Fransa 1 Lig

Fransa 1 Lig

Son dakika fransa 1 lig haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fransa 1 lig gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fransa 1 lig haber sayfamızda...

Fransa 1 Lig

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.848 fransa 1 lig haberi bulunmuştur.
Fatih Karagümrük, Salvatore Sirigu'yu resmen açıkladı!
Fatih Karagümrük, Salvatore Sirigu'yu resmen açıkladı! son olarak Nice forması giyen tecrübeli file bekçisi Salvatore Sirigu, Fatih Karagümrük'e transfer oldu.
16.01.2024 Karagümrükspor
Ankaragücü'nden Lamine Diack açıklaması!
Ankaragücü'nden Lamine Diack açıklaması! Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, Tuzlaspor'un Fenerbahçe'den transfer edilen Lamine Diack transferinde usulsüzlük olduğu iddia etmesinin ardından açıklama yaptı.
6.11.2023 Ankaragücü
Galatasaray'da bir ayrılık daha! Morutan'ın yeni adresi belli oldu
Galatasaray'da bir ayrılık daha! Morutan'ın yeni adresi belli oldu Galatasaray'ın iki sezon önce Steaua Bükreş'ten 4.2 milyon euroya transfer ettiği Morutan ilk sezon beklentileri karşılayamamıştı. Geçen sezon İtalya Serie B ekiplerinden Pisa'ya satın alma opsiyonuyla gönderilen Morutan, Okan Buruk'un gözüne giremedi. Rumen futbolcu Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Genç yıldız adayının yeni adresi netlik kazanmaya başladı.
6.08.2023 Galatasaray
ÖZEL | Galatasaray'dan ayrılmaya sıcak bakıyor! Leicester City teklif yaptı
ÖZEL | Galatasaray'dan ayrılmaya sıcak bakıyor! Leicester City teklif yaptı Geride kalan sezonda Galatasaray forması ile istenileni veremeyen genç futbolcu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı takımdan ayrılmaya sıcak bakan oyuncuya Leicester City teklif yaptı.
6.08.2023 Galatasaray
Galatasaraylı yıldıza teklif yağmuru! 9 milyon euro bonservis
Galatasaraylı yıldıza teklif yağmuru! 9 milyon euro bonservis Galatasaray transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, henüz beklentileri karşılayamayan yıldız futbolcunun talipler artıyor. İşte detaylar...
5.08.2023 Galatasaray
Cengiz Ünder'den transfer itirafı! Tudor ile tartışmıştı
Cengiz Ünder'den transfer itirafı! Tudor ile tartışmıştı Fransa 1. Lig ekiplerinden Olimpik Marsilya'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, ligde oynanacak Lorient maçı öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
14.01.2023 Fransa Ligue 1
Neymar için dev bonservis bedeli! PSG satış listesine koydu
Neymar için dev bonservis bedeli! PSG satış listesine koydu Fransa devi PSG forması giyen Brezilyalı yıldız oyuncu Neymar'ı takımdan gönderme kararı aldı. Fransız ekibinin beklediği bonservis belli oldu. Detaylar...
5.01.2023 Fransa Ligue 1
Cengiz Ünder golünü attı! Marsilya farka koştu
Cengiz Ünder golünü attı! Marsilya farka koştu Fransa 1. Lig'in 16. haftasında Marsilya, sahasında Toulouse'yi konuk etti. Heyecan dolu maçı Marsilya 6-1 kazandı. Milli futbolcu Cengiz Ünder takımının 5. golünü kaydeden isim oldu.
29.12.2022 Fransa Ligue 1
Paris Saint-Germain'in yıldızları şov yapıyor! Messi'den harika performans
Paris Saint-Germain'in yıldızları şov yapıyor! Messi'den harika performans Fransa 1. Lig'in 13. haftasında Paris Saint-Germain, Troyes'i kendi evinde konuk etti. Heyecan dolu müsabakayı 4-3 ev sahibi kazandı. Maça damgasını vuran isimler PSG'nin yıldız oyuncuları oldu. Maçta gösterdikleri performansla futbolseverleri yine kendilerine hayran bıraktılar.
30.10.2022 Fransa Ligue 1
Fenerbahçe golcü avında! 4 isim listede, UEFA detayı
Fenerbahçe golcü avında! 4 isim listede, UEFA detayı Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, golcü avına çıktı. Sarı-lacivertliler kadrosundaki oyuncuları Avrupa Ligi'nde oynatmak için bugün imzayı attırıp UEFA'ya listeyi vermek zorunda.
2.09.2022 Fenerbahçe
Dünya devi PSG'den Alanyaspor'a! Denemeye aldılar
Dünya devi PSG'den Alanyaspor'a! Denemeye aldılar Süper Lig ekibi Alanyaspor, Fransa 1. Lig ekibi PSG'den kadrosuna transfer yapmak üzere.
28.06.2022 Alanyaspor
Maç sonu koridor karıştı! Neymar ve Tiago kavga etti
Maç sonu koridor karıştı! Neymar ve Tiago kavga etti Lille, deplasmanda PSG'i 1-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Mücadele kırmızı kart gören 2 futbolcu PSG'den Neymar, Lille'den Tiago'nun kavga ettiği ortaya çıktı.
3.04.2021 Fransa Ligue 1
Monaco - Paris Saint Germain maçı ne zaman? Monaco - Paris Saint Germain maçı hangi kanalda, şifresiz mi?
Monaco - Paris Saint Germain maçı ne zaman? Monaco - Paris Saint Germain maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Fransa 1. Lig karşılaşmalarının 11. haftasında Monaco - Paris Saint Germain mücadelesi ekrana gelecek. Lig'in zirvede yer alan takımı PSG, son beş karşılaşmada da yenilgi yaşamadı. Monaco ise çıktığı son beş maçın sadece ikisinde kazanan taraf oldu. Peki, Monaco - PSG maçı şifresiz mi?
20.11.2020 Gündem
Mustafa Kapı: Fransa’da çok mutluyum
Mustafa Kapı: Fransa’da çok mutluyum Galatasaray’dan Fransa 1. Lig ekiplerinden Lille'e transfer olan Mustafa Kapı, önceki gün Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı.
18.11.2020 Cadde
Kayserispor, Wilfried Kanga ile anlaştı
Kayserispor, Wilfried Kanga ile anlaştı Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor'un kulüp başkanı Berna Gözbaşı, Fransa 1. Lig (Ligue 1) ekiplerinden Angers SCO'da forma giyen Wilfried Kanga ile anlaşma sağladıklarını duyurdu.
13.09.2020 Kayserispor
Transfer haberleri | Yeni Malatyaspor, Remi Walter ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı
Transfer haberleri | Yeni Malatyaspor, Remi Walter ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı Süper Lig takımlarından BtcTurk Yeni Malatyaspor, Fransız futbolcu Remi Walter'ı kadrosuna kattı.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Beşiktaş'ın yeni transferleri ortada yok!
Beşiktaş'ın yeni transferleri ortada yok! Siyah-beyazlı takımın transfer ettiği 7 futbolcu, son 15 yılın en kötü sezon başlangıcındaki performanslarıyla hayal kırıklığına neden oldu. Hücum oyuncuları N'Koudou ve Diaby skora katkı yapamazken, Elneny 3 maç ceza alarak kritik dönemde takımını yalnız bıraktı.
24.09.2019 Skorer
Aurelien Chedjou resmen Amiens'te
Aurelien Chedjou resmen Amiens'te Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da kiralık forma giyen Başakşehirli Chedjou, Amiens ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Basaksehir
Mendyl transferi son anda yattı
Mendyl transferi son anda yattı Alman ekibi Schalke 04'te forma giyen 21 yaşındaki Faslı sol bek Hamza Mendyl ile imza aşamasına gelen Yeni Malatyaspor, bu futbolcunun son anda Dijon’a imza atmasıyla başka isimlere yönelmek zorunda kaldı.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Fenerbahçe, Ben Arfa ile anlaştı
Fenerbahçe, Ben Arfa ile anlaştı Sarı lacivertlilerin birçok transfer döneminde gündeme gelen yıldız orta saha oyuncusu Hatem Ben Arfa ile bu kez anlaşma sağladığı iddia edildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Trabzonspor'da  Youssef El Arabi sesleri!
Trabzonspor'da Youssef El Arabi sesleri! Trabzonspor, golcü oyuncu Hugo Rodallega'ya yeni sezon öncesi yaptığı teklife olumsuz yanıt alma ihtimali üzerine forvet transferine ağırlık verdi.
30.06.2020 Trabzonspor
İstanbulspor, Zeki Çelik'in formasını emekli etti
İstanbulspor, Zeki Çelik'in formasını emekli etti İstanbul ekibi, geçen sezon Lille'e transfer olan Mehmet Zeki Çelik'in 22 numaralı formasını "emekli etme" kararı aldı.
1.07.2020 1.Lig
Ömer Bayram'a Fransa'dan talip çıktı!
Ömer Bayram'a Fransa'dan talip çıktı! Galatasaray'ın sezon başında Akhisarspor'dan kadrosuna kattığı Ömer Bayram'a Fransa'dan takip çıktı.
1.07.2020 Futbol
PSG'de Diarra ve Jese Rodriguez satışa çıkarıldı
PSG'de Diarra ve Jese Rodriguez satışa çıkarıldı PSG yönetimi teknik direktör Tuchel'in raporu doğrultusunda Lassana Diarra ve Jese Rodriguez ile yollarını ayırmaya karar verdi.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Fenerbahçe, transferi yine son haftaya bıraktı
Fenerbahçe, transferi yine son haftaya bıraktı Sarı-lacivertliler, son 13 sezonda transfer dönemlerinin bitmesine az bir süre kala 26 futbolcu transferi yaptı.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fransa 1 Lig ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.