Gaziantep Emniyeti'nde sıcak dakikalar! Bir kişi polisler tarafından vuruldu
Gaziantep Emniyeti'nde sıcak dakikalar! Bir kişi polisler tarafından vuruldu Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'nde bir kişi polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.
26.05.2022 Haberler
Gaziantep’te pes dedirten kazalar kameralarda
Gaziantep’te pes dedirten kazalar kameralarda Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde sürücüler ile yayaların dikkatsizliği yüzünden yaşanan 14 ayrı trafik kazasının görüntülerini paylaştı. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına anbean yansıyan bazı kazalar pes dedirtti.
11.05.2022 Haberler
Hafriyat kamyonu, önüne aldığı otomobili metrelerce böyle sürükledi
Hafriyat kamyonu, önüne aldığı otomobili metrelerce böyle sürükledi Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü kent merkezinde sürücüler ile yayaların dikkatsizliği yüzünden yaşanan 14 ayrı trafik kazasının görüntülerini paylaştı. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına anbean yansıyan bazı motosiklet kazaları ile zincirleme kazalar pes dedirtti.
12.04.2022 Haberler
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'nden bu fotoğrafa açıklama
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'nden bu fotoğrafa açıklama Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve diğer siyasi parti liderleri miting programlarında uygulanan tedbirlerin aynısının bugün (dün) İYİ Parti tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde de uygulandığını açıkladı. Açıklamada; muhtemel bombalı araç saldırılarına karşı ana bulvar ve arterlerin tedbirler kapsamında kapatıldığına dikkat çekildi.
2.06.2018 Siyaset
Gaziantep’te bombalı eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
Gaziantep’te bombalı eylem hazırlığındaki terörist yakalandı Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde, Özel Harekat, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve bomba imha Uzmanlarının katılımıyla, il merkezinde, PKK/KCK terör örgütü silahlı şehir yapılanması YPS (Sivil Savunma Birlikleri), Suriye yapılanması PYD/YPG adına eylem ve faaliyetlerde bulanan örgüt mensuplarına yönelik operasyon yapıldı.  Operasyonlarda, örgütün YPS yapılanması içerisinde, silahlı/bombalı saldırı, suikast ve sabotaj eylemleri gerçekleştirme, örgüte eleman temini ve örgütsel yapıyı yeniden kurma gibi konularda ideolojik eğitim aldığı, bu doğrultuda eylem ve faaliyetlerde bulunmak amacıyla illegal yollarla şehre geldiği tespit edilen 1 örgüt mensubu ile irtibatlı olduğu değerlendirilen ve PKK/KCK - PYD/YPG adına faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen 6 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
11.09.2019 Haberler