Ayağa alüminyum folyo sarınca şıp diye kesti! Kimse bilmiyor, ne grip ne de ağrı bırakıyor
Ayağa alüminyum folyo sarınca şıp diye kesti! Kimse bilmiyor, ne grip ne de ağrı bırakıyor Alüminyum folyo, genellikle mutfak ürünlerini saklamada ve pişirmede kullanılan önemli bir araçtır. Yiyecekleri muhafaza etmemize yarayan bu malzeme iddialara göre vücudumuz için de faydalı etkiler barındırıyor. İşte ayağınıza alüminyum folyo sarmanın sağlığa olan faydası.
6.03.2024 Genel Sağlık
Kabarıp tel tel olan saçlara sıfır masraflı taktik! Her evde var, birkaç dakikada çözüyor
Kabarıp tel tel olan saçlara sıfır masraflı taktik! Her evde var, birkaç dakikada çözüyor Kıvırcık ve yoğun dalgalı saç tipine sahip kadın ve erkeklerin başı ansızın elektriklenen saçlarıyla dertte. Elektriklenmeyi yok edip daha sakin bir görünüm vadeden tüm kozmetik ürünleri kullanmayı reddeden bir TikTok kullanıcısı ilaç gibi bir tavsiyede bulundu. Üstelik bu ürün hepimizin evinde var. İşte Ann Dunnington'ın masrafsız kesin çözümü.
1.03.2024 Saç Bakımı
Alüminyum folyo dolandırıcıları üzecek! Kıyafetleri dümdüz yapıp tüm kirleri yok ediyor
Alüminyum folyo dolandırıcıları üzecek! Kıyafetleri dümdüz yapıp tüm kirleri yok ediyor Alüminyum folyonun mutfağın olmazsa olmazı olduğunu biliyoruz. Yalnızca mutfakta değil evin birçok alanında kullanılması mümkün olan alüminyum folyo bakın nerelerde işe yarıyor.
22.02.2024 Püf Noktası
Anne ve kızı, camları folyo ile kaplayıp mangal kömürü yakarak intihar etti
Anne ve kızı, camları folyo ile kaplayıp mangal kömürü yakarak intihar etti Antalya’da, evde pencere camları ve kapıyı folyo ile kaplayıp, yatak odasında mangalda kömür yakan Nuray A. (52) ile kızı Melis D. (30) ölü bulundu.
6.05.2021 Gündem
Sızma girişiminde yakalanan teröristler, vücutlarına alüminyum folyo sarmış!
Sızma girişiminde yakalanan teröristler, vücutlarına alüminyum folyo sarmış! Barış Pınarı Harekatı ile terör unsurlarından arındırılan Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısındaki Rasulayn'a, Türk askerine saldırı düzenlemek için sızmaya çalışan PKK/YPG'li 2 terörist yakalandı. Teröristlerin termal kameralara yakalanmamak için vücutlarına alüminyum folyo sardığı görüldü.
9.05.2020 Gündem
Evde kurduğu serada uyuşturucu yetiştirdi
Evde kurduğu serada uyuşturucu yetiştirdi  Manisa'da alüminyum folyo ve naylonlarla kaplayarak seraya çevirdiği odada skunk kenevir bitkisi yetiştirip uyuşturucu imal ettiği belirlenen kişi, yakalandı.
30.04.2020 Haberler
17 mağazadan hırsızlık yaptılar!
17 mağazadan hırsızlık yaptılar! Samsun'da alışveriş merkezlerinde bulunan 17 mağazadan hırsızlık yaptıkları tespit edilen Azeri uyruklu 5'i kadın 7 zanlı, polis tarafından gözaltına alındı. Zanlıların 'folyo' ile alarma yakalanmadıkları ortayı çıktı.
4.12.2019 Haberler
17 mağazadan hırsızlık yaptılar! Folyo ile alarma yakalanmadılar
17 mağazadan hırsızlık yaptılar! Folyo ile alarma yakalanmadılar Samsun'da alışveriş merkezlerinde bulunan 17 mağazadan hırsızlık yaptıkları tespit edilen Azeri uyruklu 5'i kadın 7 zanlı, polis tarafından gözaltına alındı. Zanlıların 'folyo' ile alarma yakalanmadıkları ortayı çıktı.
4.12.2019 Gündem
AVM'den folyo kaplı çantayla hırsızlık yapan turist tutuklandı
AVM'den folyo kaplı çantayla hırsızlık yapan turist tutuklandı ANTALYA'da, folyo kaplı çantayla AVM'lerdeki alarmları devre dışı bırakarak mağazalardan pantolon, tişört çalan Filistin uyruklu 39 yaşındaki Ali Mohammed, polis tarafından yakalandı.
31.10.2017 Gündem
AVM'den folyo kaplı çantayla hırsızlık yapan turist tutuklandı
AVM'den folyo kaplı çantayla hırsızlık yapan turist tutuklandı ANTALYA'da, folyo kaplı çantayla AVM'lerdeki alarmları devre dışı bırakarak mağazalardan pantolon, tişört çalan Filistin uyruklu 39 yaşındaki Ali Mohammed, polis tarafından yakalandı.
31.10.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri