Gazeteahberi

Gazeteahberi

Son dakika gazeteahberi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gazeteahberi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gazeteahberi haber sayfamızda...

Gazeteahberi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8 gazeteahberi haberi bulunmuştur.
Beyin yiyen amip çocuğu öldürdü
Beyin yiyen amip çocuğu öldürdü ABD’nin Nevada eyaletinde 2 yaşındaki Woodrow Bundy, kaplıcada kaptığı “beyin yiyen amip” (Naegleria fowleri) yüzünden öldü.
24.07.2023 Dünya
Vicdanı rahatmış!
Vicdanı rahatmış! Adıyaman’da yaptıkları bazı binalar yıkılan Yavuz ve Sevilay Karakuş çifti İstanbul Havalimanı’nda yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Yavuz Karakuş, gazetecilerin sorusu üzerine “Vicdanım rahat” dedi...
13.02.2023 Gündem
Birleştiren sofralar
Birleştiren sofralar Tarih boyunca göç edenler lezzetlerini de yanlarında getiriyor. Farklılıkları zenginliğe çeviren göçmen sofraları cazibesini her zaman koruyor.
9.01.2023 Pazar
Oppo’nun yeni amiral gemisi satışa sunuldu
Oppo’nun yeni amiral gemisi satışa sunuldu Oppo, Reno serisinin yeni üyesi Reno5’i Türkiye’de satışa sundu. 6.4 inç’lik Amoled ekrana sahip telefon, yeni bir kamera sistemiyle birlikte geliyor.
4.05.2021 Ekonomi
Çocuk istiyor
Çocuk istiyor Hande Erçel, ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu.
24.03.2021 Cadde
Karşıyaka’da çok mutlular
Karşıyaka’da çok mutlular Karşıyaka Belediyesi, sahipsiz can dostların barınması için ilçe genelinde belirli noktalara yerleştirdiği kedi evlerinin bakım ve temizliğini gerçekleştirdi.
22.02.2021 Ege
F-35’te öncelik ortak çalışma grubu
F-35’te öncelik ortak çalışma grubu Türkiye, F-35 savaş uçağı projesinde kalmak ve haklarını hukuki olarak koruma altına alabilmek için ABD’nin önde gelen lobi şirketlerinden Arnold & Porter ile anlaştı. Şirket, Türkiye ve yeni ABD yönetimi arasındaki S-400 hava savunma sistemi kaynaklı F-35 projesinden Türkiye’nin çıkarılması kararının değişmesi ve sorunların çözümü için ABD Kongresi’nde lobi faaliyeti yürütecek, tezlerini savunacak.
22.02.2021 Siyaset
Gül: Ayasofya hepimizin rüyası
Gül: Ayasofya hepimizin rüyası Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ayasofya’nın ibadete açılmasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Hepimizi heyecanlandıran bir sürecin arifesindeyiz” ifadesini kullandı. Gül, “Hepimizin rüyası Ayasofya’nın aslına döndüğünü inşallah hep birlikte görürüz” diye konuştu.
16.06.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gazeteahberi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.