Gaz Bombası

Gaz Bombası

Son dakika gaz bombası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gaz bombası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gaz bombası haber sayfamızda...

Gaz Bombası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.891 gaz bombası haberi bulunmuştur.
Van'da yaşanan olaylar bugün de devam etti
Van'da yaşanan olaylar bugün de devam etti DEM Parti’nin, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınması ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın AK Parti'ye verilmesiyle birlikte dün başlayan olaylar bugün de devam etti.
3.04.2024 Gündem
Fulya Öztürk'e İsrail'de yeni tehdit! 'Fotoğraflarımı ellerinde gördüm'
Fulya Öztürk'e İsrail'de yeni tehdit! 'Fotoğraflarımı ellerinde gördüm' İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaşı yerinde takip eden ve son gelişmeleri anında aktaran CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman telefonla tehdit edildi. İstanbul'a dönen Fulya Öztürk, tehdit telefonunun arka planını anlattı.
20.10.2023 Haberler
Fulya Öztürk'e İsrail'de yeni tehdit! 'Fotoğraflarımı ellerinde gördüm'
Fulya Öztürk'e İsrail'de yeni tehdit! 'Fotoğraflarımı ellerinde gördüm' İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaşı yerinde takip eden ve son gelişmeleri anında aktaran CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman telefonla tehdit edildi. İstanbul'a dönen Fulya Öztürk, tehdit telefonunun arka planını anlattı.
20.10.2023 Gündem
Meydanlarda İsrail’e tepki
Meydanlarda İsrail’e tepki Dünyanın dört bir yanında Müslümanlar İsrail’in saldırılarını kınadı.
14.10.2023 Gündem
İsrail Büyükelçiliği çalışanı Pekin'de bıçaklı saldırıya uğradı
İsrail Büyükelçiliği çalışanı Pekin'de bıçaklı saldırıya uğradı İsrail Dışişleri Bakanlığı, Pekin Büyükelçiliği’nde çalışan bir personelin bugün bıçaklı saldırıya uğradığını açıkladı.
13.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile görüştü! 'Barışa hizmet etmeyen çabalardan uzak durulmalı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile görüştü! 'Barışa hizmet etmeyen çabalardan uzak durulmalı' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde İsrail - Filistin çatışmaları ele alındı.
13.10.2023 Gündem
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: İsrail’in yaptığına soykırım diyebiriz
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: İsrail’in yaptığına soykırım diyebiriz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail'in ablukası altındaki Gazze'ye düzenlenen saldırılar ve bölgede yaşananlarla ilgili değerlendirmede bulundu. Bakan Tunç, “İsrail, Filistin’de insanlık suçu var. Hukuksuzluk var. Buna adeta soykırım diyebiliriz” dedi.
13.10.2023 Gündem
Mescidi Aksa'da cuma gerginliği! Filistinlilere gaz bombası ile müdahale
Mescidi Aksa'da cuma gerginliği! Filistinlilere gaz bombası ile müdahale İsrail polisi, cuma namazını Mescid-i Aksa'da kılmak için gelenlere müdahale ediyor. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Kudüs'teki son gelişmeleri aktardı.
13.10.2023 Haberler
İsrail 9 yıl önce de yaptı! Ortamı her an 'ölüm kutusu'na çevirebilir
İsrail 9 yıl önce de yaptı! Ortamı her an 'ölüm kutusu'na çevirebilir Hamas ve İsrail arasındaki savaş, 7'nci gününe girdi. Çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken, gözler İsrail ordusunun olası kara harekatı için yaptığı hazırlıklara yöneldi. Peki İsrail ordusunun, en son 2014 yılında Gazze içinde gerçekleştirdiği kara operasyonunda neler yaşanmıştı?
13.10.2023 Dünya
Son dakika! Mescidi Aksa'da cuma gerginliği! Bayrak provokasyonu
Son dakika! Mescidi Aksa'da cuma gerginliği! Bayrak provokasyonu İsrail polisi, cuma namazını Mescid-i Aksa'da kılmak için gelenlere müdahale etti. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Kudüs'teki gerginliği dakika dakika aktardı.
13.10.2023 Gündem
Metin Lokumcu davasında, olay yerinde keşif talebine mahkemeden ret
Metin Lokumcu davasında, olay yerinde keşif talebine mahkemeden ret Artvin’in Hopa ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde 2011'deki mitingi öncesi çıkan olaylarda polisin sıktığı biber gazıyla fenalaşarak hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcu (55) olayıyla ilgili 13 polisin yargılandığı davada; mahkeme heyeti, keşif talebini reddetti.
25.05.2023 Gündem
ABD'den Mescid-i Aksa saldırısıyla ilgili ilk açıklama geldi
ABD'den Mescid-i Aksa saldırısıyla ilgili ilk açıklama geldi Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ABD’nin İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa’ya teravih namazından sonra düzenlediği baskın nedeniyle son derece endişeli olduğunu ifade etti.
5.04.2023 Dünya
AYM’den Dilan Dursun için ‘çifte ihlal’ kararı
AYM’den Dilan Dursun için ‘çifte ihlal’ kararı Ankara’da 16 Haziran 2013’te Ethem Sarısülük için düzenlenen anma töreninde plakasız bir TOMA aracından atılan gaz bombası fişeği üniversiteli Dilan Dursun’un kafasına isabet ederek ağır yaralamıştı.
26.01.2023 Gündem
'Totobo'nun lüks otomobilleri ve çete liderinden 'silahlarınızı gömün' talimatı
'Totobo'nun lüks otomobilleri ve çete liderinden 'silahlarınızı gömün' talimatı İstanbul merkezli 8 ilde, PKK ve DHKP-C terör örgütleri ile bağlantılı olduğu belirtilen 'Totobo' isimli yasa dışı bahis şebekesine düzenlenen operasyonun detayları ortaya çıktı. Sistemin nasıl işlediği yer alan detaylarda çete liderinden üyelerine yakalanmamaları için 'silahlarınızı gömün' talimatını verdiği ifade edildi. Ayrıca lüks otomobillerle ilgili ayrıntı da dikkatlerden kaçmadı.
10.08.2022 Gündem
İsrail güçleri, Filistinli kadının cenaze konvoyuna saldırdı
İsrail güçleri, Filistinli kadının cenaze konvoyuna saldırdı İsrail güçleri, Filistin’in Batı Şeria bölgesindeki El Halil şehrinde Filistinli bir kadının cenaze konvoyuna saldırdı.
1.07.2022 Dünya
Brezilya'da polis gözaltına aldığı adamı gaz bombasıyla öldürdü
Brezilya'da polis gözaltına aldığı adamı gaz bombasıyla öldürdü Brezilya'da polisin gözaltına alıp gaz bombası attığı bagaja kilitlediği siyahi hayatını kaybetti.
27.05.2022 Dünya
Fotoğrafın hikayesi! Abramoviç'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çifte teşekkür
Fotoğrafın hikayesi! Abramoviç'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çifte teşekkür İstanbul'daki Rusya-Ukrayna müzakeresine katılan Rus iş insanı Roman Abramoviç'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı kısa görüşme dikkat çekti. CNN Türk o görüşmenin detaylarına ulaştı. Abramoviç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a neden teşekkür etti? Ankara Şehir Hastanesi'ne yolu neden düştü? İşte detaylar...
30.03.2022 Gündem
Fotoğrafın hikayesi! Abramoviç'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çifte teşekkür
Fotoğrafın hikayesi! Abramoviç'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çifte teşekkür İstanbul'daki Rusya-Ukrayna müzakeresine katılan Rus iş insanı Roman Abramoviç'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı kısa görüşme dikkat çekti. CNN Türk o görüşmenin detaylarına ulaştı. Abramoviç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a neden teşekkür etti? Ankara Şehir Hastanesi'ne yolu neden düştü?
30.03.2022 Haberler
Polonya sınırında göçmenlerin bekleyişi sürüyor
Polonya sınırında göçmenlerin bekleyişi sürüyor Belarus-Polonya sınırındaki bekleyişi sürdüren göçmenler, Avrupa Birliği sınırının açılması taleplerinde ısrarlı. Polonya ise sınır güvenliğini artırıyor.
20.11.2021 Dünya
Al Jazeera Sudan temsilcisi gözaltında
Al Jazeera Sudan temsilcisi gözaltında Katar merkezli Al Jazeera kanalı, Sudan ofisi müdürü Müslimi Kebbaşi'nin, polis tarafından gözaltına alındığını bildirdi. Kanalın Twitter hesabından yapılan açıklamada, Kebbaşi'nin, evine baskın düzenleyen polislerce gözaltına alındığı belirtildi.
14.11.2021 Dünya
Ekvador'da sokaklar savaş alanına döndü
Ekvador'da sokaklar savaş alanına döndü Güney Amerika ülkesi Ekvador'da, hükümet karşıtı protestolarda çıkan olaylar nedeniyle 18 kişi gözaltına alındı.
27.10.2021 Dünya
Diyarbakır'da elektrik ekibinin çalışmasını engelleyen 7 kişiye gözaltı
Diyarbakır'da elektrik ekibinin çalışmasını engelleyen 7 kişiye gözaltı Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin direk üstü pano çalışmasını engelleyen ve yol kapatıp, ateş yakarak, olay çıkaran 7 kişi gözaltına alındı.
16.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da elektrik ekibinin çalışmasını engelleyen gruba polis müdahalesi
Diyarbakır'da elektrik ekibinin çalışmasını engelleyen gruba polis müdahalesi Diyarbakır'da, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin direk üstü pano çalışmasını engelleyip, yol kapatan gruba polis, gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti. İlçede gerginlik sürerken, polis de güvenlik önlemlerini sürdürüyor.
15.09.2021 Haberler
Diyarbakır'da elektrik ekibinin çalışmasını engelleyen gruba polis müdahalesi
Diyarbakır'da elektrik ekibinin çalışmasını engelleyen gruba polis müdahalesi Diyarbakır'da, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin direk üstü pano çalışmasını engelleyip, yol kapatan gruba polis, gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti. İlçede gerginlik sürerken, polis de güvenlik önlemlerini sürdürüyor.
15.09.2021 Gündem
'Ben annesiz büyüdüm, şimdi çocuklarım bensiz kalacak'
'Ben annesiz büyüdüm, şimdi çocuklarım bensiz kalacak' Antalya’da geçen yıl aralık ayında, Kadın Destek Uygulaması (KADES) ihbarı sayesinde Özel Harekat polisinin düzenlediği operasyonla hayatı kurtulan Ayşe Kasanova (36), kendisini ölümle tehdit eden eski kocasının cezaevinden izinli çıkmasıyla yeniden kabus yaşamaya başladı. Kasanova, “Bana 'Ben cezaevine gideceğim, sen de öleceksin' diyor. Sonum diğer kadınlar gibi olsun istemiyorum. Ben annesiz büyüdüm, şimdi çocuklarım da bensiz kalacak" dedi.
10.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gaz Bombası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.