Foça

Foça

Son dakika Foça haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Foça gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Foça haber sayfamızda...

Foça

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.592 foça haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü İzmir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin durumuna dikkat çekerek, "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor." dedi. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi.
10.03.2024 Gündem
Fethi Sekin’in şehadete erdiği yer koruma altına alınıp anıt haline getirildi
Fethi Sekin’in şehadete erdiği yer koruma altına alınıp anıt haline getirildi İzmir'de 5 Ocak 2017’de PKK/KCK'lı teröristlerce şehit edilen Fethi Sekin’in şehadete erdiği yer koruma altına alınıp anıt haline getirildi.
4.03.2024 Gündem
Yunanistan tarafından geri itildiler! 67'si çocuk 145 göçmen karaya çıkartıldı
Yunanistan tarafından geri itildiler! 67'si çocuk 145 göçmen karaya çıkartıldı İzmir açıklarında yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen 67'si çocuk 145 göçmen karaya çıkartıldı. İşte detaylar...
1.03.2024 Gündem
CHP'de 'Foça' depremi! Yönetim kurulu üyeleri istifa etti
CHP'de 'Foça' depremi! Yönetim kurulu üyeleri istifa etti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi 8 kişi, genel merkezin aday belirleme yöntemini protesto ederek istifa etti. Başkan ve belediye meclis üyelerinin belirlenme yöntemi ile ilgili olduğu öğrenilen istifalar için yarın basın açıklaması yapılacağı bildirildi.
20.02.2024 Galeri
İzmir'in 13 ilçesinde kaçakçılık operasyonu!
İzmir'in 13 ilçesinde kaçakçılık operasyonu! İzmir'in 13 ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında 42 şüpheli gözaltına alındı.
20.02.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Kronik hale gelen sorunları çözeceğiz
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Kronik hale gelen sorunları çözeceğiz Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında Yeni ve Eski Foça'da temaslarda bulundu.
18.02.2024 Gündem
SENDEN ÖNCE MERVE KİMDİR? Senden Önce dizisinin Merve'si Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
SENDEN ÖNCE MERVE KİMDİR? Senden Önce dizisinin Merve'si Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Kanal D ekranlarında yeni bir dizi olan Senden Önce, bu akşam izleyenlerle bu akşam buluşuyor. Dizinin konusu dikkat çekerken oyuncu kadrosu da oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Dizide Merve karakterini canlandıran Sinem Ünsal merak dilenler arasında yerini aldı. Yetimhanede büyümüş bir kız olan Merve kendisini hiç kimsenin hiçbir şeyi olarak tanımlıyor. Peki, Senden Önce'nin Merve'si kimdir? Senden Önce dizisinin Merve'si Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
13.02.2024 Bilgi Rehberi
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu.
30.01.2024 Gündem
CHP'nin 31 Mart yerel seçimde İzmir adayı Cemil Tugay oldu
CHP'nin 31 Mart yerel seçimde İzmir adayı Cemil Tugay oldu Son dakika haberine göre, CHP'nin yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. CHP Parti meclisi Cemil Tugay'ın adaylığını onayladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının yanı sıra 30 ilçe belediye başkan adayı da belirlendi.
30.01.2024 Gündem
‘Şovla, algıyla başkanlık bitti’
‘Şovla, algıyla başkanlık bitti’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’de artık sadece şovla, sadece ajans parlatmasıyla, sadece yalanla, sadece algıyla belediye başkanlığı yaparak, şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir” dedi.
28.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: İzmir'imizi hızlı trenle tanıştıracağız
Bakan Uraloğlu: İzmir'imizi hızlı trenle tanıştıracağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “İzmir'de AK Parti iktidarlarımız zamanında tam 215 milyar liralık ulaşım yatırımı yaptık. İzmir'in, biz ulaşım ihtiyacı gayet iyi biliyoruz. Yaptıklarımız var, planladıklarımız var” dedi.
27.01.2024 Gündem
Erdoğan: Şovla, yalan ve algıyla şehirlerimizin yıllarını heba etme dönemi bitti
Erdoğan: Şovla, yalan ve algıyla şehirlerimizin yıllarını heba etme dönemi bitti AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Erdoğan'ın gündeminde Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı da vardı.
27.01.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nin İzmir adayları belli oldu
Yeniden Refah Partisi'nin İzmir adayları belli oldu Yerel seçimler yaklaşırken, siyasi partiler il ve ilçe adaylarını açıklamayı sürdürüyor.
24.01.2024 Gündem
Tezgahlarda levrek bereketi
Tezgahlarda levrek bereketi İzmir’de havaların soğumasıyla, ocak ayının balığı levrek tezgahlarda yerini almaya başladı. Foça Merkez Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Ceyhan Çetin, “12 ay her türlü balık var. Tabii bunların da yasak zamanları var. Mevsimsel olarak bakarsak, ocak ayı başlarında başlayıp şubat sonuna kadar levrek ve çupranın yoğun olduğu zamanlardır” dedi.
22.01.2024 Ekonomi
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: Biz İzmir’iz başarabiliriz
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: Biz İzmir’iz başarabiliriz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir Adnan Menderes Havaalanı'nda partililer tarafından karşılandı.
20.01.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nin 56 belediye başkan adayı daha belli oldu
Yeniden Refah Partisi'nin 56 belediye başkan adayı daha belli oldu Yeniden Refah Partisi, adaylıkları kesinleşen 1'i büyükşehir 3 il ile 53 ilçe olmak üzere 56 belediye başkan adayını daha duyurdu.
18.01.2024 Gündem
Faylar kırılırsa oluşabilecek tsunami! 'Toplanma alanlarının güvenliği açısından önemi'
Faylar kırılırsa oluşabilecek tsunami! 'Toplanma alanlarının güvenliği açısından önemi' İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Deprem Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Doç. Dr. Ökmen Sümer, depremlerin tsunami etkilerini araştırdıklarını belirtip, sonunda oluşturulacak tsunami baskın haritalarıyla, risklerin azaltılmasına imkan sağlanacağını söyledi.
16.01.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin Krunic için ödeyeceği bonservis belli oldu! İşte yıldız oyuncunun İstanbul'a geliş tarihi
Fenerbahçe'nin Krunic için ödeyeceği bonservis belli oldu! İşte yıldız oyuncunun İstanbul'a geliş tarihi Fenerbahçe, Milan'ın Bosna Hersekli yıldızı Rade Krunic'i renklerine bağladı. İtalyan basını Fenerbahçe'nin Krunic için Milan'a ödeyeceği bonservisi duyururken yıldız oyuncunun İstanbul'a geliş tarihi netlik kazandı.
11.01.2024 Fenerbahçe
Milan'dan Krunic için transfer açıklaması! Fenerbahçe'ye şart koştu
Milan'dan Krunic için transfer açıklaması! Fenerbahçe'ye şart koştu Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de listyenin ilk sırasında Rade Krunic yer alıyordu. Tecrübeli futbolcunun transferi için Milan'dan açıklama geldi. İşte detaylar...
7.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Krunic'te rakip çıktı! Suudi Arabistan'dan teklif
Fenerbahçe'ye Krunic'te rakip çıktı! Suudi Arabistan'dan teklif Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan ve Milan'la yapılan gmrüşmelerde büyük mesafe alınan Krunic'e Suudi Arabistan'ın Al-Shabab takımı talip oldu.
7.01.2024 Fenerbahçe
Milan'da Rade Krunic beklentisi! Fenerbahçe'den istenen bonservis ortaya çıktı
Milan'da Rade Krunic beklentisi! Fenerbahçe'den istenen bonservis ortaya çıktı Fenerbahçe'nin ara transfer dönemi için ilk hedefi olan Rade Krunic'le ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, Milan'ın Bosna Hersekli orta saha için talep ettiği bonservis bedelini yazdı.
3.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Rade Krunic transferine yine 'sakatlık' engeli! Milan'dan kötü haber
Fenerbahçe'de Rade Krunic transferine yine 'sakatlık' engeli! Milan'dan kötü haber Fenerbahçe'nin sezon başında da transfer etmek istediği Rade Krunic, devre arası için yeniden gündeme geldi. Bosna Hersekli orta sahanın transferinde yine 'sakatlık' engelinin ortaya çıktığı öğrenildi.
27.12.2023 Fenerbahçe
Sabiha Gökçen'e yeni pist! Bakan Uraloğlu: Kapasiteyi en az 2 katına çıkaracağız
Sabiha Gökçen'e yeni pist! Bakan Uraloğlu: Kapasiteyi en az 2 katına çıkaracağız Sabiha Gökçen Havalimanı 2.pisti bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımları ile hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pistinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yeni pistin de devreye girmesiyle yıllık 85 milyondan fazla yolcuyu ağırlayacak kapasiteye erişecektir” dedi.
25.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Foça ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.