Futbolist

Futbolist

Son dakika Futbolist haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Futbolist gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Futbolist haber sayfamızda...

Futbolist

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28 futbolist haberi bulunmuştur.
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Volkswagen Arena’da düzenlenen gecede Olimpiyat Şampiyonu okçumuz Mete Gazoz, Yılın Sporcusu kategorisinde birincilik kürsüsüne oturdu. 2021’nin en iyisi olan milli sporcumuz ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan aldı.
1.04.2022 Skorer
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Skorer
Avrupa'nın en büyük oyun evi projesi açıldı
Avrupa'nın en büyük oyun evi projesi açıldı Espor arenasında Türkiye'yi farklı klasmanlarda başarılı şekilde temsil eden Futbolist, Türkiye'deki oyun dünyasının gelecek başarıları için büyük bir projeye imza attı. Bünyesinde 10 branştan 58 profesyonel oyuncu bulunduran ekip, Avrupa'nın en büyük oyun evi projesi olan Futhouse'un açılışını gerçekleştirdi.
26.03.2022 Diğer Sporlar
Avrupa'nın en büyük oyun evi projesi açıldı
Avrupa'nın en büyük oyun evi projesi açıldı Espor arenasında Türkiye'yi farklı klasmanlarda başarılı şekilde temsil eden Futbolist, Türkiye'deki oyun dünyasının gelecek başarıları için büyük bir projeye imza attı.
26.03.2022 E-Spor
Avrupa’nın en büyük “oyun evi” projesi FUTHOUSE açıldı
Avrupa’nın en büyük “oyun evi” projesi FUTHOUSE açıldı Espor arenasında Türkiye’yi farklı klasmanlarda başarılı şekilde temsil eden Futbolist Türkiye’deki oyun dünyasının gelecek başarıları için büyük bir projeye imza attı. Bünyesinde 10 branştan 58 profesyonel oyuncu bulunduran Futbolist, Avrupa’nın en büyük oyun evi projesi olan FUTHOUSE’u Türk oyun dünyasının hizmetine sundu. Uluslararası arenada dünya şampiyonluklarını hedefleyen, Red Bull’un desteklediği Futbolist, FUTHOUSE ile esporun ve Türk esporcuların gelişimi için önemli bir adım da atmış oldu. 25 Mart itibarıyla faaliyete geçen tesiste beş takım aynı anda kampa girip, şampiyonalara hazırlanabilecek.
25.03.2022 Futbol
Turkcell eMilli Takım FIFA seçmelerini kazanan sporcular belli oldu
Turkcell eMilli Takım FIFA seçmelerini kazanan sporcular belli oldu   Turkcell'in isim sponsoru olduğu 'eMilli Takım FIFA 22 Seçmeleri'nde ülkemizi temsil edecek 2 oyuncu belli oldu. Turkcell Küçükyalı Plaza'da gerçekleştirilen Büyük Final'de 8 oyuncu yer alırken Parla eSpor'dan Serhan Yeniaras ve Selim Mert Güler rakiplerini geçerek hem eMilli Takım forması giyme hakkını hem de eN ations Cup'ta Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı
14.01.2022 E-Spor
Red Bull M.E.O. PUBG Mobile’da şampiyon belli oldu
Red Bull M.E.O. PUBG Mobile’da şampiyon belli oldu Dünyanın en rekabetçi mobil oyun turnuvalarından Red Bull M.E.O. dördüncü sezon heyecanı PUBG Mobile’de gerçekleşen heyecan dolu finalle sonlandı. Üçüncü sezon dünya finalinin Türkiye’de gerçekleştirildiği Red Bull M.E.O.’da bu sene oyuncular, PUBG Mobile ve Wild Rift’te oyunun dengelerini değiştirmek ve en iyi olduğunu kanıtlamak için kozlarını paylaştı. Red Bull M.E.O’nun PUBG Mobile turnuvasında final 8 Ocak Cumartesi günü gerçekleşirken, heyecan dolu son karşılaşmada Regnum Carya takımı kupaya uzanmayı başardı.
10.01.2022 E-Spor
Red Bull M.E.O. PUBG Mobile’da final zamanı
Red Bull M.E.O. PUBG Mobile’da final zamanı Dünyanın en rekabetçi mobil oyun turnuvalarından Red Bull M.E.O. dördüncü sezon heyecanı Türkiye’yi sardı. Üçüncü sezon dünya finalinin Türkiye’de gerçekleştirildiği Red Bull M.E.O.’da bu sene oyuncular, PUBG Mobile ve Wild Rift’te oyunun dengelerini değiştirmek ve en iyi olduğunu kanıtlamak için kozlarını paylaşıyor. Red Bull M.E.O.’nun PUBG Mobile ayağında ise 4-5 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen Play-Off turuyla birlikte Türkiye finali şekillendi. Heyecan dolu iki gün sonunda turu geçen 10 takım, turnuvaya davet edilen profesyonel takımların yanında yer alarak 8 Ocak’ta gerçekleştirilecek Türkiye Finali’ne isimlerini yazdırmayı başardı. Finalinde muhteşem bir espor kapışması izlettirecek turnuva Red Bull Türkiye Twitch kanalından canlı yayınlanacak.
6.01.2022 E-Spor
PUBG Mobile Dünya Şampiyonası'nda 3 Türk takımı büyük finallerde
PUBG Mobile Dünya Şampiyonası'nda 3 Türk takımı büyük finallerde PUBG Mobile Dünya Şampiyonası’nda mücadele eden 3 takımımız Kaos Next Rüya, S2G Esports ve 1907 Fenerbahçe Esports büyük finallerde yer almayı hak kazandı.
25.12.2021 E-Spor
PUBG Mobile Dünya Şampiyonası’nda Türk rüzgarı
PUBG Mobile Dünya Şampiyonası’nda Türk rüzgarı PUBG Mobile Dünya Şampiyonası’nda (PMGC) Türkiye tarihi bir başarıya ulaşmak üzere.
24.12.2021 Diğer
Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri’ne Türkiye damga vurdu
Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri’ne Türkiye damga vurdu En rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O.’nun Dünya Finalleri’nde şampiyonlar belli oldu. Hearthstone ve PUBG MOBILE Doğu finallerinden sonra gerçekleştirilen Teamfight Tactics ve PUBG MOBILE Batı mücadelelerinde Türkiye temsilcileri zafere ulaştı. Nefes kesen Teamfight Tactics finalinde İlker ‘overrated’ Bozkurt, üç galibiyet ve 38 puan alarak mutlu sona ulaştı. Dünya Finalleri’ne Red Bull M.E.O. Türkiye şampiyonu olarak gelen Blaze Esports, rakiplerini geçerek PUBG MOBILE Batı Dünya Finali’nde kupaya uzandı. Birinciler, ödüllerini ise Türkiye’de bir ilk yaşayarak alacak. Şampiyonlara ödülleri, herhangi bir dijital varlığın eşsiz olarak tescillenmesi diye bilinen ve son dönemde bilinirliği artan NFT olarak verilecek.
31.03.2021 E-Spor
Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri’nin ev sahibi olan sanal İstanbul kapılarını açtı
Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri’nin ev sahibi olan sanal İstanbul kapılarını açtı Red Bull M.E.O.’nun Dünya Finalleri’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanan İstanbul’un en güzel noktaları sanal dünyaya aktarılıyor.
17.03.2021 E-Spor
"Uluslararası Akdeniz E-Spor Turnuvası" Antalya'da gerçekleştirildi
"Uluslararası Akdeniz E-Spor Turnuvası" Antalya'da gerçekleştirildi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının destekleriyle düzenlenen turnuvada, 300'den fazla takım şampiyonluk için mücadele etti
15.03.2021 Diğer
Futbolist yeni logosunu şampiyonluk ile duyurdu!
Futbolist yeni logosunu şampiyonluk ile duyurdu! Nuri Şahin, Futbolist’in şampiyon olduğu Akdeniz Espor Turnuvası ödül töreninde mutlu sona ulaşan Mert Altıntop adına madalyayı aldı.
5.03.2021 E-Spor
İstanbul, Red Bull M.E.O. ile teknoloji turizminin başkenti oluyor
İstanbul, Red Bull M.E.O. ile teknoloji turizminin başkenti oluyor En rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. dünyanın en iyilerini belirlemek için İstanbul’u dijital arenaya taşıyor. 28 ülkenin en başarılı mobil oyuncuları, İstanbul’un simülasyon hale getirilmiş tarihi noktalarında oyun heyecanını bire bir yaşayacak. 13 güne yayılacak bu festival tadındaki etkinliğin gerçekleşeceği İstanbul’un simülasyonunda, Haydarpaşa Garı, Ortaköy, Galata Kulesi, dünyanın en eski ticaret merkezlerinden olan Kapalıçarşı, Sultanahmet Meydanı da hem oyuncular hem de izleyiciler tarafından evlerinin konforunda gezilebilecek. Red Bull M.E.O.’ya dair daha fazla bilgi RedBull.com/meo adresinde.
4.03.2021 Vitrin
Espor oyuncusu İsopowerr: En büyük hedefim dünya şampiyonluğu
Espor oyuncusu İsopowerr: En büyük hedefim dünya şampiyonluğu Türkiye'nin önde gelen espor oyuncularından İsmail Can Yerinde (İsopowerr), 2020'de yaptıklarını ve 2021 hedeflerini Demirören Haber Ajansı'na (DHA) anlattı. 'İsopowerr', en büyük hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.
10.02.2021 E-Spor
Red Bull, Futbolist takımı ile işbirliği yaptı
Red Bull, Futbolist takımı ile işbirliği yaptı Türkiye’nin espor arenasında başarılı takımlarından Futbolist, yeni sezonda yoluna Red Bull işbirliği ile devam edecek. 9 branşta 43 sporcusu bulunan Futbolist takımı, aynı zamanda markanın Türkiye’de ilk işbirliği yaptığı espor takımı oldu.
2.01.2021 E-Spor
Oyunseverler, en uzun gecede bir araya geliyor!
Oyunseverler, en uzun gecede bir araya geliyor! Red Bull Türkiye Twitch kanalı, sunduğu içeriklerle fark yaratmaya devam ediyor. Oyunseverler, en uzun gecede de Red Bull Türkiye Twitch kanalında ünlü yayıncılar Cantuğ “UNLOST” Özsoy, Necati "ZEON" Akçay, Berke ‘’RIP’’ Tepe, Alp TV, Alihan ‘'deNc'’ İpek, Red Bull sporcusu Mehmet ‘’cNed’’ İpek, Futbolist takımından Sterben ve Marqnue ile buluşacak. Ünlü yayıncılar, Türkiye’nin en büyük CS:GO kapışması olan Red Bull Flick için özel tasarlanmış 5 farklı oyun modu sunan haritalarda 4 takıma ayrılarak en uzun gecenin yıldızı olmak için mücadele edecek.
21.12.2020 E-Spor
Futbolist: ‘Dünya Şampiyonluğunu Türkiye’ye getireceğiz’
Futbolist: ‘Dünya Şampiyonluğunu Türkiye’ye getireceğiz’ Red Bull M.E.O’yu birinci noktaladıktan sonra Türkiye espor tarihinde büyük bir başarıya imza atarak PUBG Mobil Dünya Ligi Batı Ligi Finalleri’ni de kazanan Futbolist, dünya şampiyonluğunu gözüne kestirdi
17.08.2020 Diğer
İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilen sosyal mesafeli ilk espor etkinliğini Avrupa yakası kazandı
İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilen sosyal mesafeli ilk espor etkinliğini Avrupa yakası kazandı Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. üçüncü sezonunun Türkiye elemeleri sonuçlandı. Mobil oyunseverlerin bu sezon PUBG MOBILE’de mücadele verdikleri Red Bull M.E.O.’nun son elemesi, Türkiye’nin sosyal mesafe kurallarına uygun düzenlenen ilk espor organizasyonu oldu. 64 oyuncunun İstanbul Boğazı’nın ortasındaki bir feribotta kendi arabalarının içinde hem finale çıkma hem de en iyi yakayı bulma mücadelesini Avrupa yakası takımlarından Futbolist kazandı.
5.07.2020 Diğer
Evde Kal Kupası’nın ilk şampiyonu Isopowerr
Evde Kal Kupası’nın ilk şampiyonu Isopowerr Türkiye E-spor Federasyonu’nun düzenlediği TESFED Evde Kal Kupası’nda ilk hafta tamamlandı. FIFA’nın FUT modunda düzenlenen turnuvada finalde Berkije’yi yenmeyi başaran Futbolist takımı oyuncusu, Red Bull sporcusu İsmail Can Yerinde (Isopowerr) ilk haftanın şampiyonu oldu.
1.07.2020 E-Spor
İsopowerr canlı yayında rakiplerini bekliyor
İsopowerr canlı yayında rakiplerini bekliyor Türkiye’nin uluslararası espor arenasında başarılı temsilcilerinden olan Futbolist takımı oyuncusu, Red Bull sporcusu İsmail Can 'isopowerr' Yerinde canlı yayında FIFA’nın sevilen modu FUT Draft’ta rakiplerine meydan okuyacak. İsopowerr’ın karşılaşmaları bugün saat 19.00’da yayınlanacak.
1.07.2020 Diğer
Türkiye, Ortadoğu ve Avrupa’nın En Büyük Espor Arenası açıldı
Türkiye, Ortadoğu ve Avrupa’nın En Büyük Espor Arenası açıldı Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu’nun oyun ve espor odaklı en büyük merkezi ininal Espor Arena görkemli bir törenle 42 Maslak’ta açıldı. Oyun tutkunlarının ve Türkiye’nin önde gelen espor oyuncularının katıldığı etkinlikte, açılışa özel turnuvalar ve gösteriler düzenlendi.
1.07.2020 E-Spor
Espor’a 5G hızı geldi Türkler kupayı kaptı
Espor’a 5G hızı geldi Türkler kupayı kaptı İtalya Milano’da düzenlenen Vodafone 5G ESL Mobile Open’da, Türk espor takımı Futbolist kupayı kaldırdı. 5G hızıyla oynanan turnuvadaki PUBG finalini kazanan takım, 40 bin euro’luk ödülü aldı
2.10.2019 Ekonomi
En iyiler sahaya çıkıyor!
En iyiler sahaya çıkıyor! 16 takımın yarışacağı Pro Elit Ligi yarın başlıyor.
1.07.2020 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Futbolist ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.