Fransa Kupası

Fransa Kupası

Son dakika Fransa Kupası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fransa Kupası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fransa Kupası haber sayfamızda...

Fransa Kupası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.894 fransa kupası haberi bulunmuştur.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
13.03.2024 Futbol
Athletic Bilbao, Atletico Madrid'i farklı geçti!
Athletic Bilbao, Atletico Madrid'i farklı geçti! İspanya Kral Kupası'nın yarı final rövanşında Athletic Bilbao, Atletico Madrid'i 3-0 mağlup etti ve adını finale yazdırdı.
29.02.2024 Dünyadan Futbol
Rennes, Fransa Kupası'nda yarı finale yükseldi!
Rennes, Fransa Kupası'nda yarı finale yükseldi! Fransa Kupası'nın çeyrek finalinde Rennes, Le Puy deplasmanından 3-1 galip ayrıldı.
29.02.2024 Dünyadan Futbol
Şampiyon Oran’la şampiyon gibi kazandı! 40 TL’ye 40.000 TL!
Şampiyon Oran’la şampiyon gibi kazandı! 40 TL’ye 40.000 TL! “Şampiyon Oran” kampanyası ile üyelerine normal oranların üzerinde oranlar sunan Misli’de, bir üye dün oynanan karşılaşmalardan 6 maçlık bir İddaa kuponu oluşturdu. Şampiyon Oranlı maçlara da oynayan Misli üyesi, daha fazla kazanç elde etme imkanına da sahip oldu. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
28.02.2024 Diğer
Kylian Mbappe'den Paris Saint Germain'e 200 milyon euro! Dev transfer operasyonu
Kylian Mbappe'den Paris Saint Germain'e 200 milyon euro! Dev transfer operasyonu Ligue 1 devi Paris Saint Germain'den ayrılık kararı alan Kylian Mbappe'nin Fransız temsilcisinde yaklaşık 200 milyon euroluk bir tasarrufa yol açacağı ortaya çıktı. PSG'de kurmayların Mbappe sonrası dev isimlere yöneleceği iddia edildi.
18.02.2024 Fransa Ligue 1
Kylian Mbappe yönetimle görüştü! Veda ediyor
Kylian Mbappe yönetimle görüştü! Veda ediyor Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain'den ayrılacağı iddia edildi. Yıldız futbolcunun kararını PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'ye ilettiği aktarıldı.
15.02.2024 Fransa Ligue 1
Kylian Mbappe'den çılgın talep! Real Madrid'den istekleri dudak uçuklattı
Kylian Mbappe'den çılgın talep! Real Madrid'den istekleri dudak uçuklattı Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin geleceği henüz netlik kazanmadı. Real Madrid'in peşine düştüğü Fransız yıldızın, İspanyol devinden talepleri ortaya çıktı.
8.02.2024 İspanya La Liga
Paris Saint Germain, Brest engeline takılmadı!
Paris Saint Germain, Brest engeline takılmadı! Fransa Kupası'nın son 16 turunda Paris Saint Germain, Brest'i 3-1'lik skorla mağlup etti.
7.02.2024 Dünyadan Futbol
90+5’teki Golle 276 Bin 807 TL Kazandı!
90+5’teki Golle 276 Bin 807 TL Kazandı! Misli kazandırmaya devam ediyor. Salı bülteninden seçtiği 4 maç ile kupon oluşturan Misli üyesi Galatasaray – Bandırmaspor mücadelesinde 90+5’te atılan golle tam 276 Bin 807 TL’nin sahibi oldu.
7.02.2024 Diğer
Kylian Mbappe, Real Madrid'den servet istedi! Dudak uçuklatan talep
Kylian Mbappe, Real Madrid'den servet istedi! Dudak uçuklatan talep Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin Real Madrid'de forma giymek istediği öne sürüldü. Fransız futbolcunun, İspanyol devinden talep ettiği şartlar dudak uçuklattı.
25.01.2024 Fransa Ligue 1
Tunus ve Mali puanları paylaştı!
Tunus ve Mali puanları paylaştı! Afrika Uluslar Kupası E Grubu'nun 2'nci maçında Tunus ile Mali arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
20.01.2024 Dünyadan Futbol
Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda zorlanmadan turladı!
Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda zorlanmadan turladı! Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda Orleans Loiret'i 4-1 mağlup etti ve üst tura yükseldi.
20.01.2024 Dünyadan Futbol
Kylian Mbappe'ye 400 milyon euroluk teklif! Real Madrid devrede ancak PSG pes etmedi
Kylian Mbappe'ye 400 milyon euroluk teklif! Real Madrid devrede ancak PSG pes etmedi Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin Real Madrid ile anlaştığı iddiaları sonrası flaş bir hamle geldi. Paris Saint Germain'in yıldız futbolcuya 400 milyon euroluk bir sözleşme sunduğu belirtildi.
19.01.2024 Fransa Ligue 1
Francesco Farioli'yi şoke eden haber! Evine hırsız girdi
Francesco Farioli'yi şoke eden haber! Evine hırsız girdi Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice'i çalıştıran Francesco Farioli'nin evine hırsız girdiği öğrenildi.
9.01.2024 Fransa Ligue 1
Dakar Rallisi'nde ilk turun galibi Guillaume de Mevius!
Dakar Rallisi'nde ilk turun galibi Guillaume de Mevius! Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde birinci etap tamamlandı. Birinci etapta otomobil kategorisinin galibi Guillaume de Mevius oldu. Fransız sürücü bu başarısıyla bu kategorideki ilk Dakar zaferini elde etti.
6.01.2024 Motor Sporları
Lille, Fransa Kupası'nda 12 golle kazandı! Yusuf Yazıcı şov yaptı
Lille, Fransa Kupası'nda 12 golle kazandı! Yusuf Yazıcı şov yaptı Fransa Kupası'nda Lille, Golden Lions'u 12-0 mağlup etti. Milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın performansı dikkat çekti.
6.01.2024 Dünyadan Futbol
Kylian Mbappe'den Lionel Messi itirafı! 'Hak ettiği saygıyı görmedi'
Kylian Mbappe'den Lionel Messi itirafı! 'Hak ettiği saygıyı görmedi' Pari Saint Germain'in yıldızı Kylian Mbappe, eski takım arkadaşı Lionel Messi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
4.01.2024 Fransa Ligue 1
Suudi Arabistan'da Neymar krizi! Jorge Jesus'un gönderilmesini istedi
Suudi Arabistan'da Neymar krizi! Jorge Jesus'un gönderilmesini istedi Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'de uzun süredir formasından uzak kalan Neymar'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sakatlık problemiyle boğuşan Neymar'ın Jorge Jesus'un gönderilmesini istediği öne sürüldü.
15.12.2023 Dünyadan Futbol
Angel Di Maria'dan veda mesajı! 'Ruhumda bir acı'
Angel Di Maria'dan veda mesajı! 'Ruhumda bir acı' Angel Di Maria, Copa America'nın ardından Arjantin Milli Takımı'nda forma giymeyeceğini açıkladı.
23.11.2023 Dünyadan Futbol
Mauro Icardi bombası! Real Madrid transfer için peşinde, işte muhtemel bonservis bedeli
Mauro Icardi bombası! Real Madrid transfer için peşinde, işte muhtemel bonservis bedeli Galatasaray'ın Arjantinli santrforu Mauro Icardi'nin Real Madrid'in gündeminde olduğu öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların yıldızı için muhtemel bonservis bedelini İtalyanlar yazdı.
23.11.2023 Galatasaray
Christophe Galtier, Katar ekibine gitti!
Christophe Galtier, Katar ekibine gitti! Katar Ligi ekiplerinden Al Duhail, teknik direktörlük görevi için Christophe Galtier ile anlaşma sağlandığını açıkladı.
12.10.2023 Dünyadan Futbol
Süper Lig'in yıldızı kulüpsüz kalmıştı, futbola veda etti!
Süper Lig'in yıldızı kulüpsüz kalmıştı, futbola veda etti! Süper Lig ekiplerinden Rizespor ve Adana Demirspor'da da forma giyen Loic Remy, 36 yaşında sahalara veda etti.
8.10.2023 Futbol
Zlatan Ibrahimovic'ten Suudi Arabistan yorumu! 'Bedava çalışmıyorum'
Zlatan Ibrahimovic'ten Suudi Arabistan yorumu! 'Bedava çalışmıyorum' Profesyonel kariyerini noktalayan Zlatan Ibrahimovic suskunluğunu bozdu. İsveçli futbol adamı, Suudi Arabistan'dan transfer teklifi aldığını dile getirdi.
7.10.2023 Dünyadan Futbol
Galatasaray'da Sacha Boey'a yeni sözleşme! Serbest kalma maddesi gündemde
Galatasaray'da Sacha Boey'a yeni sözleşme! Serbest kalma maddesi gündemde Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların Fransız oyuncuyla yeni sözleşme imzalamaya hazırlandığı iddia edildi.
26.09.2023 Galatasaray
Real Madrid'in Kylian Mbappe transferini açıkladı! 'Olma ihtimali yüzde 80'in üzerinde'
Real Madrid'in Kylian Mbappe transferini açıkladı! 'Olma ihtimali yüzde 80'in üzerinde' La Liga Başkanı Javier Tebas, Real Madrid'in Fransız yıldız Kylian Mbappe'yi transfer etme olasılığının oldukça yüksek olduğunu açıkladı.
26.09.2023 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Fransa Kupası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.