Fragmanı

Fragmanı

Son dakika fragmanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fragmanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fragmanı haber sayfamızda...

Fragmanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.057 fragmanı haberi bulunmuştur.
İnci Taneleri 12. Bölüm Fragmanı
İnci Taneleri 12. Bölüm Fragmanı İnci Taneleri 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Dilber'i aşk acısı sarıyor!
25.04.2024 Magazin
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
24.04.2024 Cadde
Umut yolun sonunda mı?
Umut yolun sonunda mı? Kanal D’nin MF Yapım imzalı dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun fragmanı merak uyandırdı.
23.04.2024 Cadde
Savcı Ilgaz kaçırılıyor!
Savcı Ilgaz kaçırılıyor! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’nın fragmanı heyecanı artırdı.
21.04.2024 Cadde
Duygu Nebioğlu'ndan Suphiye Orancı açıklaması: O adamlar anneme ne yaptıysa ortaya çıkacak!
Duygu Nebioğlu'ndan Suphiye Orancı açıklaması: O adamlar anneme ne yaptıysa ortaya çıkacak! Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu anne Suphiye Orancı bulunmuş, ancak bir açıklama yapmak istememişti. Duygu Nebioğlu, sosyal medya sayasından peş peşe videolar yayınlayarak, öz annesi Orancı hakkında konuştu.
20.04.2024 Magazin
Duygu Nebioğlu'ndan Suphiye Orancı açıklaması: O adamlar anneme ne yaptıysa ortaya çıkacak!
Duygu Nebioğlu'ndan Suphiye Orancı açıklaması: O adamlar anneme ne yaptıysa ortaya çıkacak! Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu anne Suphiye Orancı bulunmuş, ancak bir açıklama yapmak istememişti. Duygu Nebioğlu, sosyal medya sayasından peş peşe videolar yayınlayarak, öz annesi Orancı hakkında konuştu.
20.04.2024 Cadde
İnci Taneleri 11. Bölüm 2. fragmanı
İnci Taneleri 11. Bölüm 2. fragmanı Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi 'İnci Taneleri', iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar gündem oldu.
18.04.2024 Televizyon
İnci Taneleri 11. bölüm fragmanı
İnci Taneleri 11. bölüm fragmanı Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri on birinci bölümüyle 18 Nisan Perşembe Kanal D’de!
18.04.2024 Televizyon
'İnci Taneleri'nde büyük yüzleşme! İlk kez yüz yüze gelen Piraye ve Dilber arasında neler yaşanacak?
'İnci Taneleri'nde büyük yüzleşme! İlk kez yüz yüze gelen Piraye ve Dilber arasında neler yaşanacak? Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi 'İnci Taneleri', iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
Taş Kağıt Makas 7. Bölüm Fragmanı - 2
Taş Kağıt Makas 7. Bölüm Fragmanı - 2 Taş Kağıt Makas 7. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Umut kendini kurtarabilecek mi?
16.04.2024 Televizyon
Yargı 90. Bölüm Fragmanı
Yargı 90. Bölüm Fragmanı Yargı 90. Bölüm Fragmanı yayında! Eren ne yaptı?
15.04.2024 Televizyon
167 milyon kez izlendi
167 milyon kez izlendi Başrollerini Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın paylaştığı “Joker: Folie à Deux-Joker: İkili Delilik”in fragmanı 24 saatte 167 milyon görüntüleme aldı.
13.04.2024 Kültür Sanat
‘İnci Taneleri’ dünyaya açılıyor
‘İnci Taneleri’ dünyaya açılıyor Kanal D’nin fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, yakında Makedonya’da yayınlanmaya başlayacak. Projenin başka ülkelerden de talep gördüğü öğrenildi.
13.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak? Yumruk yumruğa kavga etti
Survivor All Star'da Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak? Yumruk yumruğa kavga etti Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Bu bölümde Ogeday Girişken ile Yunus Emre Özden kafa kafaya gelerek kavga ettiği görüldü. Görüntüler Yunus Emre ile Ogeday diskalife olacak mı sorusunu akıllara getirdi. İşte detaylar...
12.04.2024 Cadde
Survivor'da Hakan Hatipoğlu adaya veda etti! Düello öncesi tartışma çıktı
Survivor'da Hakan Hatipoğlu adaya veda etti! Düello öncesi tartışma çıktı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. Heyecan dolu yarışmanın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Ogeday ve Yunus Emre'nin çok agresif bir şekilde birbirlerine saldırdıkları görüldü. İşte detaylar...
13.04.2024 Cadde
İnci Taneleri 11. Bölüm Fragmanı
İnci Taneleri 11. Bölüm Fragmanı İnci Taneleri 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Dilber özlediği sahnelere geri dönüyor!
12.04.2024 Televizyon
Yargı 89. Bölüm 2. Fragmanı
Yargı 89. Bölüm 2. Fragmanı Her bölümüyle çok konuşulan ‘Yargı’nın yeni bölümü, 14 Nisan’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin 89'uncu bölümden yeni tanıtım yayınlandı.
8.04.2024 Televizyon
Acun Ilıcalı ve Ogeday Girişken arasında olay diyalog! 'Sezonun en hayal kırıklığı günü'
Acun Ilıcalı ve Ogeday Girişken arasında olay diyalog! 'Sezonun en hayal kırıklığı günü' 'Survivor All Star 2024' yarışmacısı Ogeday Girişken, yüzde 72,57'lük galibiyet yüzdesi ile genel başarı sıralamasında ikinci, erkekler arasında ise zirvede bulunuyor. Hırslı yapısı ve zaman zaman yaşadığı tartışmalarla çok konuşulan eski şampiyon, bir kez daha parkur peformansı dışında bir olayla gündemde. Fenomen yarışmanın yeni bölüm fragmanında, Acun Ilıcalı'nın sert sözleri dikkat çekti.
8.04.2024 Cadde
YARGI 89. BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI, YOK MU? Yargı dizisi yeni bölüm Kanal D yayın akışında yer alıyor mu? Yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek?
YARGI 89. BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI, YOK MU? Yargı dizisi yeni bölüm Kanal D yayın akışında yer alıyor mu? Yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek? Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Yargı geçtiğimiz hafta 31 Mart yerel seçimi dolayısıyla yeni bölüm ile ekrana gelememişti. Bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelmesi beklenen dizinin 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eren, Tuğçe'yi bu hale getirenlere kendi adaletini sağlamak ister. Peki Yargı 89. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman?
7.04.2024 Bilgi Rehberi
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi'
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi' Türkiye’nin ciddi anlamda bir içerik fabrikasına dönüştüğünü söyleyen Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türk dizileri de en az savunma sanayi ürünleri kadar stratejik bir yapıya sahip oldu. Devletimizin Türk dizileriyle ilgili bir strateji oluşturması gerekiyor,” diyor.
7.04.2024 Pazar
Fragmanı beğenildi
Fragmanı beğenildi Başrollerinde İlker Aksum, Alihan Türkdemir ve Eser Eyüboğlu’nun yer aldığı ‘Çocuk Kalbi’ filminin fragmanı yayınlandı.
5.04.2024 Cadde
Beşiktaş'ı Başakşehir deplasmanında Emirhan İlkhan yıktı!
Beşiktaş'ı Başakşehir deplasmanında Emirhan İlkhan yıktı! Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında Başakşehir ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.
4.04.2024 Basaksehir
Beşiktaş'a 3 sakatlık şoku birden! Başakşehir maçı kadrosunda yoklar
Beşiktaş'a 3 sakatlık şoku birden! Başakşehir maçı kadrosunda yoklar Süper Lig'de Başakşehir karşılaşacak olan Beşiktaş'a 3 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, 3 ismin Başakşehir maçı kadrosunda yer almayacağını açıkladı.
4.04.2024 Beşiktaş
Geri sayım başladı!
Geri sayım başladı! Tekin Aral’ın yazdığı, Latif Demirci’nin çizgileriyle hayat verdiği ‘Arap Kadri’ filminin yeni fragmanı yayınlandı.
2.04.2024 Cadde
Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! 'Düello benim yuvam'
Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! 'Düello benim yuvam' Survivor All Star'da sakatlıkları nedeniyle diskalifiye olan Yağmur Banda ve Gizem Memiç takım arkadaşlarıyla vedalaşmak için adaya geldi. İki takımda da duygu dolu anlar yaşandı. Yaman sürekli olumsuz eleştiriler yapan takımına sistem etti. İkinci eleme adayı belli oldu. Dikkat çeken yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...
2.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Fragmanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.