Fraport Tav Antalyaspor

Fraport Tav Antalyaspor

Son dakika Fraport TAV Antalyaspor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fraport TAV Antalyaspor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fraport TAV Antalyaspor haber sayfamızda...

Fraport Tav Antalyaspor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.278 fraport tav antalyaspor haberi bulunmuştur.
Oğlunu kaybeden Naldo, 80 gün sonra sahalara döndü!
Oğlunu kaybeden Naldo, 80 gün sonra sahalara döndü! Oğlu Davi (4) ile kayınpederi Walter Tilatti’yi (65) kazada kaybeden Antalyaspor’un futbolcusu Naldo yaklaşık 3 ay sonra sahalara döndü.
27.11.2023 Antalyaspor
Başkan Boztepe Antalyaspor'un hedefini açıkladı
Başkan Boztepe Antalyaspor'un hedefini açıkladı Akdeniz ekibinin Başkanı Sinan Boztepe, ligi 5 ya da 6'ncı sırada tamamlamak istediklerini ve hayallerinden birinin de Avrupa kupaları olduğunu açıkladı.
25.11.2023 Antalyaspor
Nuri Şahin'den Milli Takım yardımcılığına şartlı 'Evet'!
Nuri Şahin'den Milli Takım yardımcılığına şartlı 'Evet'! Stefan Kuntz ile yollarını ayırarak A Milli Futbol Takımı'nın başına Vincenzo Montella'yı getiren TFF, yardımcılık için Nuri Şahin'e teklif götürdü. Şahin'den şartlı 'Evet' geldi.
25.09.2023 Milli Takım
Trabzonspor'a müjdeli haber! Siopis takımla çalışmalara başladı
Trabzonspor'a müjdeli haber! Siopis takımla çalışmalara başladı Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'a tecrübeli futbolcusundan müjdeli haber geldi. İşte detaylar...
9.08.2023 Trabzonspor
Assombalonga, Süper Lig'e geri döndü! 1+1 yıllık imza
Assombalonga, Süper Lig'e geri döndü! 1+1 yıllık imza Daha önce Adana Demirspor'da forma giyen Britt Curtis Assombalonga, Süper Lig'e geri döndü. Demokratik Kongolu forvet oyuncusunun transferi resmen açıklandı.
8.08.2023 Antalyaspor
Trabzonspor'da Antalya öncesi Kourbelis gelişmesi!
Trabzonspor'da Antalya öncesi Kourbelis gelişmesi! Süper Lig'de sezonu Antalyaspor maçıyla açacak olan Trabzonspor hazırlıklarına devam etti. Yeni transferlerden Kourbelis bugün takımla birlikte idmana katıldı.
8.08.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da Denswil geri döndü! Antalyaspor hazırlıkları başladı
Trabzonspor'da Denswil geri döndü! Antalyaspor hazırlıkları başladı Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor'u ağırlayacak Trabzonspor'da hazırlıklar başladı. Karadeniz ekibinde Stefano Denswil takımla birlikte antrenmanda yer aldı.
7.08.2023 Trabzonspor
Antalyaspor'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne! Transfer resmen açıklandı
Antalyaspor'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne! Transfer resmen açıklandı Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Jazira, Antalyaspor'dan Fernando'yu kadrosuna kattı.
5.08.2023 Dünyadan Futbol
Antalyaspor, Gerrit Holtmann'ı kiralık olarak kadrosuna kattı
Antalyaspor, Gerrit Holtmann'ı kiralık olarak kadrosuna kattı Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fraport Tav Antalyaspor, Bochum'dan Gerrit Holtmann'ı sezon sonuna kadar kiraladı.
5.08.2023 Antalyaspor
Antalyaspor, Haji Wright'ın transferini açıkladı! Rekor bedelle imza
Antalyaspor, Haji Wright'ın transferini açıkladı! Rekor bedelle imza Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fraport Tav Antalyaspor'da Haji Wright ile yollar ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar, tecrübeli forvetin Coventry City'e transfer olduğunu açıkladı.
4.08.2023 Antalyaspor
Antalyaspor, Zymer Bytyqi'yi kadrosuna kattı
Antalyaspor, Zymer Bytyqi'yi kadrosuna kattı Fraport TAV Antalyaspor, bu sezonun dördüncü transferini Zymer Bytyqi ile gerçekleştirdi. Kosovalı milli futbolcu, kendisini 3 yıl için kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.
2.08.2023 Futbol
Antalyaspor, Zymer Bytyqi'yi kadrosuna kattı
Antalyaspor, Zymer Bytyqi'yi kadrosuna kattı Fraport TAV Antalyaspor, bu sezonun dördüncü transferini Zymer Bytyqi ile gerçekleştirdi. Kosovalı milli futbolcu, kendisini 3 yıl için kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.
2.08.2023 Antalyaspor
Antalyaspor, Zymer Bytyqi'yi kadrosuna dahil etti
Antalyaspor, Zymer Bytyqi'yi kadrosuna dahil etti Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyqaspor, Zymer Bytyqi'yi renklerine bağladı.
1.08.2023 Antalyaspor
Ghacha, Tunus'un Esperance'e transfer oldu
Ghacha, Tunus'un Esperance'e transfer oldu Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da futbol sorumlusu Nuri Şahin'in kadroda düşünmediği Houssam Ghacha, Tunus'un Esperance takımına transfer oldu. Oyuncunun transferinin bugün iki takım tarafından açıklanması bekleniyor.
24.07.2023 Antalyaspor
Antalyaspor, Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti
Antalyaspor, Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti Corendon Alanyaspor, Erzurum Kampı’ndaki 3. hazırlık maçında Fraport TAV Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.
20.07.2023 Antalyaspor
Iraklı Ali Jasim, resmen Antalyaspor'da
Iraklı Ali Jasim, resmen Antalyaspor'da Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Irak ekiplerinden Al-Kahrbaa Club'ın kanat oyuncusu 19 yaşındaki Ali Jasim Elaibi Al Tameemi'yi 3 yıllığına kadrosuna kattı.
20.07.2023 Antalyaspor
Adam Buksa resmen Antalyaspor'da
Adam Buksa resmen Antalyaspor'da Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Fransa Ligi ekiplerinden Lens'te oynayan 27 yaşındaki Polonyalı golcü Adam Buksa'yı satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattı.
18.07.2023 Antalyaspor
Nuri Şahin'den Arda Güler sözleri! 'Onunla gurur duyuyoruz'
Nuri Şahin'den Arda Güler sözleri! 'Onunla gurur duyuyoruz' Fraport Tav Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Real Madrid'e transfer olan 18 yaşındaki Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. Şahin, "Arda’ya tavsiye verecek kişiler biz değiliz. Ben Arda'nın basın toplantısını izledim. Basın tanıtımını, ilk idmanlarını izledim. Müthiş bir çocuk, Allah yolunu açık etsin. Bizi gururlandırıyor. Gururlandırmaya da devam edecektir. Orada tutunacağından ben çok çok eminim. Arda çok çok büyük bir yetenek. Çok büyük bir futbolcu. Allah yolunu açık etsin, onunla gurur duyuyoruz her zamanda gurur duymaya devam edeceğiz. Ama ona şu anda öğüt verecek durumda değiliz" dedi.
17.07.2023 Antalyaspor
Antalyaspor Başkanı Gülel: 3-4 transferimiz daha var
Antalyaspor Başkanı Gülel: 3-4 transferimiz daha var Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel, "3-4 transferimiz daha var. Bitirmek üzereyiz. Erzurum kampına yetiştirmek istiyoruz. İyi bir takım oluşacağını düşünüyorum. Takımda çok güzel hava var" dedi.
15.07.2023 Antalyaspor
Antalyaspor hazırlık maçında Başakşehir’i 2-1’lik skorla geçti
Antalyaspor hazırlık maçında Başakşehir’i 2-1’lik skorla geçti Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Tesislerinde kamp yapan Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor ile İstanbul Başakşehir hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşma Fraport TAV Antalyaspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.
14.07.2023 Antalyaspor
Antalyaspor'da Japon orta saha Nakajima ile yollar ayrıldı
Antalyaspor'da Japon orta saha Nakajima ile yollar ayrıldı Fraport TAV Antalyaspor, geçen sezon kadrosuna dahil ettiği Japon orta saha oyuncusu Shoya Nakajima ile yollarını ayırdı. Nakajima, 760 bin Euro alacağından vazgeçti.
4.07.2023 Antalyaspor
PFDK'dan Beşiktaş ve Trabzonspor'a para cezası
PFDK'dan Beşiktaş ve Trabzonspor'a para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş Kulübü'nü 381 bin, Trabzonspor'u ise 280 bin TL para cezası ile cezalandırdı. Kurul ayrıca, Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek'e yayıncı kuruluşa yapmış olduğu açıklamalarında yer alan sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 104 bin TL para cezası verdi.
13.06.2023 Süper Lig
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek, PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek, PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevkleri açıkladı. Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, Galatasaray derbisi öncesi yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
8.06.2023 Fenerbahçe
Süper Lig'de kritik gün! İşte kümede kalma savaşındaki tüm hesaplar
Süper Lig'de kritik gün! İşte kümede kalma savaşındaki tüm hesaplar Spor Toto Süper Lig'den düşecek ikinci takım yarın belli olacak. İstanbulspor veya Bitexen Giresunspor lige veda edecek. 38'inci haftada İstanbulspor, Ümraniyespor'u; Giresunspor ise Antalyaspor'u konuk edecek.
7.06.2023 Süper Lig
PFDK'dan Galatasaray, Trabzonspor ve Ankaragücü'ne para cezası
PFDK'dan Galatasaray, Trabzonspor ve Ankaragücü'ne para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), cezaları açıklandı. PFDK, Galatasaray, Trabzonspor ve MKE Ankaragücü'ne para cezası verdi.
6.06.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Fraport Tav Antalyaspor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.