Gazehaberi

Gazehaberi

Son dakika gazehaberi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gazehaberi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gazehaberi haber sayfamızda...

Gazehaberi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13 gazehaberi haberi bulunmuştur.
‘Belediyeler depreme hazırlıksız’ diyor
‘Belediyeler depreme hazırlıksız’ diyor Türkiye genelinde yapılan anket çalışmasına göre halkın yüzde 75’i belediyelerin deprem konusunda gerekli çalışmaları yapmadığını düşünüyor.
30.12.2023 Gündem
Gazze ikiye ayrıldı!
Gazze ikiye ayrıldı! Hamas’ın İsrail’e karşı 7 Ekim’de gerçekleştirdiği baskının ardından başlayan Gazze’ye yönelik İsrail saldırıları bugün birinci ayına girdi. Yoğun bombardıman altındaki Gazze’de hayatını kaybedenlerin 10 bini aştığı ifade ediliyor. Filistinli yetkililere göre, hayatını kaybedenlerin 4 bin 800’ü çocuk.
7.11.2023 Dünya
Evlilik yolunda
Evlilik yolunda Banu Alkan, EnSonHaber YouTube kanalında İlker Koç’a konuk oldu.
28.01.2023 Cadde
el-Fihrist’i tanımak
el-Fihrist’i tanımak  İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, Yavuz Sezer Anma Konuşmaları’na Konrad Hirschler konuk oluyor.
29.11.2022 Kültür Sanat
Erdoğan, özgürlüğümüzü hedef alanlara seslendi: Kimsenin gözünün yaşına bakmayız
Erdoğan, özgürlüğümüzü hedef alanlara seslendi: Kimsenin gözünün yaşına bakmayız Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümü etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vatanımızı bölmeye, devletimizi yıkmaya çalışan hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Diğer her konuda herkese gönlümüz de kapımız da açıktır” dedi.
27.08.2022 Siyaset
Bilim köprüsü olmayı istiyor
Bilim köprüsü olmayı istiyor Dr. Yasemin Önder beyindeki nöronların iletişimini çözmek için Kadir Has Üniversitesi'nde araştırmalar yapacak. Dr. Pınar Senay Özbay da, Boğaziçi Üniversitesi'nde mental stresi araştıracak.
21.04.2022 Gündem
1 milyonu geçti
1 milyonu geçti ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filmi, 18 günde 1 milyon barajını geçti
19.01.2022 Cadde
Türk lokumu Winnie
Türk lokumu Winnie Winnie Harlow, Dubai’de kamera karşısına geçti.
5.01.2022 Cadde
Mehmetçiğe hediye
Mehmetçiğe hediye Balçova Belediyesi, 2008 yılından bu yana 3 bin gencini askere gönderdi.
28.07.2021 Ege
Turizmciye bol destek
Turizmciye bol destek Turizmcilere ‘2021 için daha cesur ve umutlu olalım’ diye seslenen Bakan Ersoy, KGF’nin 20 milyar liraya kadar çıkabileceğini, kısa çalışma ödeneğinin ve KDV desteğinin sürebileceğini kaydetti.
27.11.2020 Ekonomi
Depremzede 100 öğrenciye destek
Depremzede 100 öğrenciye destek Zihinsel engellilerin eğitim ve öğretimine destek vermek amacıyla kurulan Mavi Pencere Özel Eğitim Derneği, depremden etkilenen İzmirli öğrencilere ücretsiz uzaktan eğitim hizmeti sunacak. Sistemi kullanacak öğrenciler, MEB tarafından belirlenen konu ve kazanımlarla eşleştirilmiş, ders programlarıyla uyumlu 300 binden fazla soruya doğrudan ulaşacak
21.11.2020 Ege
Yurt dışı seyahatlerde korona kriterleri
Yurt dışı seyahatlerde korona kriterleri Pandemi nedeniyle birçok ülke seyahat kısıtlamalarına gitti. 53 ülke sınır geçişlerini kapatırken, bazıları PCR testi istiyor ya da karantina uyguluyor. Ancak Türkiye’nin serbest giriş yapabileceği ülkeler de bulunuyor
1.11.2020 Gündem
‘Türk milleti örnek oldu’
‘Türk milleti örnek oldu’ MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98...
30.08.2020 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Gazehaberi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.