Gaziler Günü

Gaziler Günü

Son dakika gaziler günü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gaziler günü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gaziler günü haber sayfamızda...

Gaziler Günü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 708 gaziler günü haberi bulunmuştur.
‘Şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz’
‘Şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz’ İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Estergon Kalesi Türk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Gaziler Günü programına katıldı.
20.09.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tedavileri devam eden gazileri ziyaret etti
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tedavileri devam eden gazileri ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Gaziler Günü dolayısıyla tedavi gören gazilerle bir araya geldi.
19.09.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya, gazilerle yemekte bir araya geldi
Bakan Yerlikaya, gazilerle yemekte bir araya geldi Estergon Kalesi Türk Kültür Merkezi’nde, Keçiören Belediyesi ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı iş birliğinde Gaziler Günü nedeniyle program gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Büyük Birlik Partisi Lideri Mustafa Destici ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Türkiye’nin dört bir yanından gelen gazilerle yemekte bir araya geldi.
19.09.2023 Haberler
Bakan Yerlikaya, gazilerle yemekte bir araya geldi
Bakan Yerlikaya, gazilerle yemekte bir araya geldi Estergon Kalesi Türk Kültür Merkezi’nde, Keçiören Belediyesi ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı iş birliğinde Gaziler Günü nedeniyle program gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Büyük Birlik Partisi Lideri Mustafa Destici ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Türkiye’nin dört bir yanından gelen gazilerle yemekte bir araya geldi.
19.09.2023 Gündem
Hulusi Akar: Türk Silahlı Kuvvetlerine iftira edebiliyorlar
Hulusi Akar: Türk Silahlı Kuvvetlerine iftira edebiliyorlar İstanbul Valisi Davut Gül, 19 Eylül Gaziler Günün nedeniyle düzenlenen yemek programında gazilerle bir araya geldi. Programa katılan Eski Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Utanmadan, sıkılmadan alçakça Türk Silahlı Kuvvetlerine iftira edebiliyorlar, laf atabiliyorlar. Binlerce defa tekrar tekrar, Türk Silahlı Kuvvetleri ne yapıp, ne yapmadığı çok açık ve seçik bir şekilde kamuoyunda paylaşılmış olmakla beraber maalesef bazıları bir yerlerden aldıkları talimatlar çerçevesinde bazılarının yönlendirmesiyle aynı şeyleri tekrar tekrar temsilen tekrarlıyorlar” dedi.
19.09.2023 Gündem
Bugün GAZİLER GÜNÜ! İşte Atatürk sözleri...Sosyal medyadan paylaşabileceğiniz Gaziler Günü mesajları, resimleri...
Bugün GAZİLER GÜNÜ! İşte Atatürk sözleri...Sosyal medyadan paylaşabileceğiniz Gaziler Günü mesajları, resimleri... Bugün Gaziler Günü...19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili araştırmalar başladı. Gaziler Günü, Türkiye'de her yıl 19 Eylül tarihinde kutlanan özel bir gündür. Bu gün, Türk Silahlı Kuvvetleri ve diğer güvenlik kuvvetlerinde görev yapmış gazileri anmak ve onlara saygı göstermek amacıyla düzenlenir. İşte bugünün anlam ve önemini anlatan Gaziler Günü mesajları, sözleri ve şiirleri...
19.09.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Güler'den 'Gaziler Günü' paylaşımı
Bakan Güler'den 'Gaziler Günü' paylaşımı 'Gaziler Günü' dolayısıyla Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler bir mesaj yayınladı.
19.09.2023 Gündem
Akşener gazilerle buluştu
Akşener gazilerle buluştu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da Atatürk Orman Çiftliği’nde bir kafede gazilerle bir araya geldi.
18.09.2023 Gündem
Meral Akşener, Ankara'da gazilerle buluştu
Meral Akşener, Ankara'da gazilerle buluştu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da '19 Eylül Gaziler Günü' nedeniyle düzenlenen programda, gazilerle bir araya geldi. Akşener, konuşmasının ardından gazilerle fotoğraf çektirdi.
17.09.2023 Gündem
Bakan Güler'den Azerbaycan açıklaması! 'Desteklemeye devam ediyoruz'
Bakan Güler'den Azerbaycan açıklaması! 'Desteklemeye devam ediyoruz' Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kafkasya’daki istikrara büyük önem verdiklerini belirterek, “Bölgede bir an evvel kalıcı barışın tesis edilmesi için büyük gayret sarf ediyor, can kardeşimiz Azerbaycan’ı ‘iki devlet, tek millet’ anlayışıyla desteklemeye devam ediyoruz” açıklamasında bulundu. Bakan Güler, " Karadeniz Tahıl Anlaşması'nın yeniden aktif hale gelmesi için yapıcı girişimlerimizi sürdürüyoruz." açıklamasında bulundu.
15.09.2023 Gündem
Sızan ABD belgelerinden 'Putin'e sabotaj planı' çıktı!
Sızan ABD belgelerinden 'Putin'e sabotaj planı' çıktı! Pentagon’un “gizli” ve “çok gizli” belgelerini sosyal medyadan sızdırdığı belirlenen şüpheli Teixeire, dün mahkemeye çıkarılırken, istihbarat toplayan ekiplerle yakın çalıştığı ortaya çıktı. Belgelerde Putin'le ilgili dikkat çeken bilgiler de yer aldı.
15.04.2023 Dünya
Trump'a eski destekçilerinden yanıt: Kapa lanet çeneni
Trump'a eski destekçilerinden yanıt: Kapa lanet çeneni Muhafazakar yorumcu Ann Coulter, "Sen Cumhuriyetçi bir Temsilciler Meclisi ve Senato'yla şansını denedin" diye yazdı.
17.11.2022 Dünya
Hava gösterisinde iki uçak çarpıştı
Hava gösterisinde iki uçak çarpıştı ABD’nin Dallas kentindeki hava gösterisinde İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma iki uçak çarpışarak alev topuna döndü, olayda 6 kişi hayatını kaybetti.
14.11.2022 Dünya
Suriye’de organize edildi
Suriye’de organize edildi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Mersin’de polisevine düzenlenen terör saldırısına ilişkin olarak “Mehmetçik karşısında Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde duramayan hain teröristlerin, alçakların bu saldırıları Suriye’de organize ettiği bilgisine sahibiz” dedi.
29.09.2022 Siyaset
Bakan Akar'dan Mersin'deki saldırıyla ilgili flaş açıklama: Suriye'de organize edildi
Bakan Akar'dan Mersin'deki saldırıyla ilgili flaş açıklama: Suriye'de organize edildi Mersin'deki polisevine düzenlenen terör saldırısına ilişkin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan son dakika açıklaması geldi. Bakan Akar, "Teröristler bu saldırıları Suriye'de organize etti" dedi.
28.09.2022 Gündem
47 bin 437 şehit ve gazi yakını kamuda çalışıyor
47 bin 437 şehit ve gazi yakını kamuda çalışıyor Aile ve Sosyal Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ankara’nın Polatlı ilçesinde Sakarya Şehitlik Anıtı’nda Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen törene katıldı.
20.09.2022 Gündem
Egeli belediyeler gazilerimizi unutmadı
Egeli belediyeler gazilerimizi unutmadı Mustafa Kemal Atatürk’e 1921 yılında ‘mareşallik’ rütbesi ve ‘gazilik’ unvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü, Ege’nin dört bir yanında kutlandı.
19.09.2022 Ege
Soylu: Sadece terör örgütlerini değil, onları destekleyen ABD ve Avrupa’yı da mağlup ediyoruz
Soylu: Sadece terör örgütlerini değil, onları destekleyen ABD ve Avrupa’yı da mağlup ediyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Terör örgütünün Avrupa ve Amerika tarafından en çok desteklendiği zaman diliminde terör örgütüne en büyük darbeyi vurduk. Biz sadece terör örgütünü yenmiyoruz, aynı zamanda biz terör örgütünü destekleyen, bize müttefik gibi görünen Amerika ve Avrupa'yı mağlup ediyoruz. Mağlup etmeye de devam edeceğiz" dedi.
19.09.2022 Gündem
Vali Yerlikaya'dan gazilere yemek
Vali Yerlikaya'dan gazilere yemek İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle gaziler ve aileleri onuruna yemek verdi.
19.09.2022 Gündem
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 47 binin üzerinde gazi, gazi ve şehit yakınının kamuda istihdamını sağladıklarını, 210 binden fazla gazi ve yakınına ücretsiz seyahat kartı verdiklerini söyledi. Bakan Kirişci, "Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Vatan toprağında özgürce aldığımız her nefeste onlara borçlanıyoruz" dedi.
19.09.2022 Ekonomi
Bakan Yanık'tan muhalefete Osmanlı ve Sakarya Meydan Muharebesi tepkisi
Bakan Yanık'tan muhalefete Osmanlı ve Sakarya Meydan Muharebesi tepkisi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Polatlı’da gaziler ile bir araya geldi. Yanık, “Ne Osmanlının büyüklüğünden haberleri var, ne de Sakarya Meydan Muharebesi’nin nerede yapıldığından haberleri var. Ne biliyorlar, ne de bilmediklerinin farkındalar” dedi.
19.09.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan '19 Eylül Gaziler Günü' açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan '19 Eylül Gaziler Günü' açıklaması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutlayarak, 18 Mart'ta şehit yakınlarına, 19 Eylül'de ise malul gazilere birer maaş ikramiye verilmesini sağlayacaklarını bildirdi.
19.09.2022 Siyaset
20 bin kişi ‘gazi’ unvanı istiyor
20 bin kişi ‘gazi’ unvanı istiyor Türkiye’de terörle mücadele sırasında yaralanan, vücudunda şarapnel parçası kalan ve buna rağmen gazilik unvanı alamayan 20 bin asker ve polis bulunuyor. Kiminin parmakları kesik kiminin bir gözü kör kiminin de kalbinde kurşun var. Ancak terör mağduru bu kişiler sakatlık veya ciddi uzuv kaybı yaşamadıkları gerekçesiyle yıllardır gazi sayılmıyorlar.
19.09.2022 Gündem
Osman Çakmak: 'Şampiyon olacağız' deyin
Osman Çakmak: 'Şampiyon olacağız' deyin Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak, 2022 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacakları için şimdiden çalışmalara başladıklarını söyleyerek, "Dün itibariyle bir toplantı yaptık ve arkadaşlarımıza dedik ki, 'Size uzanan her mikrofonda öz güveninizi ortaya koyarak, evet 2022 Dünya Kupası’nın ev sahibiyiz, çok çalışacağız, planlı çalışacağız ve şampiyon olacağız' deyin. Biz antrenmanlarda ter, müsabakalarda da sevinç gözyaşları dökeceğiz" diye konuştu.
3.12.2021 Futbol
Meghan biyografisini ‘yazdırdığını’ unutmuş!
Meghan biyografisini ‘yazdırdığını’ unutmuş! İngiltere prensi Harry’nin eşi Düşes Meghan Markle, kendileri hakkında yazılan “Özgürlüğü Bulmak” adlı resmi olmayan biyografi kitabının yazarları Omid Scobie ve Carolyn Durand’a bilgi vermesi amacıyla bir yardımcısını yetkilendirdiğini “mahkemeye söylemeyi unuttuğunu” açıkladı.
12.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gaziler Günü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.