Frankfurt Motor Show

Frankfurt Motor Show

Son dakika Frankfurt Motor Show haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Frankfurt Motor Show gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Frankfurt Motor Show haber sayfamızda...

Frankfurt Motor Show

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 75 frankfurt motor show haberi bulunmuştur.
Porsche'nin yüzde 100 elektrikle çalışan ilk aracı 2019'da geliyor
Porsche'nin yüzde 100 elektrikle çalışan ilk aracı 2019'da geliyor Porsche da diğer firmalar gibi yüzde yüz elektrikle çalışan otomobiller üzerinde çalışmalarını yürütüyor. Porsche, tamamen elektrikli olan aracı Mission E'yi 2019'da piyasaya sunacağını açıkladı.
22.09.2017 Otomobil
Volkswagen tamamen elektrikli SUV modelini tanıttı
Volkswagen tamamen elektrikli SUV modelini tanıttı Otomobil devi Volkswagen elektrikli otomobil seçeneğine ağırlık vererek Frankfurt Motor Show’da tamamen elektrikli araç konseptinin ilk örneklerini biri olan 'Crozz' kod adlı modeli tanıttı.
18.09.2017 Otomobil
Mercedes'ten Tesla'ya rakip elektrikli otomobil
Mercedes'ten Tesla'ya rakip elektrikli otomobil Elektrikli otomobil üreticisi ve öncüsü Tesla'nın rakipleri artmaya devam ediyor. Dev otomobil üreticisi Mercedes, elektrikli otomobil sektöründe ben de varım diyerek Frankfurt Motor Show’da Concept EQA’yı tanıttı.
18.09.2017 Otomobil
Mercedes-Benz, hibrit otomobilini tanıtıyor
Mercedes-Benz, hibrit otomobilini tanıtıyor Mercedes-Benz, bu yıl 67’ncisi düzenlenen Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda mobilitenin geleceğine yön veren çözümler sunan konsept otomobillerle katılıyor.
14.09.2017 Otomobil
Frankfurt Otomobil Fuarı'nın gözdeleri
Frankfurt Otomobil Fuarı'nın gözdeleri 67. Frankfurt Otomobil Fuarı başladı. Fuara gelen binlerce ziyaretçi otomobilleri meraklı gözlerle inceliyor. İşte fuarın en gözde modelleri...
20.09.2017 Otomobil
67. Frankfurt Otomobil Fuarı'ndan ilginç görüntüler
67. Frankfurt Otomobil Fuarı'ndan ilginç görüntüler 67. Frankfurt Otomobil Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. Dünyanın en önemli otomobil organizasyonlarından biri olan fuarda çok sayıda marka en yeni otomobillerini tanıtıyor. Ancak 67. Frankfurt Otomobil Fuarı bununla sınırlı kalmıyor. İşte fuarın dikkat çeken diğer otomobilleri...
14.09.2017 Otomobil
67. Frankfurt Otomobil Fuarı başlıyor
67. Frankfurt Otomobil Fuarı başlıyor Dünyanın en büyük otomobil fuarlarından olan ve iki yılda bir yapılan 67. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı (IAA), kapılarını iki gün boyunca basın mensuplarına açtı. Almanya’nın Frankfurt kentinde 14-24 Eylül tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarın bu yılki ana teması "geleceği yaşayın" olarak belirlendi.
13.09.2017 Otomobil
Ford sınırlı sayıda Ranger Black Edition üretecek
Ford sınırlı sayıda Ranger Black Edition üretecek Ford, sadece Avrupa'da satışa sunacağı pickup modeli Ranger Black Edition, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.
12.09.2017 Otomobil
Seat Leon Cupra R hakkında detaylar ortaya çıkıyor
Seat Leon Cupra R hakkında detaylar ortaya çıkıyor Leon Cupra, Seat markasının en güçlü modeli olmaya hazırlanıyor.
11.09.2017 Otomobil
Citroen'in yeni marka imzası Frankfurt'ta tanıtılıyor...
Citroen'in yeni marka imzası Frankfurt'ta tanıtılıyor... Citroen, 67’nci Frankfurt Otomobil Fuarı’nda, 2009 yılından bu yana kullandığı ‘Créative technologie’ uluslararası marka imzasının yerine, “kullanıcı odaklı marka” olma anlayışından yola çıkarak, ‘Inspired by You’ imzasını lanse ediyor.
11.09.2017 Otomobil
Kia merakla beklenen projesini detaylandırdı
Kia merakla beklenen projesini detaylandırdı Kia, Stinger modelinin ortaya çıkmasıyla çizgisinde değişikliğe gideceğinin haberini vermişti. Detayları ortaya çıkmaya başlayan Proceed Concept modeli de bunu doğrular nitelikte.
8.09.2017 Otomobil
Tarihin en iyi süper arabaları...
Tarihin en iyi süper arabaları... Frankfurt Motor Show öncesi otomobil editörlerinin katıldığı ankette tarihin en iyi süper arabaları belli oldu.
8.09.2017 Otomobil
Citroen modaya el attı...
Citroen modaya el attı... Citroen Paris Moda Haftası'nda podyuma çıkmaya hazırlanıyor. Courreges tasarım atölyesiyle geliştirilen Citroen E-Mehari ilk olarak Paris Moda Haftası'nda tanıtılacak. Otomobilden 61 adet üretilecek.
31.08.2017 Otomobil
Frankfurt Motor Show 2017'de büyük şok!
Frankfurt Motor Show 2017'de büyük şok! Başlamasına kısa bir süre kalan Frankfurt Motor Show 2017, öncesi şok bir haber geldi. Avrupa'nın önde gelen otomobil üreticileri Frankfurt Motor Show 2017 için katılmama kararı aldı.
18.08.2017 Otomobil
Chery Avrupa pazarına göz kırpıyor...
Chery Avrupa pazarına göz kırpıyor... Çinli otomobil üreticisi Chery, dünyanın en zorlu otomotiv piyasası olarak kabul edilen Avrupa pazarında atılım hazırlığında. Yeni konsept Franfurt Motor Show 2017 kapsamında tanıtılacak.
17.08.2017 Otomobil
Elektrikli Mini tanıtılacak...
Elektrikli Mini tanıtılacak... İngiltere'de tasarlanıp Almanya'da üretilecek olan yeni Mini için BMW gün sayıyor.
14.08.2017 Otomobil
Renault Sport Megane fotoğrafları sızdı
Renault Sport Megane fotoğrafları sızdı 2018 model Renault Sport Megane fotoğrafları sızmaya başladı. Eylül'de Frankfurt Motor Show 2017'de resmi tanıtımı yapılması beklenen otomobilin test sürüşü görüntülendi. Saatte 100 kilometre hıza 5.8 saniyede erişebilen otomobil 1.8 litrelik turboşarj motora sahip olacak.
10.08.2017 Otomobil
Seat yeni SUV modeli için isim arıyor...
Seat yeni SUV modeli için isim arıyor... Seat yedi koltuklu yeni SUV modeline hazırlanıyor. Yeni otomobilin ismiyse henüz belli değil.
31.07.2017 Otomobil
Suzuki Swift Sport görücüye çıkıyor...
Suzuki Swift Sport görücüye çıkıyor... Suzuki Swift Sport üçüncü jenerasyon modeliyle Frakfurt Motor Show 2017'de görücüye çıkmaya hazırlanıyor.
24.07.2017 Otomobil
Audi E-Tron Quattro görüntülendi
Audi E-Tron Quattro görüntülendi Audi, bir süre önce duyurduğu lüks crossover modeli E-Tron Quattro, üretim için hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde aracın deneme sürüşü kameralara yansıdı.
20.07.2017 Otomobil
Frankfurt Motor Show 2017'nin otomobilleri belli oldu
Frankfurt Motor Show 2017'nin otomobilleri belli oldu Otomobil dünyasının en önemli organizasyonlarından olan Frankfurt Motor Show 2017 için birkaç hafta kaldı. 16-24 Eylül 2017 tarihleri arasında halka açık olarak gerçekleşecek etkinlik, bugüne kadarki en büyük organizasyonlardan biri olmaya aday. 16-24 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte şu ana kadar 25 yeni model otomobilin tanıtılacağı açıklandı. İşte Frankfurt Motor Show 2017 kapsamında tanıtılacak bazı otomobiller...
19.07.2017 Otomobil
JudeLaw Yeni LexusRX’in Reklam Yıldızı Oldu
JudeLaw Yeni LexusRX’in Reklam Yıldızı Oldu Hollywood’un ünlü aktörü ve yapımcısı JudeLaw, Lexus’un “The Life RX” isimli reklam kampanyası için kamera karşısına geçti. JudeLaw’unbaş rolde yer aldığı kampanyada RX’in heyecan verici ve hızlı yaşam tarzına olan uyumunun altı çiziliyor.
17.12.2015 Otomobil
Jaguar Dünya Rekoru Kırdı!
Jaguar Dünya Rekoru Kırdı! Eğer çocukken Sonic 2 oynadıysanız hep böyle bir takla atmak istemiş olabilirsiniz. Ancak insan vücudu ile bunu yapmak henüz mümkün değil. Hep ilgiyle izlediğimiz Hot Wheels oyuncaklarından çıkmış gibi duran...
21.09.2015 Otomobil
BASTIR ADAPAZARI GETİR ŞU KONSEPTİ
BASTIR ADAPAZARI GETİR ŞU KONSEPTİ Toyota, Adapazarı’nda üretim ihtimali olan “C-HR” konseptini kesin olarak bantlara çıkarma kararı aldı. Yeni aracın üretileceği fabrikayla ilgili yer görüşmeleri sürüyor. Favori ülke Türkiye
16.09.2015 Ekonomi
Skoda’nın Yenilikleri Frankfurt Motor Show’da
Skoda’nın Yenilikleri Frankfurt Motor Show’da Skoda, 2015 Frankfurt Fuarı’nda yeni versiyonlara sahip modellerini ve dikkat çekici tasarımlarıyla öne çıkan otomobillerini sergileyecek.
11.09.2015 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Frankfurt Motor Show ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.