Gazetehberi

Gazetehberi

Son dakika gazetehberi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gazetehberi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gazetehberi haber sayfamızda...

Gazetehberi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48 gazetehberi haberi bulunmuştur.
‘İlkleri yaşattık’
‘İlkleri yaşattık’ 3.5 yılını değerlendiren Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü, kurum gelirlerini artırdığını ve ilçenin kişi başına düşen gelirde İzmir’deki belediyeler arasında birinci olduğunu belirtti.
14.12.2022 Ege
Partiler istismara karşı tek ses oldu
Partiler istismara karşı tek ses oldu ‘İsmailağa Cemaati’nde 6 yaşında çocuğa cinsel istismar” olayına Bütçe görüşmelerinde tepki yağdı. Tüm partilerin sert tepki gösterdiği konunun araştırılması için AK Parti’li Özlem Zengin bir komisyon kurulmasını önerdi...
9.12.2022 Gündem
Türkiye lanetledi! ‘Kabul edilemez, affedilemez’
Türkiye lanetledi! ‘Kabul edilemez, affedilemez’ İsmailağa Cemaati’nde H.K.G.’nin 6 yaşındayken, 29 yaşındaki Kadir İstekli ile ‘evlendirilerek’ yıllarca cinsel istismara maruz kalmasının ortaya çıkması sonrası Türkiye ayağa kalktı. Yıllarca süren istismarın ‘kabul edilemez ve affedilemez’ olduğu vurgulanırken, istenen cezalar da ortaya çıktı.
9.12.2022 Gündem
Bilgi ve tecrübe buluşuyor
Bilgi ve tecrübe buluşuyor Üniversite-sanayi işbirliği konusunda lider üniversitelerden olan Ege Üniversitesi, bu alandaki işbirliklerini artırmayı sürdürüyor.
27.11.2022 Ege
20 yıl önce 20 yıl sonra
20 yıl önce 20 yıl sonra Prömiyerini yaptığı Cannes Film Festivali’nden beri gündemde olan ve İran’daki protestolarla da paralellik taşıyan “Holy Spider/Kutsal Örümcek” sıra dışı bir seri katil hikâyesi anlatıyor
27.11.2022 Kültür Sanat
Radyo D’den yeni program
Radyo D’den yeni program Müzik yazarı ve araştırmacısı Yavuz Hakan Tok, Radyo D kadrosuna katıldı.
19.11.2022 Cadde
Yılda 20 bin kadına tanı konuyor
Yılda 20 bin kadına tanı konuyor Dünya genelinde yılda bir milyon kişiye meme kanseri teşhisi konulurken; her 19 saniyede 1 kadın, meme kanseri tanısı alıyor ve her 1 dakikada 1 kadın da meme kanserinden hayatını kaybediyor.
2.11.2022 Gündem
Altın Güvercin’de final günü geldi çattı
Altın Güvercin’de final günü geldi çattı İlk kez 1986 yılında düzenlenen ve Türk pop müziğine pek çok önemli isim kazandıran Altın Güvercin Beste Yarışması, bu yıl profesyonel müzik yaşamlarına ilk adımlarını Kuşadası’nda atan iki önemli ismi ağırlayacak.
11.09.2022 Gündem
‘Twitter’ı alay konusu yaptı’
‘Twitter’ı alay konusu yaptı’ Twitter yönetimi şirketi satın almaktan vazgeçen Elon Musk’a dava açtı. Musk, Twitter’ın değerini düşürmekle suçlanıyor
14.07.2022 Dünya
‘Destek bizden yeter ki üretin’
‘Destek bizden yeter ki üretin’ Kooperatifçiliğe ve kooperatiflere özel önem veren Aydın Büyükşehir Belediyesi, küçük aile işletmelerinin kalkınması için bir tarımsal kalkınma kooperatifine daha süt soğutma tankı hibe etti.
12.01.2022 Ege
AK Parti’de ekonomi toplantısı
AK Parti’de ekonomi toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, döviz kurundaki hareketliliğin ardından dün Merkez Bankası Başkanı Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.
24.11.2021 Siyaset
Batman podcast semalarında uçuyor
Batman podcast semalarında uçuyor Podcast’ler hayatımızı sarmalamışken eski dostların bu mecrada maceraya atılmaması düşünülemezdi.
2.10.2021 Kültür Sanat
Geleceğin liderleri Zirve 23’te buluşacak
Geleceğin liderleri Zirve 23’te buluşacak Üniversite öğrencilerinin liderlik yetkinliklerinin gelişmesine katkı sağlayarak dünyada öncü projelere, kurumlara ve markalara liderlik etmelerine destek olmak için gerçek tecrübe kazanmalarını hedefleyen 23’ün düzenlediği Zirve 23, 23 Eylül Perşembe günü İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleştirilecek. Zirve kapsamında “Belirsizlik, Şüphe, Merak, Tutku, Denge, Huzur, Vicdan, Cesaret ve Devrim” olmak üzere 9 tema çerçevesinde oturumlar ve paneller düzenlenecek. 
10.09.2021 Eğitim
Atatürk Kız Öğrenci Yurdu’nda zam yok
Atatürk Kız Öğrenci Yurdu’nda zam yok Karabağlar Belediyesi’nin beş yıldızlı otel standartlarında yaptırdığı Atatürk Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’nda kayıtlar başladı.
1.09.2021 Ege
‘Hiç kimse çalışmamızdan bizi alıkoyamayacaktır’
‘Hiç kimse çalışmamızdan bizi alıkoyamayacaktır’ Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner’i Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.
19.08.2021 Siyaset
Özel jetli vegan
Özel jetli vegan Çevreyi korumak iddiasıyla sağlığı için riskli olmasına rağmen köpeği Roscoe’ya vegan diyet uygulayan F1 pilotu Lewis Hamilton’ın en büyük karbon ayak izine yol açan özel jet kullanmasıyla da sosyal medyada topa tutuldu
14.08.2021 Dünya
İş makinesinde  ‘2. el’e garanti
İş makinesinde ‘2. el’e garanti Borusan Cat Türkiye Genel Müdürü Hasan Tahsin Güven, “27 yıl önce Caterpillar ile yola çıktık. Şimdi de garantili 2. el hizmeti ile fark yaratıyoruz” dedi.
4.08.2021 Ekonomi
Özgürlüğe kanat çırptılar
Özgürlüğe kanat çırptılar Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barındırma ve Rehabilitasyon Merkezi, hasta ve bitkin bir şekilde bulunan leylek, kukumav ve kerkenez kuşlarının tedavisini tamamladı.
3.08.2021 Ege
Kırkpınar’da finali izleyecek
Kırkpınar’da finali izleyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pazar günü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerini izleyecek.
10.07.2021 Siyaset
Hasdemir’in hatırasını ormanda yaşatacaklar
Hasdemir’in hatırasını ormanda yaşatacaklar Marmaris İçmeler’de çıkan orman yangınında şehit olan orman işçisi Görkem Hasdemir’in ailesi Başkan Mehmet Oktay’ı ziyaret etti, gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.
7.07.2021 Ege
Sanatı ve sanatçısıyla yaşayan şehir
Sanatı ve sanatçısıyla yaşayan şehir “Kurt Seyt & Shura”, “Kurt Seyt & Murka”, “Shura”, “Havva’nın Cezası”, “Unutkan Aşk” ve son olarak geçen ay yayımlanan “Ay Taşı Tanrıçaları” kitaplarının sevilen yazarı Nermin Bezmen, New York’tan sanatın nabzını tuttu.
4.07.2021 Kültür Sanat
El emeği işler seyir tepesinde
El emeği işler seyir tepesinde Pamukkale Belediyesi’nin el sanatları kurslarında ortaya çıkan eserler, Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nda açılan sergiyle beğeniye sunuldu.
15.06.2021 Ege
Hepsiburada’dan yurtdışı hedefi
Hepsiburada’dan yurtdışı hedefi Hepsiburada için Deloitte tarafından hazırlanan ‘Pandemi Döneminde Türkiye’de E-ticaret Ekosistemi ve Hepsiburada Etki Analizi’ araştırması, bir yılda platforma dahil her üç işletmeden birinin e-ticaretle Hepsiburada sayesinde ilk kez tanıştığını ortaya çıkardı. Araştırmaya göre, pandemi döneminde işletme sayısının ikiye katlandığı Hepsiburada platformunda 10 işletmeden yedisinin satışları yüzde 40 arttı.
16.04.2021 Ekonomi
Güvenlik ihlalini 9 gün sonra duyurdu
Güvenlik ihlalini 9 gün sonra duyurdu Yemeksepeti’ne ait sunucuya ilk olarak 18 Mart’ta erişildiği, ihlalin ise 27 Mart’ta kamuoyuna duyurulduğu belirlendi. Ele geçirilen veriler arasında ödeme sistemleri ve kredi kartlarının da olup olmadığı incelenirken uygulamaya toplam 3 milyon lira ceza kesilmesi planlanıyor.
11.04.2021 Gündem
İtalya Başbakanı’na tepki yağdı: Diktatör arayan  tarihine baksın
İtalya Başbakanı’na tepki yağdı: Diktatör arayan tarihine baksın İtalya Başbakanı Mario Draghi’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ‘diktatör’ ifadesine sert tepki gösterildi
10.04.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gazetehberi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.