Forma Numaraları

Forma Numaraları

Son dakika forma numaraları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan forma numaraları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan forma numaraları haber sayfamızda...

Forma Numaraları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 169 forma numaraları haberi bulunmuştur.
Burak Yılmaz'dan dikkat çeken paylaşım! Kafaları karıştırdı
Burak Yılmaz'dan dikkat çeken paylaşım! Kafaları karıştırdı Hollanda temsilcilerinden Fortuna Sittard'da forma giyen Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
2.06.2023 Dünyadan Futbol
Bir formadan fazlası on numara! Arda Güler yıldızları hatırlattı
Bir formadan fazlası on numara! Arda Güler yıldızları hatırlattı Futbol tarihinde her zaman özel bir yeri olan 10 numaralı forma, Fenerbahçe’de de farklı bir konumda duruyor. Lefter’in, Can Bartu’nun, Alex’in forması, artık 17 yaşındaki genç yıldız Arda Güler’le hayat buluyor.
14.08.2022 Fenerbahçe
A Milli futbolcuların forma numaraları belli oldu
A Milli futbolcuların forma numaraları belli oldu 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım oyuncularının formalarında taşıyacakları isim ve numaralar açıklandı.
6.06.2021 Türkiye
Son dakika: Mesut Özil transferinde yeni gelişme! İşte forma numarası...
Son dakika: Mesut Özil transferinde yeni gelişme! İşte forma numarası... Mesut Özil - Fenerbahçe transferinde son dakika gelişmesi. Fenerbahçe, Başkan Ali Koç'un daha önce "Gerçekleşmesi zor bir rüya" ifadesini kullandığı Mesut Özil transferinde mutlu sona ulaşmak üzere. Arsenal ile iplerini koparır koparmaz Fenerbahçe'ye ıslak imzayı atacak olan Özil'in Sarı Lacivertli ekipte giyeceği forma numarası belli oldu.
7.01.2021 Fenerbahçe
İşte Barcelona'nın 2020-2021 sezonu kadrosu...
İşte Barcelona'nın 2020-2021 sezonu kadrosu... FC Barcelona kadrosunun 2020/21 sezonunda giyeceği forma numaraları resmi olarak tanıtıldı.
8.10.2020 Futbol
Samsunspor'da forma numaraları belli oldu
Samsunspor'da forma numaraları belli oldu TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Yılport Samsunspor'da, bu sezon görev yapacak futbolcuların kullanacakları forma numaraları belli oldu.
11.09.2020 1.Lig
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da MKE Ankaragücü maçı hazırlıkları
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da MKE Ankaragücü maçı hazırlıkları Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Süper Lig'in ilk haftasında 13 Eylül Pazar günü MKE Ankaragücü'ne konuk olacağı maçın hazırlıklarına yaptığı tek antrenmanla devam etti.
Gaziantep FK'de yeni sezon forma numaraları belli oldu
Gaziantep FK'de yeni sezon forma numaraları belli oldu Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübünde 2020-2021 sezonunda futbolcuların forma numaraları belirlendi.
8.09.2020 Futbol
Beşiktaş'ta forma numaraları belli oldu
Beşiktaş'ta forma numaraları belli oldu Beşiktaş'ta yeni sezonda Süper Lig, Avrupa ve Ziraat Türkiye Kupası'nda futbolcuların kullanacakları forma numaraları belli oldu.
26.08.2020 Beşiktaş
Mario Lemina'ya Southampton'da forma numarası verilmedi!
Mario Lemina'ya Southampton'da forma numarası verilmedi! Galatasaray'da geçen sezonu kiralık geçiren Mario Lemina ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Kulübü Southampton tarafından açıklanan forma numaraları listesinde Lemina yer almadı.
25.08.2020 Galatasaray
Beşiktaş'ta forma numaraları belli oldu
Beşiktaş'ta forma numaraları belli oldu Beşiktaş'ta yeni sezon öncesinde forma numaraları belli oldu. Geçtiğimiz sezon 71 numaralı formayı giyen Burak Yılmaz, bu sezon 17'yi giyecek. 17 numarayı giyen Lens ise 27 numarayla mücadele edecek.
30.06.2020 Beşiktaş
Sivasspor’da forma numaraları belli oldu
Sivasspor’da forma numaraları belli oldu 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta sezonunda Demir Grup Sivasspor’da futbolcuların giyecekleri forma numaraları açıklandı.
Demir Grup Sivasspor'da forma numaraları belirlendi
Demir Grup Sivasspor'da forma numaraları belirlendi DEMİR Grup Sivasspor'da yeni sezonda görev yapacak futbolcuların giyecekleri forma numaraları belirlendi.
Göztepe'de Göktuğ Bakırbaş'ın sözleşmesi uzatıldı
Göztepe'de Göktuğ Bakırbaş'ın sözleşmesi uzatıldı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de, kaleci Göktuğ Bakırbaş'ın sözleşmesi uzatıldı.
1.07.2020 Futbol
Adana Demirspor'da forma numaraları belli oldu
Adana Demirspor'da forma numaraları belli oldu Adana Demirspor’da futbolcuların önümüzdeki sezon giyeceği forma numaraları belli oldu.
1.07.2020 1.Lig
Sivasspor'da forma numaraları belli oldu
Sivasspor'da forma numaraları belli oldu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da, 2018-2019 sezonunda futbolcuların giyeceği formaların numaraları belli oldu.
A Milli Takım'ın yeni formaları tanıtıldı!
A Milli Takım'ın yeni formaları tanıtıldı! Milli Takımlarımızın Nike tarafından hazırlanan yeni iç saha ve deplasman formaları tanıtıldı.
1.07.2020 Milli Takım
Barcelona'da forma numaraları açıklandı
Barcelona'da forma numaraları açıklandı Barcelona'da yapılan yeni transferlerin ardından 2017-2018 sezonunun kadrosu kesinleşti ve forma numaraları da duyuruldu
1.07.2020 İspanya La Liga
Belhanda: 'Hayattaki kahramanım Hz. Muhammed'
Belhanda: 'Hayattaki kahramanım Hz. Muhammed' Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Belhanda, takım olarak savaşan bir ruha sahip olduklarını belirterek, “Önemli olan, sahadaki herkesin birbiri için mücadele etmesi” dedi.
30.06.2020 Galatasaray
Göztepe'de forma numaraları belli oldu
Göztepe'de forma numaraları belli oldu Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe'de futbolcuların 2017-2018 sezonunda kullanacakları forma numaraları açıklandı.
1.07.2020 Futbol
Bursaspor'da forma numaraları belli oldu
Bursaspor'da forma numaraları belli oldu Yeşil-beyazlılarda, yeni sezonda 16 numaralı formayı hiçbir oyuncu giymeyecek.
1.07.2020 Futbol
Trabzonspor'da forma numaraları belli oldu
Trabzonspor'da forma numaraları belli oldu Trabzonsporlu futbolcuların 2017-2018 sezonunda kullanacakları forma numaraları açıklandı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da Onur ve Castillo ilk hafta yok...
Trabzonspor'da Onur ve Castillo ilk hafta yok... Trabzonspor’da geçen yıldan cezası bulunan kaleci Onur Recep Kıvrak ile ameliyat olan Fabian Castillo Atiker Konyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.
30.06.2020 Trabzonspor
Beşiktaş'ta forma numaraları belli oldu
Beşiktaş'ta forma numaraları belli oldu Beşiktaşlı futbolcuların yeni sezonda kullanacakları forma numaraları belirlendi.
30.06.2020 Beşiktaş
Futbol sahalarında ilginç forma numaraları ve anlamı
Futbol sahalarında ilginç forma numaraları ve anlamı Bazı futbolcular numaraların uğuruna inanır, bazıları ise uğurlu numarasını alamaz. İşte futbol tarihinin en ilginç forma numaraları...
20.07.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Forma Numaraları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.