Fotoğrafları

Fotoğrafları

Son dakika fotoğrafları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fotoğrafları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fotoğrafları haber sayfamızda...

Fotoğrafları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.169 fotoğrafları haberi bulunmuştur.
‘Emekli maaşları temmuzda masada’
‘Emekli maaşları temmuzda masada’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa mitinginde “Hayat pahalılığından en fazla etkilenen kesimlerimiz çalışanlarımız ve emeklilerimizdir. Önümüzdeki temmuz, yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre, emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız” dedi.
29.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir adayı Dağ: 1 Nisan’dan sonra aynı hızla durmadan çalışacağız
AK Parti İzmir adayı Dağ: 1 Nisan’dan sonra aynı hızla durmadan çalışacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, “Biz 30 ilçede belediye başkan adaylarımızı belirlerken insan zekası kullandık. Yapay zekayı kullanmak aklımıza gelmedi. Hepsinde ince eledik, sık dokuduk. Siyasi reflekslerden biraz ayrıldığımızda, adayları kefeye koyduğumuzda bizim adaylarımızın o ilçelerde çok çok ötede olduklarını görürler" dedi.  
28.03.2024 Gündem
27 Mart 2004... '17 yaşındayım! İyi başlangıç Merve'
27 Mart 2004... '17 yaşındayım! İyi başlangıç Merve' Dünyaca ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın ‘Kuru Otlar Üstüne’ filmindeki rolüyle 76'ncı Cannes Film Festivali’nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Merve Dizdar, sosyal medyada takipçilerini lise yıllarına götürdü.
28.03.2024 Cadde
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok Google haritalarda dahi gözükmeyen Çin'in gizli üssü basına sızdı. Yakın zamanda Pasifik'te çıkması beklenen savaş kapsamında Tayvan başkentini birebir kopyaladı, söz konusu olay dünyada ses getirdi.
27.03.2024 Dünya
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı Almanya'da Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na terör örgütü sempatizanları taşlı saldırı gerçekleştirdi.
27.03.2024 Haberler
Macron’un imajı Brigitte’e emanet
Macron’un imajı Brigitte’e emanet Geçtiğimiz günlerde boks antrenmanındayken çekilmiş fotoğrafıyla gündeme gelen ve sivil hayatından daha fazla görsel paylaşmaya başlayan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un, eşi Brigitte Macron’un etkisiyle imaj değişikliği yaptığı iddia edildi.
27.03.2024 Dünya
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı Almanya'da Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na terör örgütü sempatizanları taşlı saldırı gerçekleştirdi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da PKK yandaşlarının saldırısına uğrayan genç ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da PKK yandaşlarının saldırısına uğrayan genç ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarının saldırısında yaralanan genci aradı. Erdoğan, sürecin takipçisi olacaklarını söyledi.
26.03.2024 Gündem
Türkiye'den Belçika'ya PKK uyarısı: Avrupa'da toplumsal barışa ve düzene tehdit
Türkiye'den Belçika'ya PKK uyarısı: Avrupa'da toplumsal barışa ve düzene tehdit Belçika'da PKK yandaşlarının Türk vatandaşlarına saldırısı sonucu yaşanan olaylarla ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan gelen açıklamada "Belçika’daki toplumumuzun sağduyulu tavrı ve Belçika emniyet makamlarının etkili müdahalesi sayesinde olayların büyümesi engellenmiştir. " ifadelerine yer verildi.
26.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Aksaray mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı.
26.03.2024 Gündem
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde Belçika'da geçtiğimiz Pazar günü patlak veren Türkler ve PKK destekçileri arasındaki kavga devam ediyor. Terör sempatizanları dün gece saatlerinde Ülkü Ocakları binasına molotofkokteyli fırlattı. Yerel medyaya konuşan Türkler ise kendilerinin PKK'nın ölüm listesine eklendiğini bildirdi.
26.03.2024 Dünya
Prag'da aşka geldiler! Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan romantik paylaşım
Prag'da aşka geldiler! Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan romantik paylaşım Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan Aslı Enver, eşiyle birlikte Prag'a gitti. Tatil pozlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Enver'in Gökbudak ile romantik pozu, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
23.03.2024 Cadde
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. Şenay mağdur M.Y. yönünden itirafta bulundu. Hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilen sanık önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
22.03.2024 Gündem
'İnci Taneleri' yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu
'İnci Taneleri' yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', 21 Mart Perşembe akşamı yayınlanan dokuzuncu bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Azem'in oğlu Cihan'ı kurtardığı dakikalarda, oğlunun eşi Zahir tarafından kaçırıldığını öğrenen Dilber’in feryadı ise geceye damga vurdu.
23.03.2024 Cadde
'Ben hayatta en çok sana benzemeyi sevdim anne!'
'Ben hayatta en çok sana benzemeyi sevdim anne!' Oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, annesi Neşe Gümülcinelioğlu'nun doğum gününü, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşım ve nostaljik karelerle kutladı.
21.03.2024 Cadde
Amerikan ordusu günler sonra fotoğrafı yayınladı! NATO ise Fetesti'den ayrılan Türk jetlerini paylaştı
Amerikan ordusu günler sonra fotoğrafı yayınladı! NATO ise Fetesti'den ayrılan Türk jetlerini paylaştı Ana muharebe tanklarının yanı sıra zırhlı araçların sahne aldığı gövde gösterisinin adresi, dikkat çekici. NATO Hava Komutanlığı ise, resmi hesabından Karadeniz semalarını koruyan Türk F-16'larını kadrajına aldı.
19.03.2024 Dünya
Gözde Kocaoğlu: Karanlıklarda elimi tutan güzel yürekli ağabeyim
Gözde Kocaoğlu: Karanlıklarda elimi tutan güzel yürekli ağabeyim Rıza Kocaoğlu'nun kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Gözde Kocaoğlu, sosyal medya hesabından ağabeyinin doğum gününü kutladı. Çocukluk yıllarına ait fotoğrafları paylaşan Gözde Kocaoğlu, duygusal bir not ekledi.
19.03.2024 Cadde
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü!  'İddialar karşısında sarsıldılar'
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü! 'İddialar karşısında sarsıldılar' Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğuile ilgili spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, İngiliz basınına konuşan görgü tanıkları Prenses'in eşi ile birlikte alışverişe çıktığını ve 'iyi ve mutlu' göründüğünü aktardı.
18.03.2024 Cadde
'Karındeşen Jack': Tüyler ürperten seri katilin polis dosyası 136 yıl sonra açıklandı
'Karındeşen Jack': Tüyler ürperten seri katilin polis dosyası 136 yıl sonra açıklandı İngiltere’de 1888’de işlediği cinayetlerden dolayı ‘Karındeşen Jack’ olarak nam salan seri katilin polis dosyası, 136 yıl sonra zamanın dedektiflerinden birinin torunu tarafından kamuya açıklandı.
16.03.2024 Dünya
Komplolar ve ajansların neredeyse eşi görülmemiş hamlesi: Prenses'in editlediği fotoğraf dedikoduları nasıl ateşledi?
Komplolar ve ajansların neredeyse eşi görülmemiş hamlesi: Prenses'in editlediği fotoğraf dedikoduları nasıl ateşledi? Geçirdiği ameliyattan sonra gözlerden uzak olan İngiltere Prensesi Kate Middleton'ın yokluğu mırıltılara yol açıyordu. Ancak geçtiğimiz Anneler Günü'nde dedikoduları susturmak için yayınlanan aile fotoğrafının editlendiği ortaya çıkınca, komplo teorileri internette sel olup aktı.
16.03.2024 Dünya
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Dubai'de aşka geldi!
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Dubai'de aşka geldi! Kaan Urgancıoğlu ile başrolleri paylaştığı Yargı dizisindeki performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım ile art arda paylaşımda bulundu. Dubai’de mutlu anlar geçiren çiftin paylaşımlarına beğeni yağdı.
15.03.2024 Cadde
Bir yanda ölüm, bir yanda neşe: Vicdanı yaralayan gülüş
Bir yanda ölüm, bir yanda neşe: Vicdanı yaralayan gülüş İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı otomobille çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açan ve kazanın ardından annesi Eylem Tok’un yurt dışına kaçırdığı 17 yaşındaki T.C., annesiyle birlikte New York’ta görüntülendi.
15.03.2024 Gündem
Aşkları tam gaz devam ediyor! Ünlü ikiliden romantik paylaşım
Aşkları tam gaz devam ediyor! Ünlü ikiliden romantik paylaşım Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil, olaylı ayrıldığı eski sevgilisi 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile yeniden bir araya gelmişti. Erbil, Gülseren Ceylan ile romantik anlarından birini daha sevenleriyle paylaştı.
14.03.2024 Cadde
Eylem Tok ve oğlu New York'ta görüntülenmişti... Görgü tanığı: Rahatlıklarını görünce şoke oldum
Eylem Tok ve oğlu New York'ta görüntülenmişti... Görgü tanığı: Rahatlıklarını görünce şoke oldum Eyüpsultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülendi. Neşeli ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken anne ile oğlunun fotoğraflarını çeken Gözde G., "Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şok oldum" dedi.
14.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur New York sokaklarında! Görgü tanığı konuştu
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur New York sokaklarında! Görgü tanığı konuştu Türkiye onları konuşuyor. Ehliyetsiz araç kullanırken 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok’la birlikte önce Mısır’a ardından Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçmıştı. Anne oğlun New York sokaklarındaki fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflarını çeken Gözde G., "Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şok oldum" dedi.
15.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fotoğrafları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.