Gangster

Gangster

Son dakika gangster haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gangster gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gangster haber sayfamızda...

Gangster

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 343 gangster haberi bulunmuştur.
Ölen Rus muhalif lider Navalni'ye yakın bir isim Litvanya'da saldırıya uğradı
Ölen Rus muhalif lider Navalni'ye yakın bir isim Litvanya'da saldırıya uğradı Şüpheli şekilde yaşamını yitiren Rus muhalif Aleksey Navalni’ye yakın isimlerden biri Litvanya’daki evinin önünde saldırıya uğradı.
13.03.2024 Dünya
Kızının pahalı düğünüyle ilgili konuştu! 'Bu parayı ev almaları için vermek isterdim'
Kızının pahalı düğünüyle ilgili konuştu! 'Bu parayı ev almaları için vermek isterdim' Emmy ödüllü İngiliz aktör Ray Winstone, büyük kızı Jaime'nin 'çok pahalı' düğününün alışılmışın dışında olduğunu kabul etti. Bu itirafa rağmen 67 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz yıl Sicilya'da gerçekleşen törenin hayatının en muhteşem hafta sonu olduğunu da söyledi.
5.03.2024 Cadde
Gerzek Şaban kaç yılında ve nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kimler, konusu nedir?
Gerzek Şaban kaç yılında ve nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kimler, konusu nedir? Gerzek Şaban filmi başrolünde Kemal Sunal yer alıyor. Filmde birbiriyle aynı olan iki farklı kişinin hayatlarının bir noktada kesişmesiyle ortaya çıkan olaylar anlatılıyor. Filmin adının Şaban olmasına rağmen, yapımda Şaban adında biri bulunmuyor. Peki, Gerzek Şaban filmi ne zaman, nerede çekildi?
18.02.2024 Bilgi Rehberi
Pes dedirten dolandırıcılık: Kendini dövdürtüp kaçırıldığını iddia etti, hepsi 'Günah şehri'nde daha fazla parti için!
Pes dedirten dolandırıcılık: Kendini dövdürtüp kaçırıldığını iddia etti, hepsi 'Günah şehri'nde daha fazla parti için! Ailesini arayıp kaçırıldığını ve şiddete uğradığını anlattı. Morluklar içindeki görüntülerini gönderdi, panikten ne yapacağını şaşıran ailesi derhal güvenlik güçleriyle irtibat kurdu. Polis, odaya baskın yaptığında gerçekler ortaya saçıldı.
31.01.2024 Dünya
Adan Canto 42 yaşında vefat etti
Adan Canto 42 yaşında vefat etti Meksikalı oyuncu Adan Canto, kanser nedeniyle 42 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2024 Kültür Sanat
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Fenomen oyun GTA’nın sırları
Fenomen oyun GTA’nın sırları Video oyunu serisi GTA’nın yeni versiyonu “GTA 6”nın fragmanının izlenme rekoru kırması üzerine dünya çapındaki bu popülaritenin arkasına ışık tuttuk.
10.12.2023 Dünya
AVANAK APTİ OYUNCULARI - KONUSU nedir? Avanak Abdi filmi nerede çekildi?
AVANAK APTİ OYUNCULARI - KONUSU nedir? Avanak Abdi filmi nerede çekildi? Avanak Apdi filmi, başrolünde Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın yer aldığı yerli komedi filmidir. Filmde, Apdi isimli afiş asan bir gencin, ses sanatçısı Nevin'e olan aşkı ele alınır. Avanak Apdi, 1978 yapımıdır. Peki, Avanak Abdi oyuncu kadrosunda kimler var?
29.11.2023 Bilgi Rehberi
Köhne berberin arkasından 'Scarface' İmparatorluğu çıktı! Günde 145 bin liralık kazanç
Köhne berberin arkasından 'Scarface' İmparatorluğu çıktı! Günde 145 bin liralık kazanç Londra'da ikinci el çamaşır makinesi satan bir dükkanın yanındaki berbere baskın yapan polisler gözlerine inanamadı. Edmund ve Edward isimli Arnavut gangsterlerin yakalandığı filmlerde karşılaşabileceğiniz operasyonun ayrıntıları 'yok artık' dedirtti.
26.11.2023 Dünya
Amerika’nın kirli yüzü
Amerika’nın kirli yüzü 80’lik delikanlı sinemacı Martin Scorsese hayranı olduğumuz suç filmlerinin dünyasını Kızılderililerin trajedisine taşıyor ve Amerikan rüyasının kirli yüzünü bir kez daha gösterirken Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro’yu da bir araya getiriyor...
20.10.2023 Kültür Sanat
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir?
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir? DC Comics Marvel’dan sonra dünyanın en büyük çizgi roman yayıncısıdır. Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Supergirl, Flash, Aquaman, Cyborg, Shazam, Martian Manhunter, Zatanna, Static Shock, Hawkman, Hawkgirl ve Green Arrow gibi dünyaca ünlü karakterleri vardır. Karakterlerini sinemaya uyarlayan DC’nin yapımları dünya genelinde ses getirirken filmlerinin pek çoğu gişe rekoru kırdı. DC Comics’in çok fazla yapımı olduğu için filmlerin izleme sırası kafa karışıklığına neden olabilir. DC filmleri izleme sırası nasıldır? “DC Filmleri 2023” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Kültür Sanat
Gangsterli klibe  Al Pacino yakışır
Gangsterli klibe Al Pacino yakışır Al Pacino, Porto Rikolu şarkıcı/rapçi Bad Bunny’nin gangster temalı müzik klibinde oynayacak.
29.08.2023 Kültür Sanat
Japon doktor 'tedavi için' dedi, hamamlara girip 2 bin insanı yüzdü!
Japon doktor 'tedavi için' dedi, hamamlara girip 2 bin insanı yüzdü! Bir hastalığı araştırmanın onlarca farklı yöntemi olabilir. Ancak tarihte frengi hastalığına çözüm bulabilmek için yapılan şey daha önce ne görüldü ne de duyuldu. İşte Japon Doktor Fukushi Masaichi'nin hamamlara bile girerek bulduğu korkunç yöntemle topladığı 2 bine yakın insan derisinin ardındaki gerçek.
5.08.2023 Yaşam
Gangsterlikten müzisyenliğe
Gangsterlikten müzisyenliğe “Rheingold/Ren Altını” gerçek ama sıra dışı bir yaşam öyküsünden yola çıkan, Scorsese ile Tarantino’yu anımsatan ve Fatih Akın’ın kendi tarzını yansıtan sürükleyici bir suç ve müzik macerası.
7.07.2023 Kültür Sanat
Kim daha efsane?
Kim daha efsane? Brad Pitt ve Tom Cruise’dan sonra bu sefer de sinema tarihinin yaşayan iki efsanesini, Robert De Niro ile Al Pacino’yu karşılaştıralım.
11.06.2023 Kültür Sanat
Kuzey Kore liderinin kız kardeşinden ABD'ye “gangster” benzetmesi
Kuzey Kore liderinin kız kardeşinden ABD'ye “gangster” benzetmesi Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un kız kardeşi Kim Yo-jong, ülkesinin uydu fırlatma girişimini kınayan ABD'yi "gangster"e benzeterek, egemenlik haklarını ve çıkarlarını savunmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.
1.06.2023 Dünya
Eski siyasetçi ve kardeşi canlı yayında öldürüldü
Eski siyasetçi ve kardeşi canlı yayında öldürüldü Hindistan’da eski mafya mensubu ve siyasetçi Atiq Ahmed ile kardeşi Eşref Ahmed, polis koruması altında hastaneye götürüldükleri sırada yapılan canlı yayında başlarından vurularak öldürüldü.
17.04.2023 Dünya
Hindistan'da eski siyasetçi ve kardeşi canlı yayında öldürüldü
Hindistan'da eski siyasetçi ve kardeşi canlı yayında öldürüldü Gazeteci kılığına giren saldırganlar, kameralar önünde yakın mesafeden Ahmed kardeşlere ateş açtı. Vurulan Atiq Ahmed'in eski bir gangster olduğu biliniyor.
16.04.2023 Haberler
Hindistan'da eski siyasetçi ve kardeşi canlı yayında öldürüldü
Hindistan'da eski siyasetçi ve kardeşi canlı yayında öldürüldü Gazeteci kılığına giren saldırganlar, kameralar önünde yakın mesafeden Ahmed kardeşlere ateş açtı. Vurulan Atiq Ahmed'in eski bir gangster olduğu biliniyor.
16.04.2023 Dünya
Trump’a Al Capone taktiği
Trump’a Al Capone taktiği Gangster Al Capone’u vergi kaçırmakla ancak hapse yollayabilen Amerikan adalet sistemi, seçimi kaybettikten sonra Kongre binasının halk tarafından işgal edilmesini azmettiren Trump’ı bundan dolayı değil de, bir porno yıldızına verdiği para yüzünden hâkim karşısına çıkardı. Bu, trajikomik olmakla beraber Amerikan mantalitesinin de öğretici bir göstergesi.
9.04.2023 Dünya
‘Hastalık Al Capone’u çocuğa çevirmişti’
‘Hastalık Al Capone’u çocuğa çevirmişti’ ABD merkezli müzayede evi RR Auction’ın satışa çıkardığı ünlü gangster Al Capone’un doktoru Dr. Joseph Moore’un yazdığı mektup, mafya babasının akıl sağlığına ilişkin  ayrıntıları gün yüzüne çıkardı.
8.01.2023 Dünya
'İngiltere'nin Escobar'ı diyorlardı... 14 yıl sonra ilk!
'İngiltere'nin Escobar'ı diyorlardı... 14 yıl sonra ilk! Azılı suçlu Pablo Escobar'la karşılaştırılan ve tutuklu bulunduğu hapishanede kadın gardiyanla yaşadığı yasak ilişki mahkemelik olan uyuşturucu baronu, yıllar sonra yeniden manşetlerde.
23.11.2022 Dünya
Sylvester Stallone: Arnold Schwarzenegger ile aynı galakside olmaya dayanamıyorduk!
Sylvester Stallone: Arnold Schwarzenegger ile aynı galakside olmaya dayanamıyorduk! Son dönemde 1997 yılında evlendiği Jennifer Flavin ile boşanmanın eşiğinden dönmesiyle gündeme gelen Hollywood yıldızı Sylvester Stallone, meslektaşı Arnold Schwarzenegger ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bir zamanlar birbirlerinden nefret ettiklerini söyleyen ünlü isim, Schwarzenegger'ın kendisini 'kötü şöhretli' bir filmde rol alması için nasıl kandırdığını da anlattı.
17.11.2022 Cadde
‘Rocky olmadan önce perişandım’
‘Rocky olmadan önce perişandım’ ABD’li aktör Sylvester Stallone, 1976’da senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı Oscar ödüllü “Rocky” filmiyle hem ünlü hem zengin olmuştu.
11.11.2022 Dünya
Valentin Rosier'den Galatasaray için transfer itirafı!
Valentin Rosier'den Galatasaray için transfer itirafı! Beşiktaş'ın Fransız yıldızı Valentin Rosier, Foot Mercato'ya özel bir röportaj verdi. Rosier, 2021 yazında çıkan Galatasaray haberleri hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.
3.11.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Gangster ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.