Fransa Hariç

Fransa Hariç

Son dakika fransa hariç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fransa hariç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fransa hariç haber sayfamızda...

Fransa Hariç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.016 fransa hariç haberi bulunmuştur.
Avrupa borsaları Fransa hariç yükselişle kapandı
Avrupa borsaları Fransa hariç yükselişle kapandı Avrupa borsaları, haftanın ilk işlem gününü Fransa dışında yükselişle tamamladı. Kapanışta, gösterge endeks Stoxx Europe 600 yüzde 0,07 artışla 472,21 puana çıktı.
25.10.2021 Ekonomi
Avrupa borsaları Fransa hariç yükselişle kapandı
Avrupa borsaları Fransa hariç yükselişle kapandı Avrupa borsaları yatırımcıların şirket gelirlerine ilişkin verilere odaklanmasının etkisiyle Fransa CAC 40 endeksi hariç yükselişle tamamladı.
19.10.2021 Ekonomi
Avrupa borsaları Fransa hariç yükselişle kapandı
Avrupa borsaları Fransa hariç yükselişle kapandı Avrupa borsaları, haftanın son işlem gününü Fransa dışında yükselişle tamamladı. Kapanışta, gösterge endeks Stoxx Europe 600 yüzde 0,13 artışla 457,63 puana çıktı.
25.06.2021 Ekonomi
Piyasalar negatif seyrediyor
Piyasalar negatif seyrediyor Küresel pay piyasalarında geçen hafta kırılan rekorların ardından yeni haftada kar satışları ve azalan risk iştahı ile düşüşler dikkati çekerken, ülke ve sektör bazlı ayrışmaların da arttığı görülüyor.
20.04.2021 Uzmanpara
Avrupa borsaları Fransa hariç günü düşüşle kapattı
Avrupa borsaları Fransa hariç günü düşüşle kapattı Avrupa borsaları, Fransa'daki CAC 40 endeksi hariç haftanın ilk işlem gününü düşüşle tamamladı. Kapanışta gösterge endeks Stoxx Europe 600 yüzde 0,07 azalarak 442,18 puana indi.
19.04.2021 Ekonomi
Avrupa borsaları Fransa hariç günü yükselişle kapattı
Avrupa borsaları Fransa hariç günü yükselişle kapattı Avrupa borsaları, ABD'de 10 yıllık tahvil getirisindeki düşüşün etkisiyle Fransa'daki CAC 40 endeksi hariç haftanın ilk işlem gününü yükselişle tamamladı.
22.03.2021 Ekonomi
Piyasalar, Fed'in toplantı tutanaklarına odaklandı
Piyasalar, Fed'in toplantı tutanaklarına odaklandı Küresel piyasalar karışık bir seyir izlerken, bugün ABD Merkez Bankası'nın (Fed) toplantı tutanakları ile yoğun veri gündemi yatırımcıların odağında bulunuyor.
17.02.2021 Uzmanpara
Avrupa borsaları Fransa hariç düşüşle kapandı
Avrupa borsaları Fransa hariç düşüşle kapandı Avrupa borsaları, büyüme verilerinin beklentilerin altında gelmesinin ardından günü Fransa hariç düşüşle tamamladı. Kapanışta, gösterge endeks Stoxx Europe 600 yüzde 0,06 azalarak 419,2 puana geriledi.
16.02.2021 Ekonomi
Piyasalar verilere odaklandı
Piyasalar verilere odaklandı Küresel piyasalar karışık bir seyir izlerken, bugün yurt içinde sanayi üretimi ve cari işlemler dengesi verileri takip edilecek.
12.02.2021 Uzmanpara
Avrupa borsaları Fransa hariç günü yükselişle kapattı
Avrupa borsaları Fransa hariç günü yükselişle kapattı Avrupa borsaları, yatırımcıların ABD'de salgına yönelik planlanan destek paketi ve şirketlerin bilançolarına yönelik beklentilerle Fransa'daki CAC 40 endeksi hariç günü yükselişle tamamladı.
11.02.2021 Ekonomi
Avrupa borsaları düşüşle açıldı
Avrupa borsaları düşüşle açıldı Avrupa borsaları Fransa hariç güne satıcılı bir seyirle başladı.
27.01.2021 Uzmanpara
Avrupa borsaları Fransa hariç günü yükselişle kapattı
Avrupa borsaları Fransa hariç günü yükselişle kapattı Avrupa borsaları, İngiltere ve Avrupa Birliği (AB) arasında ticaret anlaşması konusunda uzlaşma sağlanmasının etkisiyle Fransa’daki CAC 40 endeksi hariç günü yükselişle tamamladı.
24.12.2020 Ekonomi
Avrupa borsaları Fransa hariç yükselişle kapandı
Avrupa borsaları Fransa hariç yükselişle kapandı Avrupa borsaları Fransa hariç günü yükselişle tamamladı. Kapanışta, gösterge endeks Stoxx Europe 600 yüzde 0,2 artışla 357,55 puana yükseldi.
22.09.2020 Ekonomi
Avrupa borsaları Fransa hariç düşüşle kapandı
Avrupa borsaları Fransa hariç düşüşle kapandı Avrupa borsaları, günü Fransa hariç düşüşle tamamladı. Kapanışta, gösterge endeks Stoxx Europe 600 yüzde 0,3 azalışla 369,75 puana düştü.
25.08.2020 Ekonomi
Avrupa borsaları Fransa haricinde yükselişle kapandı
Avrupa borsaları Fransa haricinde yükselişle kapandı Avrupa borsaları, İtalya, İspanya ve Almanya gibi ülkelerin yeni tip corona virüs (covid-19) tedbirlerini gevşetmeye başlamasının etkisiyle Fransa'daki CAC 40 endeksi hariç günü yükselişle kapattı.
16.04.2020 Ekonomi
Hayrünnisa Gül’den ‘Fransa hariç’ yeni yıl yemeği
Hayrünnisa Gül’den ‘Fransa hariç’ yeni yıl yemeği Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, Türkiye’deki yabancı kadın diplomatlar ile büyükelçi eşlerine, yeni yıl dolayısıyla Çankaya Köşkü’nde geniş katılımlı bir yemek verdi
26.01.2012 Siyaset
twitter’dan haberler
twitter’dan haberler “Sarkozy-Carla Bruni çifti birbirini aldatıyor” dedikodusunun ardından internetteki mikro-günlüğün yasalar karşısındaki yükümlülüğü tartışılıyor
20.03.2010 Dünya
OECD üçüncü çeyrekte yükselişe geçti
OECD üçüncü çeyrekte yükselişe geçti OECD bölgesinde 2009’un ikinci çeyreğinde yaşanan “sıfır” büyümeden sonra üçüncü çeyrekte yüzde 0...
23.11.2009 Ekonomi
Saflara hoş geldin Polat!
Saflara hoş geldin Polat! Rambo-Abdullah Çatlı kırması kahraman Polat, yıllardır Amerikan saflarındaki Türk sağını "Kahrolsun Amerika" pankartının altına taşıyor. "Kurtlar Vadisi Irak", sadece yenilmişlik duygusunu gideren bir yara bandı değil, aynı zamanda Türkiye sağının yeni safının habercisi...
4.02.2006 Pazar
Güle güle Kenan Abi!
Güle güle Kenan Abi! Kendisine bir hayat yapan ve onun için savaşan bir adam çekildi kendi kurduğu sahneden! Hayata sarılmasına büyük bir hayranlıkla baktığım Kenan Onuk...
11.07.2005 Skorer
Kalpte bir iyi, bir kötü haber var
Kalpte bir iyi, bir kötü haber var Avrupalı kadınlarda birinci ölüm nedeni kalp. İyi haberse, Akdenizli kadınlarda, kalpten ölüm daha az...
10.09.2003 Yaşam
'Kalp'te bir iyi, bir kötü haber var
'Kalp'te bir iyi, bir kötü haber var Avrupalı kadınlarda birinci ölüm nedeni kalp. İyi haberse, Akdenizli kadınlarda, kalpten ölüm daha az...
Romantik ayaklanmanın hazin sonu
Romantik ayaklanmanın hazin sonu Romantik ayaklanmanın hazin sonu
20.05.1998 The Others
Avrupa’nın yeni ‘şahini’ Macron
Avrupa’nın yeni ‘şahini’ Macron Fransa Cumhurbaşkanı Macron son dönemde Rusya karşısındaki tutumunu büyük oranda değiştirdi ve Ukrayna savaşı konusunda en şahin lider haline geldi. Macron’un bu değişiminde hangi gelişmeler rol oynadı?
17.03.2024 Dünya
‘Çeşme için şimdiden çalışmaya başladık’
‘Çeşme için şimdiden çalışmaya başladık’ CHP’den Çeşme Belediye Başkanlığı adaylığı çok konuşulan Lal Denizli, 14 yıllık siyasi geçmişi olduğunun altını çiziyor, “Şimdiden çalışmaya başladık bile” diyor.
9.03.2024 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Fransa Hariç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.