Fizyoterapist

Fizyoterapist

Son dakika fizyoterapist haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fizyoterapist gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fizyoterapist haber sayfamızda...

Fizyoterapist

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.161 fizyoterapist haberi bulunmuştur.
Dorde Nikolic Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu
Dorde Nikolic Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu Sivasspor'un kalecisi Dorde Nikolic, "Fenerbahçe maçında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tabii ki iyi bir sonuç almak istiyoruz" dedi.
17.04.2024 Sivasspor
Bakan Bak, Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’ni övdü
Bakan Bak, Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’ni övdü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sporcu sağlığının ve performans ölçümlerinin bilimsel esaslara göre yapılmasının başarıya giden yolda çok önemli olduğunu vurguladı.
12.04.2024 Skorer
Bakan Bak'tan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ne övgü
Bakan Bak'tan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ne övgü Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ndeki üst düzey teknolojik cihazlarla sporcuların gelişimine katkı sağlanıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sporcu sağlığının ve performans ölçümlerinin bilimsel esaslara göre yapılmasının başarıya giden yolda çok önemli olduğunu belirterek, merkezde yürütülen faaliyetlerin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
12.04.2024 Gündem
Sahte rapor alıp tatile gitti, 15 yıl hapsi isteniyor
Sahte rapor alıp tatile gitti, 15 yıl hapsi isteniyor Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gidince olanlar oldu.
11.04.2024 Gündem
7 çocuğundan 4'ü aynı hastalığı taşıyor! 'Eskiden anne diyebiliyorlardı şimdi diyemiyorlar'
7 çocuğundan 4'ü aynı hastalığı taşıyor! 'Eskiden anne diyebiliyorlardı şimdi diyemiyorlar' Antalya’da 7 çocuktan 4'ü ALS hastası olan annenin kahramanlığı göz yaşartıyor. Zamanını çocuklarına ayıran anne Delila Acer’in tek istedi ise evde ya da özel bir kurumda çocuklarının fizik tedavi görmesi.
18.03.2024 Haberler
7 çocuğundan 4'ü aynı hastalığı taşıyor! 'Eskiden anne diyebiliyorlardı şimdi diyemiyorlar'
7 çocuğundan 4'ü aynı hastalığı taşıyor! 'Eskiden anne diyebiliyorlardı şimdi diyemiyorlar' Antalya’da 7 çocuktan 4'ü ALS hastası olan annenin kahramanlığı göz yaşartıyor. Zamanını çocuklarına ayıran anne Delila Acer’in tek istedi ise evde ya da özel bir kurumda çocuklarının fizik tedavi görmesi.
18.03.2024 Gündem
Icardi yokluğunda bile Galatasaray'a katkı sağladı!
Icardi yokluğunda bile Galatasaray'a katkı sağladı! Galatasaray'da, Antalya karşılaşmasına saatler kala Icardi'ye gelen ceza, takımı kenetledi. Teknik Direktör Okan Buruk, "Bu ceza bile nasıl bir yapıyla rekabet ettiğimizi gösteriyor. İşimiz çok zor. Kazanarak en güzel yanıtı verelim" dediği öğrenildi
28.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Aurier ve Ziyech gelişmesi! Kupa hazırlıkları başladı
Galatasaray'da Aurier ve Ziyech gelişmesi! Kupa hazırlıkları başladı Galatasaray, Türkiye Kupası'nda oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılılarda Tanguy Ndombele idmanın tamamında takımla çalışırken Serge Aurier ve Hakim Ziyech fizyoterapist ve atletik performans uzmanları eşliğinde bireysel olarak çalıştı.
27.02.2024 Galatasaray
Türk Escobar'ın çetesine darbe! İki oğlu ile sağ kolu gözaltında
Türk Escobar'ın çetesine darbe! İki oğlu ile sağ kolu gözaltında Urfi Çetinkaya’nın çetesine yönelik operasyonda oğlu İstanbul Maden İhracatçılar Birliği Başkanı Rüstem Çetinkaya ile diğer oğlu Hakan, sağ kolu Hakkı Namlı ve 39 kişi gözaltına alındı.
21.02.2024 Gündem
Dünya Satranç Olimpiyatı için hazırlıklar başladı!
Dünya Satranç Olimpiyatı için hazırlıklar başladı! Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenecek 45. Dünya Satranç Olimpiyatı için hazırlıklar başladı. Online eğitimlerin ve yüz yüze antrenmanların yer aldığı çalışma programı ile olimpiyatta derece hedefleniyor.
15.02.2024 Diğer
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan ayrılık cevabı! 'Özlüyorum'
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan ayrılık cevabı! 'Özlüyorum' Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve ara transfer döneminde takımda kalan Umut Bozok, Fransız basınına konuştu. Tecrübeli forvet, bordo-mavililerden ayrılmak istediğini açıkladı.
9.02.2024 Trabzonspor
Elazığ'da korkunç olay! 6 ay sonra düğünü olacaktı, eşi tarafından öldürüldü
Elazığ'da korkunç olay! 6 ay sonra düğünü olacaktı, eşi tarafından öldürüldü Elazığ’da özel hastanede görevli fizyoterapi teknikeri kadın, hastane arkasında bir ay önce evlendiği kocasının silahından çıkan kurşunla öldürüldü. Kadının ağustos ayında ise düğününün olacağı öğrenildi.
8.02.2024 Gündem
Elazığ'da korkunç olay! 6 ay sonra düğünü olacaktı, eşi tarafından öldürüldü
Elazığ'da korkunç olay! 6 ay sonra düğünü olacaktı, eşi tarafından öldürüldü Elazığ’da özel hastanede görevli fizyoterapi teknikeri kadın, hastane arkasında bir ay önce evlendiği kocasının silahından çıkan kurşunla öldürüldü. Kadının ağustos ayında ise düğününün olacağı öğrenildi.
8.02.2024 Haberler
'Terminatör', havalimanında gözaltına alındı! Özel hayatıyla ilgili sorguya çekildi
'Terminatör', havalimanında gözaltına alındı! Özel hayatıyla ilgili sorguya çekildi Hollywood yıldızı Arnold Schwarzenegger, Almanya'da gözaltına alındı. Bir yardım etkinliği için yanında taşıdığı lüks saati gümrüğe beyan etmemesi nedeniyle sorguya çekilen aktöre, özel hayatıyla ilgili sorular sorulduğu da aktarıldı.
18.01.2024 Cadde
İngiltere'de skandal olay! Türk takımına vize verilmedi, 1’i sakat 5 oyuncuyla sahaya çıktılar
İngiltere'de skandal olay! Türk takımına vize verilmedi, 1’i sakat 5 oyuncuyla sahaya çıktılar FIBA Kadınlar Avrupa Kupası play-off turu rövanş maçı için İngiltere'ye giden Bursa Uludağ Kadın Basketbol Takımı skandal bir olayla karşı karşıya kaldı. Takım İngiltere’nin vize sorunu çıkarması nedeniyle sahaya 1’i sakat 5 oyuncuyla çıkabildi.
22.12.2023 Basketbol
Abdullah Avcı’dan ‘Halil Umut Meler’ sözleri: Üzüntü verici
Abdullah Avcı’dan ‘Halil Umut Meler’ sözleri: Üzüntü verici Bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, Ankaragücü-Rizespor maçı sonrası Halil Umut Meler’e yönelik yumruklu saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.
14.12.2023 Trabzonspor
Rıza Çalımbay: Hiçbiri mazeret değil!
Rıza Çalımbay: Hiçbiri mazeret değil! Beşiktaş’ın teknik patronu Rıza Çalımbay cumartesi günü çıkacakları Fenerbahçe derbisini kazanmak zorunda olduklarının altını çizdi, “Başka hiçbir düşünce yok kafamızda. Ligde yukarıyı yakalamak istiyorsak galip gelmeliyiz. Sakatlıkmış, oymuş, buymuş hiçbiri mazeret değil” dedi.
7.12.2023 Beşiktaş
Bakan Bak Ümraniye'deki Engelsiz Spor Merkezi'nin açılışını yaptı
Bakan Bak Ümraniye'deki Engelsiz Spor Merkezi'nin açılışını yaptı Ümraniye Belediyesi engelliler için yaptığı Engelsiz Spor Merkezi’nin resmi açılışını 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla gerçekleştirdi. İşte o renkli anlar...
3.12.2023 Gündem
Kafatasından çıkan parçayı vücuduna diktiler! 1 ay sonra uyandığında hayatının şokunu yaşadı
Kafatasından çıkan parçayı vücuduna diktiler! 1 ay sonra uyandığında hayatının şokunu yaşadı Bisikletiyle birlikte yola çıkan İngiliz adam başına geleceklerden habersizdi. Evine varmasına sadece 5 dakika kala yaşadıklarından sonra bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı. Gözünü açtığında o artık evinde değil hastanedeydi, hem de tam 1 aydır... İşte hayatta kalma şansı yüzde 50 olan adamın başına gelen olaylar.
30.11.2023 Yaşam
Kazada ölen 14 yaşındaki Tuğçe'ye acı veda
Kazada ölen 14 yaşındaki Tuğçe'ye acı veda Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden 14 yaşındaki Tuğçe Altuntaş son yolculuğuna uğurlandı. Acılı baba İbrahim Altuntaş, kızının tabutunun başında gözyaşı döktü. Öte yandan anne Serpil Altuntaş’ın ilk evliliğinden dünyaya gelen çocuğunun depremde vefat ettiği öğrenildi.
25.11.2023 Gündem
Alp Ustaoğlu yazdı: Kortlarda sorun, gelir adaletsizliği!
Alp Ustaoğlu yazdı: Kortlarda sorun, gelir adaletsizliği! Tenis yapısı gereği ekonomi ile bağlantılı bir spor. Bir tenisçinin transfer, yıllık ücret, sözleşme gibi şansları bulunmuyor. Sıralamada yukarılarda olduğunuz zaman ekonomik olarak rahatlama şansınız var. Eğer bunu başaramazsanız gelecek yıllar önünüzde belirsizlik olarak duruyor.
12.11.2023 Tenis
Bel ve boyun rahatsızlıklarını jilet gibi kesen tedavi yöntemi
Bel ve boyun rahatsızlıklarını jilet gibi kesen tedavi yöntemi Verimli dağlarında insan gücüyle yapılan tarımsal çalışmalar ve sürekli değişen havası nedeniyle Aydın’da sağlık alanında en fazla ihtiyaç duyulan alanlardan biri de Gtos terapi oldu. Kas, iskelet rahatsızlıkları, bel ve boyun fıtığı ağrılarına karşı Gtos tedavi yöntemi uygulayan Fizyoterapist Tuğçe Özkan, aynı zamanda Türk buluşu olan bu yöntem ile pek çok insanın sağlığına kavuştuğunu belirtti.
7.11.2023 Genel Sağlık
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'ya iyi haber!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'ya iyi haber! Alanyaspor maçıyla Trabzonspor’daki 2. dönemine start verecek olan Teknik Direktör Abdullah Avcı’ya ilk 11’in iki önemli isminden iyi haber geldi. Bardhi ve Onuachu dünkü antrenmanda takımla çalıştı.
21.10.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da Trezeguet ve Bardhi takımla çalıştı
Trabzonspor'da Trezeguet ve Bardhi takımla çalıştı Alanyaspor maçının hazırlıklarına devam eden bordo-mavililerde Trezeguet ve Enis Bardhi takımla birlikte idmana katıldı.
20.10.2023 Trabzonspor
Fenerbahçe'de Alexander Djiku'dan transfer itirafı! 'En zorlayan oyuncu Mbappe'
Fenerbahçe'de Alexander Djiku'dan transfer itirafı! 'En zorlayan oyuncu Mbappe' Fenerbahçe'nin sezon başında bonservis bedeli ödemeden renklerine bağladığı Alexander Djiku suskunluğunu bozdu. Tecrübeli savunmacı, sarı-lacivertlilerde transfer sürecinde konuştuğu futbolcuyu açıkladı.
19.10.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fizyoterapist ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.