Gaye Turgut Evin

Gaye Turgut Evin

Son dakika Gaye Turgut Evin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gaye Turgut Evin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gaye Turgut Evin haber sayfamızda...

Gaye Turgut Evin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 115 gaye turgut evin haberi bulunmuştur.
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
Deniz Evin ile Gaye Turgut'un kızları Eftelya iki yaşına bastı
Deniz Evin ile Gaye Turgut'un kızları Eftelya iki yaşına bastı Dizideki rol arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift Deniz Evin ile Gaye Turgut, 2013 yılında nikah masasına oturmuştu. Mutlu evlilikleri devam eden çift, kızları Eftelya'nın yeni yaşını kutladı.
25.05.2023 Cadde
Anlamlı destek
Anlamlı destek Ünlü isimler, 6 Ekim Dünya Cerebral Palsy Günü’nde Cerebral Palsy’li çocuklara dikkat çekti.
8.10.2022 Cadde
Birinci yaş partisi
Birinci yaş partisi Gaye Turgut Evin ve eşi Deniz Evin, kızları Eftalya’nın birinci yaşını evlerinin bahçesinde kutladı.
30.05.2022 Cadde
Anlamlı hareket
Anlamlı hareket Ünlü isimler, 6 Ekim Dünya Serebral Palsi Günü nedeniyle ‘challenge’ etkinliği başlattı
8.10.2021 Cadde
Bağış çağrısı
Bağış çağrısı Nur Tuğba Namlı ve Gaye Turgut Evin, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı - Cerebral Palsy Türkiye Genel Direktörü Nigar Evgin ile Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’nın STEPtember projesi için Instagram’da canlı yayın düzenlendi.
25.08.2021 Cadde
Gaye Turgut Evin'den Eftalya paylaşımı
Gaye Turgut Evin'den Eftalya paylaşımı Kendisi gibi oyuncu Deniz Evin ile mutlu bir evlilik sürdüren Gaye Turgut Evin, geçtiğimiz mayıs ayında bebeğini kucağına almıştı. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran oyuncu, minik kızının uyuduğu anları takipçilerinin beğenisine sundu.
11.08.2021 Cadde
Taburcu oldu
Taburcu oldu Kızı Eftelya’ya önceki gün kavuşarak, annelik duygusunu tadan Gaye Turgut Evin, doğum yaptığı hastaneden taburcu oldu.
27.05.2021 Cadde
Eftalya dünyaya  geldi
Eftalya dünyaya geldi Gaye Turgut Evin-Deniz Evin çifti, anne-baba oldu.
24.05.2021 Cadde
Oyuncu Gaye Turgut Evin anne oldu
Oyuncu Gaye Turgut Evin anne oldu Kendisi gibi oyuncu Deniz Evin ile mutlu bir evlilik sürdüren Gaye Turgut Evin, anne oldu. Bu sabah kızlarını kucaklarına alan oyuncu çift, bebeklerine Eftelya ismini verdi. Çiçeği burnunda anne, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.
24.05.2021 Cadde
Gaye Turgut Evin-Deniz Evin çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu
Gaye Turgut Evin-Deniz Evin çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu Sekiz yıl önce evlenen Gaye Turgut Evin ve Deniz Evin, ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Oyuncu çiftten Gaye Evin, doğacak bebeklerinin adını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
1.04.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (11 Mart 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (11 Mart 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
13.03.2021 Magazin
Gaye Turgut-Deniz Evin çiftinden müjdeli haber
Gaye Turgut-Deniz Evin çiftinden müjdeli haber Sekiz yıl önce evlenen Gaye Turgut Evin-Deniz Evin çifti, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bebek bekledikleri ortaya çıkan çiftten Gaye Evin, altı aylık hamile olduğunu açıkladı.
11.03.2021 Cadde
Bebek  geliyor
Bebek geliyor Gaye Turgut Evin-Deniz Evin çifti, önceki gün Nişantaşı City’s’de alışveriş yaptı.
11.03.2021 Cadde
Köy okullarına yardım
Köy okullarına yardım Gaye Turgut Evin ile Deniz Evin, Köy Okulları Yardım Projesi Derneği’ne destek vermeye devam ediyor.
22.02.2021 Cadde
Gaye Turgut Evin: ‘Dur’ demesini bilmeliyiz
Gaye Turgut Evin: ‘Dur’ demesini bilmeliyiz Oyuncu Gaye Turgut Evin, siber şiddeti yaşayan isimlerden biri. UN Women’ın başlattığı kampanyaya destek veren Evin, bu tür bir şiddetle karşılaşanlara ‘Susmayın’ çağrısında bulundu.
7.12.2020 Gündem
Tövbeler Olsun Eda kimdir? Gaye Turgut Evin nereli, kimdir? İşte, Gaye Turgut Evin hayatı
Tövbeler Olsun Eda kimdir? Gaye Turgut Evin nereli, kimdir? İşte, Gaye Turgut Evin hayatı Tövbeler Olsun dizisinde Eda karakterini canlandıran oyuncu Gaye Turgut Evi, Savaşçı dizisindeki performansıyla dikkat çekmişti. TRT dizilerinden Tövbeler Olsun oyuncu kadrosuna dahil oldu ve hayat vereceği karakterle beğeni toplamaya hazırlanıyor. Gaye Turgut Evin kaç yaşında?
6.12.2020 Cadde
Gaye Turgut Evin, 'Tövbeler Olsun'da
Gaye Turgut Evin, 'Tövbeler Olsun'da Oyuncu Gaye Turgut Evin, başrollerinde Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu'nun yer aldığı TRT 1'in sevilen dizisi 'Tövbeler Olsun'un kadrosuna dahil oldu.
4.12.2020 Cadde
Büyük destek!
Büyük destek! Ünlü isimler, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’ninbaşlattığı ve Milliyet’in desteklediği ‘Sen de bir ateş böceği yak, karanlığı aydınlat’ kampanyasını sosyal medya sayfalarına taşıdı
27.11.2020 Cadde
'Savaşçı' dizisinin başlayacağı tarih belli oldu!
'Savaşçı' dizisinin başlayacağı tarih belli oldu! Fox TV'de yayınlanan 'Savaşçı' dizisinin 4. sezon yayın tarihi belli oldu. Pandemi nedeniyle mart ayında ekranlara veda eden dizi, 97. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.
9.09.2020 Cadde
Aşk tazelediler
Aşk tazelediler Gaye Turgut Evin ve eşi Deniz, Bodrum Yalıkavak’ta tatile devam ediyor.
19.08.2020 Cadde
Gaye Turgut Evin-Deniz Evin aşk tazeledi
Gaye Turgut Evin-Deniz Evin aşk tazeledi 2013 yılında evlenen oyuncu Gaye Turgut Evin ve Deniz Evin, Bodrum Yalıkavak'ta tatile devam ediyor.
18.08.2020 Cadde
Gaye Turgut Evin'den Deniz Evin'e romantik mesaj
Gaye Turgut Evin'den Deniz Evin'e romantik mesaj Oyuncu Gaye Turgut Evin, meslektaşı Deniz Evin ile beraber rol aldıkları dizinin setinde tanışıp, 2013 yılında nikah masasına oturmuştu. Evin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile evlilik yıl dönemlerini romantik bir mesajla kutladı
18.06.2020 Cadde
Duygusal mesaj
Duygusal mesaj Gaye Turgut Evin, eşi Deniz Evin’le evliliklerinin sekizinci yılını Instagram’dan duygusal bir mesajla kutladı.
18.06.2020 Cadde
Güçlü prenses Gaye
Güçlü prenses Gaye Gaye Turgut Evin, 33’üncü yaşını eşi Deniz Evin ve ailesiyle, evinde kutladı.
4.06.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gaye Turgut Evin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.