Fransız Bakan'dan Uygur Türkleri adımı! Belgelere ulaşıldı
Fransız Bakan'dan Uygur Türkleri adımı! Belgelere ulaşıldı Fransa Dışişleri Bakanı Le Drian, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde Uygur Türklerine karşı yapılan haksız uygulamaları, kurumsallaşmış gözetim ve baskı sisteminin olduğunu gösteren bilgi ile doğrulayıcı belgelerin kendilerine ulaştığını belirtti.
24.02.2021 Dünya
Fransız bakan gösterilerdeki polis şiddetini inkar etti
Fransız bakan gösterilerdeki polis şiddetini inkar etti Fransa İçişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Laurent Nunez, gösterilerde polisin şiddet uygulamadığını savundu.
23.01.2020 Dünya
Protesto edilen Fransız Bakanı zor kaçırdılar!
Protesto edilen Fransız Bakanı zor kaçırdılar! Fransa Spor Bakanı Roxana Maracineanu, ülkesinde bir futbol maçına gitti ancak gidip gideceğine pişman oldu.
15.12.2019 Skorer
Bakan Çavuşoğlu'ndan çok sert açıklama
Bakan Çavuşoğlu'ndan çok sert açıklama Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian’ın açıklamalarıyla ilgili çok sert konuştu. İşte Bakan Çavuşoğlu'nun açıklamalarından satır başları: "24 Ekim'de Kaşıkçı cinayetiyle ilgili tüm bilgiler Fransız istihbaratına onların talebi üzerine iletilmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızı siyasi bir oyun oynamakla itham etmesi terbiyesizliktir. Dışişleri Bakanı ciddiyetine yakışmıyor. Bunlar yakında Suudi Arabistan'ın bile kabul ettiği Kaşıkçı cinayetini kabul ederlerse kimse şaşırmasın. Paranın gözü kör olsun. Yakında bu ülkeler cinayeti bile inkar edebilirler. Ama ne olursa olsun biz Türkiye olarak Kaşıkçı cinayetinin tüm yönleriyle aydınlatılması için ne gerekiyorsa yapacağız. Bunun arkasında ne var? Acaba bu cinayeti kapatmaya çalışıyorlar mı? bildiğimiz başka şeyler var, ne anlaşma yapıyorlar? Bunların da yakından takipçisiyiz."
11.09.2019 Haberler
Fransız Bakan'a Anıtkabir'de uyarı
Fransız Bakan'a Anıtkabir'de uyarı Fransa Savunma Bakanı Jean-Yves Le Drian, Ankara'daki programlarına Anıtkabir ziyaretiyle başladı. Drian, Atatürk Mozolenin önünde protokol kurallarını şaşıran ve uzun süre bekleyen Fransız Bakan, Anıtkabir komutanının uyarısıyla çelengi mozoleye bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.
11.09.2019 Haberler
Fransız bakan yolsuzluk iddiaları üzerine istifa etti
Fransız bakan yolsuzluk iddiaları üzerine istifa etti Fransa Bütçe Bakanı Jerome Cahuzac, hakkında çıkan vergi kaçırma ve kara para aklama iddiaları üzerine istifa etti...
20.03.2013 Dünya
Fransız Bakan Rusya’yı “toprak fethetme” dönemine geri dönmekle suçladı
Fransız Bakan Rusya’yı “toprak fethetme” dönemine geri dönmekle suçladı Fransa’nın insan haklarından sorumlu Devlet Bakanı Rama Yade, Rusya’yı, “toprak fethetme” dönemine geri dönmekle suçladı...
29.08.2008 Dünya