Forma

Forma

Son dakika Forma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Forma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Forma haber sayfamızda...

Forma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 102.036 forma haberi bulunmuştur.
Galatasaray maçı öncesi Adana Demirspor'a çifte sakatlık şoku! Yıldız futbolcu sezonu kapadı
Galatasaray maçı öncesi Adana Demirspor'a çifte sakatlık şoku! Yıldız futbolcu sezonu kapadı Süper Lig'de Galatasaray'la karşılaşacak olan Adana Demirspor'a yıldız futbolcularından kötü haber geldi. 2 yıldız Galatasaray maçında forma giyemeyecek. İşte detaylar...  
25.04.2024 Adana Demirspor
Sivassporlu futbolcunun menajeri açıkladı! Fenerbahçe'den transfer teklifi
Sivassporlu futbolcunun menajeri açıkladı! Fenerbahçe'den transfer teklifi 2016 yılından beri Sivasspor'da forma giyen 33 yaşındaki kaleci Ali Şaşal Vural'a gelen tekliflerden birinin de Fenerbahçe'den olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
25.04.2024 Sivasspor
EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe'ye WNBA'den transfer
EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe'ye WNBA'den transfer Üst üste ikinci kez Kadınlar EuroLeague'de şampiyonluğa ulaşan ve sezonu 4 kupayla tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding, WNBA'den transfer transfer yapıyor.
25.04.2024 Basketbol
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu Beşiktaş, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ile yola devam etme kararı aldı.
25.04.2024 Beşiktaş
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası'
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası' Yaz transfer döneminde Barcelona'yı reddedip Real Madrid'e imza atan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, İspanya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Son olarak Madrid'in antrenman tesisleri olan Valdebebas'ta Carlo Ancelotti ile yıldız futbolcu arasında geçen diyalog, gündeme oturdu.
25.04.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu Beşiktaş’ın sezon başında Moldova’nın Sheriff takımına kiralık olarak gönderdiği ancak geçtiğimiz Şubat ayında Siyah-Beyazlı kulübe geri dönen Berkay Vardar’ın sözleşmesi feshedilmişti. Beşiktaş, genç oyuncuyla neden yollarını ayırdığı ortaya çıktı.
25.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın derbi öncesi planları tuttu!
Beşiktaş'ın derbi öncesi planları tuttu! Kartal’ın Ankaragücü deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılması teknik heyeti mutlu etti. Olumsuz bir sonuç hem finali tehlikeye atacak hem de derbi öncesi morallerin bozulmasına neden olabilecekti.
25.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Sergio Oliveira gerçekleri ortaya çıktı! Okan Buruk'tan özür dilemedi ve affedilmedi
Galatasaray'da Sergio Oliveira gerçekleri ortaya çıktı! Okan Buruk'tan özür dilemedi ve affedilmedi Galatasaray'da kadro dışı kalmasının ardından takım idmanlarına geri dönen ancak maçlarda forma giymeyen Sergio Oliveira hakkında gerçekler ortaya çıktı. Portekizli futbolcunun, sözleşmesindeki madde gereği, ekipten ayrılmadığı ifade edildi.
25.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'ye İrfan Can Kahveci piyangosu! Avrupa devleri peşinde
Fenerbahçe'ye İrfan Can Kahveci piyangosu! Avrupa devleri peşinde Fenerbahçe’de bu sezon birçok futbolcu vitrine çıkarken, bunların başında milli futbolcu geldi. Hem Konferans Ligi’nde hem de Süper Lig’de fırtına gibi esen İrfan Can Kahveci’nin Avrupa devlerinin transfer listesine girdiği öğrenildi.
25.04.2024 Fenerbahçe
EuroLeague'de Fenerbahçe Beko'dan muhteşem geri dönüş! Final-Four yolunda sakatlık şoku
EuroLeague'de Fenerbahçe Beko'dan muhteşem geri dönüş! Final-Four yolunda sakatlık şoku Fenerbahçe Beko, Euroleague play-off ilk maçında deplasmanda Monaco'ya konuk oldu. Normal süresi 81-81 eşitlikle biten mücadelenin uzatma bölümünde rakibini 95-91 yenen sarı-lacivertliler avantajı ele geçirdi ancak yıldız basketbolcusunun sakatlığıyla sarsıldı. İşte detaylar...
Nereden nereye! Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı
Nereden nereye! Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de top koşturan Alman futbolcu Max Kruse sürpriz bir kararla bölgesel lig ekibine transfer oldu.
24.04.2024 Dünyadan Futbol
Alperen Şengün en çok gelişim gösteren 3'üncü oyuncu seçildi!
Alperen Şengün en çok gelişim gösteren 3'üncü oyuncu seçildi! NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün en çok gelişim kaydeden 3'üncü oyuncu seçildi.
24.04.2024 NBA
Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in Larkin savaşı! 4 milyon dolara 'Evet' dedi
Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in Larkin savaşı! 4 milyon dolara 'Evet' dedi Uzun yıllardır Anadolu Efes'te forma giyen ve Fenerbahçe Beko'nun da transferi için dahil olduğu Shane Larkin sözleşme kararını verdi. Larkin 4 milyon dolara 'Evet' dedi
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay!
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay! MKE Ankaragücü'nde forma giyen Olimpiu Morutan'ın Beşiktaş ile oynanan Türkiye Kupası yarı final ilk maçında aşil tendonunda kopma meydana geldi. Galatasaray, Morutan için 'Geçmiş olsun' paylaşımında bulundu. Galatasaray'ın paylaşımındaki detay dikkatlerden kaçmadı.
24.04.2024 Galatasaray
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
24.04.2024 Futbol
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
24.04.2024 Futbol
Galatasaray yeni Sacha Boey'i İtalya'dan buldu! Görüşmeler başlıyor
Galatasaray yeni Sacha Boey'i İtalya'dan buldu! Görüşmeler başlıyor Trendyol Süper Lig'de şampiyponluk hedefleyen Galatasaray yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sacha Boey'i rekor bedelle Bayern Münih'e gönderen Galatasaray bu bölgeye yine Fransız genç bir oyuncuyu transfer etmek istiyor.
24.04.2024 Galatasaray
Hummels transfer kararını verdi! Süper Lig devi peşindeydi
Hummels transfer kararını verdi! Süper Lig devi peşindeydi Borussia Dortmund ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Mats Hummels'in Süper Lig'e transfer olabileceği iddia ediliyordu. Alman oyuncu son kararını verdi.
24.04.2024 Trabzonspor
Beşiktaş taraftarından Umut Meraş tepkisi! 'Kahroluyorum'
Beşiktaş taraftarından Umut Meraş tepkisi! 'Kahroluyorum' Beşiktaş, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü'ne konuk oldu. Siyah-beyazlı taraftarların Umut Meraş'a yönelik tepkileri dikkat çekti.
23.04.2024 Beşiktaş
Michael Olise için Avrupa devleri transfer yarışında!
Michael Olise için Avrupa devleri transfer yarışında! Crystal Palace'ın 22 yaşındaki yıldızı Michael Olise için Avrupa devlerinin harekete geçtiği öğrenildi.
Liverpool'da Diogo Jota'dan kötü haber geldi!
Liverpool'da Diogo Jota'dan kötü haber geldi! Jürgen Klopp, Diogo Jota'nın sakatlığı nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık'
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık' Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin suskunluğunu bozdu. Nuri Şahin, Antalyaspor günlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
23.04.2024 Antalyaspor
Fransa'da Yusuf Yazıcı'nın evine 3'üncü kez hırsız girdi!
Fransa'da Yusuf Yazıcı'nın evine 3'üncü kez hırsız girdi! Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın evine 3'üncü kez hırsız girdi.
23.04.2024 Fransa Ligue 1
Aurelien Chedjou: Aboubakar hala çok büyük bir değer!
Aurelien Chedjou: Aboubakar hala çok büyük bir değer! Galatasaray'ın eski futbolcularından Aurelien Chedjou, Kamerun Milli Takımı'nda forma giyen futbolcuları değerlendirdi.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sürpriz bir ismin peşine düştüğü öğrenildi. Ada basını, siyah-beyazlıların 22 yaşındaki Yunan hücumcuyla ilgilendiğini öne sürdü.
23.04.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Forma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.