Funda Kocabıyık

Funda Kocabıyık

Son dakika Funda Kocabıyık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Funda Kocabıyık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Funda Kocabıyık haber sayfamızda...

Funda Kocabıyık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 156 funda kocabıyık haberi bulunmuştur.
Yıl dönümü kutlaması
Yıl dönümü kutlaması Tıp dünyasının önde gelen isimlerinden Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu ve eşi Ebru Beyzadeoğlu, evliliklerinin 22’nci yılı için Bodrum’da dostlarının katıldığı büyük bir davet düzenledi.
14.07.2022 Cadde
Başörtülü ilk vali olarak tarihe geçti
Başörtülü ilk vali olarak tarihe geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameyle 10 ilin valisi yer değiştirdi; dokuz ilin valisi Mülkiye Başmüfettişliği’ne getirildi, yerlerine yeni isimler atandı. Afyonkarahisar Valiliğine atanan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaşı, ilk başörtülü vali oldu.
13.05.2022 Siyaset
Hangi illerde valiler değişti? Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı
Hangi illerde valiler değişti? Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı Valiler Kararnamesi 12 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararname ile 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ilin valisi Vali Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilirken, yerlerine yeni vali atandı. Peki, Hangi valiler değişti? İşte 2022 Valiler Kararnamesi.
12.05.2022 Gündem
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Cumhurbaşkanlığı Valiller Atama Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan kararname ile; 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ilin valisi Vali Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilirken, 9 ile yeni vali atandı.
12.05.2022 Haberler
Son dakika: Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı
Son dakika: Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Cumhurbaşkanlığı Valiller Atama Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan kararname ile; 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ilin valisi Vali Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilirken, 9 ile yeni vali atandı.
12.05.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Uşak Valisi merkeze alındı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Uşak Valisi merkeze alındı İçişleri Bakanlığı, Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın geçici görevle İçişleri Bakanlığı emrine görevlendirildiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Uşak Valisi Funda Kocabıyık geçici görevle İçişleri Bakanlığı emrine görevlendirilmiştir" denildi.
27.04.2022 Gündem
‘Allah, askerimizi tehlikeden korusun’
‘Allah, askerimizi tehlikeden korusun’ Uşak Valisi Funda Kocabıyık, İl Jandarma Komutanlığı’da düzenlenen iftar yemeğinde orucunu askerlerle birlikte açtı.
26.04.2022 Ege
‘Aslolan, Uşak’a hizmet’
‘Aslolan, Uşak’a hizmet’ Uşak Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği’nin 2022 yılı birinci olağan toplantısı yapıldı.
22.04.2022 Ege
Bakan Çavuşoğlu: Biz başkalarının merhametine bırakılacak bir millet değiliz
Bakan Çavuşoğlu: Biz başkalarının merhametine bırakılacak bir millet değiliz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin muhalefetin eleştirdiği alt yapı hamleleri sayesinde bugün ortaya çıkan fırsatları değerlendirebildiğini belirterek; “Bugün Ukrayna-Rusya savaşı ve etrafımızda yaşananlar bir kez daha gösterdi ki; biz başkalarının merhametine bırakılacak bir millet değiliz” dedi.
19.04.2022 Haberler
Bakan Çavuşoğlu: Biz başkalarının merhametine bırakılacak bir millet değiliz
Bakan Çavuşoğlu: Biz başkalarının merhametine bırakılacak bir millet değiliz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin muhalefetin eleştirdiği alt yapı hamleleri sayesinde bugün ortaya çıkan fırsatları değerlendirebildiğini belirterek; “Bugün Ukrayna-Rusya savaşı ve etrafımızda yaşananlar bir kez daha gösterdi ki; biz başkalarının merhametine bırakılacak bir millet değiliz” dedi.
19.04.2022 Siyaset
Şehitlerin emanetiyle aynı masada
Şehitlerin emanetiyle aynı masada Uşak Valisi Funda Kocabıyık, şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Programa; milletvekilleri Mehmet Altay, Özkan Yalım, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Deniz, Vali Yardımcıları Muammer Balcı, Eyüp Fırat, Semih Cembekli, Musa Aydemir, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ertan Keleş ile daire müdürleri, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.
5.04.2022 Ege
‘Kadını yaşama tutunduracak’
‘Kadını yaşama tutunduracak’ Uşak Belediyesi’nin çabasıyla kente kazandırılan Şerafettin Sağıroğlu Eğitim ve Yaşam Merkezi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank’ın katılımıyla hizmete açıldı. Varank, “Buradan gençler yetişecek. Merkez, kadınlarımızın güçlü şekilde yaşama tutunmasını sağlayacak” dedi
28.03.2022 Ege
Yıl boyu kesintisiz çalışacak deri tesisi Uşak'ta açıldı
Yıl boyu kesintisiz çalışacak deri tesisi Uşak'ta açıldı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği'nin ortaklaşa finanse ettiği, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürüttüğü Rekabetçi Sektörler Programı bünyesinde desteklenen, Uşak Büyükbaş Deri İşleme Tesisi’ni (UBDİT) açtı. Yılda 8 ay üretim yapabilen deri sektörü bu tesisle yıl boyu kesintisiz üretime geçecek, ürün çeşitliliği ve pazarlama kapasitesi artacak.
25.03.2022 Ekonomi
Bakan Varank, Türkiye’nin en modern deri işleme tesisini hizmete açtı
Bakan Varank, Türkiye’nin en modern deri işleme tesisini hizmete açtı Türkiye’nin en modern deri işleme tesisini Uşak’ta hizmete açan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Dericilik sektörünün lokomotif ili Uşak’a böyle vizyoner bir proje yakışırdı” dedi.
24.03.2022 Ekonomi
‘Hastalık değil, farklılık’
‘Hastalık değil, farklılık’ Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Vala Gedik Özel Eğitim Meslek Okulu’nda öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.
23.03.2022 Ege
Uşak’tan Spor Toto ile dev imza
Uşak’tan Spor Toto ile dev imza Uşak Valisi Funda Kocabıyık, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, AK Parti Eşme İlçe Başkanı Süleyman Başar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret ile heyet halinde Ankara’ya giderek Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda, Başkan Yardımcısı Metin Ayvazoğlu ile Uşak, ilçe ve köylerine çeşitli spor tesisi yapılması için protokol imzaladı.
21.03.2022 Ege
Uşak’a bahar erken geldi!
Uşak’a bahar erken geldi! Azerbaycan’dan gelen Türksoy Halk Çalgıları Orkestrası Uşaklıları Altaylar’dan Balkanlar’a uzanan bir yolculuğa çıkardı
18.03.2022 Ege
Ulubey’de Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı
Ulubey’de Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Ulubey Devlet Hastanesi’ne ek hizmet binası olarak inşaatı tamamlanan Ulubey Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını yaptı.
15.03.2022 Ege
Ailenin kenetlenmesi gelecek için önemli!
Ailenin kenetlenmesi gelecek için önemli! Aile bağının güçlendirilmesini önemseyen Uşak Valisi Kocabıyık, okullarda psikolojik danışmanlar aracılığıyla iletişimin kuvvetlendirilmesini hedefliyor. Faaliyetler, online platformlarda yürütülecek.
1.03.2022 Ege
Okullar tatil mi bugün? 9 Şubat Çarşamba hangi illerde okullar tatil edildi? Kar tatili olan iller...
Okullar tatil mi bugün? 9 Şubat Çarşamba hangi illerde okullar tatil edildi? Kar tatili olan iller... Bugün okullar, anaokulları, kreşler tatil mi? Kar yağışı ülkenin birçok ilinde etkisini sürdürürken soğuk hava da yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji'nin duyurduğu hava durumu raporu sonrası illerden peş peşe tatil kararı geliyor. Peki, hangi illerde okullar 9 Şubat Çarşamba günü tatil?
9.02.2022 Gündem
Son dakika: Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Son dakika: Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Uşak’ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ardından Vali Funda Kocabıyık resmi sosyal medya hesaplarından okulların tatil edildiğini açıkladı. Çankırı, Çanakkale, Tunceli, Bilecik, Afyonkarahisar ve Kütahya'da da okullar tatil edildi.
8.02.2022 Gündem
Sevgin hep kalbimizde
Sevgin hep kalbimizde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 83. yılında özlemle anıldı. Ege’nin dört bir köşesinde duygulandıran görüntüler oluştu
10.11.2021 Ege
Ankara İzmir YHT projesindeki Türkiye'nin en geniş TBM tünelinde ışık göründü
Ankara İzmir YHT projesindeki Türkiye'nin en geniş TBM tünelinde ışık göründü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin Eşme-Salihli kesiminde yer alan ve Türkiye'nin TBM tekniğiyle yapılan en büyük çaplı tünelinin 206 gün gibi rekor bir sürede tamamlandığını belirtti.
16.10.2021 Ekonomi
‘Yedi düvele ders verildi’
‘Yedi düvele ders verildi’ Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.
3.09.2021 Ege
Ege’nin dört yanı zafer...
Ege’nin dört yanı zafer... 30 Ağustos Zafer Bayramı; İzmir, Manisa, Balıkesir, Aydın, Denizli, Uşak, Muğla ve Çanakkale’de törenlerle kutlandı, “Kuruluşa emek verenleri minnetle anıyoruz” mesajı verildi
30.08.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Funda Kocabıyık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.