Gaga

Gaga

Son dakika gaga haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gaga gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gaga haber sayfamızda...

Gaga

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.815 gaga haberi bulunmuştur.
Göçmen kuşlarla Afrika'dan geldi! Ölümcül tehlike Türkiye'de
Göçmen kuşlarla Afrika'dan geldi! Ölümcül tehlike Türkiye'de Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
167 milyon kez izlendi
167 milyon kez izlendi Başrollerini Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın paylaştığı “Joker: Folie à Deux-Joker: İkili Delilik”in fragmanı 24 saatte 167 milyon görüntüleme aldı.
13.04.2024 Kültür Sanat
Balıkesir'de CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu
Balıkesir'de CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu Balıkesir'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, resmi olmayan sonuçlara göre, CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
Köşeyi böyle dönüyorlar! Modern çağın ‘bohçacıları’
Köşeyi böyle dönüyorlar! Modern çağın ‘bohçacıları’ Yeni markasını Instagram’da tanıtan Meghan Markle gibi birçok ünlü, milyonlarca takipçisi olan sosyal medya hesaplarında ürünlerini pazarlayıp ‘köşeyi dönüyor’
24.03.2024 Dünya
Joker’in zenginleri
Joker’in zenginleri Todd Phillips’in yönettiği, başrollerini Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın paylaştığı “Joker: Folie à Deux” merakla beklenirken ikinci filmin ilkine göre bütçesinin miktarı da dikkat çekici.
23.02.2024 Kültür Sanat
2024 Papağan Fiyatları: Sultan, Cennet, Jako, Kakadu, Pakistan, Forpus, Macaw Papağan Fiyatları Ne Kadar?
2024 Papağan Fiyatları: Sultan, Cennet, Jako, Kakadu, Pakistan, Forpus, Macaw Papağan Fiyatları Ne Kadar? Papağanlar sıcak ülkelerde yaşayan kıvrık gagalı, etli ve kalın dilli, parlak tüylü bir kuş türüdür. Taklit yetenekleri oldukça iyi olan bu hayvanların bazı cinsleri söylenen şeyleri tekrar edebilirler. Genellikle Afrika, Amerika, Asya ve Okyanusya’nın tropikal orman bölgelerinde yaşamaktadırlar. Türkiye’de de evcil hayvan olarak evlerde bakılmaktadır. Sultan, Cennet, Jako, Kakadu, Pakistan, Forpus, Macaw gibi papağan türleri vardır. Bu yüzden papağan fiyatları yavru oluşuna ve türlerine göre değişiklik gösterir. 2024 yılında papağan fiyatları hakkında detaylı bilgi almak istiyorsunuz içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Evcil Hayvan
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Yeni yıl, yeni filmler
Yeni yıl, yeni filmler Umutlarla girdiğimiz yeni yılda sinemaseverlerin umudu da iyi filmler izlemek hiç kuşkusuz. Bizi hayal kırıklığına uğratmayacağını umduğumuz filmleri derledik.
31.12.2023 Kültür Sanat
Kırmızı halıda miyavladılar!
Kırmızı halıda miyavladılar! Hollywood yıldızlarının şıklık yarışına girdiği kırmızı halı, bu sene birbirinden ilginç kıyafetlerle hafızalara kazındı. Modanın sınırlarını zorlayan ünlü isimler, aldıkları risklerle 2023’e damga vurdu.
31.12.2023 Cadde
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Dünya bile Türkiye'deki 'savaş'ı çözemedi! Kartallar ile leylekler birbirine girdi
Dünya bile Türkiye'deki 'savaş'ı çözemedi! Kartallar ile leylekler birbirine girdi İkinci Dünya Savaşı'na az süre kala Bursa'da başlayan bir 'savaş' bugün dahi hatırlanmaya devam ediyor. Dünyanın bile açıklama getiremediği, gelmiş geçmiş en gizemli olaylar arasında gösterilen bu kargaşada taraflar bu kez insanlar değil, kartallar ile leyleklerdi!
21.11.2023 Yaşam
İzmirli Balıkesirliler hemşehrileriyle buluştu
İzmirli Balıkesirliler hemşehrileriyle buluştu İzmir’de Balıkesir’in yetiştirdiği rektörler bürokratlar, gazeteci ve iş insanları bir araya geldi. Balıkesir’in tanıtımı için neler yapılabilir konusunu ele aldı.
18.11.2023 Ege
Kek yapmak isterken şoke oldu! Marketten aldığı yumurtadan çıktı
Kek yapmak isterken şoke oldu! Marketten aldığı yumurtadan çıktı Ordu'nun Fatsa ilçesinde marketten yumurta alan bir kadın, yumurtayı kırdığında gözlerine inanamadı.
24.10.2023 Haberler
Kek yapmak isterken şoke oldu! Marketten aldığı yumurtadan çıktı
Kek yapmak isterken şoke oldu! Marketten aldığı yumurtadan çıktı Ordu'nun Fatsa ilçesinde marketten yumurta alan bir kadın, yumurtayı kırdığında gözlerine inanamadı.
24.10.2023 Gündem
Dolly Parton, 80'lerden beri makyajla uyuyor! 'Kocama cadı gibi görünemem'
Dolly Parton, 80'lerden beri makyajla uyuyor! 'Kocama cadı gibi görünemem' Country efsanesi Dolly Parton, 1980'li yıllardan beri yüzüne makyaj yapmadan yatağa girmediğini itiraf etti. 77 yaşındaki ABD'li şarkıcı ve müzik yazarı, bunun nedenlerinden birinin depremler olduğunu söylerken, dikkat çeken diğer nedenleri de sıraladı.
19.10.2023 Cadde
Ornitorenk (Platypus) Nedir? Ornitorenk Nerede Yaşar, Özellikleri Nelerdir?
Ornitorenk (Platypus) Nedir? Ornitorenk Nerede Yaşar, Özellikleri Nelerdir? Diğer adları Platypus veya gagalı memeli olan Ornitorenk yarı-deniz memelisidir. Avustralya ve Tasmanya'ya özgü bir tür olan ornitorenk 1977 yılında keşfedilmiştir. Yumurtlayan bir memeli olma özelliği ile dikkat çeker. Ördek gagası, kunduz kuyruğu ve perdeli ayaklara sahiptir. Bilim insanları tarafından özellikleri nedeniyle ilgi gösterdiği bir hayvan türü olmuştur. Ornitorenk eşsiz yapıları nedeniyle Avustralya’nın en belirgin sembollerinden bir tanesi olmuştur. Ornitorenk nerede yaşar ve özellikleri nelerdir? “Ornitorenk (Platypus) Nedir?” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Doğa ve Çocuk
Irina Shayk eski sevgilisi Bradley Cooper'a üstsüz poz verdi!
Irina Shayk eski sevgilisi Bradley Cooper'a üstsüz poz verdi! Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile tekrar bir araya geldiği konuşulan Irina Shayk, Cooper ile tatile çıkarak şaşırttı. Shayk'ın eski aşkı Cooper'a üstsüz poz vermesi dikkat çekti.
29.08.2023 Cadde
Şenol Güneş-Talisca görüşmesinin detaylarını açıkladı! 'Gelirim ama kulübümle görüşün'
Şenol Güneş-Talisca görüşmesinin detaylarını açıkladı! 'Gelirim ama kulübümle görüşün' Şenol Güneş'in açıklamalarının ardından Beşiktaş'ta tüm gözler Talisca'ya çevrilmişti. Ardından Brezilyalı yıldız şaşırtan bir açıklama yapmıştı. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe de yaşananları kaleme aldı ve Talisca-Şenol Güneş görüşmesinin detaylarını açıkladı.
10.08.2023 Beşiktaş
İstanbul'un tılsımlı sütunları! Fark etmeden yanından geçip gidiyoruz ama işte gerçek
İstanbul'un tılsımlı sütunları! Fark etmeden yanından geçip gidiyoruz ama işte gerçek Kimisi bütün şehri hastalıklardan korudu, kimisi kıtlığa çözüm buldu, bazıları da akrep ve yılanlara siper oldu. Öyle ki içlerinden biri yıkıldığında ise tüm İstanbul'u veba sardı. Evliya Çelebi Seyahatnamesi'nde İstanbul'daki tılsımlı sütunlardan işte böyle bahsetmişti. Tılsımlı hikâyelerin kent kültürünü korumak açısından çok önemli olduğuna değinen Sanat Tarihçisi Hayri Fehmi Yılmaz, bu sütunların ardındaki tarihi gerçeği açıkladı.
12.08.2023 Gündem
Sahneye nesne fırlatma çılgınlığı
Sahneye nesne fırlatma çılgınlığı Sahneye akla hayale yatmayacak şeyler fırlatılıyor. Koca bir kalıp peynirden tutun da rahmetli annesinin küllerine kadar konsere giden seyircilerin sevgilerini gösteriş biçimleri tehlikeli olmaya başladı. Adele ve Billie Eilish, bunun durması gerektiği yönündeki açıklamalarıyla tartışmaya katılan son isimler.
15.07.2023 Pazar
Tarihin ‘sıla hasreti’ son buluyor
Tarihin ‘sıla hasreti’ son buluyor Kaçak kazılar ve yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırılan eserlerin izini sürerek tespit çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda 2018 yılından bugüne toplam 7 bin 701 kültür varlığının yurda dönmesi sağlandı. 2023 yılı içinde ise yaklaşık 3 bin eser Türkiye’ye iade edildi.
27.06.2023 Gündem
Simpsonslar yıllar önce yayınlamış! İşte The Simpsons 17. sezon 10. bölüm Titanik denizaltı videosu
Simpsonslar yıllar önce yayınlamış! İşte The Simpsons 17. sezon 10. bölüm Titanik denizaltı videosu Titan denizaltısının enkaz parçaları bulundu, içindeki herkesin öldüğü duyuruldu. The Simpsons hayranlarının aklına ise, hemen 2006 yılında yayımlanan bir bölüm geldi.
23.06.2023 Dünya
Simpsonslar yine bildi! Tüyler ürperten 46 saniye
Simpsonslar yine bildi! Tüyler ürperten 46 saniye Titan denizaltısının enkaz parçaları bulundu, içindeki herkesin öldüğü duyuruldu. The Simpsons hayranlarının aklına ise, hemen 2006 yılında yayımlanan bir bölüm geldi.
23.06.2023 Haberler
‘Yaratıcılığın en üst noktasındayım’
‘Yaratıcılığın en üst noktasındayım’ Ortada görünmediği için merak uyandıran ABD’li şarkıcı ve ödüllü oyuncu Lady Gaga (37), hayranları için mektup yayımladı.
19.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gaga ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.