Furkan Yalçın

Furkan Yalçın

Son dakika furkan yalçın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan furkan yalçın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan furkan yalçın haber sayfamızda...

Furkan Yalçın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 408 furkan yalçın haberi bulunmuştur.
'MasterChef 2020' yarışmacılarının suşi günü
'MasterChef 2020' yarışmacılarının suşi günü 'MasterChef Türkiye 2020'nin şampiyonu Serhat Doğramacı ve yarışmada mücadele eden Barboros Yoloğlu, Furkan Yalçın ve Ayyüce Kamit, Watergarden İstanbul’da objektiflere takıldı.
25.08.2022 Cadde
Göztepe-Çaykur Rizespor: 1-7
Göztepe-Çaykur Rizespor: 1-7 Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Çaykur Rizespor, İzmir'de küme düşmesi kesinleşen Göztepe'ye fark attı: 1-7.
1.05.2022 Göztepe
MasterChef Furkan: Ön yargıları işimi iyi yaparak kırdım
MasterChef Furkan: Ön yargıları işimi iyi yaparak kırdım Yaptığı leziz tatlılarla MasterChef programı yarışmacıları arasında yer alan Furkan Yalçın’a yarışmadan elendikten sonra neler yaptığına dair sorular sorduk. MasterChef'teki başarısının iş hayatında kendisine olumlu ve olumsuz sonuçlar doğurduğunu söyleyen Furkan Yalçın, "Çalışma arkadaşlarımın MasterChef sonrasındaki ön yargısını kırmak uzun süremi aldı" dedi...
12.10.2021 Trend
MasterChef Ayyüce Kamit açıkladı! Emir Elidemir'le aşk yaşadı mı?
MasterChef Ayyüce Kamit açıkladı! Emir Elidemir'le aşk yaşadı mı? 'MasterChef Türkiye 2020' ile adını duyuran Ayyüce Kamit, hakkında merak edilenlerini anlattı. Yarışmadan arkadaşı Emir Elidemir ile aşk yaşadığı iddia edilen MasterChef Ayyüce, söz konusu iddialara son noktayı koydu.
1.12.2020 Cadde
MasterChef'te haftanın ilk takım oyununu kim kazandı? Ödül oyununun kazananı hangi isim oldu?
MasterChef'te haftanın ilk takım oyununu kim kazandı? Ödül oyununun kazananı hangi isim oldu? MasterChef'te haftanın ilk takım oyunu dün akşam oynandı. Esra'nın Mavi takım kaptanı olduğu Emir'in ise Kırmızı takım kaptanı seçildiği haftanın ilk oyununda 10 Kasım vesilesi ile Atatürk'ün sevdiği yemekler yarışmacılar tarafından yapıldı. gün sonunda kazanan takımı şefler tadım yaptıktan sonra açıkladı. Yapılan tadımların ardından haftanın ilk takım oyununu kazanan takım Mavi takım oldu. Peki 25 bin TL'lik ödülün sahibi kim oldu?
11.11.2020 Cadde
MasterChef 2020'de bu hafta kim elendi? İşte MasterChef'e bu hafta veda eden isim...
MasterChef 2020'de bu hafta kim elendi? İşte MasterChef'e bu hafta veda eden isim... MasterChef'te bu hafta yarışmaya veda eden isim belli oldu! Haftanın ilk takım oyununu Mavi takımın kaybetmesinin ardından takım içerisinde en fazla oyu alan Furkan eleme adayı olurken ikinci ve üçüncü takım oyununu kaybeden Kırmızı takımda Uğur ve Barbaros bu haftanın eleme adayları oldu. Elemede değişen yeni kuralların ardından 3 yarışmacı Mehmet Şef tarafından yapılan Kaz Ciğeri Terre yemeğini yapabilmek için mücadele etti. En güzel tabağı yapan isim Uğur olurken yarışmaya veda eden isim ise Furkan Yalçın oldu.
9.11.2020 Cadde
Emir gözyaşlarına boğuldu! Masterchef'te kim elendi? MasterChef'e kim veda etti, kim gitti?
Emir gözyaşlarına boğuldu! Masterchef'te kim elendi? MasterChef'e kim veda etti, kim gitti? MasterChef'te eleme gecesi heyecanı yaşanıyor. Bugün iki takım dokunulmazlık oyunu oynadı. Daha sonra kaybeden takım bireysel dokunulmazlık oynadı. Şimdi MasterChef eleme adayları kimler? Masterchef'te kim elendi? sorusu peş peşe geliyor.
8.11.2020 Cadde
Furkan Yalçın kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Furkan Yalçın kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef'te bu hafta elenen isim Furkan Yalçın oldu. Tatlıdaki başarılı performansı Furkan'ı ileriye götürmezken bu sonuç sonrası 'MasterChef Furkan Yalçın kimdir, kaç yaşında ve nereli?' soruları sorulmaya başlandı.
8.11.2020 Cadde
MasterChef yeni yarışmacısı Selin Aydın kimdir, kaç yaşında? Kırmızı takım kaptanı Selin Aydın Öztürk aslen nereli?
MasterChef yeni yarışmacısı Selin Aydın kimdir, kaç yaşında? Kırmızı takım kaptanı Selin Aydın Öztürk aslen nereli? MasterChef 2020'ye yedeklerden dahil olan isimlerden olan Selin Aydın dün akşam gerçekleştirilen kaptanlık oyunu Furkan Yalçın'ın kazanmasının ardından Kırmızı takım kaptanı olarak Selin Aydın'ı seçti. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu haftada yeni gelen isim Kırmızı takım kaptanı olmuş oldu. Yarışmanın takipçisi olan izleyiciler Selin Aydın kimdir, kaç yaşında, aslen nereli sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Peki Selin Aydın kimdir? İşte merak edilenler...
15.09.2020 Cadde
Masterchef Furkan kimdir, kaç yaşında? Masterchef Furkan Yalçın ne iş yapıyor?
Masterchef Furkan kimdir, kaç yaşında? Masterchef Furkan Yalçın ne iş yapıyor? Masterchef'ye yarışmacılar yemekleri ile birbirleriyle rekabet ediyorlar. Masterchef'te 16 kişilik ana kadroya kalan isimlerden biri ise Furkan oldu. İzleyiciler Furkan Yalçın'ın yaşamını merak ediyor. Peki Masterchef Furkan kimdir?
14.09.2020 Cadde
Masterchef Furkan kimdir, kaç yaşında? Masterchef Furkan ne iş yapıyor, nereli?
Masterchef Furkan kimdir, kaç yaşında? Masterchef Furkan ne iş yapıyor, nereli? Masterchef Furkan'ın tabağına dün yayınlanan bölümde Mehmet Şef tepki gösterdi. Furkan ise dün yayınlanan bölümde gözyaşları ekranlara geldi. Masterchef Furkan'ın yaşamı gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Masterchef Furkan kimdir?
9.09.2020 Cadde
MasterChef Furkan kimdir? Furkan Yalçın aslen nereli, kaç yaşında?
MasterChef Furkan kimdir? Furkan Yalçın aslen nereli, kaç yaşında? MasterChef 2020 kadrosunda yer alan Furkan Yalçın, mutfakta hemen hemen yaptığı her yemekte kullandığı Pürmüz ile dikkatleri üzerine çekiyor. Tatlı konusunda oldukça deneyimli olan Furkan Yalçın bu hafta gerçekleştirilen son dokunulmazlık oyununda yaptığı Vişneli Ekmek Kadayıfı'nın 12-0'lık skorla kazanacağı iddiasında bulunmuş ve iddiasında haklı çıkmıştı. Peki MasterChef Furkan kimdir?
31.08.2020 Cadde
MasterChef Furkan kimdir, kaç yaşında? Furkan Yalçın nereli? Biyografisi...
MasterChef Furkan kimdir, kaç yaşında? Furkan Yalçın nereli? Biyografisi... 3. sezonuyla da büyük bir ilgi gören sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de adını son 16'ya yazdırmayı başaran isimlerden biri olan Furkan Yalçın, son günlerin hakkında en çok araştırma yapılan isimlerinden biri oldu. Peki MasterChef Furkan Yalçın kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen soruların cevapları...
20.08.2020 Cadde
MasterChef Furkan kaç yaşında, nereli? Masterchef Furkan hangi burç?
MasterChef Furkan kaç yaşında, nereli? Masterchef Furkan hangi burç? MasterChef Türkiye yarışmacıları arasında dikkat çeken isimlerden biri olan Furkan Yalçın hakkında merak edilenler araştırılıyor.MasterChef Furkan'ın kaç yaşında olduğu, nereli olduğu boyunun kaç olduğu ve hangi burç olduğu öğrenilmek isteniyor. İşte MasterChef Türkiye 2020 sezonunda Furkan hakkında bilgiler...
19.08.2020 Cadde
MasterChef 2020 yarışmacıları | MasterChef Türkiye yarışmacıları 16 kişilik ana kadro
MasterChef 2020 yarışmacıları | MasterChef Türkiye yarışmacıları 16 kişilik ana kadro MasterChef Türkiye 2020 ana kadrosu belli oldu. 16 yarışmacısı ile bu akşam ilk oyun oynanacak. Mavi ve Kırmızı takımların belli olduğu MasterChef Türkiye yarışmacıları kim? İşte 2020 MasterChef Türkiye yarışmacıları ve bu haftaki Mavi ve Kırmızı takımlar...
18.08.2020 Cadde
MasterChef Türkiye Furkan kimdir? MasterChef Türkiye yarışmacısı Furkan kaç yaşında, nereli?
MasterChef Türkiye Furkan kimdir? MasterChef Türkiye yarışmacısı Furkan kaç yaşında, nereli? MasterChef Türkiye yeni sezon yarışmacıları arasında yer alan Furkan Yalçın, izleyici tarafından merak edilmeye başladı. MasterChef Türkiye Furkan kimdir? sorusu yoğun ilgi görüyor. Bu akşam kolları sıvayarak uzun bir yolculuğa başlayacak olan isimlerden biri olan Furkan Yalçın'ın biyografisini haberimize ekledik.
17.08.2020 Cadde
10 Ağustos Masterchef'te kim kazandı? Dün akşam Masterchef'te finale kim kaldı, hangi isim?
10 Ağustos Masterchef'te kim kazandı? Dün akşam Masterchef'te finale kim kaldı, hangi isim? Masterchef'te dün final turu heyecanı yaşandı. Yarışmacılar ana kadroya girmek için birbirleri ile yarıştılar. Geçtiğimiz hafta final turunda yarışacak 8 isim belli olmuştu. Dün akşam yayınlanan bölümde ise Masterchef Türkiye'nin ana kadrosuna giren 9.isim belli oldu. İşte 10 Ağustos Masterchef'te kazanan isim...
11.08.2020 Gündem
Masterchef'te dün akşam kim kazandı-10 Ağustos? Masterchef Türkiye'de 9.yarışmacı hangi isim oldu?
Masterchef'te dün akşam kim kazandı-10 Ağustos? Masterchef Türkiye'de 9.yarışmacı hangi isim oldu? Masterchef'te kıyasıya rekabet kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta MasterChef'in son 16 yarışmacısı arasına girecek 8 isim belirlendi. Bu hafta ise diğer 8 isim daha belli olacak. 10 Ağustos'ta izleyicilerle buluşan bölümde bir isim daha ana kadroya girdi. Peki 10 Ağustos'ta Masterchef Türkiye'de kim kazandı?
11.08.2020 Gündem
MasterChef kadrosu kimler? Dün MasterChef'i kim kazandı?
MasterChef kadrosu kimler? Dün MasterChef'i kim kazandı? MasterChef'te ilk 8 belli oldu. Bugün yeni 14 kişilik ekip kıyasıya mücadele verecekler. Yalnız dünkü yarışmayı seyredemeyenler kazanan isimleri merak ediyor ve MasterChef'i kim kazandı? sorusunu yöneltiyor.
10.08.2020 Cadde
MasterChef Furkan kimdir, kaç yaşında? İşte MasterChef Furkan Yalçın'ın yaşamı...
MasterChef Furkan kimdir, kaç yaşında? İşte MasterChef Furkan Yalçın'ın yaşamı... MasterChef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanında Mehmet Yalçınkaya ile yarışmacı Furkan arasında yaşanan gerilim ekranlara damga vurdu. MasterChef'in 16 yarışmacısı arasına girmek için yarışan Furkan Yalçın'ın hayatı araştırılıyor. İşte MasterChef Furkan'ın yaşamı...
5.08.2020 Cadde
Masterchef'te üçlü elemelerde kimler kazandı? İşte Masterchef Türkiye düelloları kazananlar...
Masterchef'te üçlü elemelerde kimler kazandı? İşte Masterchef Türkiye düelloları kazananlar... Masterchef Türkiye'de 3'lü düellolar ekranlara geliyor. TV8'de yayınlanan programda kazanan yarışmacıların kimler olduğu izleyyiciler tarafından araştırılıyor. 3'lü düellolarda en iyi yemeği yapan isimler bir üst tura çıkıyor. İşte Masterchef'te üçlü elemelerde kimler kazandı?
28.07.2020 Cadde
Konyaspor - MKE Ankaragücü: 0-0
Konyaspor - MKE Ankaragücü: 0-0 Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Konyaspor evinde MKE Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı.
23.07.2020 Konyaspor
Beşiktaş - Balıkesirspor Baltok: 3-2
Beşiktaş - Balıkesirspor Baltok: 3-2 21 Yaş Altı Futbol Ligi Süper Kupa finalinde Balıkesirspor Baltok'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, kupanın sahibi oldu.
30.06.2020 Beşiktaş
Göztepe, Giresunspor deplasmanında farklı kazandı!
Göztepe, Giresunspor deplasmanında farklı kazandı! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Göztepe, Giresunspor deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
20.04.2024 1.Lig
Göztepe, Erzurumspor FK engelini farklı geçti!
Göztepe, Erzurumspor FK engelini farklı geçti! Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Göztepe, Erzurumspor FK'yı 3-0 mağlup etti.
8.04.2024 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Furkan Yalçın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.