Gaziantep Futbol Kulübü

Gaziantep Futbol Kulübü

Son dakika Gaziantep Futbol Kulübü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gaziantep Futbol Kulübü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gaziantep Futbol Kulübü haber sayfamızda...

Gaziantep Futbol Kulübü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.805 gaziantep futbol kulübü haberi bulunmuştur.
Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, PFDK'ya sevk edildi!
Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, PFDK'ya sevk edildi! TFF Hukuk Müşavirliği, PFDK sevklerini açıkladı.
22.04.2024 Süper Lig
Süper Lig tarihinde bir ilk! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının yabancı VAR hakemleri belli oldu
Süper Lig tarihinde bir ilk! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının yabancı VAR hakemleri belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu'nun kritik maçlarda yabancı VAR hakemlerinin görev alacağını açıklamasının ardından Portekiz'den çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında görev alacak yabancı VAR hakemleri belli oldu.
12.04.2024 Süper Lig
SON DAKİKA | TFF resmen açıkladı! Yabancı VAR uygulaması başlıyor
SON DAKİKA | TFF resmen açıkladı! Yabancı VAR uygulaması başlıyor Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 32. haftasından itibaren kritik maçlarda yabancı Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasının başlayacağını resmen açıkladı.
12.04.2024 Süper Lig
PFDK'dan 6 Süper Lig kulübüne para cezası
PFDK'dan 6 Süper Lig kulübüne para cezası PFDK, Beşiktaş'a 620 bin TL, Trabzonspor'a 492 bin TL, Konyaspor'a 293 bin TL, Fenerbahçe'ye ise 160 bin TL para cezası verdi.
9.04.2024 Süper Lig
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz: Köstek olmaya gerek yok!
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz: Köstek olmaya gerek yok! Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, iftar programında basın mensuplarıyla buluştu.
8.04.2024 Gaziantep FK
Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, 'çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
5.04.2024 Futbol
Fatih Tekke'den oyuncularına tebrik
Fatih Tekke'den oyuncularına tebrik Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Gaziantep FK galibiyetinin ardından tüm oyuncularını tebrik etti.
2.04.2024 Alanyaspor
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, PFDK'ya sevk edildi!
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, PFDK'ya sevk edildi! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği’nce 12.03.2024 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevkler açıklandı.
12.03.2024 Süper Lig
Gaziantep FK'da Selçuk İnan sahaya indi!
Gaziantep FK'da Selçuk İnan sahaya indi! Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, bugün sözleşme imzaladığı takımının başında ilk antrenmanına çıktı.
8.03.2024 Gaziantep FK
Süper Lig ekibinden Selçuk İnan bombası! Geri dönüyor
Süper Lig ekibinden Selçuk İnan bombası! Geri dönüyor En son Kasımpaşa'yı çalıştıran Selçuk İnan'ın yeni takımı belli oluyor. Genç teknik adam Süper Lig ekibi ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. İşite detaylar...
7.03.2024 Gaziantep FK
Gaziantep FK'da Marius Sumudica dönemi sona erdi
Gaziantep FK'da Marius Sumudica dönemi sona erdi Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör Marius Sumudica ile yolların ayrıldığını açıkladı.
6.03.2024 Gaziantep FK
Beşiktaş'ta Al-Musrati antrenmana çıkmadı! İşte nedeni
Beşiktaş'ta Al-Musrati antrenmana çıkmadı! İşte nedeni Süper Lig'in 29. haftasında 11 Mart Pazartesi günü deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk olacak Beşiktaş, maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
6.03.2024 Beşiktaş
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası!
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verildiğini açıkladı.
22.02.2024 Süper Lig
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nce Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi.
20.02.2024 Süper Lig
Marius Sumudica: "Ne diyeceğimi bilemiyorum"
Marius Sumudica: "Ne diyeceğimi bilemiyorum" Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, 1-1 biten Samsunspor maçının ardından, "93. dakikada 1-0 öndesiniz ve skoru tutamıyorsunuz, ne diyeceğimi bilemiyorum" dedi.
18.02.2024 Futbol
PFDK'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe kararı!
PFDK'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe kararı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi para cezasına çarptırdı.
15.02.2024 Süper Lig
Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, PFDK'ye sevk edildi
Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, PFDK'ye sevk edildi Fenerbahçe Sportif Direktörğ Mario Branco, Alanyaspor müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edildi.
13.02.2024 Süper Lig
Disiplin Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye para cezası
Disiplin Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye para cezası PFDK, Türkiye Kupası'nda oynanan Gaziantep FK maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları ile merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle sarı-lacivertli kulübe 352 bin lira para cezası verdi.
13.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı PFDK'ya sevk etti.
9.02.2024 Süper Lig
Gaziantep FK transferi açıkladı! 1.5 yıllık imza
Gaziantep FK transferi açıkladı! 1.5 yıllık imza Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak San Jose forması giyen orta saha oyuncusu Jamiro Monteiro ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
9.02.2024 Gaziantep FK
PFDK'dan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a para cezası!
PFDK'dan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a para cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a para cezası verildiğini açıkladı.
8.02.2024 Süper Lig
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk PFDK'ya sevk edildi.
7.02.2024 Fenerbahçe
Beveren'den ayrılan Tiago Çukur, Fenerbahçe'ye geri döndü
Beveren'den ayrılan Tiago Çukur, Fenerbahçe'ye geri döndü Fenerbahçe, Türkiye Kupası son 16 turunda karşılaşacağı Gaziantep FK maçının hazırlıklarını sürdürdü. Beveren'deki kiralık anlaşması sona eren Tiago Çukur, sarı-lacivertlilerin antrenmanında yer aldı.
4.02.2024 Fenerbahçe
PFDK'dan Dursun Özbek'e 400 bin TL para cezası!
PFDK'dan Dursun Özbek'e 400 bin TL para cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları" nedeniyle Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 400 bin TL para cezası verdi.
18.01.2024 Süper Lig
90+3 Ege'de Futbol | Derdimiz kupa değil Süper Lig
90+3 Ege'de Futbol | Derdimiz kupa değil Süper Lig Göztepe ve Giresunspor maçlarını kazanarak üst sıralara tırmanan, Gaziantep FK’ya son saniye golüyle mağlup olup Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Trendyol 1. Lig’de güzel bir futbol mevsimi yaşatıyorlar. Daha iyisini yapacak güce sahipler. Ligde alacakları yol ise çok daha değerli’’ dedi
18.01.2024 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Gaziantep Futbol Kulübü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.