ecoLogicStudio: Sağlıklı bir toplum ve refah kentler sürdürülebilirlik ve ekolojik mimariyle mümkün…
ecoLogicStudio: Sağlıklı bir toplum ve refah kentler sürdürülebilirlik ve ekolojik mimariyle mümkün… Geberit’in düzenlediği 8. Zamanın Ötesinde Tasarım Kaşifleri etkinliğinin bu yılki konukları olan Londralı mimarlık ve inovasyon ofisi ecoLogicStudio’nun kurucu ortakları Claudia Pasquero ve Marco Poletto ile bifyofilik tasarım ve canlı yapılar üzerine…
30.10.2023 Mimarlık
Türkiye'deki 20'nci yıla coşkulu kutlama
Türkiye'deki 20'nci yıla coşkulu kutlama Sıhhi tesisat ve vitrifiye sektöründe faaliyet gösteren İsviçre menşeli firma Geberit, Türkiye’deki 20 yılını kutladı.
12.10.2022 Ekonomi
Arkitera Seyahat Bursu
Arkitera Seyahat Bursu Arkitera Seyahat Bursu başvuruları başladı...
30.05.2022 Vitrin
Yeni nesil banyolar akıllı klozet teknolojisi ile geleceğe hazır
Yeni nesil banyolar akıllı klozet teknolojisi ile geleceğe hazır Geberit’in inovatif vizyonunun ürünü olan AquaClean Mera, akıllı klozet teknolojisi ile banyoları çağın ilerisine götürüyor. Gelişmiş teknolojisi sayesinde üst düzey özelliklere sahip Geberit AquaClean Mera; patentli WhirlSpray otomatik taharet sistemi, TurboFlush sessiz yıkama teknolojisi ile hijyenik klozet yıkaması, kadınlara özel nazik yıkama, farklı renklerde yönlendirme ışığı ve ısıtmalı klozet kapağı sayesinde kullanıcısını etkileyici bir deneyime davet ediyor.
17.06.2020 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri