Fonseca

Fonseca

Son dakika fonseca haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fonseca gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fonseca haber sayfamızda...

Fonseca

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 455 fonseca haberi bulunmuştur.
Paulo Fonseca, Yusuf Yazıcı için kararını verdi! İsmi Beşiktaş'la anılıyor
Paulo Fonseca, Yusuf Yazıcı için kararını verdi! İsmi Beşiktaş'la anılıyor Fransa Ligi ekiplerinden Lille’in teknik patronu Paulo Fonseca, ismi Beşiktaş ile anılan milli futbolcunun durumuyla ilgili ülke basınına konuştu.
21.12.2023 Fransa Ligue 1
Denizli’nin değerini tüm dünya tanıyacak
Denizli’nin değerini tüm dünya tanıyacak Denizli Giyim Sanayicileri Derneği’nin bir projesi olan Denizli Fashion Week, 6. sezonunda büyük bir değişim geçirdi.
25.11.2023 Ege
Maçları en çok keyif veren 10 takım açıklandı! Alman ekipleri dikkat çekti
Maçları en çok keyif veren 10 takım açıklandı! Alman ekipleri dikkat çekti Puan tablosundan bağımsız maçları en keyifli takımlar belli oldu. İlk 10 içerisinde zirve Alman devi Bayern Münih oldu. İşte listedeki diğer takımlar.
2.04.2023 Futbol
Survivor Walison kimdir? Survivor 2023 Walison Fonseca kaç yaşında, nereli, eşi kim?
Survivor Walison kimdir? Survivor 2023 Walison Fonseca kaç yaşında, nereli, eşi kim? Daha önce MasterChef'ten tanıdığımız Walison Fonseca, bu yıl Survivor'da boy gösterecek. Brezilyalı yarışmacı hakkında daha fazla bilgi alınmak isteniyor ve "Walison Fonseca kimdir, kaç yaşında ve nereli?" soruları geliyor.
17.01.2023 Cadde
Acun Ilıcalı paylaştı! 'Survivor 2023'ten ilk görüntüler
Acun Ilıcalı paylaştı! 'Survivor 2023'ten ilk görüntüler Çekimleri Dominik'te gerçekleşen, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor', yeni formatıyla ekrana dönüyor. Nisa Bölükbaşı'nın tartışmalı 'All Star' şampiyonluğunun ardından fenomen yarışmanın yeni sezonunda üç ayrı takım boy gösterecek. Aylarca sürecek zorlu mücadeleden ilk görüntüler geldi.
14.01.2023 Cadde
Lille'den sürpriz Yusuf Yazıcı kararı
Lille'den sürpriz Yusuf Yazıcı kararı Süper Lig'de bu sezona formsuz başlayan Trabzonspor'a geri dönme ihtimali olan Yusuf Yazıcı için sürpriz bir iddia gündeme geldi.
30.08.2022 Trabzonspor
ÖZEL | Jorge Jesus yorumu: Tarihin en önemli ismi, şampiyon yapar
ÖZEL | Jorge Jesus yorumu: Tarihin en önemli ismi, şampiyon yapar Fenerbahçe'nin yeni sezon göreve getirdiği dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus için Brezilya'dan çarpıcı ifadeler geldi.
3.07.2022 Fenerbahçe
Galatasaray'da Okan Buruk İstanbul'a geliyor!
Galatasaray'da Okan Buruk İstanbul'a geliyor! Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek ve kurmayları yapılan son değerlendirmelerin ardından teknik direktör konusunda Okan Buruk'ta karar kıldı. Buruk İstanbul'a geliyor.
21.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Cenk Ergün 9 yabancı teknik adamla görüştü! Okan Buruk'ta karar kılındı
Galatasaray'da Cenk Ergün 9 yabancı teknik adamla görüştü! Okan Buruk'ta karar kılındı Galatasaray'da Dursun Özbek'in göreve gelmesinin ardından başlayan teknik direktör arayışı son buldu. Sarı-kırmızılılarda Cenk Ergün'ün yürüttüğü süreçte tam 9 yabancı teknik adamla görüştüğü ve Okan Buruk'ta karar kılındığı öğrenildi. İşte Cenk Ergün'ün görüştüğü teknik adamlar...
21.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın transfer hedefini duyurdu: Başkan Özbek 'Bitirin' dedi! İki flaş orta saha geliyor
Galatasaray'ın transfer hedefini duyurdu: Başkan Özbek 'Bitirin' dedi! İki flaş orta saha geliyor Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesinin ardından önce teknik direktör ardından transferler açıklanacak. Sarı Kırmızılılarda teknik direktör için Okan Buruk ismi ön plana çıkarken iki flaş orta sahanın da kadroya katılacağı öğrenildi.
21.06.2022 Galatasaray
Jason Denayer'in Galatasaray'dan talebi belli oldu! Yeni patron Okan Buruk
Jason Denayer'in Galatasaray'dan talebi belli oldu! Yeni patron Okan Buruk Galatasaray Yönetimi, yapılan son değerlendirmelerin ardından 48 yaşındaki teknik adamın isminde karar kıldı. İki yıllık anlaşma sağlanan Okan Buruk, İstanbul’a çağırılan Domenec Torrent’le yolların ayrılması sonrası resmi sözleşmeyi imzalayacak. Galatasaray, Jason Denayer’in nabzını yokladı, başarılı oyuncunun transferi konusunda şartları öğrendi.
19.06.2022 Galatasaray
ÖZEL - Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk oldu!
ÖZEL - Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk oldu! Galatasaray Kulübü'nde Dursun Özbek'in göreve gelmesinin ardından yapılan değerlendirmelerde teknik direktörlük için karar kılındı. Sarı-kırmızılılarda yeni sezonda teknik direktör Okan Buruk oldu. 48 yaşındaki çalıştırıcıyla ilgili resmi açıklamanın yapılacağı süreç de netlik kazandı. İşte MİLLİYET'in ulaştığı detaylar...
19.06.2022 Galatasaray
Kahkaha dolu gala
Kahkaha dolu gala Başrollerini Gonca Vuslateri ve Öznur Serçeler’in üstlendiği, kadrosunda Pelin Öztekin, Emre Dinler, Merve Sarıtaş, Emre Bulut, Walison Fonseca, Nurseli İdiz ile Köksal Engür’ün yer aldığı ‘Allah Yazdıysa Bozsun’un galası, Kanyon Cinemaximum’da yapıldı.
13.05.2022 Cadde
Antalya Grand Slam sona erdi
Antalya Grand Slam sona erdi İkinci kez ev sahipliğini Antalya'nın yaptığı önemli organizasyonun son gününde madalyalar sahiplerini buldu.
3.04.2022 Diğer
Son dakika haberi: Ukrayna'daki korku dolu anları anlattı! 'Bombalanmamak için dua ediyoruz'
Son dakika haberi: Ukrayna'daki korku dolu anları anlattı! 'Bombalanmamak için dua ediyoruz' Shakhtar Donetsk'in eski teknik direktörü Paulo Fonseca, ailesiyle birlikte kısa bir ziyaret için gittiği Kiev'de mahsur kaldı. Portekiz basınına konuşan dünyaca ünlü teknik direktör korku dolu anları anlattı. Bombalanma ile birlikte uyandığını anlatan Paulo Fonseca çarpıcı ifadeler kullandı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
24.02.2022 Dünyadan Futbol
Son dakika Galatasaray haberi: Brezilya basınından Domenec Torrent yorumu! Pep Guardiola ve Jorge Jesus ile kıyasladı
Son dakika Galatasaray haberi: Brezilya basınından Domenec Torrent yorumu! Pep Guardiola ve Jorge Jesus ile kıyasladı Fatih Terim’in ayrılmasının hemen ardından Türkiye’ye gelen ve dün işbaşı yapan Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, Türk futbol kamuoyu tarafından fazla tanınmıyor. Brezilyalı gazeteci Joao Pedro Fonseca, Domenec Torrent'in bilinmeyen yönlerini MİLLİYET'e anlattı. Fonseca, Torrent'i Pep Guardiola ve Jorge Jesus ile kıyasladı.
13.01.2022 Galatasaray
Süper Lig'de Portekiz aşısı tutmadı! Carvalhal ve Pereira
Süper Lig'de Portekiz aşısı tutmadı! Carvalhal ve Pereira Dünya futbolunda revaçta olan Portekizliler Türkiye'de başarının uzağında kaldı. Fenerbahçe'de Pereira 2. kez bekleneni veremezken, Carvalhal da Beşiktaş'ta beklentilerin uzağındaydı.
25.12.2021 Fenerbahçe
Müthiş iddia! Selman'ın teknik direktör listesinde Francesco Farioli de var
Müthiş iddia! Selman'ın teknik direktör listesinde Francesco Farioli de var Premier Lig ekibi Newcastle United'ı 353 milyon 250 bin euro karşılığında satın alan Prens Selman, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor The Athletic, siyah-kulübün teknik direktör listesinde Fatih Karagümrük'ün hocası Francesco Farioli'nin de olduğunu ileri sürdü.
Newcastle United için Paulo Fonseca iddiası!
Newcastle United için Paulo Fonseca iddiası! İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'da teknik direktörlüğe Paulo Fonseca'nın getirilebileceği belirtildi.
Eşi eve dönmeyen prense yıldız desteği
Eşi eve dönmeyen prense yıldız desteği Monako Prensi Albert’in eşi Prenses Charlene, yılın başında gittiği ülkesi Güney Afrika’dan sağlık sorunlarını gerekçe göstererek saraya dönmedi.
25.09.2021 Dünya
Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe dünya devini yıkan golcünün peşinde! Şartlar zorlanıyor...
Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe dünya devini yıkan golcünün peşinde! Şartlar zorlanıyor... Fenerbahçe transferde atağa kalktı, ikinci transferini resmen açıkladı. Bir yandan teknik direktör arayışlarını sürdüren sarı-lacivertli ekip hücuma bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. EURO 2020'de attığı golle ülkesinin çeyrek finale yükselmesinde önemli rol oynayan isim için yoğun çaba sarf ediliyor.
2.07.2021 İsviçre
Cengiz Ünder adım adım Marsilya'ya
Cengiz Ünder adım adım Marsilya'ya Adı Fenerbahçe ile anılan ve Roma'daki geleceği henüz belli olmayan milli yıldız Cengiz Ünder'e Marsilya talip oldu.
1.07.2021 Fransa Ligue 1
Fonseca’da son dakika! Menajerlik şirketi yalanladı
Fonseca’da son dakika! Menajerlik şirketi yalanladı Fenerbahçe’de olası teknik direktörler arasında ilk sırada gösterilen, dün de “Bitti, bitiyor” olarak verilen Fonseca’nın menajerlik şirketi olayı yalanlamak zorunda kaldı. Empower Sports, herhangi bir görüşme olmadığını açıkladı.
1.07.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Everton'da Rafael Benitez dönemi
Son dakika - Everton'da Rafael Benitez dönemi Fenerbahçe'nin de gündemine gelen ünlü teknik adam Rafael Benitez, İngiltere Premier Lig ekibi Everton'a imza attı.  
Son dakika - Galatasaray'da Emre Akbaba ve Arda'nın açıklanması an meselesi
Son dakika - Galatasaray'da Emre Akbaba ve Arda'nın açıklanması an meselesi Galatasaray yönetimi iç transferde Emre Akbaba ve Arda Turan ile yeni sözleşme için görüşme gerçekleştirirken iki oyuncunun da resmi olarak açıklanması an meselesi. Hali hazırda takımla birlikte çalışmalarda yer alan kaptan Arda Turan'ın yanı sıra Emre Akbaba da gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı terletecek.
30.06.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Fonseca ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.