Fujian

Fujian

Son dakika Fujian haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fujian gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fujian haber sayfamızda...

Fujian

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 117 fujian haberi bulunmuştur.
Haikui Tayfunu etkisini sürdürüyor! Çin'de 3 kişi kayıp
Haikui Tayfunu etkisini sürdürüyor! Çin'de 3 kişi kayıp Çin’de etkili olan Haikui Tayfunu sonucu cadde ve sokaklar sular altında kalırken felakette şimdiye kadar 3 kişi hayatını kaybetti.
5.09.2023 Dünya
Tayvan'ı Haikui vurdu! 116 kişi yaralandı
Tayvan'ı Haikui vurdu! 116 kişi yaralandı Tayvan’ın güneyinde etkisini sürdüren Haikui Tayfun'unda 116 kişi yaralandı. Bölgede binlerce kişi ise elektriksiz kaldı.
4.09.2023 Dünya
Kışın ortasında 40 derece! 'Tüm kitaplar yeniden yazılmak zorunda'
Kışın ortasında 40 derece! 'Tüm kitaplar yeniden yazılmak zorunda' Kuzey Yarımküre aşırı sıcaklarla boğuşurken Güney Yarımküre ülkeleri kış mevsimine rağmen 40 derecelik sıcaklıklarla boğuşuyor. Birçok ülkede üst üste rekorlar kırılıyor.
3.08.2023 Dünya
Çin'de sel felaketi! 11 ölü 27 kayıp
Çin'de sel felaketi! 11 ölü 27 kayıp Çin’in başkenti Pekin’de devam eden şiddetli yağışlar nedeniyle 11 kişinin hayatını kaybettiği, 27 kişiden de haber alınamadığı açıklandı.
1.08.2023 Haberler
Çin'de sel felaketi! 11 ölü 27 kayıp
Çin'de sel felaketi! 11 ölü 27 kayıp Çin’in başkenti Pekin’de devam eden şiddetli yağışlar nedeniyle 11 kişinin hayatını kaybettiği, 27 kişiden de haber alınamadığı açıklandı.
1.08.2023 Dünya
Pekin’de Doksuri Tayfunu'nda 2 kişi hayatını kaybetti
Pekin’de Doksuri Tayfunu'nda 2 kişi hayatını kaybetti Çin’in kuzey kesiminde Doksuri Tayfunu’nun etkisiyle şiddetli yağışlar devam ederken başkent Pekin'in Mentougou bölgesindeki bir nehirde 2 kişinin cesedine ulaşıldı.
31.07.2023 Dünya
El değmemiş sahilde felaket! Dünya can çekişiyor, can kaybı 60'ı aştı
El değmemiş sahilde felaket! Dünya can çekişiyor, can kaybı 60'ı aştı Akdeniz kıyısındaki orman yangınlarını Kuzey Kutbu'na yakın bölgelerde yükselen alevler izledi. Yalchik Gölü yakınlarında kopan 'kasırga' ise, turistlerin kamp çadırlarına ölüm getirdi.
30.07.2023 Dünya
Okullar tatil edildi tedbirler artırıldı! Doksuri alarmı
Okullar tatil edildi tedbirler artırıldı! Doksuri alarmı Çin’in doğu kıyısındaki Fujian eyaletini vuran Doksuri Tayfunu nedeniyle Çin hükümeti tedbirleri sıkılaştırdı.
28.07.2023 Dünya
Çin'de Doksuri Tayfunu kabusu! Binlerce ev elektriksiz kaldı
Çin'de Doksuri Tayfunu kabusu! Binlerce ev elektriksiz kaldı Doksuri Tayfunu, sabah saatlerinde Çin’in doğu kıyısındaki Fujian eyaletine ulaşırken, Filipinler’de ölenlerin sayısı 13’e yükseldi.
28.07.2023 Dünya
Liseden eski sevgilisiyle yakaladı! 7 yıllık evliliği bitiren fotoğraf
Liseden eski sevgilisiyle yakaladı! 7 yıllık evliliği bitiren fotoğraf Ekonomik sebeplerden dolayı işten çıkartılan ve memleketine dönen talihsiz adam eşinin arkasından çevirdiği oyunları 1 yıl sonra öğrendi.
15.06.2023 Dünya
Çin'in gövde gösterisine, ABD savaş gemisiyle meydan okudu
Çin'in gövde gösterisine, ABD savaş gemisiyle meydan okudu Onlarca jet ada çevresinde uçarken, uçak gemisi Shandong sahneye çıktı. Tayvan'ın en yakın müttefiki ABD ise, Pekin'in öfkesini çekecek bir adım attı.
10.04.2023 Dünya
Dünya izliyor! Çin kuşatma provasına başladı
Dünya izliyor! Çin kuşatma provasına başladı ABD California'da gerçekleşen bir buluşma, savaş oyununu tetikledi. Çin ordusu, Fransız lider Macron'un Pekin'den ayrılmasından saatler sonra düğmeye bastı. Onlarca jete kalkış emri verildi, boğazda ise savaş gemileri, uzun menzilli roketler ve füze botları var.
8.04.2023 Dünya
Çin'de kalabalığın arasına dalan araç beş kişinin ölümüne sebep oldu
Çin'de kalabalığın arasına dalan araç beş kişinin ölümüne sebep oldu Çin'in Guangzhou kentinde yayaların arasına dalarak beş kişinin ölümüne, 13 kişinin yaralanmasına sebep olan aracın sürücüsü yakalandı. Polis 22 yaşındaki adamı gözaltına aldı ve hakkında inceleme başlattı.
12.01.2023 Dünya
Aramco ile Sinopec, Çin'de tesis kuracak
Aramco ile Sinopec, Çin'de tesis kuracak Suudi Arabistan devlet petrol şirketi Aramco, Çin'de Sinopec ile ortaklık yaparak yeni bir rafineri ve petrokimya tesisi kuracak.
19.12.2022 Uzmanpara
Galatasaray Nef, Tyrus McGee ile sözleşme imzaladı
Galatasaray Nef, Tyrus McGee ile sözleşme imzaladı Galatasaray Nef, Amerikalı skorer oyun kurucu Tyrus McGee ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.
8.11.2022 Basketbol
Son dakika! Çin'de üçüncü kez Şi dönemi
Son dakika! Çin'de üçüncü kez Şi dönemi Şi Cinping, Çin Komünist Partisi Genel Sekreterliğine yeniden seçilerek, Mao'dan sonra iktidarını üçüncü döneme taşıyan ilk lider oldu.
23.10.2022 Dünya
Çin'in Mao'dan sonraki en güçlü lideri: Şi Cinping
Çin'in Mao'dan sonraki en güçlü lideri: Şi Cinping Çin Komünist Parti’nin 20. Kongresi dün başkent Pekin'de başladı. Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, şimdiye dek örneği görülmemiş şekilde üçüncü dönemine başlamak üzere.
17.10.2022 Dünya
Çin için çok değerli! 10 saat sonra küle döndü
Çin için çok değerli! 10 saat sonra küle döndü Çin’in Fujian eyaletinde bulunan 900 yıllık ahşap köprü çıkan yangın nedeniyle yanarak yıkıldı.
7.08.2022 Dünya
Çin’de 900 yıllık ahşap köprü yandı
Çin’de 900 yıllık ahşap köprü yandı Çin’in Fujian eyaletinde bulunan 900 yıllık ahşap köprü çıkan yangın nedeniyle yanarak yıkıldı.
7.08.2022 Haberler
Çin resmi medyası öfke kusuyor: Savaşın yaylım ateşi açıldı!
Çin resmi medyası öfke kusuyor: Savaşın yaylım ateşi açıldı! Nancy Pelosi, çeyrek asır sonra Tayvan'a ayak basan en üst düzey ABD'li oldu. Gözünü karartan Çin ordusu adayı her yönden abluka altına alırken, Global Times gazetesinin çizimleri gözden kaçacak gibi değil.
3.08.2022 Dünya
Pelosi Tayvan’da!
Pelosi Tayvan’da! Dün tüm dünya nefesini tuttu ve Nancy Pelosi’nin uçağının nereye ineceğine kilitlendi. Tüm riskleri alan ABD Temsilciler Meclisi Başkanı, dün Tayvan’ın başkenti Taipei’ye indi.
3.08.2022 Dünya
Pelosi'nin uçağı Tayvan'a iniş yaptı! Dünya anbean izliyor
Pelosi'nin uçağı Tayvan'a iniş yaptı! Dünya anbean izliyor ABD resmi uçağı SPAR19 Tayvan hava sahasına girdi ve başkent Taipei'ye iniş yaptı. ABD ve Çin'e ait uçak gemileri ise harekete geçti. Global Times dünyayı sarsan bir Twitter mesajı paylaştı. Tayvan medyasından yapılan son açıklamalara göre ise; Çin'in Tayvan Boğazı üzerindeki hava sahasını tüm sivil uçuşlara kapattığını duyurdu.
3.08.2022 Dünya
'Uçağını düşürelim, sorun değil!' Acil koduyla duyurdular
'Uçağını düşürelim, sorun değil!' Acil koduyla duyurdular Süper güçler arasında günlerdir süren restleşmede bir Twitter mesajı dünyayı dehşete sürükledi, uluslararası haber ajansları Washington'dan yapılan duyuruyu 'son dakika' koduyla servis ediyor.
31.07.2022 Dünya
Çin üçüncü uçak gemisini suya indirdi
Çin üçüncü uçak gemisini suya indirdi Çin'in üçüncü ve en gelişmiş uçak gemisi Fujian, Şanghay'daki Jiangnan Tersanesi'nde düzenlenen törenle denize indirildi.
17.06.2022 Haberler
Çin üçüncü uçak gemisini suya indirdi
Çin üçüncü uçak gemisini suya indirdi Çin'in üçüncü ve en gelişmiş uçak gemisi Fujian, Şanghay'daki Jiangnan Tersanesi'nde düzenlenen törenle denize indirildi.
17.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fujian ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.