Fortuna Düsseldorf

Fortuna Düsseldorf

Son dakika fortuna düsseldorf haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fortuna düsseldorf gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fortuna düsseldorf haber sayfamızda...

Fortuna Düsseldorf

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 575 fortuna düsseldorf haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sürpriz bir ismin peşine düştüğü öğrenildi. Ada basını, siyah-beyazlıların 22 yaşındaki Yunan hücumcuyla ilgilendiğini öne sürdü.
23.04.2024 Beşiktaş
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
6.04.2024 Futbol
Bayer Leverkusen, Bayern Münih hegemonyasını yıkmak için gün sayıyor!
Bayer Leverkusen, Bayern Münih hegemonyasını yıkmak için gün sayıyor! Bundesliga'da Bayer Leverkusen, Bayern Münih'le puan farkını 13'e yükseltti. Leverkusen, ligde kalan 7 maçından 3'ünü kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.
31.03.2024 Almanya Bundesliga
Galatasaray'da Kerem Demirbay'dan transfer cevabı! 'Ben buralıyım'
Galatasaray'da Kerem Demirbay'dan transfer cevabı! 'Ben buralıyım' Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı Kerem Demirbay suskunluğunu bozdu. Tecrübeli futbolcu, transfer iddialarına cevap verdi.
27.01.2024 Galatasaray
Yok artık Kenan Karaman! Almanya'da küllerinden doğdu
Yok artık Kenan Karaman! Almanya'da küllerinden doğdu Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Schalke 04'le anlaşma sağlayan Kenan Karaman, bu sezon muhteşem bir çıkış yakaladı. 2024 Avrupa Şampiyonası öncesi Kenan Karaman'ın gösterdiği performans dikkat çekti.
21.12.2023 Dünyadan Futbol
Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ve Kasim Adams ile el sıkıştı
Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ve Kasim Adams ile el sıkıştı Bordo-mavili kulüp, bonservisi elinde olan Taxiarchis Fountas'ın yanı sıra Hoffenheim'da forma giyen Kasim Adams ile prensip anlaşmasına vardı.
15.08.2023 Trabzonspor
Galatasaray, Kerem Demirbay'ın maliyetini KAP'a bildirdi
Galatasaray, Kerem Demirbay'ın maliyetini KAP'a bildirdi Galatasaray, Bayer Leverkusen'den kadrosuna kattığı Kerem Demirbay'ın maliyetini KAP'a bildirdi.
3.08.2023 Galatasaray
ÖZEL | Kerem Demirbay'ın Galatasaray'a maliyeti belli oldu! İşte anlaşmanın detayları...
ÖZEL | Kerem Demirbay'ın Galatasaray'a maliyeti belli oldu! İşte anlaşmanın detayları... Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, orta saha kurgusunu Kerem Demirbay'la güçlendirdi. Tecrübeli orta saha ile yapılan anlaşmanın detaylarına MİLLİYET ulaştı.
2.08.2023 Galatasaray
Galatasaray, Kerem Demirbay transferinde geri sayımda! Alman basını anlaşmayı duyurdu
Galatasaray, Kerem Demirbay transferinde geri sayımda! Alman basını anlaşmayı duyurdu Galatasaray uzun süredir peşinden koştuğu Kerem Demiray transferi için Bayer Leverkusen ile anlaşma sağladı. Alman basını transferin bu akşam kesinlik kazanabileceğini aktardı.
1.08.2023 Galatasaray
Olcay Şahan'ın yeni adresi belli oldu! Transfer resmen açıklandı
Olcay Şahan'ın yeni adresi belli oldu! Transfer resmen açıklandı 36 yaşındaki futbolcu Olcay Şahan'ın yeni adresi belli oldu. Tecrübeli oyuncu, TFF 2. Lig ekiplerinden Ankaraspor ile anlaşma sağladı.
26.07.2023 2.Lig
Manisa FK'da Prib ile yollar ayrıldı
Manisa FK'da Prib ile yollar ayrıldı Ege temsilcisinde orta saha oyuncusu Edgar Prib ile yollar ayrıldı.
26.05.2023 1.Lig
Volkan Demirel’den Bayern Münih itirafı! 'Mesut Özil beklenen performansı gösteremedi'
Volkan Demirel’den Bayern Münih itirafı! 'Mesut Özil beklenen performansı gösteremedi' Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası ilk günden itibaren yardım seferberliğinin öncülerinden olan Volkan Demirel, Alman basınına dikkat çeken bir röportaj verdi.
20.05.2023 Hatayspor
Beşiktaş'tan Hamburg'a kiralandı! Francisco Montero'dan şaşırtan istatistik
Beşiktaş'tan Hamburg'a kiralandı! Francisco Montero'dan şaşırtan istatistik Bundesliga 2 ekiplerinden Hamburg'un Beşiktaş'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Francisco Montero, şaşırtan bir istatistiğe imza attı. İspanyol stoperin Almanya'daki performansı şaşkınlık yarattı.
31.03.2023 Beşiktaş
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
31.03.2023 Futbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
19.03.2023 Futbol
Fenerbahçe ve Galatasaray, Mahmoud Dahoud'un peşinde
Fenerbahçe ve Galatasaray, Mahmoud Dahoud'un peşinde Borussia Dortmund'dan sezon sonu ayrılacak Mahmoud Dahoud'u Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Dahoud'la Avrupa'dan çok sayıda takımın da ilgilendiği belilrtildi.
7.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe transfer için devlerle yarışa girdi! Bonservissiz yıldız gündemde
Fenerbahçe transfer için devlerle yarışa girdi! Bonservissiz yıldız gündemde Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe gelecek sezon adına sürpriz bir ismi gündemine aldı. Sarı-lacivertlilerin transfer listesindeki yıldız futbolcu için Avrupa'dan 4 önemli kulübün de devrede olduğu iddia edildi.
6.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe transfer için gözünü kararttı! 3 yıldız birden gündemde
Fenerbahçe transfer için gözünü kararttı! 3 yıldız birden gündemde Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de bu sezon hedefine ulaşmayı planlayan sarı-lacivertlilerin gündemine 3 dünya yıldızını birden aldığı iddia edildi. Süper Lig devinin transfer görüşmelerine başladığı kaydedildi.
25.02.2023 Fenerbahçe
Kasımpaşa, Gökhan Gül'ü transfer etti
Kasımpaşa, Gökhan Gül'ü transfer etti Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Gökhan Gül ile sözleşme imzalandığını açıkladı.
18.02.2023 Kasımpaşa
ÖZEL - Kaan Ayhan, Galatasaray yolunda! Transfer an meselesi, anlaşmanın detayları belli oldu
ÖZEL - Kaan Ayhan, Galatasaray yolunda! Transfer an meselesi, anlaşmanın detayları belli oldu Okan Buruk yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de 10'da 10 yapan Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına da hız verdi. Sarı-kırmızılılar, Sassuolo forması giyen milli stoper Kaan Ayhan'ı kiralamak için geri sayıma geçti. Galatasaray, milli yıldız için transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdi.
29.01.2023 Galatasaray
Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor! Teklifi kabul etti, işte bonservis bedeli
Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor! Teklifi kabul etti, işte bonservis bedeli Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katarak transferde ilk hamlesini yapan Beşiktaş'ta hedef stoper ve orta saha transferlerini de kısa süre içinde bitirmek. Siyah-beyazlılar yıldız oyuncuyla her konuda anlaşma sağladı. Beşiktaş'ın yaptığı teklifin detayları da belli oldu.
26.01.2023 Beşiktaş
Sebastien Haller'den müjdeli haber! Yeşil sahalara geri döndü
Sebastien Haller'den müjdeli haber! Yeşil sahalara geri döndü Borussia Dortmund’un yıldızı Sebastian Haller, geçtiğimiz temmuz ayında yakalandığı testis kanserini yendi ve yeşil sahalara geri döndü.
11.01.2023 Almanya Bundesliga
Devlerin istediği Kaan Ayhan transferinde ters köşe! İşte yeni adresi...
Devlerin istediği Kaan Ayhan transferinde ters köşe! İşte yeni adresi... Süper Lig devleri Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yerli oyuncu statüsünde olduğu için transfer etmek istediği Kaan Ayhan'la ilgili sürpriz gelişme yaşandı.
6.01.2023 Almanya Bundesliga
Gökhan Gül, Süper Lig ekiplerinin radarında
Gökhan Gül, Süper Lig ekiplerinin radarında Gençlerbirliği'nin 24 yaşındaki savunma oyuncusunu Süper Lig'den birçok takım takip ediyor.
19.12.2022 1.Lig
Kenan Koçak'tan Dünya Kupası yorumu
Kenan Koçak'tan Dünya Kupası yorumu A Milli Futbol Takımı'nda görev yapan Kenan Koçak, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda bugüne kadar sahaya yansıtılan futbolu değerlendirirken, Almanya'nın Japonya'ya karşı yenilmesinin sebeplerini de açıkladı.
24.11.2022 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Fortuna Düsseldorf ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.