Fiyatı

Fiyatı

Son dakika fiyatı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fiyatı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fiyatı haber sayfamızda...

Fiyatı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 46.344 fiyatı haberi bulunmuştur.
TMO’dan fındık satış kararı!
TMO’dan fındık satış kararı! Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık satma kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdığı ileri sürüldü.
16.04.2024 Ekonomi
Çileğin kilosu 50 TL'ye kadar düştü!
Çileğin kilosu 50 TL'ye kadar düştü! Çilek üretiminin önemli merkezlerinden Mersin Silifke'de açıkta hasat başlamasıyla birlikte 120 TL'ye ulaşan ürünün fiyatı 50 TL'ye kadar düştü.
16.04.2024 Ekonomi
Havuç hasadı başladı
Havuç hasadı başladı Depremin vurduğu Hatay'ın bereketli topraklarında geçtiğimiz aylarda başlayan havuç hasadının sonuna doğru gelinirken, tarım işçilerinin zorlu mesaisi devam ediyor. Tarım işçileri havucun tonunu bin 300 TL’den topluyor.
16.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatları ne kadar oldu? Orta Doğu’da İsrail ile İran arasında yaşanan gerilimlerin ardından cuma günü rekor seviyelerden gerileyen altın fiyatları yeni haftada da oldukça hareketli bir seyir izliyor. Peki piyasalarda bugün son durum ne? İşte detaylar...
16.04.2024 Uzmanpara
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araçlar dünyada ve Türkiye’de her geçen sürede daha da yayınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
16.04.2024 Ekonomi
Kilosu 600 bin lira olan safranın bir avucu ile 1 gram altının fiyatı eşitlendi
Kilosu 600 bin lira olan safranın bir avucu ile 1 gram altının fiyatı eşitlendi Dünyanın en değerli baharatlarından olan ve değeri nedeniyle gram ile satılan safranın kilogram fiyatı 600 bin liraya ulaştı. Bir avuç içerisine sığan 4 gram safran ile 1 gram altının fiyatı, aynı seviyeye geldi.
15.04.2024 Haberler
Ekonomistten çok çarpıcı altın tahmini
Ekonomistten çok çarpıcı altın tahmini İran’ın İsrail’e yönelik saldırıları sonrası devam eden gerginliğin piyasalara etkisini Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel yorumladı. “İran'ın İsrail'e yönelik saldırıları, küresel borsalarda satış dalgasını tetiklerken altın ve petrol fiyatlarında da önemli dalgalanmalara sebep oldu” şeklinde konuşan Öngel, “Yıl sonu altının ons fiyatı 2 bin 700 dolar seviyelerini görebilir” ifadelerini kullandı.
15.04.2024 Ekonomi
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı Denizlerde av yasağı dün gece itibariyle başlamasının ardından Trabzon'da balıkçı tezgahlarında bugün ağırlıklı olarak kültür balıkları yer aldı.
15.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı?
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı? Altın fiyatları geçtiğimiz hafta cuma günü tüm zamanların en yüksek seviyesini test ettikten sonra geriledi. Peki yeni haftada piyasada son durum ne? İşte detaylar...
15.04.2024 Uzmanpara
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! Ayakkabılarının fiyatı dudak uçuklattı
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! Ayakkabılarının fiyatı dudak uçuklattı Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, Cem Davran'ın sunduğu 'Çarkıfelek' programına konuk oldu. Programdaki stiliyle dikkat çeken güzel oyuncunun tarzının bedeli ortaya çıktı.
15.04.2024 Cadde
Altın ve kripto paralar hareketlendi! Piyasalarda ‘savaş’ gerilimi
Altın ve kripto paralar hareketlendi! Piyasalarda ‘savaş’ gerilimi Orta Doğu’da İsrail ile İran arasında yaşanan gerilim sonrası riskli varlık olan kripto para piyasasında büyük kayıplar görüldü. Özellikle İran’ın dünkü saldırısı sonrası Bitcoin’de düşüş dikkat çekti. İran’ın saldırısı öncesi cuma günü altın fiyatları rekor seviyeyi gördükten sonra gerilemişti. İşte savaşın piyasalara etkisi...
14.04.2024 Ekonomi
İran'ın İsrail'e saldırısının kripto paralara etkisi
İran'ın İsrail'e saldırısının kripto paralara etkisi Günlerdir süren İsrail - İran geriliminde İsrail devlet televizyonu KANN'ın İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığı duyurmasının ardından kripto para piyasaları büyük sarsıntı oldu. Başta Bitcoin (BTC) olmak üzere tüm kripto varlıklar, ciddi oranlarda değer kaybı yaşadı.
13.04.2024 Ekonomi
Gabi Guimaraes'ten VakıfBank'a duygusal veda!
Gabi Guimaraes'ten VakıfBank'a duygusal veda! VakıfBank kaptanı Gabi Guimaraes yayınladığı duygusal mesaj ile kulübüne veda etti.
13.04.2024 Voleybol
GRAM ALTIN HABERLERİ 2024: Yeni rekor... Altın fiyatları ne kadar, kaç TL? Gram, çeyrek, yarım, tam altın son durum
GRAM ALTIN HABERLERİ 2024: Yeni rekor... Altın fiyatları ne kadar, kaç TL? Gram, çeyrek, yarım, tam altın son durum Altın fiyatları yakından takip ediliyor. Son dönemde hızlı bir yükselişe geçen gram altın yeni rekor tazeledi. Çarşamba günü ABD’de enflasyonun beklentileri aşmasının ardından gerileyen altın fiyatları perşembe ve cuma günleri yeniden yukarı yönlü hareketlendi. Peki, bugün gram altın fiyatı ne kadar?
13.04.2024 Bilgi Rehberi
Gram altında son zamanların en sert hareketi! Yeni rekor geldi
Gram altında son zamanların en sert hareketi! Yeni rekor geldi Çarşamba günü ABD’de enflasyonun beklentileri aşmasının ardından gerileyen altın fiyatları perşembe ve cuma günleri yeniden yukarı yönlü hareketlendi Bugün gram altın 2500 lira seviyesinin de üzerine çıktı. Peki piyasadaki yükselişin nedeni ne? İşte detaylar...
12.04.2024 Ekonomi
Bodrum’da su alarmı
Bodrum’da su alarmı 65 günlük suyu kalan Bodrum’da acil önlem alınmazsa “Susuz yaz” yaşanacağı uyarısı yapıldı. Milliyet’e konuşan Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci de planını açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Sahnede çifte bayram
Sahnede çifte bayram Ramazan nedeniyle sahnelere ara veren ünlü isimler, izleyici karşısına çıkarak, çifte bayram yaşattı.
12.04.2024 Cadde
Özel ekip kurulmuştu! Bursa'nın kabusu olan gelin-kaynana yakalandı
Özel ekip kurulmuştu! Bursa'nın kabusu olan gelin-kaynana yakalandı 15 yaşındaki gelinin 29 suç kaydı, kaynananın 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası var. Bursa'da yakalanmaları için özel ekip kurulan gelin ve kaynana suçüstü yakalandı.
11.04.2024 Gündem
Altın zirveden döndü! Yatırımcılar dikkat: Nedeni belli oldu
Altın zirveden döndü! Yatırımcılar dikkat: Nedeni belli oldu Pazartesi günü rekor kıran altın fiyatları haftanın kalan günlerinde gösterdiği fiyat hareketi ile oldukça dikkat çekti. Dün ABD’de açıklanan kritik veri sonrası piyasalar hareketlendi. Özellikle ons altındaki aşağı yönlü seyir gram altın fiyatını baskı altında bıraktı. Peki altın fiyatları geçtiğimiz gün neden geriledi? İşte detaylar...
11.04.2024 Ekonomi
Altın mı bu? Bodrum'da lahmacun fiyatı yine çok konuşuldu
Altın mı bu? Bodrum'da lahmacun fiyatı yine çok konuşuldu Bodrum’da her sene gündeme gelen lahmacun fiyatı yine çok konuşuldu.
11.04.2024 Ekonomi
Alman ve İngiliz talebi zirve yaptı
Alman ve İngiliz talebi zirve yaptı Bu yıl turizmde yaz sezonu erken başladı. Yabancı havayolu şirketleri ve tur operatörleri Türkiye’ye yüksek talep öngörüsüyle daha fazla yer satın aldı. En çok Alman ve İngiliz turistler gelecek.
11.04.2024 Ekonomi
Kendini paylaşmalara doyamadı! Yüzünü gerdiren Cenk Eren'den yeni poz
Kendini paylaşmalara doyamadı! Yüzünü gerdiren Cenk Eren'den yeni poz Yüz gerdirme operasyonu yaptıran Cenk Eren (58), operasyon sonrası bantlı yüzünü takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü şarkıcı, son halini 'Nasıl olmuş?' diyerek sevenleriyle paylaştı. Eren'e kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.
10.04.2024 Cadde
Altında yeni rekor!
Altında yeni rekor! Altının ons fiyatı 2360 dolar seviyesine çıkarken, gram altın ise 2448 TL'yi gördü.
10.04.2024 Ekonomi
İkinci el araç alacaklar dikkat! Bayramdan sonra fiyatlar artacak mı? İşte cevabı...
İkinci el araç alacaklar dikkat! Bayramdan sonra fiyatlar artacak mı? İşte cevabı... Araç piyasası bahar aylarına girilmesiyle birlikte hareketlendi. Araç satış rakamlarında ise bir artış söz konusuydu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? Vatandaş konut yatırımını mı yoksa araç yatırımını mı seçiyor? İşte detaylar...
10.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fiyatı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.