düzenleme kabiliyeti kazandı. Pençe Kılıç Harekâtı’nda F-16 savaş uçakları, Suriye sınır çizgisini geçmeden 10-50 kilometre derinlikte bulunan terör örgütü PKK/YPG hedeflerini füzelerle vurdu.
9.01.2023 Gündem
MSB günler önce operasyonun sinyalini böyle vermişti!
MSB günler önce operasyonun sinyalini böyle vermişti! Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine hava harekatı başlattı. Bakanlık, 15 Kasım'da yaptığı paylaşımda, İstiklal Caddesi’ndeki saldırıda yaşamını yitiren 6 şehidin fotoğraflarını paylaşarak, "Teröristler bunun hesabını misliyle ödeyecek" ifadelerini kullanmıştı.
20.11.2022 Gündem
"Ateş Serbest-2022" Tatbikatı nefes kesti
"Ateş Serbest-2022" Tatbikatı nefes kesti TSK'nın ateş gücünün sergilendiği "Ateş Serbest-2022" faaliyetinde hedefler, aralarında milli imkanlarla üretilen Fırtına obüsleri, Kargu kamikaze dron, Cirit ve L-UMTAS füzelerinin olduğu silah sistemleri tarafından tam isabetle vurularak imha edildi.
18.10.2022 Haberler
TSK'nın ateş gücünün sergilendiği 'Ateş Serbest-2022 Tatbikatı' nefes kesti
TSK'nın ateş gücünün sergilendiği 'Ateş Serbest-2022 Tatbikatı' nefes kesti TSK'nın ateş gücünün sergilendiği "Ateş Serbest-2022" faaliyetinde hedefler, aralarında milli imkanlarla üretilen Fırtına obüsleri, Kargu kamikaze drone, Cirit ve L-UMTAS füzelerinin olduğu silah sistemleri tarafından tam isabetle vurularak imha edildi.
18.10.2022 Gündem
‘Ateş Serbest-2022 Tatbikatı’ nefes kesti
‘Ateş Serbest-2022 Tatbikatı’ nefes kesti TSK'nın ateş gücünün sergilendiği "Ateş Serbest-2022" faaliyetinde hedefler, aralarında milli imkanlarla üretilen Fırtına obüsleri, Kargu kamikaze drone, Cirit ve L-UMTAS füzelerinin olduğu silah sistemleri tarafından tam isabetle vurularak imha edildi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'nin tehdit değil güvenli bir müttefik olduğunu belirterek "Oldubittiye meydan vermeyiz" dedi.
18.10.2022 Gündem
Abluka Zap'a uzandı
Abluka Zap'a uzandı Merkezinde Zap’ın yer aldığı Haftanin, Metina, Avaşin, Hakurk hattında Mehmetçik güvenlik çizgisi oluşturacak. Böylece teröristlerin Türkiye’ye giriş-çıkışı önemli ölçüde önlenecek. Harekatta etkisiz kılınan terörist sayısı 26’ya yükseldi.
20.04.2022 Gündem
MSB: Pençe-Kilit'te 26 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Pençe-Kilit'te 26 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 26'ya yükseldiğini duyurdu.
19.04.2022 Gündem
Terör kampları yerle bir edildi
Terör kampları yerle bir edildi TSK, önceki gece Irak’ın kuzeyindeki terörist hedeflere yönelik Pençe Kilit Operasyonu'nu başlattı. Hava harekâtıyla başlayan operasyona komandolar ve Bordo Bereliler de katıldı. Milli Savunma Bakanı Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte sabaha kadar operasyonu takip etti. 26 teröristin öldürüldüğü operasyonda arama tarama faaliyetlerinin sürdüğü açıklandı...
19.04.2022 Siyaset
Irak'ın kuzeyindeki PKK hedefleri obüslerle vuruldu
Irak'ın kuzeyindeki PKK hedefleri obüslerle vuruldu Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK’ya yönelik başlattığı ‘Pençe- Kilit Operasyonu’ kapsamında Hakkari’nin Derecik ilçesinde konuşlu obüslerle de terörist hedefler ateş altına alındı. Top sesleri ilçe merkezinden de duyulurken, bölgedeki hareketlilik sabaha kadar sürdü.Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Kilit Operasyonu’na ilişkin, “Şu an itibarıyla planlanan hedeflerin tamamı ele geçirilmiş, çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir” dedi.
18.04.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Fırtına Obüsleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.