Galatasaray Adası

Galatasaray Adası

Son dakika galatasaray adası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan galatasaray adası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan galatasaray adası haber sayfamızda...

Galatasaray Adası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 761 galatasaray adası haberi bulunmuştur.
Galatasaray yönetiminden Okan Buruk ve futbolculara şampiyonluk mektubu!
Galatasaray yönetiminden Okan Buruk ve futbolculara şampiyonluk mektubu! Sarı-Kırmızılılar tamamen şampiyonluğa kilitlendi... Kulüpten de tüm futbolculara ayrı ayrı mektup gönderildi. Tüm mektuplarda 'şampiyonluk' detayının olması dikkat çekti.
18.02.2024 Galatasaray
ÖZEL | Galatasaray'dan Bayern Münih'e Sacha Boey resti!
ÖZEL | Galatasaray'dan Bayern Münih'e Sacha Boey resti! Teknik direktör Thomas Tuchel’in raporuyla harekete geçen Bayern Münih yönetimi, Sacha Boey için Galatasaray’a satın alma opsiyonlu teklifte bulundu. Şu aşamada sadece astronomik rakamlara açık olan sarı-kırmızılılar, Bayern Münih’e kararını iletti.
14.01.2024 Galatasaray
Erden Timur'a sorular: Bu yüksek meblağın vergisini kim ödedi?
Erden Timur'a sorular: Bu yüksek meblağın vergisini kim ödedi? Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, önceki akşam gündemle ilgili çok konuşulacak açıklamalar yapmıştı. Milliyet Gazetesi yazarı Mustafa Anıklı, bu haftaki köşesinde Erden Timur'a önemli sorular yöneltti. İşte o yazı...
19.10.2023 Galatasaray
Dursun Özbek: Kimse merak etmesin!
Dursun Özbek: Kimse merak etmesin! Galatasaray Başkanı Özbek, başarılarının birilerini çok rahatsız ettiğini belirterek, “Kurdukları kirli koalisyonla bu başarıyı engellemeye çalışıyorlar. Bunu başarmak için Türk futboluna zarar vermekten de çekinmiyorlar. Biz bunlarla savaşırız, kimse merak etmesin” dedi.
15.10.2023 Galatasaray
Erden Timur: Söylenmeyince gücüme gidiyor
Erden Timur: Söylenmeyince gücüme gidiyor Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, sadece futbolla ilgilenmediğini ifade etti, “Bunu ben söylemek zorunda kaldığım için de özür diliyorum. Sadece bilerek söylenmediği için gücüme gidiyor” dedi.
15.10.2023 Galatasaray
Erden Timur'dan Sacha Boey ve Victor Nelsson sözleri: Geçmiş yönetimin başarısı
Erden Timur'dan Sacha Boey ve Victor Nelsson sözleri: Geçmiş yönetimin başarısı Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı kulübün Mali Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
14.10.2023 Galatasaray
Erden Timur'dan orta saha transferi için net açıklama! Canlı yayında duyurdu
Erden Timur'dan orta saha transferi için net açıklama! Canlı yayında duyurdu Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor'u sahasında 2-0 mağlup eden Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Molde maçlarına çevrildi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV'de değerlendirdi. Dindar, Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'un orta saha için kendisine söylediklerini canlı yayında aktardı.
21.08.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Hakim Ziyech tamam! Sırada Erden Timur'un gözdesi var
Galatasaray'da Hakim Ziyech tamam! Sırada Erden Timur'un gözdesi var Chelsea'den Hakim Ziyech'i kadrosuna katmaya oldukça yakın olan Galatasaray'da transfer gelişmeleri sürüyor. Erden Timur'un gözdesi için tüm formüller masaya yatırılacak. Transferin bitirilmesi adına tüm imkanlar seferber edilecek.
18.08.2023 Galatasaray
Hakim Ziyech, adım adım Galatasaray'a geliyor!
Hakim Ziyech, adım adım Galatasaray'a geliyor! Galatasaray, Hakim Ziyech transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Kulüp doktoru Yener İnce tarafından İngiltere’de bir dizi testten geçirilen Faslı yıldızın dün sabah yapılan kan testlerinde de soruna rastlanmadı. Dünyaca ünlü oyuncu son kontroller için İstanbul’a davet edildi.
18.08.2023 Galatasaray
Erden Timur, Hakim Ziyech transferini açıkladı! 'Sağlık testleri bitmek üzere'
Erden Timur, Hakim Ziyech transferini açıkladı! 'Sağlık testleri bitmek üzere' Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Galatasaray Adası'nda düzenlenen organizasyonda konuştu. Erden Timur, Hakim Ziyech'in sağlık kontrollerinden geçtiğini açıkladı. Sergio Ramos'la ilgili soruya Erden Timur cevap verdi.
17.08.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Victor Nelsson için transfer kararı verildi!
Galatasaray'da Victor Nelsson için transfer kararı verildi! Galatasaray, savunmanın temel direği olan Nelsson konusunda stratejisini belirledi. Transfer teklifleri alan Danimarkalı savunmacı için yaz transfer sezonu hareketli geçecek.
18.05.2023 Galatasaray
Necati Demirkol: Dursun başkan Galatasaray için gecesini, gündüzüne katıyor
Necati Demirkol: Dursun başkan Galatasaray için gecesini, gündüzüne katıyor Galatasaray eski yöneticisi Necati Demirkol, sarı-kırmızılıların Dursun Özbek yönetiminde iyi işler yaptığını belirterek, Özbek’in kulüp için gecesini, gündüzüne kattığını söyledi. Demirkol, Teknik Direktör Okan Buruk’un da çok başarılı olduğunu ifade etti.
31.03.2023 Galatasaray
Jesus'a sert çıktı: Fenerbahçe'nin değerlerini küçük düşürme maddesi yok mu? Serdar Dursun örneği
Jesus'a sert çıktı: Fenerbahçe'nin değerlerini küçük düşürme maddesi yok mu? Serdar Dursun örneği Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un yaptığı "Herkes Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırmak ister" açıklaması eleştirileri beraberinde getirdi. Milliyet Gazetesi'nden Mustafa Anıklı, bu haftaki köşesinde mayıs ayında kontratı bitecek olan Portekizli teknik adamla ilgili çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. İşte 'Beklerseniz gelirim' başlıklı yazı...
30.03.2023 Fenerbahçe
Dursun Özbek: Florya’daki yerleşkeyi ağustos-eylül gibi Kemerburgaz'a taşıyacağız
Dursun Özbek: Florya’daki yerleşkeyi ağustos-eylül gibi Kemerburgaz'a taşıyacağız Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'ni ağustos-eylül ayı gibi Kemerburgaz'a taşıyacaklarını söyledi. Mecidiyeköy projesinin kendilerinin çıkış noktalarının başladığı yer olduğunu ifade eden Başkan Özbek, Florya projesiyle de mali bağımsızlığı sağlayacaklarını belirtti.
15.03.2023 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi müjdesi! Ronaldo ve transfer açıklaması
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi müjdesi! Ronaldo ve transfer açıklaması Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, açıklamalarda bulundu. Özbek, sarı-kırmızılıların PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi'nin bonservisinin alınması hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Dursun Özbek, Cristiano Ronaldo transferi hakkında da konuştu.
21.12.2022 Galatasaray
Dursun Özbek, Kemerburgaz Tesisleri'ne verecekleri ismi açıkladı
Dursun Özbek, Kemerburgaz Tesisleri'ne verecekleri ismi açıkladı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Ekim ayı olağan toplantısında üyelere seslendi.
12.10.2022 Galatasaray
Galatasaray'da hedef 1 milyar TL! Başkan Dursun Özbek açıkladı
Galatasaray'da hedef 1 milyar TL! Başkan Dursun Özbek açıkladı Dünyaca ünlü yıldızların geldiği bir transfer dönemini geride bıraktıklarını kaydeden Başkan Dursun Özbek, “26 milyon euro harcadık. Oyuncu satarak 12-13 milyon euroluk gelir elde ettik. Kalan 5-6 milyon euroya bakarsak muhteşem bir süreç” dedi.
13.09.2022 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: 1 milyar TL gelir bekliyoruz
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: 1 milyar TL gelir bekliyoruz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, biten ve devam eden projelerle ilgili GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Özbek ayrıca yaz transfer döneminde renklere bağlanan yıldızların maliyetlerini açıkladı.
13.09.2022 Galatasaray
Futbol camiası kenetlendi! Birliktelik mesajı
Futbol camiası kenetlendi! Birliktelik mesajı Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’daki merkez binasına yapılan silahlı saldırı sonrası, kulüp başkanları, teknik direktörler ve futbolcular birliktelik mesajı verdi. Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, saldırının Türk futboluna yapıldığını vurgularken, TFF Başkanı Büyükekşi ise futbolun, barış, dostluk, kardeşlik demek olduğunu ifade etti.
6.09.2022 Futbol
Futbol camiası kenetlendi! Birliktelik mesajı
Futbol camiası kenetlendi! Birliktelik mesajı Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’daki merkez binasına yapılan silahlı saldırı sonrası, kulüp başkanları, teknik direktörler ve futbolcular birliktelik mesajı verdi. Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, saldırının Türk futboluna yapıldığını vurgularken, TFF Başkanı Büyükekşi ise futbolun, barış, dostluk, kardeşlik demek olduğunu ifade etti.
6.09.2022 Süper Lig
Konyaspor transferi noktaladı
Konyaspor transferi noktaladı Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Diouf takviyesiyle ile birlikte transferi tamamladıklarını açıkladı.
6.09.2022 Konyaspor
Galatasaray'da Dursun Özbek'den Mauro Icardi cevabı
Galatasaray'da Dursun Özbek'den Mauro Icardi cevabı Galatasaray Başkanı Özbek, Arjantinli futbolcunun transferi konusunda ser verip sır vermedi, “Beklenmesi gerekiyor, transfer çalışmaları devam ediyor. Bitince de herkesin öğreneceğini düşünüyorum. Planlamamız içerisinde yabancı futbolcular da var” dedi.
4.09.2022 Galatasaray
Avrupa'da transfere dev harcama! İngiltere zirvede, büyük bedel
Avrupa'da transfere dev harcama! İngiltere zirvede, büyük bedel Avrupa’nın 5 büyük liginde 1 Eylül itibariyle yaz transfer dönemi kapanırken, İngiltere Premier Ligi bir kez daha rekoru kırdı. Tam 2 milyar sterlin harcamanın yapıldığı Ada’nın ardından, İtalya, İspanya, Almanya ve Fransa geldi.
4.09.2022 Futbol
Ali Koç'tan Wout Weghorst ve Michy Batshuayi sözleri! Transfer itirafı: Jesus istemedi
Ali Koç'tan Wout Weghorst ve Michy Batshuayi sözleri! Transfer itirafı: Jesus istemedi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kayserispor müsabakasının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Başkan Ali Koç, Beşiktaş'ın golcüsü Wout Weghorst'un kendilerine önerildiğini belirtti. Ali Koç, Michy Batshuayi konusunda da transfer süreci hakkında itirafta bulundu.
4.09.2022 Fenerbahçe
Konyaspor, Giresunspor deplasmanında galip
Konyaspor, Giresunspor deplasmanında galip Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında Giresunspor'a konuk oldu. Kritik mücadeleyi konuk takım 1-0 kazandı.
3.09.2022 Giresunspor

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Adası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.