G.O.R.A.

G.O.R.A.

Son dakika G.O.R.A. haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan G.O.R.A. gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan G.O.R.A. haber sayfamızda...

G.O.R.A.

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.792 g.o.r.a. haberi bulunmuştur.
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler Bir yılı daha geride bırakırken 2023'te aramızdan ayrılan unutulmaz isimleri tekrar hatırlayalım
28.12.2023 Dünya
Muhabbetin komedisi
Muhabbetin komedisi Podcast olarak beğeni toplayan, ardından sahne gösterisine de evrilen mizah programı “Meksika Açmazı” şimdi de sinema filmi olarak perdede…
17.11.2023 Kültür Sanat
Özkan Uğur ölür mü?
Özkan Uğur ölür mü? Neşesi, enerjisi, gülen yüzü, müzisyenliği ve sanatçı kişiliğiyle muhtemelen kimsenin “Sevmezdim” demeyeceği bir Özkan Uğur geçti Türk pop müziğinden.
6.08.2023 Kültür Sanat
Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı!
Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı! Geçirdiği lenf kanserinden dolayı tedavi gördüğü hastanede 8 Temmuz'da hayata gözlerini yuman usta müzisyen ve şarkıcı Özkan Uğur, AKM’de gerçekleşen törenle ebediyete uğurlandı. Vefat haberi ile sanat dünyasını yasa boğan 69 yaşındaki sanatçıyı, binlerce seveni uğurladı. Anmasının gerçekleştiği AKM’deki salon hınca hınç dolarken Özkan Uğur, tören sonrası öğle namazına müteakip Taksim Cami’de kılınan cenaze namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.
12.07.2023 Cadde
Sanat dünyası Uğur’a ağlıyor!
Sanat dünyası Uğur’a ağlıyor!  Türk pop ve rock müziğinin efsane grubu MFÖ’nün üyelerinden Özkan Uğur, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Lenf kanserini (lenfoma) iki defa yenen sanatçının acı haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu.
9.07.2023 Cadde
Usta sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti!
Usta sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti! Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur (69) yaşamını yitirdi. Daha önce yendiği lenf kanseri hastalığı nükseden usta sanatçı, geçtiğimiz ay entübe edilmişti. Acı haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Ailesi "Lenfoma gerilemeye başlamıştı ama akciğerinde oluşan problemler nedeniyle vücudu tedavilere yeterli yanıt vermedi" dedi.
8.07.2023 Cadde
Öfkene hâkim ol!
Öfkene hâkim ol! Bir ergenin süper kahraman gücüne kavuşmasını anlatan “Shazam!”ın devam filmi olan “Shazam! Fury of the Gods/Shazam! Tanrıların Öfkesi” bilgeliğin ne olduğunu sorgulama derdinde.
17.03.2023 Kültür Sanat
Bülbülü altın kafese koymuşlar…
Bülbülü altın kafese koymuşlar… Ata Demirer’in yeni filmi “Bursa Bülbülü”, ‘80’ler Türkiye’sinden Yeşilçam kodlarıyla sımsıcak ve nostaljik bir hikâye anlatırken sinemanın sevilen isimlerinin filmlerini neden beyaz perdede izleyemediğimizi de sorgulatıyor.
22.01.2023 Kültür Sanat
Şafak Sezer: Yeni sürprizlerim olacak
Şafak Sezer: Yeni sürprizlerim olacak Son olarak 'Hep Yek 4: Bela Okuma Altan' (2021) filminde rol alan komedyen Şafak Sezer, geçtiğimiz gece eşi Esra Sezer ile Kuruçeşme'de bir mekana girerken objektiflere yansıdı.
2.07.2022 Cadde
Ozan Güven: Mahkeme bitince oynayacağım!
Ozan Güven: Mahkeme bitince oynayacağım! Ozan Güven, 18 yaşındaki oğlu Ali ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan oyuncu, uzun süredir ekrandan uzak kalması ve birlikte birçok projeye imza attığı Cem Yılmaz'ın son dizisinde rol almaması hakkında konuştu.
17.06.2022 Cadde
Ali Baba ve 7 Cüceler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Ali Baba ve 7 Cüceler filmi kaç yılında çekildi?
Ali Baba ve 7 Cüceler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Ali Baba ve 7 Cüceler filmi kaç yılında çekildi? Ali Baba ve 7 Cüceler filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Cem Yılmaz'ın yazığp yönettiği dördüncü film olan Ali Baba ve 7 Cüceler filminde Cem Yılmaz birden fazla karaktere hayat vermiştir. G.O.R.A ve A.R.O.G filmlerinin ardından çektiği Pek Yakında filminin ilk hafta sonu izleyici sayısını geçmiştir. İşte Ali Baba ve 7 Cüceler filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
7.05.2022 Cadde
Özkan Uğur hastalığı ne, sağlık durumu nasıl? Özkan Uğur kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte şarkıları...
Özkan Uğur hastalığı ne, sağlık durumu nasıl? Özkan Uğur kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte şarkıları... Özkan Uğur sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Özkan Uğur'un hayranları ise arayışa geçti. Özkan Uğur'un hastalığı ne sorusu araştırılmaya başladı. MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur kaç yaşında, nereli? İşte Özkan Uğur'un sağlık durumu haberimizin devamında...
29.04.2022 Cadde
Zafer Algöz'ün otopark isyanı!
Zafer Algöz'ün otopark isyanı! Cem Yılmaz'ın ilk kez 'G.O.R.A.' filminde izleyicilerin karşısına çıkardığı 'Erşan Kuneri'nin maceralarını anlatacağı dizide rol alan Zafer Algöz, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Elindeki evraklardikkat çeken usta oyuncu, otopark ücretlerinden dolayı İstanbul'da artık otomobil kullanmadığını söyledi.
6.04.2022 Cadde
Evlilik Hakkında Her Şey Hande kimdir, gerçek adı nedir? Naz Elmas eşi kim, kaç yaşında, nereli?
Evlilik Hakkında Her Şey Hande kimdir, gerçek adı nedir? Naz Elmas eşi kim, kaç yaşında, nereli? Evlilik Hakkında Her Şey dizisine Naz Elmas, Hande karakteri ile dahil oluyor. Başarılı oyuncunun hayatı ise aramalra konu oldu. Elmas, İstanbul'da doğdu ve henüz öğnreic iken Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz ile birlikte oynadı. Peki, Naz Elmas kimdir, nereli?
5.04.2022 Cadde
G.O.R.A oyuncuları karakterler ve konusu | Gora filmi nerede çekildi?
G.O.R.A oyuncuları karakterler ve konusu | Gora filmi nerede çekildi? Gora filmi 2004 yılında vizyona giren yerli yapımlar arasında yer alıyor. Filmin başrollerinde Cem Yılmaz, Özge Özberk ve Ozan Güven bulunuyor. Filmde Arif'in uzay maceraları anlatılıyor. Peki, G.O.R.A filmi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?
24.03.2022 Cadde
Şafak Sezer kimdir, nereli? Şafak Sezer'in yaşı ve boyu kaç, eşi kim? Filmleri ve dizileri
Şafak Sezer kimdir, nereli? Şafak Sezer'in yaşı ve boyu kaç, eşi kim? Filmleri ve dizileri Şafak Sezer hayatı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Başarılı oyuncu ve komedyen Şafak Sezer'in hayatı merak konusu. Birçok renkli, dikkat çeken film ve dizi ile sayısız insanın beğenisi toplayan Sezer, Ankara'da doğdu. Vatandaşlar, 'Şafak Sezer aslen nereli, evli mi, eşi kim?' gibi sorulara da yanıt arıyor. Oyuncu Şafak Sezer biyografisi haberimizde.
13.02.2022 Cadde
G.O.R.A filmi konusu ve oyuncu kadrosu! G.O.R.A filmi nerede çekildi?
G.O.R.A filmi konusu ve oyuncu kadrosu! G.O.R.A filmi nerede çekildi? Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği G.O.R.A filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Arif, halı kilim ticareti yapan bir esnaftır. Uzay'a merakı olan Arif G.O.R.A gezegenine götürülür. G.O.R.A'da başına gelen olayların konu alındığı filmde Arif Işık gezegenden kurtumak için çeşitli yollara başvurur. İşte konusu ve oyuncu kadrosu...
25.12.2021 Cadde
Ya hep beraber ya hiçbirimiz
Ya hep beraber ya hiçbirimiz Tom Holland‘ın yeniden kırmızı kostümü kuşandığı “Spider-Man: No Way Home/Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok”, seriyi görkemli bir seviyeye taşırken nostalji hissiyle tüm seriler arasında duygusal bir bağ kuruyor
17.12.2021 Kültür Sanat
Cem Yılmaz: Tatil yok, biz işçiyiz
Cem Yılmaz: Tatil yok, biz işçiyiz Daha önce 'G.O.R.A.', 'Arif v 216' filmlerinde yer verdiği 'Erşan Kuneri' karakterinin dizisini çeken Cem Yılmaz, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Yılmaz, 'Erşan Kuneri' ile ilgili beklenen haberi verdi.
15.09.2021 Cadde
AROG oyuncuları kim, konusu nedir? AROG filmi nerede çekildi?
AROG oyuncuları kim, konusu nedir? AROG filmi nerede çekildi? A.R.O.G: Bir Yontma Taş Filmi tam adına sahip yerli komedi filmi, GORA'nın devamı niteliğindedir. Cem Yılmaz'ın yazdığı AROG filminde, Arif'in Yontma Taş Devri'ndeki maceraları film severlerin karşısına çıkıyor. Peki, AROG ne zaman, nerede çekildi?
24.08.2021 Cadde
‘Daha önce bilmiyordum’
‘Daha önce bilmiyordum’ Nilperi Şahinkaya, heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile Bebek’teydi.
14.08.2021 Cadde
Şafak Sezer kimdir, kaç yaşında? Şafak Sezer film ve dizileri...
Şafak Sezer kimdir, kaç yaşında? Şafak Sezer film ve dizileri... Bu akşam ekrana gelecek olan İbo Show konukları arasında yer alan Şafak Sezer konusunda araştırmalar devam ediyor. Yaptığı filmler ile adından sıkça söz ettiren Şafak Sezer Ankara Halk Tiyatrosu'nda ilk kez sahneye çıktı. Bugünkü ününe kavuşması ise İner misin çıkar mısın yarışması ile oldu. Peki Şafak Sezer kimdir, kaç yaşında?
26.06.2021 Cadde
Cem Yılmaz paylaştı! 'Erşan Kuneri'den ilk kare
Cem Yılmaz paylaştı! 'Erşan Kuneri'den ilk kare Cem Yılmaz, daha önce 'G.O.R.A.', 'Arif v 216' filmlerinde yer verdiği 'Erşan Kuneri' karakterinin dizisini çekiyor. Kadroyu oluşturan usta komedyen, sosyal medyada hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı.
18.06.2021 Cadde
Cem Yılmaz: Para bulursam yaparım
Cem Yılmaz: Para bulursam yaparım Geçtiğimiz günlerde 2006 yılında vizyona giren 'Hokkabaz' filminin devamının geleceğini duyuran ünlü komedyen Cem Yılmaz, "Komutan Logar'a bir film yok mu? 'Joker' misali, nasıl bu noktaya geldi?" diyen bir takipçisine, verdiği yanıtla gündem oldu.
15.06.2021 Cadde
'G.O.R.A.'nın az bilinen detayları
'G.O.R.A.'nın az bilinen detayları Türk sinema tarihinin en komik filmlerinden birisi şüphesiz ki G.O.R.A. Cem Yılmaz ve ekibinin enfes senaryosu, oyunculuklar, çekim teknikleri, kullanılan teknolojileri ile adeta bir baş yapıt niteliğinde. Biz de G.O.R.A.’daki az bilinen detaylara Molatik olduk.
8.06.2021 Sanat

Benzer Haber Etiketleri

G.O.R.A. ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.