Gaztehaberi

Gaztehaberi

Son dakika gaztehaberi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gaztehaberi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gaztehaberi haber sayfamızda...

Gaztehaberi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48 gaztehaberi haberi bulunmuştur.
500 milyon dolar yeni kaynak
500 milyon dolar yeni kaynak VakıfBank, uluslararası bir banka ile 500 milyon dolar tutarında 3 yıl vadeli yeni bir fonlama işlemine imza atarak 2024 yılında da fonlama yapısını çeşitlendirmeye devam ettiğini duyurdu.
8.03.2024 Ekonomi
İzmir’in ilk 10’daki tek ilçesi Karşıyaka
İzmir’in ilk 10’daki tek ilçesi Karşıyaka İNGEV’in açıkladığı, İnsani Gelişme Endeksi-İlçeler Araştırması’nın sonuçlarına göre Karşıyaka 7’nci sırada yer aldı.
22.12.2022 Ege
Mazot ve gübre desteği öne çekildi
Mazot ve gübre desteği öne çekildi Resmi Gazete’de yayımlanan ‘2022 Yılında Yapılacak Tarımsal Desteklemelere ve 2023 Yılında Uygulanacak Sertifikalı Tohum Kullanım Desteğine İlişkin Karar’ ile çiftçilere yapılan temel girdi destek ödemeleri öne çekildi.
21.10.2022 Ekonomi
Cumhuriyet yolunda Mudanya
Cumhuriyet yolunda Mudanya Büyük Zafer ve İzmir’in kurtuluşundan sonra Yunanlar, 11 Ekim’de İtilaf Devletleri ile varılan Mudanya Mütarekesi’ne 4 gün sonra imza koyarak, Anadolu’ya bir daha göz dikemeyecek halde Türk topraklarından ayrıldılar.
15.10.2022 Gündem
Yeni gelinden düğünde damada serenat
Yeni gelinden düğünde damada serenat ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck 17 yıllık ayrılıktan sonra tekrar aşk yaşamaya başlamış ve 20 Ağustos’ta nikahlanmıştı.
28.08.2022 Dünya
Haftanın mekanları
Haftanın mekanları Sercan KISMET- Denize sıfır eğlence 2 bin 500 kişilik açık hava kulübü, denize sıfır Lounge Bar’ı ve dünya mutfağından lezzetleriyle Oligark İstanbul, yaz gecelerini unutulmaz kılıyor...
6.08.2022 Cadde
‘Uygun alternatifler sunulmaması hak ihlali’
‘Uygun alternatifler sunulmaması hak ihlali’ Anayasa Mahkemesi’nin (AYM), çocuğunun din dersinden muaf tutulmasını isteyen babayı haklı bularak verdiği “ebeveynlerin eğitim ve öğretimde dini ve felsefi inançlarına saygı gösterilmesini isteme hakkının ihlal edildiği” kararının gerekçesi açıklandı.
29.07.2022 Gündem
Bu oda 900 TL! Mezardan farksız öğrenci yurdu
Bu oda 900 TL! Mezardan farksız öğrenci yurdu Kendimi İstanbul’da üniversite kazanmış bir öğrenci gibi tanıtarak 3 gün kalacak yer aradım. Ancak ne doğru düzgün bir yurt ne de ev bulabildim. Çoğu emlakçıda gösterecek kiralık daire bile yoktu. Olan evler ise çok kötüydü...
29.07.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu’ndan göçmenlerle ilgili değerlendirme: Burası sığınmacı deposu mu?
Kılıçdaroğlu’ndan göçmenlerle ilgili değerlendirme: Burası sığınmacı deposu mu? ITürkiye gündeminin en önemli gündemlerinden biri olan Afgan göçmenlerin akın akın geldiği Van’da sorunu değerlendiren Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, Biden ile yaptığı görüşmede Afganların Türkiye’ye gelmesini kabul etti” iddiasını tekrarladı
13.08.2021 Siyaset
‘Kovanlarla birlikte geçmişimiz kül oldu’
‘Kovanlarla birlikte geçmişimiz kül oldu’ Türkiye’nin yüreğini yakan orman yangınları, en çok Bodrum’un dağ köylerinde yaşayan vatandaşları yıktı. Yangında 150 kovanı yanan Enver Kahraman, ‘Geçmişim ve emeğim yok oldu gitti’ diye yakınıyordu
13.08.2021 Gündem
Tacizciye karşı FBI yöntemi!
Tacizciye karşı FBI yöntemi! ABD Federal Soruşturma Büro’sunun (FBI), kadın personelinin fotoğraflarını cinsel taciz ve tecavüz suçlularını yakalamak için kullandığı tespit edildi.
5.08.2021 Dünya
Doğu Karadeniz’e 6 milyarlık kaynak
Doğu Karadeniz’e 6 milyarlık kaynak VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Doğu Karadeniz’e desteklerinin 6 milyar liraya ulaştığını bildirdi.
31.07.2021 Ekonomi
‘Başarı hikâyelerini  gençlerle yazacağız’
‘Başarı hikâyelerini gençlerle yazacağız’ Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Nasıl ki insansız hava araçlarındaki başarımız tüm dünyanın gündemindeyse tüm yenilikçi alanlarda da iddiamızı kanıtlayacak başarı hikayelerini gençlerimizle yazacağız” dedi.
7.07.2021 Siyaset
'Baht Oyunu'nda kamera arkası da eğlenceli
'Baht Oyunu'nda kamera arkası da eğlenceli Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Baht Oyunu'nda eğlence, kamera önünde olduğu kadar arkasında da devam ediyor.
30.06.2021 Cadde
Ağır hasta sayısı üçte bir azaldı
Ağır hasta sayısı üçte bir azaldı Türkiye’de 7 Mayıs’ta Kovid-19 testi yapılan her 100 kişiden 8’i pozitif çıkarken bu oran bir ayın sonunda 7 Haziran’da yüzde 2.5’e geriledi. Ağır hasta sayısı da aynı dönemde üçte bir oranında düştü
10.06.2021 Gündem
Büyük sınav öncesi bilgilerini ölçtüler...
Büyük sınav öncesi bilgilerini ölçtüler... Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde eğitim görerek LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenciler ücretsiz deneme sınavlarında bilgilerini test etti.
9.06.2021 Ege
Beş yeni destinasyon
Beş yeni destinasyon Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yaz sezonunda Anadolu şehirleri ile Avrupa arasındaki uçuş ağına beş yeni destinasyon ekliyor.
26.05.2021 Ege
Pınar KSK final aşkına
Pınar KSK final aşkına ING Basketbol Süper Ligi’nde çekişmeli geçen çeyrek final serisinde Türk Telekom’u son maçta 96-71 yenerek adını 6 yıl sonra Play Off’ta yarı finale yazdıran Pınar Karşıyaka, gözünü finale dikti.
18.05.2021 Ege
Şubeye gitmeden bankaya müşteri
Şubeye gitmeden bankaya müşteri QNB Finansbank, banka şubesine gitmeden ve ıslak imza olmadan tamamen dijital kanallar üzerinden banka müşterisi olabilmeyi mümkün kılıyor.
12.05.2021 Ekonomi
HES kodu anahtarlıkta
HES kodu anahtarlıkta Çiğli Belediyesi, vatandaşların kamu kurumları, bankalar, AVM’ler ve pazar yerleri gibi günlük hayatın birçok alanında yanında bulundurmak zorunda olduğu HES kodlarını anahtarlık haline getirerek vatandaşlara hediye ediyor.
1.05.2021 Ege
‘İlçenin geleceğini birlikte planlıyoruz’
‘İlçenin geleceğini birlikte planlıyoruz’ Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Çay Mahallesi sakinleriyle buluşup projeler hakkında bilgi verdi.
28.04.2021 Ege
Yine maskesiz!
Yine maskesiz! Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir’de görüntülendi.
27.04.2021 Cadde
Ücretsiz eğitimler pandemide durmadı
Ücretsiz eğitimler pandemide durmadı Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 13 yıl önce başlattığı Eğitim İçin El Ele projesinde ücretsiz eğitimler koronavirüs tedbirleri nedeniyle online olarak sürdürülüyor...
19.04.2021 Ege
‘Kaybolmuş bir varlıktan bahsetmek mümkün değil’
‘Kaybolmuş bir varlıktan bahsetmek mümkün değil’ Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, tartışma konusu olan 128 milyar dolarlık rezervin akıbetine ilişkin AA’ya konuştu.
17.04.2021 Ekonomi
Milas’ın, tarih kokan zeytinyağı
Milas’ın, tarih kokan zeytinyağı Mimar Mehmet Al ve İngilizce eğitimi alan Eda Al çifti, atalarından geldiğini söyledikleri zeytin ve zeytinyağı tutkusuyla üretici oldu.
14.04.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Gaztehaberi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.