Spora da IŞIK oluyor
Spora da IŞIK oluyor Türkiye’de okul-spor birlikteliğinin en başarılı örneklerinden birisi olarak öne çıkan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, çok yönlü bireyler yetiştirme hedefinden vaz geçmiyor. FMV Yönetim Kurulu Başkanı Akın Süel ile Genel Sekreteri ve Işık Spor Kulübü Başkanı Zeynep Sezerman da spora desteklerinin hiç bitmeyeceğini söylüyor.
29.01.2023 Diğer
Işıklı sporcular ödüllerini aldı
Işıklı sporcular ödüllerini aldı FMV Işık Okulları ve kulübünde spor yaparak başarıya ulaşan, milli takım forması giyen 268 sporcu, 40 antrenör ödüllerini aldı. Gecede FMV Yönetim Kurulu Başkanı Av. A.Akın Süel ile FMV Işık Spor Başkanı Zeynep Sezerman bir konuşma yaptı.
19.05.2022 Diğer
FMV Işık Okulları Uluslararası Eğitim Sempozyumu başladı
FMV Işık Okulları Uluslararası Eğitim Sempozyumu başladı FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi’nde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek uluslararası “Spectrum of Education III” eğitim sempozyumunun bu yılki konu başlığı ‘Yaratıcılık’.
21.04.2014 Eğitim
"Eğitimde en önemli sorun eşitsizlik’"
"Eğitimde en önemli sorun eşitsizlik’" Dünyanın farklı ülkelerinden eğitim uzmanları eğitimde çok kültürlülüğü ve Türkiye eğitim sistemini tartışmak üzere FMV Işık Okulları’nın davetlisi olarak Işık Okulları Erenköy Kampüsü’nde bir araya geldi.
25.09.2012 Eğitim