Gayrimenkul Fuarı

Gayrimenkul Fuarı

Son dakika gayrimenkul fuarı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gayrimenkul fuarı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gayrimenkul fuarı haber sayfamızda...

Gayrimenkul Fuarı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 598 gayrimenkul fuarı haberi bulunmuştur.
Bakan Kurum ve Bakan Nebati yabancı yatırımcılarla bir araya geldi
Bakan Kurum ve Bakan Nebati yabancı yatırımcılarla bir araya geldi Fransa’da düzenlenen bu sene 31’incisi yapılan MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati de katıldı.
17.03.2022 Ekonomi
Gayrimenkulde ‘diplomasi’ atağı
Gayrimenkulde ‘diplomasi’ atağı Cannes’da 15 - 18 Mart arasında düzenlenecek MIPIM 2022’ye Türk gayrimenkul sektörü çıkarma yapacak. GYODER sektör adına uluslararası bir diplomasi yürütmeye hazırlanıyor.
10.03.2022 Ekonomi
Nureddin Nebati, Fransa'da yatırımcılarla bir araya gelecek
Nureddin Nebati, Fransa'da yatırımcılarla bir araya gelecek Türkiye’nin gayrimenkul sektörü Fransa’nın Cannes şehrinde yapılacak Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olan MIPIM’de temsil edilecek. Yatırımcılar ile birebir temas kurulacak fuarda 15 Türk firması yer alacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de burada yatırımcılarla bir araya gelecek.
9.03.2022 Ekonomi
Venedik Mimarlık Bienali Küratörü Lesley Lokko
Venedik Mimarlık Bienali Küratörü Lesley Lokko Venedik Mimarlık Bienali 2023'ün küratörlüğüne Lesley Lokko atandı. 2021 yılında “Venedik Bienali 17. Uluslararası Mimarlık Sergisi”nde Uluslararası Jüri Üyeliği de yapan Lokko atandığı görevle ilgili “Dünyanın en genç kıtasından sizinle konuşurken, bu cesur seçim için Başkan Cicutto‘ya ve Venedik Bienali‘nin tüm ekibine teşekkür etmek istiyorum” dedi.
27.12.2021 Vitrin
Gayrimenkul fuarı MIPIM, koronavirüsten dolayı ertelendi
Gayrimenkul fuarı MIPIM, koronavirüsten dolayı ertelendi Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenmesi planlanan dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından MIPIM, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 2-5 Haziran'a ertelendi.
1.03.2020 Ekonomi
Re360 gayrimenkulün büyük buluşması
Re360 gayrimenkulün büyük buluşması RE360,gayrimenkul sektörüne yön veren kamu ve özel sektör ayırmaksızın tüm paydaşlara sektörün üst düzey yöneticileri ile birebir tanışma fırsatı yaratan; farklı deneyim ve trendlerin 360 bakış açısıyla gerçekleştiği, sektör trendlerinin konuşulduğu, ortak akıl oluşturan ve vizyon geliştiren 2 günlük bir konferans.
19.11.2019 Ekonomi
Arap yatırımcılardan gayrimenkul fuarına yoğun ilgi
Arap yatırımcılardan gayrimenkul fuarına yoğun ilgi Bu yıl 13.’sü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, Körfez Bölgesinden alıcı ve yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.
23.03.2019 Ekonomi
Göbeklitepe maketine  Cannes’da büyük ilgi
Göbeklitepe maketine Cannes’da büyük ilgi Dünyanın önemli mimari maket tasarım şirketlerinden olan RJ Models, hazırlıkları uzun süredir devam eden Göbeklitepe maketini 12-15 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’de görücüye çıkardı.
16.03.2019 Ekonomi
Büyük dönüşüm
Büyük dönüşüm Türkiye’deki deprem gerçeğinin altını çizen Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum dönüşüme girmesi gereken 6.7 milyon konut olduğunu söylüyor. İlk hedef 5 yılda 1.5 milyon konut...
15.03.2019 Ekonomi
İTO Başkanı'ndan büyüme yorumu
İTO Başkanı'ndan büyüme yorumu İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, "Büyümede bu yılın üçüncü ve dördüncü çeyreğinde beklentilerin üzerinde iyileşme olacağını öngörüyorum" dedi.
14.03.2019 Ekonomi
Bakan Kurum'dan imar affı açıklaması
Bakan Kurum'dan imar affı açıklaması Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, imar barışının "imar barışına giren yapılar sağlamdır, riskli değildir'' anlamı taşımadığını bildirdi.
14.03.2019 Ekonomi
Son dakika: Bakan Kurum sevindiren haberi verdi! İki hafta sonra başlıyor
Son dakika: Bakan Kurum sevindiren haberi verdi! İki hafta sonra başlıyor Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, katıldığı uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2019'a ilişkin, "3 günlük fuar ziyaretleri çerçevesinde 1 milyon kartvizit el değiştiriyor. Bu birliktelik hem sektörümüz hem de sektörümüzün geleceği adına çok önemli." dedi.
12.03.2019 Ekonomi
Türkler yapıyor Almanlar tanıtıyor
Türkler yapıyor Almanlar tanıtıyor Peker Holding’in Almanya’nın Düsseldorf şehrinde 150 milyon euro yatırımla hayata geçireceği Northgate projesinin tanıtımını, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’de, Düsseldorf Belediye Başkanı Thomas Geisel yapacak.
1.03.2019 Ekonomi
Arap yatırımcılardan Türk konutlarına büyük ilgi bekleniyor
Arap yatırımcılardan Türk konutlarına büyük ilgi bekleniyor Geçen yıl 7 bine yakın ziyaretçiyi ağırlayan ve  milyonlarca dolarlık alım satımın yapıldığı Gayrimenkul Fuarı'na konut alımında  vatandaşlık şartlarının kolaylaştırılmasının etkisi ile bu yıl daha büyük katılım  bekleniyor.
20.02.2019 Ekonomi
MIPIM 2019 fuarı için geri sayım başladı
MIPIM 2019 fuarı için geri sayım başladı Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2019, 12-15 Mart’ta kapılarını açacak...
15.02.2019 Ekonomi
Almanya Evim Türkiye Fuarı’na hazır
Almanya Evim Türkiye Fuarı’na hazır Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek gayrimenkul fuarı ‘Evim Türkiye’ için çalışmalar başladı. Demirören Medya ve İstexpo temsilcileri Almanya’da fuarı anlattı.
23.11.2018 Ekonomi
Konut gurbetçinin ayağına gidecek
Konut gurbetçinin ayağına gidecek Türk gayrimenkul sektörü Almanya çıkarmasına hazırlanıyor. Türk gayrimenkul firmaları ile Almanya’daki gurbetçiler, Essen’de yapılacak ‘Evim Türkiye Fuarı’nda buluşacak...
25.10.2018 Ekonomi
Konut gurbetçinin ayağına gidecek
Konut gurbetçinin ayağına gidecek Türk gayrimenkul sektörü Almanya çıkarmasına hazırlanıyor. Türk gayrimenkul firmaları ile Almanya’daki gurbetçiler, Essen’de yapılacak ‘Evim Türkiye Fuarı’nda buluşacak...
24.10.2018 Ekonomi
Gayrimenkul dünyası İstanbul’a geliyor
Gayrimenkul dünyası İstanbul’a geliyor Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM’ın, 2019’da İstanbul’da düzenlenmesi hedefleniyor...
7.06.2018 Ekonomi
‘İstanbul’ MIPIM Fuarı’nda
‘İstanbul’ MIPIM Fuarı’nda 100 ülkeden 24 bin uluslararası gayrimenkul profesyoneli dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM için bugün Fransa’nın Cannes kentinde biraraya geliyor.
12.03.2018 Ekonomi
Yabancıya İstasyon daveti
Yabancıya İstasyon daveti Türkiye’nin gastronomi üssü, güneydoğunun sanayi merkezi, İpek Yolu’nun vazgeçilmez durağı, kültürlerin buluşma noktası Gaziantep de kentsel dönüşüm projesi ‘İstasyon’u tanıtmak için dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’de boy gösteriyor.
12.03.2018 Ekonomi
'Maden sektörü yılda yüzde 20 büyümeli'
'Maden sektörü yılda yüzde 20 büyümeli' İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanı Aydın Dinçer, "2023 hedefi için maden sektörü yılda yüzde 20 büyümeli" dedi.
3.03.2018 Ekonomi
Ortadoğu’nun merkezi Gaziantep olacak
Ortadoğu’nun merkezi Gaziantep olacak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, Suriye ve Irak meselesi hal yoluna girdiği zaman, Ortadoğu’nun fuar merkezi olacaklarını belirterek, “Afrin ve Cerablus yeniden yapılanırken, merkez Gaziantep olacak” dedi.
28.02.2018 Ekonomi
Türk markalarının Fransa çıkarması
Türk markalarının Fransa çıkarması Dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC, 15 - 17 Kasım’da Fransa Cannes’da 23’üncü kez küresel perakendecileri ve AVM yatırımcılarını bir araya getirecek. Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı fuarı, 8.500 katılımcının ziyaret etmesi beklenirken MAPIC 2017’de ana tema ‘Food & Beverage  Yiyecek ve İçecek’ olarak belirlendi.
17.10.2017 Ekonomi
Vatandaşlık sınırına indirim sinyali
Vatandaşlık sınırına indirim sinyali Dubai'de düzenlenen uluslararası gayrımenkul Cityscape fuarında yabancı ülke vatandaşlarına Türk vatandaşlığı hakkı verilmesi de konuşuldu. T.C. vatandaşlığı için gereken en az 1 milyon dolar tutarında gayrimenkul alımında sınırın aşağı çekilmesiyle ilgili çalışmaların başladığı dile getirildi.
13.09.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gayrimenkul Fuarı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.