Fuhuş Ağı

Fuhuş Ağı

Son dakika fuhuş ağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fuhuş ağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fuhuş ağı haber sayfamızda...

Fuhuş Ağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 53 fuhuş ağı haberi bulunmuştur.
Epstein mağdurları FBI’a dava açtı
Epstein mağdurları FBI’a dava açtı ABD’de cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturmaktan gözaltındayken 2019’da ölü bulunan finansçı Jeffrey Epstein’in 12 mağduru, FBI’a kendilerini korumadıkları gerekçesiyle dava açtı.
16.02.2024 Dünya
‘İstismar zinciri’nin uzayan halkaları...
‘İstismar zinciri’nin uzayan halkaları... ABD’de fuhuş ağı kurmaktan cezaevindeyken 2019’da ölü bulunan milyarder finansçı Jeffrey Epstein davasıyla ilgili belgeler yayımlanınca, benzer suçlamaların yöneltildiği ünlüler de gündeme geldi.
21.01.2024 Dünya
Sağ kolu, Bill Gates ve Epstein hakkındaki soruları cevapsız bıraktı
Sağ kolu, Bill Gates ve Epstein hakkındaki soruları cevapsız bıraktı Bill ve Melinda Gates Vakfı Başkanı Christopher Elias'ın Davos'ta bir gazetecinin pedofil milyarder Jeffrey Epstein ve Bill Gates hakkında yönelttiği birçok soruya cevap vermemesi dikkat çekti.
17.01.2024 Dünya
Çocuk koğuşunda skandal! Görüntüler ortaya çıktı: Cinsel istismar, kemerle darp, ayak yıkatma, idrar içirme...
Çocuk koğuşunda skandal! Görüntüler ortaya çıktı: Cinsel istismar, kemerle darp, ayak yıkatma, idrar içirme... Kocaeli 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan S.T. (19) ile M.D. (18), iddiaya göre aynı koğuşta kaldıkları A.S. (18), E.G. (17), K.T.Ö. (19) ve Y.Ö.’nün (19) cinsel istismarına uğradı. Şoke eden görüntüler ortaya çıkarken, yaşanan istismara da ceza yağdı
14.01.2024 Gündem
‘Şeytan’ın hikâyesi! Karanlık bir ‘servet’
‘Şeytan’ın hikâyesi! Karanlık bir ‘servet’ Öğretmenlikten fuhuş ağı patronluğuna uzanan ve dünyanın en nüfuzlu utanmazlarına çocuk bedenlerini sunan, sonunda da cezaevinde son nefesini veren Epstein’in rezil hikâyesi bu... İnsan bir kez şeytana uymaya görsün, feleğini şaşırır. Şeytan bu dünyada bazen para, bazen şöhret tutkusu olur. Ama sonunda illa ki insanı çarpar. Bu da bir “şeytani” hikâye…
14.01.2024 Dünya
Fuhuş ağı rezaletinde yeni detaylar! İki Türk'ün adı geçiyor
Fuhuş ağı rezaletinde yeni detaylar! İki Türk'ün adı geçiyor Fuhuş ağı patronu Epstein’in davasında biri otelci, diğeri emlakçı iki Türk’ün adı geçiyor. Emlakçı kadının, Epstein’in elemanı olduğu iddia ediliyor!
12.01.2024 Dünya
Ruj, belki de sizi zehirliyor!
Ruj, belki de sizi zehirliyor! Şampuanlar, makyaj malzemeleri, meyve - sebze dahil onlarca üründe bin adet zehirli madde belirlendi.
12.01.2024 Dünya
12 yaşında kız çocukları bile var! ‘Cehennem adası'
12 yaşında kız çocukları bile var! ‘Cehennem adası' “Fuhuş ağı kurucusu” Epstein’in kadın mağdurları hapsettiği adada, cinsel istismara uğrayanlar arasında 12 yaşında kız çocukları bile olduğu belirtildi.
11.01.2024 Dünya
Skandalda yeni belgeler: Ünlülerin yatak videolarını çekti
Skandalda yeni belgeler: Ünlülerin yatak videolarını çekti Fuhuş ağı kurmaktan ve cinsel istismardan hükümlü Epstein’in, Bill Clinton, Prens Andrew ve iş insanı Richard Branson’ın gizlice seks videolarını çektiği öne sürüldü.
10.01.2024 Dünya
Prense yeminli ifade vermesi için çağrı
Prense yeminli ifade vermesi için çağrı ABD’de fuhuş ağı kurmak ve cinsel istismar suçlarından yattığı cezaevinde 2019’da ölü bulunan finansçı Jeffrey Epstein’in davasında adı geçenler geçen hafta açıklanmıştı.
8.01.2024 Dünya
Epstein davasındaki fuhuş listesi açıklandı: Konuşursam biterler
Epstein davasındaki fuhuş listesi açıklandı: Konuşursam biterler Fuhuş ağı kuran Epstein davasında adı geçenlerin listesi açıklandı. Sanığın, listedeki Clinton ile Trump hakkında “Sırlarını açıklarsam seçim iptal olur” dediği öne sürüldü.
5.01.2024 Dünya
Jeffrey Epstein davasında adı geçen isimler açıklandı
Jeffrey Epstein davasında adı geçen isimler açıklandı ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı.
4.01.2024 Dünya
Eski başkan fuhuş ağına takıldı! ABD'yi karıştıran dava: Kod adı Jon Doe 36
Eski başkan fuhuş ağına takıldı! ABD'yi karıştıran dava: Kod adı Jon Doe 36 ABD'de devasa bir fuhuş ağı kuran Jeffrey Epstein'in davasında yeni detaylar ortaya çıktı. ABD basınına yansıyan gelişmelere göre bu fuhuş ağına eski ABD Başkanı Clinton da dahil oldu.
2.01.2024 Dünya
Cinsel saldırıyla suçlanan 'gözden düşmüş' Prens'in fotoğrafının gerçek olduğu kanıtlandı!
Cinsel saldırıyla suçlanan 'gözden düşmüş' Prens'in fotoğrafının gerçek olduğu kanıtlandı! Virginia Roberts, henüz reşit olmadığı ve Jeffrey Epstein tarafından cinsel saldırılara maruz kaldığı dönemde, York Dükü Prens Andrew tarafından da cinsel saldırıya uğradığını iddia etmişti. Hakkındaki suçlamaları ısrarla reddeden gözden düşmüş Prens ise Roberts'ın iddialarının kanıtı olarak kabul edilen, yayınladığında tüm dünyayı sarsmış olan fotoğraf hakkında; "Üzerinde oynanmış olabilir, o fotoğrafı hiç hatırlamıyorum" ifadelerini kullanmıştı. 2011 yılında fotoğrafı servis eden The Mail on Sunday, basında büyük yankı uyandıran karenin sahte olmadığını kanıtladı.
1.02.2023 Cadde
Kraliyeti  korkutan yeni kitap iddiası
Kraliyeti korkutan yeni kitap iddiası ABD’li finansçı Jeffrey Epstein fuhuş ağı kurmaktan yattığı cezaevinde 2019’da intihar etmişti.
27.01.2023 Dünya
Davacıya ‘sus payı’nı ödememenin peşinde!
Davacıya ‘sus payı’nı ödememenin peşinde! İngiltere Kralı 3. Charles’ın kardeşi Prens Andrew’un (62) kendisini cinsel istismarla suçlayan ABD’li Virginia Roberts Giuffre (39) ile davasından vazgeçmesi için yaptığı 7.5 milyon sterlinlik anlaşmayı bozmaya çalıştığı ortaya çıktı.
23.01.2023 Dünya
Sapık milyarderin yardımcısı Ghislaine Maxwell'e avukatları da dava açtı!
Sapık milyarderin yardımcısı Ghislaine Maxwell'e avukatları da dava açtı! ABD'li finansçı Jeffrey Epstein'e cinsel istismar için aracılık yapmaktan suçlu bulunan Ghislaine Maxwell'e avukatları dava açtı.
25.08.2022 Dünya
Beyaz Saray'a 8 kadınla gitmiş
Beyaz Saray'a 8 kadınla gitmiş Fuhuş ağı kuran ABD'li finansçı Epstein'ın, Başkan Clinton döneminde Beyaz Saray'a yaptığı "şüpheli" ziyaretlerinde toplam 8 genç kadını da yanında götürdüğü ortaya çıktı.
15.01.2022 Dünya
Epstein'in fuhuş ağı! 500 bin $'lık anlaşma prensi kurtarır mı?
Epstein'in fuhuş ağı! 500 bin $'lık anlaşma prensi kurtarır mı? ABD'de milyarder finansçı Jeffrey Epstein, kurduğu fuhuş ağında 18 yaşından küçük kızları kullanma suçundan yattığı cezaevinde 2019'da intihar etmişti.
5.01.2022 Dünya
Müşterilerini açıklayabilir!
Müşterilerini açıklayabilir! ABD'de milyarder finansçı Jeffrey Epstein (66) fuhuş ağı kurmak ve 18 yaşından küçük kızların cinsel istismarı suçlarından yattığı hapishanede 2019'da intihar etmişti.
31.12.2021 Dünya
Avukatından Prens Andrew'un cinsel saldırı davası için 'uzlaşma' talebi
Avukatından Prens Andrew'un cinsel saldırı davası için 'uzlaşma' talebi İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'un avukatı, müvekkili hakkında "cinsel saldırı" iddiasıyla ABD'de açılan davada, 2009 tarihli bir uzlaşma anlaşmasının geçerli olmasını talep etti.
27.10.2021 Dünya
Epstein'in öldüğü hapishane kapatılıyor
Epstein'in öldüğü hapishane kapatılıyor ABD'de ünlü milyarder Epstein'in ölü bulunduğu New York'taki "sorunlu" hapishane kapatılacak - Geçici olarak kapatılması planlanan hapishanede Usame bin Ladin ve Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin "El Chapo" Guzman da kaldı
27.08.2021 Dünya
İngiliz komutanlar prensi istemiyor
İngiliz komutanlar prensi istemiyor İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in ortanca oğlu Prens Andrew’ün başı, cinsel saldırı suçlamasının ardından şimdi de orduyla dertte.
23.08.2021 Dünya
Prens Andrew kraliyet görevlerine dönmeyebilir
Prens Andrew kraliyet görevlerine dönmeyebilir ABD’li finansçı Jeffrey Epstein’in fuhuş ağı mağdurlarından Virginia Giuffre 2001’de 17 yaşındayken, Prens Andrew ile cinsel ilişkiye zorlandığı suçlamasıyla prens hakkında 10 yıl sonra dava açtı.
13.08.2021 Dünya
Prens Andrew'a cinsel saldırı davası!
Prens Andrew'a cinsel saldırı davası! İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in, adı "cinsel istismar" iddialarıyla gündeme gelen ve sonrasında kamusal görevlerini bırakan 2. oğlu Prens Andrew hakkında ABD'de cinsel saldırı suçlamasıyla dava açıldı.
10.08.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fuhuş Ağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.