Gardiyan

Gardiyan

Son dakika Gardiyan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gardiyan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gardiyan haber sayfamızda...

Gardiyan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 709 gardiyan haberi bulunmuştur.
Adnan Oktar'ın cezaevi günleri deşifre oldu! 1 ayda, 21 kadın avukat
Adnan Oktar'ın cezaevi günleri deşifre oldu! 1 ayda, 21 kadın avukat Adnan Oktar cezaevinde de rahat durmamış, Erzurum'dan Van'a sürgün yemişti. Oktar ile cezaevinde görüşen avukatlardan biri CNN TÜRK'e konuştu. Adnan Oktar'ın cezaevindeki hayatı bir bir deşifre edildi.
15.03.2024 Gündem
Adnan Oktar içeride de rahat durmadı! 1 ayda, 21 kadın avukatla yaptığı görüşmede dikkat çeken kamera detayı
Adnan Oktar içeride de rahat durmadı! 1 ayda, 21 kadın avukatla yaptığı görüşmede dikkat çeken kamera detayı Adnan Oktar cezaevinde de rahat durmamış, Erzurum'dan Van'a sürgün yemişti. Oktar ile cezaevinde görüşen avukatlardan birine CNN TÜRK'e konuştu. Adnan Oktar'ın cezaevindeki hayatı bir bir deşifre edildi.
15.03.2024 Haberler
Tüyler ürperten tehdit sonrası kesik başları bulundu! 'Temizlik başladı'
Tüyler ürperten tehdit sonrası kesik başları bulundu! 'Temizlik başladı' Kötü şöhretli kartel üyeleri, düşmanları için tüyleri diken diken eden bir tehdit videosu yayınladı. Videoda tetikçilerden birinin 'Temizlik başlıyor' dediği duyulurken, gözdağı mesajını 'yayınlanamayacak kadar vahşi' bir başka video izledi.
1.03.2024 Dünya
Hapishanelerde yasak aşk kaosu! Uygunsuz ilişki skandalı patladı, ABD sarsıldı
Hapishanelerde yasak aşk kaosu! Uygunsuz ilişki skandalı patladı, ABD sarsıldı Hapishanenin yüksek duvarlarının arkasında kimsenin ruhu bile duymadan büyüyen skandal, medyanın takibine takılmasıyla ortalığa saçıldı. Kentucky'deki cezaevlerinde görevli gardiyanlar arasında mahkumlardan biriyle yaşadığı ilişki sonucu hamile kalan da var, 'romantik yaklaşımına karşı koyamadım' diyen de.
29.02.2024 Dünya
Mahkum sevgili yaktı! 19 yaşındaki kadın gardiyanın skandallar silsilesi
Mahkum sevgili yaktı! 19 yaşındaki kadın gardiyanın skandallar silsilesi 19 yaşındaki kadın gardiyan kalbini mahkumlardan birine kaptırarak yasak aşka yelken açtı. Ancak bu ilişki, parmaklıklar ardındaki erkek arkadaşının gün geçtikçe daha çok 'tesiri altında' kalan genç kadın için sonun başlangıcı oldu
26.02.2024 Dünya
BBC, El Salvador'da 'insan haklarının kara deliği' olarak anılan mega cezaevine girdi
BBC, El Salvador'da 'insan haklarının kara deliği' olarak anılan mega cezaevine girdi Kafaları kazınmış, bembeyaz kıyafetler içinde sert dövmeleri dikkat çeken mahkumlar onlara yönelen bakışlara direkt olarak karşılık veriyor.
15.02.2024 Dünya
Kocaeli'de çocuk koğuşunda cinsel istismar skandalında flaş gelişme! 5 gardiyan hakkında karar
Kocaeli'de çocuk koğuşunda cinsel istismar skandalında flaş gelişme! 5 gardiyan hakkında karar Kocaeli’nde, 2022 yılında cezaevindeki çocuk koğuşunda tutuklu bulunan S.T. (19) ile M.D. (18), aynı koğuşta kaldıkları 4 kişi tarafından cinsel istismara uğradığını öne sürdü. 4 sanığa 30 yıla kadar değişen oranlarda hapis cezaları verildi. Başsavcılığın cezaevindeki 5 infaz koruma memuru hakkında başlattığı soruşturma tamamlandı. İddianamede, 5 gardiyan hakkında 'Görevi kötüye kullanmak' suçundan ayrı ayrı 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi.
11.02.2024 Gündem
ABD tarihinde bir ilk! Nitrojen kullanarak idam edecekler
ABD tarihinde bir ilk! Nitrojen kullanarak idam edecekler ABD'nin Alabama eyaletinde daha önce 2022 yılında zehirli iğne ile idam etme girişiminden kurtulan Kenneth Eugene Smith'in perşembe günü nitrojen gazı ile idam edilmesi planlanıyor.
23.01.2024 Dünya
Kartel baskınını soruşturan savcı öldürüldü!
Kartel baskınını soruşturan savcı öldürüldü! Ekvador’da bir televizyon stüdyosuna düzenlenen baskını soruşturan savcı vurularak öldürüldü.
18.01.2024 Dünya
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları Son yılların hiç şüphesiz en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG dünya üzerinde olduğu gibi Türkiye’de de oldukça ilgi görüyor. PlayerUnknown's Battlegrounds’ın kısaltması olan PUBG bilgisayarda oynanabildiği gibi mobil üzerinden de oynanabilir. Oyunun kendisi kadar PUBG isimleri de önem taşıyor. Nicklerin oyunda önem taşımasının nedeni ise oyuncunun takıma olan bağlılığını gösteriyor. Değişik isim veya nicklerle dikkat çekmek ve etki bırakmak mobil oyunlarda önemlidir. Şekilli, havalı, güzel, Türkçe, kadın, erkek ve klan nickleri önerisi için ‘PUBG İsimleri ve Anlamları’ içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Yasak aşkı kimsenin ruhu duymadı! Kod adı 'Hanımefendi', kadın gardiyanı annesiyle bile tanıştırmış
Yasak aşkı kimsenin ruhu duymadı! Kod adı 'Hanımefendi', kadın gardiyanı annesiyle bile tanıştırmış Her şey bir mahkumun kadın gardiyana bir kağıt parçasına yazılmış telefon numarasını uzatmasıyla başladı. İkili hapishane duvarları ardında gizli bir aşka yelken açtı. Uzun süre kimsenin ruhu duymadan devam eden ilişki, skandalın ortaya çıkması sonrası medyanın yakın takibine takılan bir soruşturmayı da beraberinde getirdi.
12.12.2023 Dünya
İsrailli asker, Filistinli mahkumla ilişkiye girdi! Tel Aviv'de infial yaratan skandal
İsrailli asker, Filistinli mahkumla ilişkiye girdi! Tel Aviv'de infial yaratan skandal İsrail'de bir kadın askerin Filistinli bir mahkumla cinsel ilişkiye girdiğinin ortaya çıkmasının ardından kadın askerlerin hapishanelerde görev yapması yasaklandı.
1.10.2023 Dünya
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Edanur'u internetten aldığı tüfekle öldürmüş! Annesinden yürek yakan feryadı
Edanur'u internetten aldığı tüfekle öldürmüş! Annesinden yürek yakan feryadı Kayseri’de eski erkek arkadaşı tarafından tüfekle vurularak, öldürülen Edanur Çoban’un annesinden yürek yakan sözler herkesi ağlattı. Anne Tuğba Çoban, “Benim çocuğum okuyacaktı, 2 valiz kıyafet aldım” dedi.
20.09.2023 Gündem
Hapishanedeki isyan OHAL getirdi! Her yer ceset dolu
Hapishanedeki isyan OHAL getirdi! Her yer ceset dolu Ekvador'da bir hapishanede çıkan isyanda 31 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Diğer hapishanelere de sıçrayan isyanda en az 96 gardiyan mahkumlar tarafından rehin alındı.
26.07.2023 Dünya
Akrabalar arasındaki 'tarlaya giren hayvan' tartışması kanlı bitti
Akrabalar arasındaki 'tarlaya giren hayvan' tartışması kanlı bitti Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde tarlaya giren hayvanlar yüzünden akrabalar arasında çıkan kavga sırasında kendisine doğrultulan tabancayı alan şahıs, öldürdüğü cezaevi gardiyanının kardeşini de ağır yaraladı.
21.04.2023 Haberler
Akrabalar arasındaki 'tarlaya giren hayvan' tartışması kanlı bitti
Akrabalar arasındaki 'tarlaya giren hayvan' tartışması kanlı bitti Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde tarlaya giren hayvanlar yüzünden akrabalar arasında çıkan kavga sırasında kendisine doğrultulan tabancayı alan şahıs, öldürdüğü cezaevi gardiyanının kardeşini de ağır yaraladı.
21.04.2023 Gündem
Gardiyan katilinin 38 suç dosyası çıktı
Gardiyan katilinin 38 suç dosyası çıktı Erzurum'da, pandemi nedeniyle cezaevinden tahliye edildikten sonra tartıştığı infaz koruma memuru Turgay Kınalı'yı (59) bıçaklayarak öldüren Yılmaz Çelik’in (49), 'Cinsel istismar', 'Cinsel taciz', 'Konut dokunulmazlığı ihlali' ve 'Kasten yaralama' gibi 38 ayrı suç dosyası ve toplamda hakkında 35 yıl 7 ay hapis kararı bulunduğu öğrenildi.
4.04.2023 Gündem
13 yaşındaki kız çocuğuna istismar! Uyuşturucu verip parka götürdü
13 yaşındaki kız çocuğuna istismar! Uyuşturucu verip parka götürdü İngiltere'de meydana gelen ve 13 yaşındaki bir kız çocuğunun istismar edildiği olay dünyada gündem oldu. Wade isimli evsiz bir adam tarafından gerçekleştirilen skandala jet hızında ceza verildi.
16.03.2023 Dünya
Bir grup kız öğrenci, evlat edinilen kıza dehşeti yaşattı! Baba istan etti
Bir grup kız öğrenci, evlat edinilen kıza dehşeti yaşattı! Baba istan etti Antalya'nın Manavgat ilçesinde 14 yaşındaki genç kıza saldıran bir grup kız öğrenci; genç kızı dövüp, darbettikleri anları videoya kaydederek sosyal medyada yayınladı. Genç kızı 3 aylıkken evlat edindiklerini belirten emekli gardiyan Cengiz Şahin, "Onu 5 çocuğumdan ayırmadığım gibi daha fazla özen gösterdik. Bunu yapanların peşini bırakmayacağız" dedi.
1.03.2023 Haberler
Bir grup kız öğrenci, evlat edinilen kıza dehşeti yaşattı! Baba istan etti
Bir grup kız öğrenci, evlat edinilen kıza dehşeti yaşattı! Baba istan etti Antalya'nın Manavgat ilçesinde 14 yaşındaki genç kıza saldıran bir grup kız öğrenci; genç kızı dövüp, darbettikleri anları videoya kaydederek sosyal medyada yayınladı. Genç kızı 3 aylıkken evlat edindiklerini belirten emekli gardiyan Cengiz Şahin, "Onu 5 çocuğumdan ayırmadığım gibi daha fazla özen gösterdik. Bunu yapanların peşini bırakmayacağız" dedi.
1.03.2023 Gündem
43 yıllık sır! Sadece kızıl saçlı kadınları öldürdü, arkasında iz bile bırakmadı
43 yıllık sır! Sadece kızıl saçlı kadınları öldürdü, arkasında iz bile bırakmadı 80'li yıllarda işlenen ve hepsinin benzer bir ortak noktası olan cinayetlerin nedeni ve kimin işlediği hala çözülemedi. Polis ekipleri seri katili yıllardır aramaya devam ederken, olayın detayları kan dondurdu.
20.02.2023 Dünya
Eşini ve çocuklarını öldürüp kalplerini oydu! Nedeni pes dedirtti
Eşini ve çocuklarını öldürüp kalplerini oydu! Nedeni pes dedirtti 2004 yılında ailesini korkunç şekilde öldüren Thomas isimli şahsın cezası kesinleşti. Önümüzdeki ay idam edilecek olan 'kör katilin' cinayeti nasıl ve neden işlediği ise ABD'de gündem oldu.
20.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gardiyan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.