Futbol Okulu

Futbol Okulu

Son dakika futbol okulu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan futbol okulu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan futbol okulu haber sayfamızda...

Futbol Okulu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.824 futbol okulu haberi bulunmuştur.
Savcı biber gazını silahtan saydı! 2 yıl 3 ay hapsini istedi
Savcı biber gazını silahtan saydı! 2 yıl 3 ay hapsini istedi Bursa'da arkadaşıyla evinin önünde oturan Yusuf Emir Bolat'ın (9) yanına bisikletle yaklaşıp, yüzüne biber gazı sıkan ve 6 ayrı suçtan tutuklanan Veysel İlhan (31) hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede Yusuf Emir’e sıkılan biber gazı silah sayılırken, İlhan hakkında 2 yıl 3 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı.
11.11.2023 Gündem
Kimliği belirlendi! Gözleri ele verdi, yakalandı
Kimliği belirlendi! Gözleri ele verdi, yakalandı Bursa'da, arkadaşıyla evinin önünde oturan Yusuf Emir Bolat'ın (9) yanına bisikletle yaklaşıp, yüzüne biber gazı sıkan ve 6 ayrı suçtan tutuklanan Veysel İlhan (31), yakalandı. Kaçış güzergahındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, en son markette alışveriş yaparken görüntülendiğini ve göz kayması (Şaşılık) rahatsızlığı olduğunu tespit etti. Suç kaydı bulunan aynı rahatsızlığa sahip 167 kişinin listesini çıkaran polis, Veysel İlhan'ı evinde yakalayıp gözaltına aldı.
4.11.2023 Haberler
Kimliği belirlendi! Gözleri ele verdi, yakalandı
Kimliği belirlendi! Gözleri ele verdi, yakalandı Bursa'da, arkadaşıyla evinin önünde oturan Yusuf Emir Bolat'ın (9) yanına bisikletle yaklaşıp, yüzüne biber gazı sıkan ve 6 ayrı suçtan tutuklanan Veysel İlhan (31), yakalandı. Kaçış güzergahındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, en son markette alışveriş yaparken görüntülendiğini ve göz kayması (Şaşılık) rahatsızlığı olduğunu tespit etti. Suç kaydı bulunan aynı rahatsızlığa sahip 167 kişinin listesini çıkaran polis, Veysel İlhan'ı evinde yakalayıp gözaltına aldı.
4.11.2023 Gündem
9 yaşındaki Yusuf'un yüzüne biber gazı sıkan şüpheli tutuklandı
9 yaşındaki Yusuf'un yüzüne biber gazı sıkan şüpheli tutuklandı Bursa'da, arkadaşıyla evinin önünde oturan Yusuf Emir Bolat'ın (9) yanına bisikletle yaklaşarak, yüzüne biber gazı sıkan ve polis ekipleri tarafından evinde yakalanan Veysel İlhan (31), 6 ayrı suçtan tutuklandı. Hakkında 25 suç kaydı bulunan İlhan'ı, olay günü giydiği tişört ve kullandığı bisiklet ele verdi. Evinde 3 adet biber gazı bulunan İlhan’ın, Yusuf Emir Bolat'a yaptığı saldırıyı, 5 kişiye daha yaptığı belirlendi.
2.11.2023 Gündem
Saldırıya uğrayan Yusuf o anları anlattı: İlk vukuatı değil
Saldırıya uğrayan Yusuf o anları anlattı: İlk vukuatı değil Bursa'da, arkadaşıyla otururken bir bisikletli Veysel İ.’nin (33) yüzüne biber gazı sıktığı Trabzonspor Futbol Okulu öğrencisi Yusuf Emir Bolat'ın (9) annesi Sonay Baş (39), "Trabzonspor Başkanı telefonla arayıp geçmiş olsun dedi ve bizi Konya maçına davet etti" dedi.
2.11.2023 Haberler
Saldırıya uğrayan Yusuf o anları anlattı: İlk vukuatı değil
Saldırıya uğrayan Yusuf o anları anlattı: İlk vukuatı değil Bursa'da, arkadaşıyla otururken bir bisikletli Veysel İ.’nin (33) yüzüne biber gazı sıktığı Trabzonspor Futbol Okulu öğrencisi Yusuf Emir Bolat'ın (9) annesi Sonay Baş (39), "Trabzonspor Başkanı telefonla arayıp geçmiş olsun dedi ve bizi Konya maçına davet etti" dedi.
2.11.2023 Gündem
9 yaşındaki çocuğa biber gazlı saldırı! Gece yarısı açıklama geldi: Olayın takipçisi olacağız
9 yaşındaki çocuğa biber gazlı saldırı! Gece yarısı açıklama geldi: Olayın takipçisi olacağız Bursa'da arkadaşıyla oturan 9 yaşındaki çocuk, bisikletiyle gelen bir kişinin biber gazlı saldırısına uğradı. Küçük çocuğun Trabzonspor Futbol Okulu'nda öğrenci olmasından dolayı bordo mavili kulüpten açıklama yapıldı.
1.11.2023 Haberler
9 yaşındaki formalı çocuğa çirkin saldırı! Kulüpten sert açıklama: Olayın takipçisi olacağız
9 yaşındaki formalı çocuğa çirkin saldırı! Kulüpten sert açıklama: Olayın takipçisi olacağız Bursa'da arkadaşıyla oturan 9 yaşındaki çocuk, bisikletiyle gelen bir kişinin biber gazlı saldırısına uğradı. Küçük çocuğun Trabzonspor Futbol Okulu'nda öğrenci olmasından dolayı bordo mavili kulüpten açıklama yapıldı.
1.11.2023 Gündem
Beşiktaş-Neftçi Bakü maçında Demir Ege Tıknaz'a tam not! Yeni transfere tepki: Rezalet
Beşiktaş-Neftçi Bakü maçında Demir Ege Tıknaz'a tam not! Yeni transfere tepki: Rezalet UEFA Avrupa Konferans Ligi 3’üncü Eleme Turu rövanşında Beşiktaş, Azerbaycan'da 3-1'lik skorla yendiği Neftçi Bakü'yü konuk etti. Siyah-beyazlı ekip 1-0 yenik duruma düştüğü maçta rakibini 2-1 mağlup ederek play-off turunda Dinamo Kiev'le eşleşti. Teknik direktör Şenol Güneş, sürpriz bir kararla kadroda rotasyona gitti. Öz kaynaktan yetişen Demir Ege Tıknaz ve Semih Kılıçsoy ilk 11'de forma giydi. İki genç oyuncu performanslarıyla ilk 11'i zorlayacaklarının sinyallerini verdiler. Yeni transfer ise hatalarıyla dikkat çekerken sosyal medyada eleştiri konusu oldu.
18.08.2023 Konferans Ligi
7 yaşındaki Süleyman'dan kahreden haber
7 yaşındaki Süleyman'dan kahreden haber Burdur'un Gölhisar ilçesinde kaybolan Süleyman Sancar'ın (7), 8 saat sonra sulama kanalında cansız bedeni bulundu.
30.07.2023 Gündem
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy projesi! Real Madrid yakın takipte: Ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy projesi! Real Madrid yakın takipte: Ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum Beşiktaş’ta, Avrupa kupalarında gol atan en genç futbolcu olan 17 yaşındaki Semih Kılıçsoy, üniversite yaşamını erteledi, kendini futbola verdi. 2 bireysel antrenör, mentör ve diyetisyen ile çalışan genç oyuncu, bir yıldır da İngilizce dersi alıyor.
29.07.2023 Beşiktaş
Niyazi Akdaş güven tazeledi! 'Buradan dünya kadar Arda Güler çıkar'
Niyazi Akdaş güven tazeledi! 'Buradan dünya kadar Arda Güler çıkar' Gençlerbirliği Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa yeniden Niyazi Akdaş seçildi.
16.07.2023 1.Lig
Antalyaspor Başkanı Gülel: 3-4 transferimiz daha var
Antalyaspor Başkanı Gülel: 3-4 transferimiz daha var Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel, "3-4 transferimiz daha var. Bitirmek üzereyiz. Erzurum kampına yetiştirmek istiyoruz. İyi bir takım oluşacağını düşünüyorum. Takımda çok güzel hava var" dedi.
15.07.2023 Antalyaspor
Trabzonspor Futbol Okulları Yaz Kampı’nın ilk etabı tamamlandı
Trabzonspor Futbol Okulları Yaz Kampı’nın ilk etabı tamamlandı Trabzonspor Futbol Akademisi, KKTC karması ve 32 Trabzonspor Futbol Okulu’nun katılımıyla düzenlenen yaz kampının ilk etabı kupa ve madalya töreniyle tamamlandı.
13.07.2023 Trabzonspor
Arda Güler’i yetiştiren antrenörü Erel: Tesadüfen raporlamışlar!
Arda Güler’i yetiştiren antrenörü Erel: Tesadüfen raporlamışlar! Gençlerbirliği Futbol Okulu’nda henüz 12 yaşındayken yetenekleri ile dikkati çeken genç yıldız futbolcu Arda Güler’in İspanyol ekibi Real Madrid’e transfer olmasıyla altyapıdaki antrenörü, oyuncularının başarıları ile gurur duyuyor.
8.07.2023 Futbol
Altınordulu Mehmet Ablay'ın idolü Emre Belözoğlu
Altınordulu Mehmet Ablay'ın idolü Emre Belözoğlu Türk futbolunun yetiştirici kulübü Altınordu'nun altyapısından çıkan son cevherlerden 20 yaşındaki yıldız adayı Mehmet Ablay, kendisine Emre Belözoğlu'nu idol olarak aldığını söyledi.
13.06.2023 1.Lig
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt!
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt! 'Ulan İstanbul', 'Çukur', ve 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ile Cihangir'de otururken, şehrin kalabalığından sıkıldıkları ve oğullarının rahatını düşündükleri için Zekeriyaköy'de bahçeli bir eve taşındıkları iddiasına açıklık getirdi.
20.05.2023 Cadde
Altınordu'da bir dönemin sonu! Başkan Özkan'dan şok karar
Altınordu'da bir dönemin sonu! Başkan Özkan'dan şok karar Spor Toto 1'inci Lig'de bitime 1 hafta kala kümede kalma şansını mucizelere bırakan Altınordu'da Başkan Seyit Mehmet Özkan, kulübü devretme kararı aldı.
18.05.2023 1.Lig
Antalyaspor Kulübü’nde tüzük değişikliği
Antalyaspor Kulübü’nde tüzük değişikliği Antalyaspor Olağanüstü Genel Kurulu'nda kulüp adı Antalyaspor Kulübü olarak değiştirilmesine karar verildi. Genel kurula projelerle ilgili konuşma yapan Antalyaspor Kulübü Başkanı Av. Aziz Çetin, yapılan çalışmaların şampiyonluk kadar değerli olduğunu söyledi.
25.04.2023 Antalyaspor
Muhammed Mustafa Pınarcı, Trabzonspor forması ile profesyonel oldu
Muhammed Mustafa Pınarcı, Trabzonspor forması ile profesyonel oldu Kütahya Altınordu Futbol Okulu'nda yetişen geleceğin yıldız futbolcu adaylarından 19 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Muhammed Mustafa Pınarcı, Trabzonspor formasıyla profesyonel hayatına ilk adımı attı.
10.04.2023 Trabzonspor
Erkan Kolçak Köstendil: Marsel, 'Ankara Messi' diye top sürüyor
Erkan Kolçak Köstendil: Marsel, 'Ankara Messi' diye top sürüyor Erkan Kolçak Köstendil, önceki gün eşi Cansu Tosun ile Emirgan’da görüntülendi. Arkadaşlarıyla buluştuğunu söyleyen çiftten Köstendil, basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşınca, "Bu kadar kalabalığa insan kendini kıymetli hissediyor" dedi.
8.04.2023 Cadde
Körfezin ayırdığını vicdan birleştiriyor!
Körfezin ayırdığını vicdan birleştiriyor! Deprem felaketlerinin ardından mağdur olan vatandaşlara destek amacıyla taraftarların çağrısı sonrası temsili derbi karşılaşması organize eden Göztepe ve Karşıyaka’nın çıkardığı biletlerden ilk 5 günde 46 bin 358 adeti satıldı.
22.02.2023 Ege
Eskişehirspor’dan depremzede çocuklara ücretsiz futbol eğitimi
Eskişehirspor’dan depremzede çocuklara ücretsiz futbol eğitimi Eskişehirspor, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kente gelen tüm depremzede çocukları, Fabrika Futbol Okulu’nda ücretsiz olarak eğitime alacaklarını açıkladı.
16.02.2023 2.Lig
Acı haber geldi
Acı haber geldi Altınordu’ya, Kahramanmaraş’tan acı haber geldi.
14.02.2023 Ege
Altınordu'nun, Kahramanmaraş'taki futbol okulu sorumlusu hayatını kaybetti
Altınordu'nun, Kahramanmaraş'taki futbol okulu sorumlusu hayatını kaybetti Altınordu’nun, Kahramanmaraş Futbol Okulu Sorumlu Antrenörü Etem Tambay ve ailesi, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde hayatını kaybetti.
14.02.2023 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Futbol Okulu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.