Gece Klübü

Gece Klübü

Son dakika gece klübü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gece klübü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gece klübü haber sayfamızda...

Gece Klübü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 139 gece klübü haberi bulunmuştur.
29 kişinin can verdiği gece kulübünde ihmal! Apartman yöneticisi konuştu
29 kişinin can verdiği gece kulübünde ihmal! Apartman yöneticisi konuştu İstanbul, Beşiktaş’ta 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan eksi 1 ve 2. katındaki ‘Masquerade Club’ adlı mekânın tadilatında yangın çıktı. Yangında çoğu işçi, 29 kişi hayatını kaybetti. Kaçak olduğu ortaya çıkan tadilatın yol açtığı yangınla ilgili iş yeri sahipleri, sorumlu müdür, işletme müdürü, muhasebeci, metal işleri sorumlusunun da olduğu toplam 9 kişi gözaltına alındı
3.04.2024 Gündem
Gece kulübünde yangının başlangıcını görenler konuştu: Sürünerek çıkabildik
Gece kulübünde yangının başlangıcını görenler konuştu: Sürünerek çıkabildik Beşiktaş'ta Gayrettepe'deki gece kulübünde, 29 kişinin hayatını kaybettiği yangını görenler, yaşananları anlattı.
2.04.2024 Gündem
14 yıl hapisle aranıyordu, gece kulubünde yakalandı
14 yıl hapisle aranıyordu, gece kulubünde yakalandı Edirne’de 14 yıl hapis cezası Yargıtay'da onanınca hakkında yakalama kararı çıkartılan Mert Derebeyi, gece kulübünde eğlenirken yakalandı. Gözaltına alınan Derebeyi, işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.
31.12.2023 Gündem
Gece kulübüne 'hatır' kurşunu! Genç kızdan eski sevgiliye tehdit
Gece kulübüne 'hatır' kurşunu! Genç kızdan eski sevgiliye tehdit Bursa’da, Murat Kayalı'nın (50) öldürüldüğü, 2 kişinin ağır yaralandığı gece kulübüne silahlı saldırıyla ilgili tutuklu sanıklar Şükrü Karakaya (25), Cuma Toktaş (24), Ayhan Aydın (28) ile tutuksuz sanık Gaye K.'nin (28) yargılama süreci başladı. Müebbet hapis istemiyle yargılanan Şükrü Karakaya, "Otomobille giderken Ayhan bana, kulüpte birileriyle tartıştığını söyleyip, 'Senden o gece kulübüne ateş etmeni istiyorum' dedi. Alkolün de etkisiyle onu kıramayıp, ateş ettim" diyerek tahliyesini istedi.
10.10.2023 Gündem
Sevgililere gece kulübü çalışanlarından çivili sopalı saldırı! Genç kadının kafasında şişe patlattılar
Sevgililere gece kulübü çalışanlarından çivili sopalı saldırı! Genç kadının kafasında şişe patlattılar Beyoğlu’nda genç kadın ve arkadaşı, bir gece kulübünün çalışanları tarafından öldüresiye dövüldü. Sokaktaki bankta otururken gece kulübü çalışanlarının "Burada oturamazsın" uyarılarına maruz kalan ikili, çivili sopalar ve şişelerle dakikalarca dayak yedi. Yaşanan arbedede kafalarına ağır darbeler alan iki genç hastaneye kaldırıldı.
2.10.2023 Gündem
Bursa'da gece kulübü işletmecisine silahlı saldırı: Hayatını kaybetti
Bursa'da gece kulübü işletmecisine silahlı saldırı: Hayatını kaybetti Bursa’da gece kulübü işletmecisi Bülent Karakuş (43) otoparktaki aracına giderken yanına yaklaşan otomobilden inen bir kişi tarafından önce darbedildi, ardından tabanca ile başından vuruldu. Olay anı çevredekiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Bu arada öldürülen Karakuş'un bir yıl önce gece kulübünde 1 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavga ile ilgili açılan ve 4 gün sonra görülecek olan davada şikayetçi taraf olduğu öğrenildi.
25.09.2023 Gündem
Şişli’de gece kulübüne çifte saldırı! Yeni görüntüler ortaya çıktı
Şişli’de gece kulübüne çifte saldırı! Yeni görüntüler ortaya çıktı İstanbul Şişli’de bir gece kulübüne 2 saat arayla düzenlenen ve 6 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı. Saldırganların çakarlı aracın içerisinden kulübe doğru ateş açtıkları görüldü.
31.07.2023 Gündem
Gece kulübünde 'taciz' dehşeti! Defalarca bıçaklandı, 44 dikiş atıldı
Gece kulübünde 'taciz' dehşeti! Defalarca bıçaklandı, 44 dikiş atıldı Beyoğlu’nda gece kulübünde çıkan sözlü tartışmanın ardından kulüpten çıkarılan iki kişi arasındaki tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Fatih B.'nin vücuduna 44 dikiş atılırken. Fatih B.'yi ağır yaralayan E.Ö. ise polis ekipleri tarafından yakalandı.
29.06.2023 Gündem
Gece kulübünde şov için dökülen isporto 2’si kadın 3 kişi alev alev yandı
Gece kulübünde şov için dökülen isporto 2’si kadın 3 kişi alev alev yandı Taksim’de bir gece kulübünde çalışanın şov için tezgaha döktüğü ispirto, ilave yapılınca parladı. O esnada içeride eğlenenlerden 2’si kadın 3 kişinin saçı ve başı yandı. Dehşet anları kameralara yansıdı.
22.05.2023 Gündem
Gece kulübünde yer tartışması kanlı bitti!
Gece kulübünde yer tartışması kanlı bitti! Şişli’de bir gece kulübünde çıkan yer tartışmasında 3 kişi yaralandı. O anlar ise müşteriler tarafından cep telefonlarıyla saniye saniye kaydedildi.
30.04.2023 Gündem
Cesedi havuza atılmıştı! Zehra'nın otopsi raporunda korkunç detay
Cesedi havuza atılmıştı! Zehra'nın otopsi raporunda korkunç detay Muğla’nın Milas ilçesinde, çalıştığı eğlence mekanında öldürülüp, cesedi bahçedeki havuza atılan Zehra Bayır'ın (18) otopsi raporunda korkunç detay ortaya çıktı.
21.08.2022 Gündem
Taşkınlık yapınca dışarı çıkarılan grup pusu kurdu! 1 kişi öldü
Taşkınlık yapınca dışarı çıkarılan grup pusu kurdu! 1 kişi öldü Bursa’da gece kulübünde taşkınlık yapınca dışarı çıkarılan grup, pusu kurup sabaha karşı mekandan çıkan işletmeci M.S. ile arkadaşı Emir Çelik'e (26) ateş açtı. Yaralanan Çelik, hastanede hayatını kaybetti.
11.08.2022 Gündem
Ataşehir'de gece kulübündeki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı
Ataşehir'de gece kulübündeki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı İstanbul Ataşehir'de beraberindeki grup ile birlikte bir gece kulübüne girmek isteyen Murat Dinler, güvenlik görevlilerini darp ederek zorla içeri girdi. Kulüp içerisinde havaya ateş açan ve mekanın ortaklarından birine silah doğrultan Dinler, burada çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybetti. Yaşanan cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.
7.06.2022 Gündem
Gece kulübü çıkışı kavga ettiği arkadaşını öldürdü!
Gece kulübü çıkışı kavga ettiği arkadaşını öldürdü! Adana'da bir gece kulübündeki konserin çıkışında Mehmet Yıldız (21), mekana birlikte geldiği arkadaşı M.G. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet şüphelisinin emniyetteki sorgusu devam ediyor.
12.05.2022 Gündem
Son dakika... Gece kulübünde müşterinin öldüğü saldırıda 12 gözaltı!
Son dakika... Gece kulübünde müşterinin öldüğü saldırıda 12 gözaltı! İzmir’in Çeşme ilçesinde, bir gece kulübünde meydana gelen ve müşterilerden Baran Parlak'ın (23) hayatını kaybettiği, bir çalışanın da yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili 12 kişi gözaltına alındı. Olayın azmettiricisi olduğu ileri sürülen 1 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
27.07.2021 Gündem
Gece kulübüne çevrilen restorana polis baskını
Gece kulübüne çevrilen restorana polis baskını İstanbul Beyoğlu'nda gündüz restoran olarak faaliyet gösterirken akşam gece kulübüne çevrildiği iddia edilen iş yerine polis baskın yaptı. İçeride bulunan 8 kişiye 27 bin 600 lira para cezası uygulanırken, ruhsatsız olduğu tespit edilen iş yeri zabıta ekiplerince mühürlendi.
20.04.2021 Haberler
İstanbul’da skandal parti! Dansözü masalara çıkartıp oynattılar
İstanbul’da skandal parti! Dansözü masalara çıkartıp oynattılar İstanbul Beşiktaş'ta koronavirüs salgınına ve artan vakalara rağmen açılan bir gece kulübünde skandal görüntüler ortaya çıktı. Sözde eğlence adı altında bir araya gelenler, düzenlenen partide ne maske taktı ne de sosyal mesafe kuralına uydu. Dansözlü partide alkol alınıp masaların üstüne çıkarak iç içe dans edildiği o anlar kameralara yansıdı.
11.10.2020 Gündem
Corona virüs dinlemediler! Basıldılar...
Corona virüs dinlemediler! Basıldılar...  Bursa'da, yeni tip Corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken bir gece kulübünde 20 kişi gözaltına alındı.
26.03.2020 Gündem
Gürcistan uyruklu kadının cenazesi, ülkesine götürüldü!
Gürcistan uyruklu kadının cenazesi, ülkesine götürüldü! Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde, gece kulübünde çalışan 2 arkadaşı ile birlikte iş çıkışı uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Gürcistan uyruklu Irma Kravishvili'nin (53) cenazesi yakınları tarafından alınarak, ülkesine götürüldü.
3.02.2020 Gündem
Gece kulübüne alınmayınca dehşet saçtılar!
Gece kulübüne alınmayınca dehşet saçtılar! İstanbul Beylikdüzü'nde bir gece kulübünde yaşanan silahlı kavganın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Silahlı kavganın şüphelilerinin gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıkları öğrenildi.
30.01.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Recep Aktuğ'a son görev
Ünlü oyuncu Recep Aktuğ'a son görev Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Hilmi Önal karakteri ile hafızalarda yer eden ünlü oyuncu Recep Aktuğ'un dün gelen ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Sanatçının cenazesi bugün İstanbul'da toprağa verilecek.
15.01.2020 Haberler
Recep Aktuğ kimdir? Recep Aktuğ neden vefat etti?
Recep Aktuğ kimdir? Recep Aktuğ neden vefat etti? Recep Aktuğ vefat etti. Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Hilmi Önal karakteri ile hafızalarda yer eden ünlü oyuncu Recep Aktuğ'un ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Geçtiğimiz yıl koah teşhisi konulan Recep Aktuğ 65 yaşında hayata gözlerini yumdu. Peki Recep Aktuğ kimdir?
14.01.2020 Gündem
Batı Afrika'nın neferi Benin
Batı Afrika'nın neferi Benin Yaşı 40'larda olanlar da iyi bilirler ki; eski dünya siyasi haritalarında Batı Afrika'da Dahomey adında bir ülke vardı. İşte bu Dahomey, bugünkü Benin'de üç kardeş tarafından kurulan ve hüküm süren üç krallıktan biri idi.
13.12.2019 Tatil
Beşiktaş'ta gece kulübünün sahibi iş yerinde ölü olarak bulundu
Beşiktaş'ta gece kulübünün sahibi iş yerinde ölü olarak bulundu Beşiktaş'ta bulunan ünlü bir gece kulübünün sahibi, iş yerinde oğlu tarafından ölü olarak bulundu. Hüseyin Türk'ün kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak. 
3.11.2019 Haberler
Gece kulübünde çalışan kadının, çantası çalınınca bayıldı
Gece kulübünde çalışan kadının, çantası çalınınca bayıldı Bursa’da bir gece kulübünde çalışan kadın mesai bitiminde çantasının çalındığını iddia ederek sinir krizi geçirdi. Alkollü olduğu iddia edilen kadın önce yol ortasına yattı daha sonra bayıldı. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarında hakaret etti.
19.09.2019 Galeri

Benzer Haber Etiketleri

Gece Klübü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.