Gazetahaberi

Gazetahaberi

Son dakika gazetahaberi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gazetahaberi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gazetahaberi haber sayfamızda...

Gazetahaberi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41 gazetahaberi haberi bulunmuştur.
‘Filistinlilere devlet verilmezse krizler sürer’
‘Filistinlilere devlet verilmezse krizler sürer’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry İstanbul’da bir araya geldi.
21.04.2024 Gündem
‘31 Mart’ta köftecilerin zaferi olacak’
‘31 Mart’ta köftecilerin zaferi olacak’ İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, rakibi Murat Kurum’un kendisine yönelik söylediği “Bakanlıkların kapısından içeriye dahi giremezsin. Seni ancak bakanlığın kantinine köfteci olarak alırlar” sözlerine yanıt verdi.
28.03.2024 Gündem
‘Koruyucu ailelerimizin sayısını 8 bin 307’ye çıkardık’
‘Koruyucu ailelerimizin sayısını 8 bin 307’ye çıkardık’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Gönül Elçileri Projesi kapsamında koruyucu aileler ve 81 ilin vali eşleriyle Çankaya Köşkü’nde düzenlenen iftarda buluştu.
22.03.2024 Gündem
'Yılın düğünü’ 20 yılın ayıbı! 'Bunu hangi vicdan kabul eder?'
'Yılın düğünü’ 20 yılın ayıbı! 'Bunu hangi vicdan kabul eder?' İstanbul’da 2004 yılında işlenen cinayetin zanlısı olarak aranan ve yurt dışına kaçan Serhat Aslan’ın zaman aşımı dolunca döndüğü Türkiye’de evlendiği ortaya çıktı. Öldürülen Burak Şengöçen’in babası “Bu kişi bir gün olsun bile tutuklanmadı. Bunu hangi vicdan kabul eder?” dedi.
15.03.2024 Gündem
‘Aday mesaisi’nde tansiyon yükseldi
‘Aday mesaisi’nde tansiyon yükseldi CHP PM toplantısında bazı üyeler ‘İstanbul’da değişimci belediye başkanlarının yeniden aday yapıldığı, diğerlerinin tasfiye edildiği’ eleştirisini yöneltti. Özel ise adayların anketle belirlendiğini vurguladı “Bu bir kurultay hesaplaşması değil” dedi.
28.01.2024 Gündem
'Sürdürülebilirlik 3 bacaklı bir masa'
 'Sürdürülebilirlik 3 bacaklı bir masa' "Sürdürülebilirliği üç bacaklı bir masa gibi düşünebiliriz. Bu bacakları insan, gezegen ve ekonomi oluşturuyor. Bacaklardan biri olmazsa masa yıkılıyor. Birini kısa tutsanız masa sallanıyor."
14.07.2023 Milliyet Executive
100'üncü yılda 100 uçak eşiğini aşacak
100'üncü yılda 100 uçak eşiğini aşacak Pegasus Hava Yolları CEO'su Güliz Öztürk, "En büyük hedefim, Pegasus'un başarısını bir üst seviyeye taşımak. Filo büyüklüğümüzün Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 uçak eşiğini aşmasını ve büyümeye devam etmesini planlıyoruz" diyor.
14.07.2023 Milliyet Executive
Halkbank, Türkiye ile birlikte büyüyor
Halkbank, Türkiye ile birlikte büyüyor 85’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan bankanın aktif büyüklüğünün 1.6 trilyon TL’ye, toplam kredilerinin ise 1.4 trilyon TL’ye ulaştığını belirten Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda Halkbank’ın 85 yıldır Türkiye ile birlikte büyüdüğünü vurguladı.
24.05.2023 Ekonomi
Trump’a 10 milyon dolarlık bir dava daha
Trump’a 10 milyon dolarlık bir dava daha ABD’de yazar E. Jean Carroll, eski başkan Donald Trump’ın kendisine 1995’te bir mağazanın soyunma odasında cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla açtığı davayı kazanmıştı.
24.05.2023 Dünya
‘Bizim Ora’ otizmli bireylerin umudu
‘Bizim Ora’ otizmli bireylerin umudu Otizmli bireylerin hem sosyalleşip hem de mesleki eğitim aldığı, Urla’daki ‘Bizim Ora Otistik Köy’ tesisi özel çocukları iş hayatına da hazırlıyor. Otizm Federasyonu Başkanı Veysel Şahin, hedeflerinin yakın zamanda okullaşmak olduğunu söyledi.
23.05.2023 Gündem
Alkışlarla geri döndü
Alkışlarla geri döndü Eski eşi Amber Heard’e karşı zafer kazanmasından bu yana ilk kez 76. Cannes Film Festivali’ne katılan Johnny Depp’in, Kral 15. Louis performansı 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı.
18.05.2023 Cadde
Perdede seçim heyecanı
Perdede seçim heyecanı 14 Mayıs’ta önemli bir seçime giderken seçimi farklı şekillerde konu alan filmlerden bir seçme yaparak gündemi takip edelim istedik.
14.05.2023 Kültür Sanat
Halk vetosu ve referandum talep etme hakkı!
Halk vetosu ve referandum talep etme hakkı! Cumhurbaşkanlığı’nda yürütülen ve mevcut politika kurullarının faaliyetleri ve hedeflerini içeren çalışmada, seçimlerden sonra gündeme gelmesi beklenen “yeni anayasanın” şifreleri de yer aldı.
5.05.2023 Gündem
‘Ödemiş yararına olan her işin destekçisiyiz’
‘Ödemiş yararına olan her işin destekçisiyiz’ Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, ilçede TOKİ’ye ait toplu konutlarla ilgili tüm oturma ruhsatlarının Ödemiş Belediyesi tarafından verildiğini belirterek, vatandaşların bir an önce evlerine kavuşmaları için tüm kurumlarla işbirliği içerisinde olduklarını vurguladı.
5.01.2023 Ege
Hamamdan  Sahaf Çarşısı’na
Hamamdan Sahaf Çarşısı’na Üsküdar Belediyesi, Mimar Sinan Meydanı’nda yer alan 440 yıllık Mimar Sinan Hamamı’nı Vakıflar Genel Müdürlüğü ile birlikte restore ederek Sahaflar Çarşısı’na dönüştürdü.
3.12.2022 Kültür Sanat
Bitcoin’de sular durulmuyor
Bitcoin’de sular durulmuyor Kripto paralarda hareket ve deprem sürüyor. FTX’in batışının piyasadaki etkileri sürüyor.
23.11.2022 Ekonomi
Halkbank’tan kadınlara  14.4 milyar TL’lik kredi
Halkbank’tan kadınlara 14.4 milyar TL’lik kredi Halkbank, kadın girişimci destek paketi ile 131 bin 787 kadın girişimciye 14.4 milyar TL kredi desteği sağladı. Halkbank Üreten Kadınlar Buluşmaları’nın dördüncüsü, Marmara Bölgesi’ni temsilen Kocaeli’de gerçekleşti.
27.07.2022 Ekonomi
THY’den Vietnam ile işbirliği
THY’den Vietnam ile işbirliği Türk Hava Yolları ve Vietnam Hava Yolları, İngiltere’deki Farnborough Havacılık Fuarı’nda ikili ilişkileri güçlendirmek adına bir mutabakat bildirisi imzaladı.
20.07.2022 Ekonomi
‘Gizli ambargolar tarihe karışacak’
‘Gizli ambargolar tarihe karışacak’ Milli Deniz Topu Kara Atış Testi Töreni’ne video mesaj gönderen Erdoğan, Türk Deniz Kuvvetleri’nin çok daha güçlendiğini, yurt dışından tedarikte karşılaşılan yüksek maliyet ve gizli ambargoların da artık tarihe karışacağını vurguladı
3.12.2021 Siyaset
Kaleiçi’nde festival  coşkusu sürüyor
Kaleiçi’nde festival coşkusu sürüyor Antalya’da geleneksel kortejle başlayan Kaleiçi Old Town Festivali, altıncı yılında coşkusunu artırıyor.
16.10.2021 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kovid-19 zirvesi’ne mesaj: Aşımız insanlığın hizmetinde olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kovid-19 zirvesi’ne mesaj: Aşımız insanlığın hizmetinde olacak IKovid-19 salgınının uluslararası iş birliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdiğini ifade eden Erdoğan “Turkovac ve diğer milli aşı adaylarımızı, en kısa zamanda seri üretime geçirerek, tüm insanlığın kullanımına sunmayı taahhüt ediyoruz” dedi
29.09.2021 Siyaset
EİB’in başarısını artıracak destek
EİB’in başarısını artıracak destek AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, dışsatımda yeni bir rekora koşan Ege İhracatçı Birlikleri’ne teşekkür etti. Sektörlerin talebine yönelik adımların atılacağını belirtti
30.06.2021 Ege
MEB’e satış’ iddiasını yargıya taşıyor
MEB’e satış’ iddiasını yargıya taşıyor Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bir haber sitesinde yer alan ve kardeşinin de hissesinin bulunduğu bir şirketin Milli Eğitim Bakanlığı’na 25 milyon lira tutarında bir satış gerçekleştirdiği yönündeki iddia ile ilgili Twitter hesabından yazılı açıklama paylaştı.
25.06.2021 Siyaset
Denizler için acil yardım çağrısı
Denizler için acil yardım çağrısı Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Sudaki Yaşam Savunucusu ve Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, denizlerden başlayarak mavi gezegeni korumak için herkesi harekete geçmeye çağırdı.
10.06.2021 Gündem
Melodiler şimdi sessiz...
Melodiler şimdi sessiz... Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kalan Müzik’in sahibi Hasan Saltık son yolculuğuna uğurlandı. Türkiye’nin müzikal belleğine ve mirasına 30 yıl boyunca katkı sunan Saltık’ın ani kaybı herkesi yasa boğdu. Ailesi, sevenleri ve dostları Saltık’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı
5.06.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Gazetahaberi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.