Okan Buruk: “Hedef ligde şampiyonluk, Avrupa'da final"
Okan Buruk: “Hedef ligde şampiyonluk, Avrupa'da final" Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, MKE Ankaragücü müsabakasının ardından yaptığı açıklamada, “Şampiyonluğa oynayan iki takım da kazanarak gittiği için kimsenin puan kaybına tahammülü yok. Her maçı şampiyonluk maçı olarak görüyorum” dedi.
18.02.2024 Futbol
Okan Buruk: “Bizim net gol pozisyonlarımızı engellediler”
Okan Buruk: “Bizim net gol pozisyonlarımızı engellediler” Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Çaykur Rizespor maçının ardından, “Rizespor bizim net gol pozisyonlarımızı engelledi” dedi.
28.10.2023 Futbol
Okan Buruk: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"
Okan Buruk: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Başakşehir karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.
9.05.2023 Futbol
Okan Buruk: "Tekrar şampiyonluğa oynayacak takımın görüntülerini sahada vereceğiz"
Okan Buruk: "Tekrar şampiyonluğa oynayacak takımın görüntülerini sahada vereceğiz" Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "En kısa zamanda atlatıp, tekrar şampiyonluğa oynayacak takımın görüntülerini sahada vereceğiz" dedi.
1.05.2023 Futbol
Okan Buruk: "Hedefimiz galibiyet sayısını arttırmak"
Okan Buruk: "Hedefimiz galibiyet sayısını arttırmak" Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, hedeflerinin galibiyet serisinin sayısını arttırmak olduğunu söyledi.
22.01.2023 Futbol
Fatih Terim: "Açıkçası böyle bir sonuç da kayıp da beklemiyordum"
Fatih Terim: "Açıkçası böyle bir sonuç da kayıp da beklemiyordum" Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'in 6. haftasında Yukatel Kayserispor deplasmanındaki maçla ilgili beklemedikleri bir puan kaybı yaşadıklarını söyledi.
23.09.2021 Futbol
Fatih Terim'den Falcao açıklaması: Teknik bir karar!
Fatih Terim'den Falcao açıklaması: Teknik bir karar! Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, St. Johnstone karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.
12.08.2021 Futbol
Fatih Terim: "Her şeyi deneyeceğiz"
Fatih Terim: "Her şeyi deneyeceğiz" Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile yarın yapacakları UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında işlerinin zor olduğunu ancak ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyledi.
28.07.2021 Futbol
Fatih Terim: "Tam bir komedi, savunulacak bir tarafı yok "
Fatih Terim: "Tam bir komedi, savunulacak bir tarafı yok " Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Bana denk geldi, 'tamam' dedim hiç itiraz etmedim. Çok kişi de oldu test. Ama kimseyi kontrol etmeden çıkartıyorsunuz. Girmesi için damga vurduğunuz, insanları tekrar geri çağırıyorsunuz. Tam bir komedi. Savunulacak bir tarafı yok. Herkes yaptığı ayıbı biliyor. Bu ayıp bir şey" dedi.
13.07.2021 Futbol
Fatih Terim: "Elimizden gelenin en fazlasını yapmaya çalışacağız"
Fatih Terim: "Elimizden gelenin en fazlasını yapmaya çalışacağız" Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, deplasmanda da kazanma alışkanlıklarına döndükleri zaman iç sahadaki farklı galibiyetlerin anlamının daha büyük olacağını söyleyerek, "Güzel bir geceydi. 3-4 günde bir maç oynuyoruz. Herkes için kolay değil. Ama kaybedilen puanların değerini biliyoruz. Elimizden gelenin en fazlasını yapmaya çalışacağız" dedi.
21.01.2021 Futbol
Fatih Terim: Telafi edeceğimizi düşünüyorum
Fatih Terim: Telafi edeceğimizi düşünüyorum Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfer süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Olmasa da elimizdeki arkadaşlarımızla çalışmaya, yukarılara oynamaya, hepsini kazanmaya devam edeceğiz" dedi.
18.01.2021 Futbol
Fatih Terim: Ocak ayı bizim için stratejik bir ay gibi görünüyor
Fatih Terim: Ocak ayı bizim için stratejik bir ay gibi görünüyor Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ocak aylarını iyi kullanan bir kulüp olduklarını ifade ederek, "Ocak ayı bizim için stratejik bir ay gibi görünüyor. Bunu iyi kullanmayı düşünüyoruz.
6.12.2020 Futbol
Fatih Terim: "Böyle oynarsak her maçın favorisi oluruz"
Fatih Terim: "Böyle oynarsak her maçın favorisi oluruz" Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor karşısında oynadıkları güzel futbolu üstüne koyarak devam ettireceklerini söyleyerek, "Böyle oynarsak her maçın favorisi biz oluruz. Çok üzgünüm böyle futbolun karşılığı farklı bir skor olmalıydı" dedi.
23.11.2020 Futbol
Fatih Terim: "Aceleci değil temkinli olmak zorundayız"
Fatih Terim: "Aceleci değil temkinli olmak zorundayız" Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, liglerin tekrar başlayacak olması ile ilgili, "Karar vermek, sorumluluk almak hiç kolay değil. Saygı duyuyorum. Ancak insan hayatından söz edilen bir ortamda, bu kadar belirsizliğin bulunduğu koşullarda, aceleci değil temkinli olmak zorundayız" dedi.
14.05.2020 Futbol
Prandelli'den istifa açıklaması!
Prandelli'den istifa açıklaması! Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Anderlecht maçından sonra yaptığı açıklamada Prandelli istifayı düşünmediğini belirtti. Ancak İtalyan teknik direktörün topun ağzında olduğu yüksek sesle konuşuluyor.
27.11.2014 Futbol
Mancini: "2'yi atsak 4 olurdu"
Mancini: "2'yi atsak 4 olurdu" Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Fenerbahçe karşısında aldıkları galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
Terim'den Fenerbahçe'ye tur duası!
Terim'den Fenerbahçe'ye tur duası! Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam Lazio ile çeyrek final maçına çıkacak Fenerbahçe’ye başarı diledi.
11.04.2013 Futbol
Terim: "Kendime yakışanı yaptım! Ne oluyor ya?"
Terim: "Kendime yakışanı yaptım! Ne oluyor ya?" Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mersin İ.Y. maçında sahadan atılmasının ardından ilk kez konuştu.
7.04.2013 Futbol