Gal Gadot

Gal Gadot

Son dakika gal gadot haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gal gadot gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gal gadot haber sayfamızda...

Gal Gadot

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 129 gal gadot haberi bulunmuştur.
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Öfke dinmiyor!
Öfke dinmiyor! Ünlü isimler, İsrail’in Gazze’deki sivillere saldırısına tepki göstermeye devam ederken, ulusal yas nedeniyle konser ve tiyatro gibi etkinlikleri de erteledi.
20.10.2023 Cadde
İsrail beğenisi olay oldu! 'Sonsuz mahcubum, affedin lütfen'
İsrail beğenisi olay oldu! 'Sonsuz mahcubum, affedin lütfen' Sunucu Burcu Esmersoy, İsrailli oyuncu Gal Gadot'un sosyal medyada yer verdiği, "İsrail'in yanındayım" yazılı paylaşımını beğendi. "Bu sabah hakaretlerle uyandım. Uzun süre sebebini anlayamadım" diyen Esmersoy, tepki çeken beğeni hakkında açıklama yaptı.
20.10.2023 Cadde
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir?
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir? DC Comics Marvel’dan sonra dünyanın en büyük çizgi roman yayıncısıdır. Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Supergirl, Flash, Aquaman, Cyborg, Shazam, Martian Manhunter, Zatanna, Static Shock, Hawkman, Hawkgirl ve Green Arrow gibi dünyaca ünlü karakterleri vardır. Karakterlerini sinemaya uyarlayan DC’nin yapımları dünya genelinde ses getirirken filmlerinin pek çoğu gişe rekoru kırdı. DC Comics’in çok fazla yapımı olduğu için filmlerin izleme sırası kafa karışıklığına neden olabilir. DC filmleri izleme sırası nasıldır? “DC Filmleri 2023” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Kültür Sanat
Jamie Dornan'dan 'Superman' itirafı! Seçmelere pijamayla gitmiş
Jamie Dornan'dan 'Superman' itirafı! Seçmelere pijamayla gitmiş 'Fifty Shades of Grey' (Grinin Elli Tonu) filmindeki 'Christian Grey' rolüyle tanınan İrlandalı aktör Jamie Dornan, İngiliz meslektaşı Henry Cavill'ın ilk kez 'Superman' olarak kırmızı pelerine kuşandığı 'Man of Steel' (Çelik Adam) seçmelerindeki başarısızlığını ve bunun nedenini anlattı.
18.08.2023 Cadde
Wonder Woman 1984 oyuncuları-karakterler: Wonder Woman 2 filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Wonder Woman 1984 oyuncuları-karakterler: Wonder Woman 2 filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Wonder Woman 1984 filmi, 2017 yapımı Wonder Woman'ın devam filmi olarak 2020 yapımı olarak seyirci karşısına çıktı. Başrolü ise Gal Gadot ile Chris Pine paylaşıyor. ABD yaımı Wonder Woman 1984 filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
16.08.2023 Cadde
Agatha’ya müdahale tartışma yarattı!
Agatha’ya müdahale tartışma yarattı! 1976’da ölen polisiye yazarı Agatha Christie’nin romanları, ırkçı, cinsiyetçi ve saldırgan tabirler elenerek yeniden yayımlanıyor. Başka kitaplara da uygulanan bu yöntem, “eserlerin çağına tanıklık etmesi” ekseninde tartışma başlattı.
2.04.2023 Dünya
Öfkene hâkim ol!
Öfkene hâkim ol! Bir ergenin süper kahraman gücüne kavuşmasını anlatan “Shazam!”ın devam filmi olan “Shazam! Fury of the Gods/Shazam! Tanrıların Öfkesi” bilgeliğin ne olduğunu sorgulama derdinde.
17.03.2023 Kültür Sanat
D-Smart GO’da ikili paket fırsatı
D-Smart GO’da ikili paket fırsatı Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart limitsiz internet ve D-Smart GO Film Dizi Paketini 169 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarına sunduğunu duyurdu.
5.02.2023 Ekonomi
Beyaz atlı prens boşuna gelme!
Beyaz atlı prens boşuna gelme! Einstein “Çocuklarınızın zeki olmasını istiyorsanız onlara peri masalları okuyun.
1.01.2023 Kültür Sanat
Komşum Bir Ajan oyuncuları kim, konusu nedir? Komşum Bir Ajan filmi oyuncu kadrosu
Komşum Bir Ajan oyuncuları kim, konusu nedir? Komşum Bir Ajan filmi oyuncu kadrosu Komşum Bir Ajan filmi ABD yapımı komedi türünde yapımdır. Filmin başrollerinde ise Jon Hamm, Gal Gadot, Zach Galifianakis gibi isimler yer alıyor. Filmde, ajan olan bir ailenin başına gelen maceralar anlatılıyor. İşte, Benim Komuşum Ajan filmi oyuncuları-konusu...
29.08.2022 Cadde
Suçlu filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, Suçlu yabancı filmi oyuncu kadrosu
Suçlu filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, Suçlu yabancı filmi oyuncu kadrosu Suçlu filmi 2016 yıllında filmseverlerin beğenisine sunulmuştu. Filmin başrollerinde ise Kevin Costner, Gary Oldman gibi isimler yer alıyor. Aksiyon, dram ve suç türünde TV ekranlarında yayımlanan Suçlu filmi oyuncuları haberimizde...
18.07.2022 Bilgi Rehberi
Amber Heard kariyerini geri kazanabilecek mi? 'Onu ilgi çekici hale getiren Johnny Depp'ti'
Amber Heard kariyerini geri kazanabilecek mi? 'Onu ilgi çekici hale getiren Johnny Depp'ti' Ünlü oyuncu Johnny Depp ile 2015'te evlenip 2017'de boşandığı meslektaşı Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı dava birkaç gün önce sona erdi. ABD'nin Virginia eyaletinin Fairfax şehrinde haftalar boyunca devam eden duruşmaların ardından jüri üyeleri, olaylı davada Depp'in lehine karar verdi. Kararın ardından ismini paylaşmayan kaynaklar, 10 milyon dolardan fazla tazminat ödemesi gereken aktrisin bundan sonraki kariyeriyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. İşte detaylar...
6.06.2022 Cadde
Amber Heard-Johnny Depp davasında yeni detaylar! Kate Moss ifade verdi
Amber Heard-Johnny Depp davasında yeni detaylar! Kate Moss ifade verdi ABD'li aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı dava devam ediyor. Uzman isimler, Heard'ün kariyeri ile ilgili ifadeleri ele alırken; ikilinin 2013'te kaldığı ve aktrisin Depp tarafından şiddet gördüğünü iddia ettiği karavan parkı otelinin yöneticisi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Duruşmaya online olarak katılan Kate Moss ise, davanın sonucunu değiştirebilecek bir ifade verdi. İşte detaylar...
26.05.2022 Cadde
Amber Heard-Johnny Depp davasında uzmanlar konuştu! Kate Moss detayı
Amber Heard-Johnny Depp davasında uzmanlar konuştu! Kate Moss detayı ABD'li aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı dava, iki günlük hafta sonu arasının ardından yeniden başladı. Uzman isimler, ikilinin psikolojik durumları, kariyerleri ve Depp'in parmağının ucunun koptuğunu söylediği kavga hakkında görüşlerini belirtirken, aktörün eski sevgilisi Kate Moss'un önümüzdeki günlerde tanık olarak dinleneceği iddia edildi. İşte detaylar...
24.05.2022 Cadde
Ortaya karışık aksiyon
Ortaya karışık aksiyon Başrollerini Tom Holland ve Mark Wahlberg’ün paylaştığı “Uncharted” hem “Indiana Jones” hem de “Karayip Korsanları” olmaya çalışan ama dişe dokunur bir macera sunmaktan uzak kalan bir aksiyon.
11.02.2022 Kültür Sanat
Gal Gadot: Mümkün olsa haftada bir doğururum
Gal Gadot: Mümkün olsa haftada bir doğururum Geçtiğimiz haziran ayında üçüncü çocuğunu kucağına alan 'Wonder Woman' filminin yıldızı Gal Gadot, ebeveynlik ve doğumla ilgili tecrübeleri için "Yapabilseydim haftada bir doğururdum" dedi.
6.01.2022 Cadde
Yılın bebekleri!
Yılın bebekleri! 2020’yi pandemi şartları nedeniyle evlerinde geçiren dünyaca ünlü isimler boş durmadı. 2020’de başlayan bebek yapma furyası 2021’de sonuç vererek devam etti. İşte yıldızların bebekleri...
31.12.2021 Cadde
Beyaz perdenin feminist gücü 46 yaşında
Beyaz perdenin feminist gücü 46 yaşında “Wonder Woman” (Harika Kadın) eğer o oyuncular ve dublaj sanatçıları olmasaydı, Hollywood’dan yola çıkıp dünyayı bu kadar cezbedici bir şekilde etkisine almayacaktı... Söz konusu sanatçıların “kadının gücü” olarak ekrana ve beyaz perdeye taşıdığı “Wonder Woman” 46 yaşını geride bırakırken eskimeyen bir şöhretle yoluna devam ediyor
14.11.2021 Dünya
Gala günü
Gala günü ‘Red Notice’ filminin yıldız oyuncuları, gala gecesinde bir araya geldi
5.11.2021 Cadde
Afişi yayınlandı
Afişi yayınlandı ‘Red Notice’ filminin fragmanı başrolleri Dwayne Johnson, Gal Gadot ve Ryan Reynolds’ı bir araya getirdi.
27.10.2021 Kültür Sanat
Düşünceli yürüyüş
Düşünceli yürüyüş Ryan Reynolds, önceki gün New York’ta görüntülendi.
25.10.2021 Cadde
Suçlu filmi oyuncuları kimler? Suçlu filmi konusu nedir?
Suçlu filmi oyuncuları kimler? Suçlu filmi konusu nedir? Yerli ve yabancı filmler televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Suçlu filmi bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Film ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki Suçlu filmi oyuncuları kimler ve konusu nedir?
25.07.2021 Cadde
İlk kareler geldi
İlk kareler geldi 12 Kasım’da seyirciyle buluşacak ‘Red Notice’ filminden ilk kareler sinema severlerin beğenisine sunuldu
12.07.2021 Cadde
Red Notice filminden ilk kare paylaşıldı
Red Notice filminden ilk kare paylaşıldı Kadrosunda yıldız oyuncuların bulunduğu Rawson Marshall Thurber imzalı Red Notice, 12 Kasım'da tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te. Gal Gadot, Ryan Reynolds ve Dwayne Johnson'ı bir araya getiren yapımdan ilk kare yayımlandı.
9.07.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Gal Gadot ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.