Fransız Polisi

Fransız Polisi

Son dakika Fransız polisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fransız polisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fransız polisi haber sayfamızda...

Fransız Polisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 912 fransız polisi haberi bulunmuştur.
Fransız polisi göçmen teknelerine karşı 'saldırgan' taktikler kullanıyor
Fransız polisi göçmen teknelerine karşı 'saldırgan' taktikler kullanıyor Lighthouse Reports, yürüttüğü araştırmada Fransız polisinin göçmenlere karşı 'saldırgan yöntemler' kullandığını gösteren görüntüler, belgeler ve tanık ifadeleri elde ettiğini duyurdu.
26.03.2024 Dünya
Avrupa'da çiftçi eylemleri hız kesmiyor! Yolu kapattılar
Avrupa'da çiftçi eylemleri hız kesmiyor! Yolu kapattılar Fransa’da çiftçiler, yarın yapılacak tarım fuarı öncesinde düzenledikleri eylemde traktörleriyle Tarım Bakanlığı binasına giden yolu trafiğe kapattı.
23.02.2024 Dünya
Fransa'da kan donduran olay! Anne ve 4 çocuğu ölü bulundu
Fransa'da kan donduran olay! Anne ve 4 çocuğu ölü bulundu Fransa'nın başkenti Paris'te bir evde anne ve dört çocuğunun cansız bedeni bulundu.
26.12.2023 Dünya
AB'de Noel tatili döneminde terör saldırısı riski çok yüksek
AB'de Noel tatili döneminde terör saldırısı riski çok yüksek Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun içişlerinden sorumlu üyesi Ylva Johansson İsrail-Hamas savaşının toplumda yol açtığı kutuplaşmanın şiddet riskini arttırdığını belirtti.
6.12.2023 Dünya
Paris'te Eyfel Kulesi yakınlarında bir kişiyi öldüren saldırganın DAEŞ'e bağlılık yemini ettiği' açıklandı
Paris'te Eyfel Kulesi yakınlarında bir kişiyi öldüren saldırganın DAEŞ'e bağlılık yemini ettiği' açıklandı Fransa'nın başkenti Paris'in merkezinde Cumartesi akşamı yaşanan bıçaklı ve çekiçli saldırıda bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.
4.12.2023 Dünya
Macron: Hamas’ın tamamen yok edilmesinin mümkün olduğunu düşünen var mı?
Macron: Hamas’ın tamamen yok edilmesinin mümkün olduğunu düşünen var mı? Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) düzenlenen COP28 İklim Zirvesi’nde konuştu. Macron, “Eğer İsrail’in güvenliği Filistinlilerin hayatı ve dolayısıyla bölgedeki kamuoyunun öfkesi pahasına sağlanırsa, bölgede İsrail için kalıcı bir güvenlik olamaz. Gelin hep birlikte aklı başında olalım” dedi.
2.12.2023 Dünya
Paris 'Gazze' için sokaktaydı! 'Katil İsrail' sloganları atıldı
Paris 'Gazze' için sokaktaydı! 'Katil İsrail' sloganları atıldı Fransa’nın başkenti Paris’te binlerce kişinin katıldığı Filistin’e destek yürüyüşünde, Gazze Şeridi’nde ateşkes ve barış çağrısı yapıldı.
2.12.2023 Dünya
Dünyada Filistin'e destek gösterileri! Binler bir araya geldi
Dünyada Filistin'e destek gösterileri! Binler bir araya geldi Almanya’nın başkenti Berlin’de İsrail’in Filistin’de düzenlediği saldırıları protesto eden binlerce Filistin destekçisi buluştu. Fransa’nın başkenti Paris’te, İsrail’in saldırılarına ara vermeden devam ettiği Filistin için bir kez daha destek yürüyüşü düzenlendi. Öte yandan ABD’nin başkenti Washington DC’de binlerce kişi Filistin’e destek için toplandı, İsrail'in saldırıları protesto edildi.
5.11.2023 Dünya
Fransız polisinden Filistin destekçilerine sert müdahale
Fransız polisinden Filistin destekçilerine sert müdahale Fransa’nın başkenti Paris’te toplanan binlerce kişi Filistin’e destek için yürüdü. Fransız polisi, “Gazze, Paris yanınızda” sloganları atan göstericilere sert müdahalede bulundu.
28.10.2023 Haberler
Macron'u hedef aldılar! Fransa'da Filistin protestosuna sert müdahale
Macron'u hedef aldılar! Fransa'da Filistin protestosuna sert müdahale Fransa’nın başkenti Paris’te toplanan binlerce kişi Filistin’e destek için yürüdü. Fransız polisi, “Gazze, Paris yanınızda” sloganları atan göstericilere sert müdahalede bulundu.
28.10.2023 Dünya
Fransa çarşamba gününden beri alarmda! Bir kişi gözaltına alındı
Fransa çarşamba gününden beri alarmda! Bir kişi gözaltına alındı Fransa’da geçtiğimiz günlerde okul, müze, havaalanı gibi birçok noktaya yapılan asılsız bomba ihbarlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda yeni gelişme yaşandı.
20.10.2023 Dünya
Göçmenler İtalya Alpleri'ni yürüyerek geçmeye çalışıyor
Göçmenler İtalya Alpleri'ni yürüyerek geçmeye çalışıyor Afrika ve Ortadoğu'dan deniz yoluyla İtalya'ya geçen göçmenler, zorlu bir yolculukla Fransa ve oradan İngiltere'ye gitmek için tüm tehlikeleri göze alıyor.
2.10.2023 Dünya
Fransa'dan tedavi için Türkiye'ye getirilen Sefa hayatını kaybetti! Amcadan şoke eden iddia
Fransa'dan tedavi için Türkiye'ye getirilen Sefa hayatını kaybetti! Amcadan şoke eden iddia Fransa’nın Elancourt bölgesinde polis aracı ile motosikletin çarpışması sonucu ağır yaralandıktan sonra beyin ölümü gerçekleştiği belirtilen 16 yaşındaki Sefa Şahin, tedavisine devam edilmesi amacıyla getirildiği Türkiye'de hayatını kaybetti. Amca Nuri Şahin, " Yeğenimi polis katletti, korkutarak takip ediyor. Neymiş, 15 yaşında çocuk kask takmadı. Kask takmadığında zararı kime? Kendine. Bunu sen niye takip ediyorsun da karşıdaki başka polise haber verip, tuzak kurup arabaya çarptırıyorsun?" dedi.
12.09.2023 Gündem
Tatilde sapkın kumpas! Oteldeki toplu tecavüzde mide bulandıran detaylar
Tatilde sapkın kumpas! Oteldeki toplu tecavüzde mide bulandıran detaylar 18 yaşındaki genç kızı tanıştıkları partide bilerek sarhoş eden üç erkek, oteldeki cinsel saldırıyı cep telefonlarıyla kaydetti. Saldırganlardan birinin koridora çıkıp, gece eğlencesinden dönen diğer otel müşterilerini de odaya davet ettiği ortaya çıktı.
23.08.2023 Dünya
Macron'a 'Kesik Parmak' şoku! Sarayın kapısına bıraktılar, başka bir iz yok
Macron'a 'Kesik Parmak' şoku! Sarayın kapısına bıraktılar, başka bir iz yok Milli bayram öncesi Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a yönelik skandal bir eylem yapıldı. Söz konusu gelişme dünya basınında kısa sürede ses getirdi.
13.07.2023 Dünya
Fransa'daki olaylar, Paris 2024'ü etkiledi!
Fransa'daki olaylar, Paris 2024'ü etkiledi! Fransız yazar Albert Camus ‘Başkaldıran İnsan’ isimli eserinde ‘Başkaldırıyorum, öyleyse varız’ der... Paris’in ev sahipliği yapacağı olimpiyat öncesinde ülkede yaşanmakta olan başkaldırı ise, oyunlar açısından bir ‘yokluk’ endişesi doğuruyor.
9.07.2023 Diğer
Protesto değil arınma gecesi! Testereyi motoruna bağlayıp göstericilere sürdü
Protesto değil arınma gecesi! Testereyi motoruna bağlayıp göstericilere sürdü Fransa’da polis kurşunuyla hayatını kaybeden gencin cenazesi dün kaldırılırken, ülkedeki olaylar durmak bilmiyor. Her gece şiddet olayları gerçekleşirken, gözaltı sayısı yükseliyor.
2.07.2023 Haberler
Fransa yangın yeri! Öldürülen gencin büyükannesinden dikkat çeken çağrı
Fransa yangın yeri! Öldürülen gencin büyükannesinden dikkat çeken çağrı Fransa’da polis kurşunuyla hayatını kaybeden gencin cenazesi kaldırılırken, ülkedeki olaylar durmak bilmiyor. Her gece şiddet olayları gerçekleşirken, gözaltı sayısı yükseliyor. Yaşanan şiddet olayları sonrası Avrupa'nın korktuğu başına geldi ve başka bir ülkeye daha sıçradı. Öte yandan öldürülen gencin büyükannesinden dikkat çeken bir çağrı geldi.
2.07.2023 Dünya
Paris 2024 Olimpiyat Merkezi'ne polis baskını
Paris 2024 Olimpiyat Merkezi'ne polis baskını  Fransa'da Paris 2024 Olimpiyat Organizasyon Komitesi Merkezi'ne polis baskın düzenledi.
20.06.2023 Dünya
CIA’nın Carlos oyunu
CIA’nın Carlos oyunu CIA’nın bombalı eylemler yapan ‘Çakal Carlos’u yakalamak için ‘ortağı’ Bruno Breguet’i binlerce dolara casus olarak tuttuğu ortaya çıktı.
11.04.2023 Dünya
Yeni emeklilik yasası Fransızları çıldırttı! Binlerce kişi sokağa döküldü
Yeni emeklilik yasası Fransızları çıldırttı! Binlerce kişi sokağa döküldü Fransa'da tartışmalara yol açan yeni emeklilik kararında Macron'un son kararı halkı sokağa döktü. Demokratik olarak kabul edilmeyen bu karar parlamentoda da gergin anlara neden oldu.
17.03.2023 Haberler
Yeni emeklilik yasası Fransızları çıldırttı! Binlerce kişi sokağa döküldü
Yeni emeklilik yasası Fransızları çıldırttı! Binlerce kişi sokağa döküldü Fransa'da tartışmalara yol açan yeni emeklilik kararında Macron'un son kararı halkı sokağa döktü. Demokratik olarak kabul edilmeyen bu karar parlamentoda da gergin anlara neden oldu.
17.03.2023 Dünya
3 çocuk annesinin hazin sonu! Kocası itiraf etti, uzuvları Paris'in en ünlü parkında bulundu
3 çocuk annesinin hazin sonu! Kocası itiraf etti, uzuvları Paris'in en ünlü parkında bulundu 20 gündür kayıp olan 3 çocuk annesinin başına gelenler ortaya çıktı. Kocasının yaptığı itiraf sonrası olay dünya basınında gündem oldu.
26.02.2023 Dünya
Tacizcisinin dilini kopartıp polise gitti! Ekipler harekete geçti, anında yakalandı
Tacizcisinin dilini kopartıp polise gitti! Ekipler harekete geçti, anında yakalandı Fransa'da tacize uğrayan kadın, akılalmaz bir yöntemle saldırganı yakalattı. Tutuklanan şahsın aldığı ceza da belli oldu.
26.02.2023 Dünya
Skandal finalin sorumlusu UEFA çıktı! Özür dilediler, bilet paraları iade edilecek
Skandal finalin sorumlusu UEFA çıktı! Özür dilediler, bilet paraları iade edilecek Liverpool ile Real Madrid'in geçtiğimiz sezon Paris'te karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde yaşanan olaylar yeni bir boyuta taşındı. UEFA başlattığı soruşturmanın ardından olayların suçlusu olarak kendisini gösterdi.
20.02.2023 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Fransız Polisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.