Gel Dese Aşk 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Gel Dese Aşk 4. son bölüm tek parça full kesintisiz izleme linki yayında mı?
Gel Dese Aşk 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Gel Dese Aşk 4. son bölüm tek parça full kesintisiz izleme linki yayında mı? ATV'nin kısa sürede büyük ilgi gören dizisi Gel Dese Aşk 4. son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Sevilen dizinin son bölümüne Murat’ın aramaları cevapsız bırakması, onu yok sayması Bahar’ı zıvanadan çıkardı ve ortalık karıştı. Peki gözlerin çevrildiği ve merakla beklenen Gel Dese Aşk 5. yeni bölüm fragmanı ve 4. son bölüm full kesintisiz izleme linki yayınlandı mı?
29.03.2020 Gündem
Gel Dese Aşk konusu ve oyuncu kadrosu! Gel Dese Aşk 2. yeni bölüm ile ekrana geliyor
Gel Dese Aşk konusu ve oyuncu kadrosu! Gel Dese Aşk 2. yeni bölüm ile ekrana geliyor ATV ekranında yayınlanan yeni dizi Gel Dese Aşk 2. yeni bölüm ile ekrana gelecek. Pazar akşamları yayınlanan Gel Dese Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler dizisinin takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Gel Dese Aşk dizisi oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanları ve oyuncu kadrosu...
15.03.2020 Gündem
Gel Dese Aşk dizisi konusu nedir? Gel Dese Aşk nerede çekiliyor, oyuncuları kimler?
Gel Dese Aşk dizisi konusu nedir? Gel Dese Aşk nerede çekiliyor, oyuncuları kimler? ATV'nin yeni dizisi Gel Dese Aşk, geçtiğimiz gün yayınlanan ilk bölümüyle bu akşam bir kez daha ekranlara geliyor. Başrollerini Erkan Petekkaya ve Şebnem Bozoklu'nun paylaştığı dizi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki merakla araştırılan Gel Dese Aşk dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, oyuncuları kimler?
8.03.2020 Gündem
'Gel Dese Aşk' dizisinin hazırlıkları başladı
'Gel Dese Aşk' dizisinin hazırlıkları başladı Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Murat Onbul’un ve Aslı Kahraman’ın oturduğu 'Gel Dese Aşk'ın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. ATV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi 'Gel Dese Aşk'ın okuma provası yapıldı.
27.01.2020 Cadde