Fitbit

Fitbit

Son dakika fitbit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fitbit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fitbit haber sayfamızda...

Fitbit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 65 fitbit haberi bulunmuştur.
Yeni yılda herkesi mutlu edecek akıllı saatler
Yeni yılda herkesi mutlu edecek akıllı saatler Yeni yılda sevdiklerinize ne hediye alacağınıza hala karar veremediniz mi? O halde hediye aldığınıza asla pişman olmayacağınız bir seçenekle sizi tanıştıralım: Akıllı saatler.
15.12.2022 Advertorial
Türkiye’deki Prime üyeleri için binlerce fırsat 21 ve 22 Haziran’da Amazon Prime Day’de
Türkiye’deki Prime üyeleri için binlerce fırsat 21 ve 22 Haziran’da Amazon Prime Day’de 21 Haziran gece yarısı başlayan Prime Day ile Türkiye’deki Amazon Prime üyelerine 48 saat boyunca tüm kategorilerden binlerce üründe kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. Prime üyeleri, Adidas, Camper, Puma, Levi’s, Crocs, Samsung, Sony, Tefal, Philips ve birçok dünyaca ünlü markanın ürünlerinde müthiş indirimlerden faydalanabiliyor.
18.06.2021 Advertorial
Apple Watch'tan büyük başarı: Pazarı domine etti!
Apple Watch'tan büyük başarı: Pazarı domine etti! Akıllı saat pazarında da koronavirüs etkisi görülüyor. Bu noktada değerlendirildiğinde yeni rakamları açıklayan Counterpoint Research, Apple Watch'un pazarı nasıl domine ettiği ortaya çıktı.
5.03.2021 Teknoloji
Amazon Türkiye’de ‘Yılın Son Fırsatları’ başladı
Amazon Türkiye’de ‘Yılın Son Fırsatları’ başladı Amazon.com.tr’nin ‘Yılın Son Fırsatları’ kampanyası başladı. On binlerce popüler ürünü cazip fiyatlarla Amazon.com.tr müşterileriyle buluşturacak fırsatlar, 31 Aralık gün sonuna kadar devam edecek.
21.12.2020 Advertorial
AB, Google'ın Fitbit'i satın almasını onayladı
AB, Google'ın Fitbit'i satın almasını onayladı Avrupa Birliği (AB), teknoloji şirketi Google'ın sağlık verilerini ölçen cihaz üreticisi Fitbit'i satın almasına onay verdi.
17.12.2020 Uzmanpara
AB, Google'ın Fitbit'i satın almasını onayladı
AB, Google'ın Fitbit'i satın almasını onayladı Avrupa Birliği (AB), teknoloji şirketi Google'ın sağlık verilerini ölçen cihaz üreticisi Fitbit'i satın almasına onay verdi.
17.12.2020 Teknoloji
Sanal alemde teknoloji şov
Sanal alemde teknoloji şov Tüketici elektroniği fuarı IFA 2020, tarihinde ilk kez hem online hem de fiziksel etkinliklerle başlıyor. 3-5 Eylül arasında Berlin’de açık kalacak fuar yeni ürün lansmanlarına sahne olacak
3.09.2020 Ekonomi
Giyilebilir teknoloji markası Fitbit, Türkiye pazarına geldi
Giyilebilir teknoloji markası Fitbit, Türkiye pazarına geldi Başta akıllı saat ve akıllı bileklikler olmak üzere, giyilebilir teknoloji ürünlerinin kullanımı hızla yaygınlaşıyor.
14.02.2020 Teknoloji
Fitbit’leri artık Bilkom dağıtacak
Fitbit’leri artık Bilkom dağıtacak Bilkom, yenilikçi özelliklere sahip akıllı cihazlarıyla sağlıklı yaşama aracılık eden Fitbit’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendi. Fitbit, giyilebilir teknoloji ürünlerini dünya genelinde 100’den fazla ülkede ve 39 bin perakende mağazasında tüketiciyle buluşturuyor.
13.02.2020 Ekonomi
Cep telefonunda orta segment patlaması var
Cep telefonunda orta segment patlaması var Türkiye’de cep telefonu pazarının yılı 11 milyon adetle kapatacağı tahmin edilirken, pazarın orta segmente kaydığı belirtildi. Koç Topluluğu şirketlerinden Bilkom’un Genel Müdürü Fikret Ballıkaya, ülkemizde cep telefonunun kullanım süresinin önceden 18 ay olduğunu artık 2 yılın üzerine çıktığını belirterek, “Önceden hızlı moda tüketimi gibiydi. Sahip olma maliyeti arttıkça kullanım süresi uzadı. Teknoloji de ilerledi. Ürünler teknolojik olarak da ihtiyacı daha uzun süre karşılıyor” dedi.
16.12.2019 Ekonomi
Google giyilebilir teknoloji üreticisi Fitbit'i satın aldı!
Google giyilebilir teknoloji üreticisi Fitbit'i satın aldı! ABD'li teknoloji devi Google, giyilebilir egzersiz ekipmanları üreticisi Fitbit'i 2,1 milyar dolar bedelle satın almak için anlaşmaya vardığını açıkladı.
Google, Fitbit’i  2.1 milyar dolara aldı
Google, Fitbit’i 2.1 milyar dolara aldı ABD’li teknoloji devi Google, giyilebilir egzersiz ekipmanları üreticisi Fitbit’i 2,1 milyar dolar bedelle satın almak için anlaşmaya vardığını açıkladı.
3.11.2019 Ekonomi
Google'dan flaş hamle: O markayı satın aldı
Google'dan flaş hamle: O markayı satın aldı ABD'li teknoloji devi Google, giyilebilir egzersiz ekipmanları üreticisi Fitbit'i 2,1 milyar dolar bedelle satın almak için anlaşmaya vardığını açıkladı.
1.11.2019 Ekonomi
Fitbit Charge 3 akıllı bileklik inceleme: Zinde kalmanız için sizi uyarıyor
Fitbit Charge 3 akıllı bileklik inceleme: Zinde kalmanız için sizi uyarıyor Fitbit Charge 3, şirketin en popüler akıllı bilekliklerinden biri. Charge 2’den daha hafif ve daha büyük ekrana sahip. Peki ince tasarım, yeni özellikler ve daha fazla kayış seçeneği onu en iyi spor arkadaşı yapıyor mu?
8.01.2019 Teknoloji
Apple Watch Series 4 inceleme: Satın alabileceğiniz en iyi akıllı saatlerden biri
Apple Watch Series 4 inceleme: Satın alabileceğiniz en iyi akıllı saatlerden biri Apple Watch 4, yalnızca tasarım ve ekranın daha fazla görünürlük sunmasıyla büyük bir yükseltme.Sağlık alanındaki özellikleri ise kullanıcıların hayatına olumlu yönde yardımcı oluyor.  Biz de Apple’ın mükemmeleyakında akıllı saati Watch Series 4’ü sizler için inceledik.
2.01.2019 Teknoloji
Fitbit OS 3.0 güncellemesi yayınlandı
Fitbit OS 3.0 güncellemesi yayınlandı Fitbit, popüler akıllı saatleri ve en çok satan akıllı fitness bilekliği Charge 3 için yeni kullanıcı deneyimleri geliştirdiğini duyurdu. Fitbit OS 3.0 güncellemesi, yeni popüler uygulamaları ve saat kadranı ile birlikte Fitbit Ionic, Fitbit Ionic: adidas edition ve Fitbit Versa kullanıcılarına cihaz üstü gösterge paneli ve hedefe dayalı egzersiz modları sunuyor.
17.12.2018 Teknoloji Haberleri
Xiaomi giyilebilir teknoloji alanında tüm rakiplerini geride bıraktı
Xiaomi giyilebilir teknoloji alanında tüm rakiplerini geride bıraktı Çinli cihaz üreticisi Xiaomi, 2018'in üçüncü çeyreğinde yıllık % 90,9'luk büyüme kaydederek dünyanın önde gelen giyilebilir cihaz satıcısı oldu. Apple ve Fitbit listede üçüncü sırala kadar geriledi. Peki 2018 üçüncü çeyrekte dünyanın en çok satan akıllı telefon markaları hangileri?
5.12.2018 Teknoloji
Amazon'dan Beklenen Cuma'ya özel Galaxy J7 Prime fırsatı
Amazon'dan Beklenen Cuma'ya özel Galaxy J7 Prime fırsatı Amazon.com.tr'nin Beklenen Cuma indirimleri açıklandı. Amazon, Samsung'un 5.5 inç büyüklüğündeki akıllı telefon modeli Galaxy J7 Prime için özel indirim yaptı.
23.11.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy Watch inceleme : Gerçek saat gibi görünüyor ama daha akıllı
Samsung Galaxy Watch inceleme : Gerçek saat gibi görünüyor ama daha akıllı Galaxy Watch, yararlı fitness takibi özellikleri ve yaklaşık dört günlük pil ömrü ile Samsung'un en rafine edilmiş akıllı saati. Tüm bunlar, dönen bir çerçeveye sahip, yuvarlak formdaki akıllı saatin içine eklenmiş. iPhone’lar ile de zahmetsizce kullanılabilen Galaxy Watch’u sizler için inceledik.
10.10.2018 Teknoloji
Amazon Türkiye'deki faaliyetlerine başladı
Amazon Türkiye'deki faaliyetlerine başladı Amazon, bugünden itibaren Türkiye'deki faaliyetlerine başladı. Tüketiciler, ilk günden itibaren Amazon.com.tr’de satış yapan bini aşkın yerli işletmeden alışveriş yapabilecekler.
19.09.2018 Teknoloji
Son dakika: Amazon Türkiye resmen açıldı
Son dakika: Amazon Türkiye resmen açıldı E-ticaret devi Amazon bugünden itibaren resmen Türkiye pazarına girdi. Amazon.com.tr adresine girenler uzunca bir mesajla karşılaşıyor ve alışveriş yapabiliyor.
19.09.2018 Ekonomi
Tekno şov başlıyor
Tekno şov başlıyor Tüketici elektroniği şovu IFA 2018 için geri sayım başladı...
25.08.2018 Ekonomi
Fitbit Charge 3, 7 gün pil ömrüne sahip olacak
Fitbit Charge 3, 7 gün pil ömrüne sahip olacak Fitbit Charge 3, 50 metreye kadar suya dayanıklı olacak ve dokunmatik bir ekranla gelecek. Fitbit Charge 3'ün yerleşik GPS'si olmasa da 7 gün pil ömrü sunacak.
15.08.2018 Teknoloji
Kan hücrelerini inceleyebilen akıllı bileklik geliştirildi
Kan hücrelerini inceleyebilen akıllı bileklik geliştirildi ABD'deki araştırmacılar yeni nesil bir akıllı bileklik geliştirdi. Bu bileklik, kan hücrelerini, bakterileri ve havada organik veya inorganik parçacıkları takip edebiliyor.
14.08.2018 Teknoloji Haberleri
Fitbit Versa akıllı saat inceleme: Erkeklerden çok kadınlara yönelik
Fitbit Versa akıllı saat inceleme: Erkeklerden çok kadınlara yönelik Fitbit’in en hafif akıllı saati Versa, 4 günü aşan pil ömrü, sağlık tabanlı teknolojisi, Android ve iOS ile uyumlu olmasıyla epey dikkat çekiyor. Türkiye’de de satışa çıkan Fitbit Versa’yı sizler için detaylı inceledik.
29.06.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Fitbit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.