İstanbul Park'ta son antrenman turlarının en hızlısı Gasly
İstanbul Park'ta son antrenman turlarının en hızlısı Gasly İlk iki seansın lideri Hamilton'ın sadece 5 tur attığı son antrenman turlarının en hızlı ismi AlphaTauri pilotu Gasly oldu. Islak zemin nedeniyle Verstappen, Vettel, Leclerc ve Mazepin'in tam spin attığı son seansta, pilotlar yağmur ve ıslak zemin lastikleriyle mücadele etti.
9.10.2021 Motor Sporları
Hande Baladın ve Toprak Razgatlıoğlu, Formula 1 pilotlarını ağırladı
Hande Baladın ve Toprak Razgatlıoğlu, Formula 1 pilotlarını ağırladı Red Bull sporcuları Toprak Razgatlıoğlu ve Hande Baladın, Formula 1 takımı Scuderia AlphaTauri pilotları Pierre Gasly ve Yuki Tsunoda ile İstanbul'da buluşarak boğaz turu yaptı.
7.10.2021 Motor Sporları
Formula 1'de Pierre Gasly koronavirüse yakalandı
Formula 1'de Pierre Gasly koronavirüse yakalandı Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Alpha Tauri takımının Fransız sürücüsü Pierre Gasly'nin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonucu pozitif çıktı.
1.02.2021 Motor Sporları
Boğaz'a karşı tavla | F1 pilotları dikkat çekti...
Boğaz'a karşı tavla | F1 pilotları dikkat çekti... Hafta sonu İstanbul'da düzenlenecek F1 yarışı öncesi pilotlardan Albon ve Gasly, boğaz manzaralı tavla oynadı, ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.
11.11.2020 Diğer Sporlar
Sebastian Vettel: ‘Her şey hep daha kötüye gidiyor’
Sebastian Vettel: ‘Her şey hep daha kötüye gidiyor’ Güvenlik aracının iki kez piste girdiği Formula 1 İtalya Grand Prix’sinde sürpriz bir isim Gasly, zirveye çıkmayı başardı. Öte yandan Ferrari pilotu Sebastian Vettel, takımının kendi evindeki yarışı erken bırakmasının ardından işlerin sürekli daha kötüye gittiğini söyledi.
7.09.2020 Motor Sporları