Otlaktan kaçan atlar, kent merkezine indi
Otlaktan kaçan atlar, kent merkezine indi Çorum'da sahibinin bırakıldığı otlak alandan kaçan 3 at, şehir merkezine indi. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında bir süre etrafta dolaşan atlar, zabıta ekiplerince yakalanıp barınağa götürüldü.
1.06.2021 Gündem
Yaşlı çift, motosiklet çarpması sonucu yaralandı
Yaşlı çift, motosiklet çarpması sonucu yaralandı 2 ay sonra sokağa çıkan yaşlı çift, motosiklet çarpması sonucu yaralandı Çorum'da 50 gün sonra sokağa çıkan Neriman (81) ve Raif Ömer Serbest (87) çiftine motosiklet çarptı. Yaralanan çift, hastanede tedavi altına alındı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
10.05.2020 Haberler
Silahlı kavgada ölen Gülşah'la ilgili 1 tutuklama
Silahlı kavgada ölen Gülşah'la ilgili 1 tutuklama Sinop'taki silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı. Kent merkezi Gazi Caddesi'nde önceki gece meydana gelen, iki çocuk annesi Gülşah K’nın ölümü ve 6 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgaya yönelik Sinop Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma devam ediyor.
11.09.2019 Haberler
Elazığ'da işlek caddede 'eşekli' tur
Elazığ'da işlek caddede 'eşekli' tur Elazığ'ın Gazi Caddesi'nde eşeğiyle gezen genç, görenleri şaşırttı. Elazığ'ın en yoğun caddelerinden biri olan Gazi Caddesi'nde eşiğine binerek gezen genç çevredekilerin meraklı bakışlarını üzerine çekti. Bakışlara aldırış etmeden yoluna devam eden genç, çevredekilerin eşeğin özellikleri hakkında sorduğu soruya, "Günde en fazla 20 lira masrafı oluyor. 7-8 yıl rahatlıkla gezebilirim" diye cevap verdi.
11.09.2019 İlginç Videolar
8 araca çarpıp kaçtı
8 araca çarpıp kaçtı Üsküdar’da henüz kim olduğu belirlenemeyen bir otomobil sürücüsü park halindeki 8 araca çarpmasının ardından aracını olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı. Polis, kaçan sürücüyü yakalamak için çevrede çalışma başlattı. Olay, Üsküdar Gazi caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Gazi Caddesi üzerinde hızlı bir şekilde seyir halinde olan ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 16 AJ 899 plakalı otomobil, yol kenarında park halinde olan 8 araca çarparak durabildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada yaralanan olmazken otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çarpmanın şiddeti ile park halindeki araçların bir kısmı hurdaya dönerken itfaiye ekipleri herhangi bir yangının meydana gelmemesi için araçlarda inceleme yaptığı görüldü. Yaklaşık bir saat trafiğe kapanan yol, olay yerine çağrılan çekicilerin araçları kaldırmasının ardından normale döndü. Polis ekipleri kaçan sürücünün tespiti için çevrede çalışma başlattı.
11.09.2019 Haberler
Sur'un Gazi caddesinde yasak kalktı
Sur'un Gazi caddesinde yasak kalktı Diyarbakır Valiliği, Sur ilçesi Gazi Caddesinde bu sabah 07.00 itibari ile sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını açıkladı.
30.12.2015 Gündem