Naim Dilmener

Naim Dilmener

Son dakika Naim Dilmener haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Naim Dilmener gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Naim Dilmener haber sayfamızda...

Naim Dilmener

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 267 naim dilmener haberi bulunmuştur.
Milliyet Sanat'ın şubat sayısı çıktı
Milliyet Sanat'ın şubat sayısı çıktı Milliyet Sanat'ın şubat sayısı okurlarla buluştu. Kapağını, aşkın ilham verdiği sanat eserlerine ayıran yeni sayıda kültür-sanatta savaşı barış ile adalet adına yorumlayan yapıtlara ve yaratıcılarına dair kapsamlı bir dosya; 'Hücreler' oyununu sahneye koyan Engin Günaydın'la ayın söyleşisi; sinema dünyasındaki unutulmaz kavgalarla ilgili bir derleme; 2023 Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi Norveçli yazar Jon Fosse'nin röportajı ve Üzgün Kız Edebiyatı'na dair bir inceleme okurları bekliyor.
9.02.2024 Kültür Sanat
Kapağında ‘hayat’ var
Kapağında ‘hayat’ var Milliyet Sanat bu ay da zengin içeriğiyle dikkat çekiyor. 50 yıllık kültür sanat dergisinin bu ay kapağında Zeki Demirkubuz’un ‘Hayat’ filmi yer alırken, tiyatrodan edebiyata, sinemadan plastik sanatlara Türkiye’nin ve dünyanın nabzı Milliyet Sanat’ta!
4.12.2023 Kültür Sanat
Yüz’ümüz Cumhuriyet!
Yüz’ümüz Cumhuriyet! Türkiye’nin en uzun soluklu kültür sanat dergisi Milliyet Sanat ekim sayısında Cumhuriyet’in 100. yılını kutluyor. “Yüz’ümüz Cumhuriyet” diyen Milliyet Sanat, Cumhuriyet’in köklerine uzanarak sanatımızın öyküsünü okurla buluşturuyor.
2.10.2023 Kültür Sanat
‘90’lar eğlendirmeye devam ediyor
‘90’lar eğlendirmeye devam ediyor Grup Vitamin’in “İsmaiilll” diye bağırışı hâlâ kulaklarımızda yankılanırken ‘90’lar hatıramızdan çıkamayan dev bir nostalji yumağına dönüyor. O yıllara dair herkes için ortak bir olgu varsa o da ‘90’ların eğlendirmeye devam ettiği...
21.08.2023 Kültür Sanat
Sanatın buluşma noktası
Sanatın buluşma noktası Milliyet Sanat, haziran sayısında Renzo Piano imzalı binasıyla sanatın yine ve yeniden buluşma noktası olan İstanbul Modern’i kapağa taşıyor. Indiana Jones’un serüvenine eşlik eden dergi Gündüz Vassaf’ın ilk romanı “Ressamın İsyanı”nı okurla paylaşıyor.
1.06.2023 Kültür Sanat
Ele avuca sığmaz dehayı anıyoruz
Ele avuca sığmaz dehayı anıyoruz Milliyet Sanat nisan sayısında dopdolu bir sanat güncesiyle okurla buluşuyor. Derginin kapağında vefatının 50. yıl dönümünde efsane ressam Pablo Picasso, Ara Güler tarafından çekilen fotoğrafıyla yer alıyor. Picasso yıl boyunca tüm dünyada anılacak.
3.04.2023 Kültür Sanat
İyi bir cover’ın formülü ‘emek’
İyi bir cover’ın formülü ‘emek’ Müzik dünyasında iyice revaçta olan ‘cover’ meselesini sanatçılara ve eleştirmenlere sorduk: “İyi bir cover, şarkıya yeni yorum getirmeli. Parçayı içselleştirmek gerek’.
25.10.2022 Kültür Sanat
İstanbul  Bienali ile alışılmadık yollarda
İstanbul Bienali ile alışılmadık yollarda 50. yaşını kutlayan Milliyet Sanat dergisi, 17. İstanbul Bienali’ni eylül sayısının kapağına taşıyor ve sanatseverleri alışılmadık yolları deneme cesaretiyle buluşturuyor.
3.09.2022 Kültür Sanat
‘Yaz şarkıları 2000’li yılların tedrisatıdır’
‘Yaz şarkıları 2000’li yılların tedrisatıdır’  Yaz gelince piyasaya sürülen, sahillerde, “beach”lerde çalınan şarkılar var... “Yaz şarkıları” kavramı zorlama mı yoksa mevsimle bütünleşen bir konsept mi? Ünlü müzik yazarı Naim Dilmener sorularımızı yanıtladı.
12.06.2022 Gündem
Sanat dolu nice 50 yıllara
Sanat dolu nice 50 yıllara Bu ay 50. yaşını kutlayan İKSV, bu önemli yıl dönümü için hazırladığı önemli etkinliklerle 50. yaşını kutlamak için gün sayan Milliyet Sanat’ın haziran sayısının konuğu oldu
2.06.2022 Kültür Sanat
Baharı Milliyet Sanat ile  karşılayın
Baharı Milliyet Sanat ile karşılayın Milliyet Sanat, Nisan 2022 sayısıyla sinemadan tiyatroya, edebiyattan müziğe yine kültür sanatın nabzını tutuyor.
6.04.2022 Kültür Sanat
Simge Sağın şarkıları ve albümleri | Simge Sağın kimdir kaç yaşında? Hayatı ve kariyeri...
Simge Sağın şarkıları ve albümleri | Simge Sağın kimdir kaç yaşında? Hayatı ve kariyeri... Simge Sağın kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan Simge Sağın son dönemim en gözde şarkıcıları arasında yer almaya devam ediyor. 2015 yılında çıkardığı Miş Miş adlı şarkı ile adından söz ettirmeye başlayan Simge Sağın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor.
19.03.2022 Cadde
Spotify hakkında her şey
Spotify hakkında her şey Spotify hakkında tartışmalar giderek büyüyor ve ‘aldatmaca’ olduğuna dair eleştiriler geliyor. Hâl böyle olunca biz de “Spotify tartışmalarına nereden bakmalı?” sorusunun peşine düştük.
10.02.2022 Kültür Sanat
Pandeminin yaralarını sanatla sardık
Pandeminin yaralarını sanatla sardık Sanat her zaman iyi gelir. Pandeminin bizi kısıtladığı, umudumuzu tükettiği bu yıl yine sanattan medet umduk. Tiyatrolar perdelerini açamasa da çevrimiçi oyunlarla evlerimize konuk oldular. Keza sinema da ev rahatlığında buluştu bizimle. Nihayetinde kısıtlamalar kalktı ama maalesef yine temkinli olduk salonlara girmek için. Müzik her zaman yanımızdaydı. Podcast'ler ise kurtarıcımız oldu. Ama hiç şüphesiz kazanan edebiyattı. Bu yıl bize iyi gelen, havamızı değiştiren sanatsal etkinliklere bir göz attık. İşin uzmanlarına danışıp kısa bir liste hazırladık.
26.12.2021 Kültür Sanat
Dünyanın müziğini bir dükkâna sığdırdı
Dünyanın müziğini bir dükkâna sığdırdı Beyoğlu’nun simge mekânlarından 65 yıllık bir geçmişe sahip olan Lale Plak, özel nedenlerden dolayı 31 Aralık 2019 tarihinde kapanıyor...
18.12.2019 Kültür Sanat
Yeni keşif heykeller
Yeni keşif heykeller Milliyet Sanat temmuz kapağına, dergi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Heykelde Yeni Keşifler Yarışması’nı taşıyor. Ayın Söyleşisi köşesinin konuğu ise Erdal Beşikçioğlu
3.07.2019 Gündem
Simge Sağın kimdir?
Simge Sağın kimdir? Güzel Şarkıcı Simge Sağın Eser Yenenler Show'a konuk oldu. Simge Sağın 2010 yılında yayınlanmaya başladığı şarkılarla ortaya çıktı. Esas çıkışını ise 2015 yılında 'Miş Miş' şarkısı ile gerçekleştirdi. Peki Simge Sağın kimdir?
29.11.2018 Gündem
Bergman Milliyet Sanat’ın kapağında
Bergman Milliyet Sanat’ın kapağında Milliyet Sanat dergisinin nisan sayısında, bu yıl 37.si düzenlenecek İstanbul Film Festivali için geniş bir rehber yer alıyor. Dergide ayrıca plastik sanatlardan müziğe, edebiyattan sahne sanatlarına ve tasarıma uzanan dosya konularıyla Türkiye ve dünya sanatı mercek altına alınıyor.
29.03.2018 Gündem
Agora Nişantaşı’nda Esengül Gecesi 20 Şubat Salı
Agora Nişantaşı’nda Esengül Gecesi 20 Şubat Salı Agora Nişantaşı’nda müzik yazarı Naim Dilmener’in seçkisi ile güzel yemeklere güzel müzikler eşlik ediyor.
14.02.2018 Kültür Sanat
“Müziğimizden çok namımız yürüyor”
“Müziğimizden çok namımız yürüyor” Flört ilk kurulduğu kadrosuyla yeni bir albüm yayınladı: “Bambaşka”. Tekrar Ozan Kotra, Çağatay Kehribar ve Hakan Çağlar’a katılan Ata Akdağ “Dört kişi olmak avantaj” diyor. Kotra ise Flört’ün namının müziğinin önüne geçtiği görüşünde
15.07.2017 Pazar
Sanatatak  sessions sürüyor
Sanatatak sessions sürüyor Geçen yıl başlayan sanatatak sessions@IWSA’nin 2’nci sezonunda Naim Dilmener ‘Şarkılarla Türkiye Pop Tarihi’ni konuşacak.
14.12.2015 Gündem
Ada’dan ses yok
Ada’dan ses yok ‘Çalıntı şarkı’ polemiği İngiliz basınında da konuşuluyor... Ada basınındaki haberlerde, Adele’in sözcüsünün, iddialara dair yorum taleplerine henüz cevap vermediğine dikkat çekildi
8.12.2015 Cadde
Adele'in sözcüsüne sordular ve...
Adele'in sözcüsüne sordular ve... 'Adele'in sözcüsü Ahmet Kaya iddialarını yanıtlamadı'
8.12.2015 Cadde
‘Kaya’ya çarptı!
‘Kaya’ya çarptı! Adele’in rekorlar kıran ‘25’ albümündeki ‘Million Years Ago’, Ahmet Kaya’nın ‘Acıları Tutunmak’ adlı şarkısına benzetildi. Müzik yazarları, ‘Benzerlik olsa da çalma yok’ dedi
7.12.2015 Cadde
Keine Kopie, sondern Emotionsüberschneidung
Keine Kopie, sondern Emotionsüberschneidung Es wird behauptet, Adele hätte sich bei ihrem Song „Million Years Ago“ in ihrem letzten Album „25“, mit dem sie Verkaufsrekorde aufstellte, von dem Song „Acılara Tutunmak“ des kurdischen Musikers Ahmet Kaya inspirieren lassen.
7.12.2015 De

Benzer Haber Etiketleri

Naim Dilmener ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.